FTC Szurkolótábor

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


FTC Szurkolótábor

Ebben a témában várjuk a Fradi szurkolókat. Itt lehet beszélgetni a csapat meccseiről, a játékosokról, illetve ide jöhetnek egyéb pletykák amelyek az FTC-t érintik.

Szerintem ez most pont ideillik :)

A Fradi nyerte az első kört

A Magyar Aranylabda szavazás keretében idén első alkalommal a legjobb szurkolótábort hirdetünk.

Mint azt törzsolvasóink már megszokhatták, minden évben Mikuláskor hirdetjük ki, hogy ki nyerte az nb1.hu által felkért sportújságírók szavazatai alapján odaítélt Magyar Aranylabdát.
Tavaly már Olvasóink is leadhatták voksaikat a különböző kategóriákban, és az így kialakult sorrend is egy "teljes jogú szavazatnak" számított az összegzéskor...
Olvasóink szavazataira ezentúl más formában tartunk igényt (a különböző kategóriában gyakorlatilag elveszett a drukkerek egyetlen voksa), ezalatt azt értjük, hogy idén is szavazhatnak, méghozzá egy új kategóriában, a sajátjukban.
Ki dönthetné el jobban, hogy melyik szurkolótábor a legegységesebb, melyik csinálja a legjobb hangulatot, ha nem maguk a drukkerek?
Éppen ezért várjuk Olvasóink (a szurkolók) tárgyilagos szavazatait december 1-ig, az új kategória ugyanis az ország legjobb szurkolótáborát lesz hivatott megtalálni...

Az első héten az ABC-sorrend szerinti első 8 csapatra voksolhattak, a mától a második 8-ra adhatják le szavazataikat, végül a harmadik héten a két első 4 "csaphat össze" a végső győzelemért...

A döntő első 4 résztvevője az FTC (14 ezer 348 szavazat), a DVTK (13 ezer 934), a DVSC (2800) és a Honvéd (767) kerültek (az imént tévedésből a Haladást tettük a 4. helyre, ezért elnézést kérünk)...


Forrás: nb1.hu

DVTK- FERENCVÁROS 2:3

Nem szeretném én ezt túlragozni, de egyszerűen csodálatos győzelmet arattunk tegnap.  ;) Megmondom őszintén én döntetlent vártam a mérkőzés előtt, de nagyobb bajom sose legyen, hogy a végén a győzelmünknek kellett örűlnöm.  :beerchug:

Csodálatos és legalább annyira váratlan ez a siker :beerchug: Az iszonytató kezdés után ez a 9. hely több, mint korrekt; kicsit nyugodtabban lehet így dolgozni a szünet alatt.



Úgy látszik a csapat építő program is hasznosnak bizonyult :)

FM | Harcosok Klubja | 2011.11.23

MK-mérkőzés: Nem lesz közvetítés

A Magyar Labdarúgó-szövetség a keddi napon azzal a kéréssel fordult a Sport Televízióhoz, hogy társaságunk a Békéscsaba-Ferencváros mérkőzést az UEFA figyelmeztetése miatt vegye le szerdai műsoráról. Az ügy hátterében az áll, hogy az európai szövetség határozata értelmében az Európa-liga-találkozókkal egyidőben nem lehet más sorozatokból élő összecsapást sugározni a televízióban. Csatornánk a partneri viszony erősítése érdekében helyt adott az MLSZ kérésének, és a 17 órakor kezdődő Kecskemét-DVSC-TEVA mérkőzést tűzi műsorára.
A műsorváltozással járó esetleges kellemetlenségekért Kedves Nézőink elnézését kérjük.

Én speciel látni fogom, de azért ez elég gáz... Nézettsége tuti lesz a Loki meccsének...

Hatalmas karakter ez a Levi, remélem még sokáig nálunk marad!

FM | Videoblog Belek | 3.rész - Jova Levi | 2012.01.25

Kubatov: Lesz Fradi-újság és tévé is!

A héten elindult új ferencvárosi klubhonlap sokak tetszését elnyerte, de ennek ellenére is mindenki az új Fradi-újságot és a tévét várja már. A klubot vezető politikust szokás szerint facebook oldalán keresztül bombázták az olvasók kérdéseikkel, amelyekre Kubatov Gábor így reagált:
"A honlap véglegesítése után jön az újság és csak utána lehet dolgozni a Fradi tv-n. A marketing jogokkal nagy terveink vannak, de nem érdemes kapkodni. Én már évek óta gyűjtöm a külföldi példákat..." (sport365.hu)



Most melyik lenne ez a honlap?? Az ftc.hu továbbra sem méltó a klubhoz...


Idézetet írta: rosco Dátum április 13, 2012, 19:15:57
Szép lesz, ha kész lesz:

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/grandiozus-tervek-a-fradinal-bemutattak-az-uj-albert-stadion-terveit-fotok-2125812

Egy-kettő-három-négy-öt dologgal nem igazán értek egyet, ami a cikkben van


"A jelenlegi aréna felújítása nem érné meg (csak a csatornahálózat újjáépítése 20 millió forintot tenne ki)"

Tipikus magyar módi, ahol egy doboz festék felkenéssel együtt berekül 70 000 Ft-ba... hagyjuk már


"A tervezésnél több szempontot is figyelembe vettek: a legfőbb cél, hogy Magyarország legbiztonságosabb stadionja épüljön fel, amelynek révén az átlagnézőszám növekedne"

Ez megint a hagyjuk már kategória! Aki kíváncsi a magyar bajnokságnak nevezett posványra az nem a kényelmes páholyok miatt megy ki meccsre, meg amúgy is a jelenlegi miliőnek megvan a maga magyaros bája. Meg valószínűleg olcsóbbak lennének a jegyárak, ami teszem hozzá ma sem kevés... A biztonság részéről annyit, hogy nagyon rég lehetett balhéról hallani a Fradi pálya környékéről!


"A stadion a korábbi híreknek megfelelően a jelenlegihez képest 90 fokkal elfordítva és hátrább, a telek Gyáli úthoz közelebbi részén épülne fel, a 6+2 hektáros terület több mint a felét kitéve. A maradék részt az állam üzletileg hasznosítaná."

Én itt nagyon csúnya dolgot vélek felfedezni a háttérben, ugyan kinek kell ennyire a Könyves Kálmán körűt-Üllői út kereszteződésében a telek, aki elég magasan van ahhoz, hogy állami pénzeket herdáljon (nem is keveset) el rá?  :-X


",,Egy stadion igenis jó üzlet!" – jelentette ki Kubatov, aki kiemelten foglalkozna az üzleti szféra és a szponzorok kiszolgálásával. A jegybevételek közel fele elképzelése szerint ettől a tehetős rétegtől érkezne, és a számukra úgynevezett business bokszokat alakítanának ki (29-et terveznek)."

Az üzleti (maffia) szféra valószínűleg nagyon kíváncsi a fent említett színvonalú focira, pláne úgy, hogy majd csak ők tudják kifizetni a jegyárakat.


"Fürjes Balázs, budapesti nagyberuházásokért felelős kormánybiztos korábban azt mondta, az IMF-tárgyalások lezárása után dőlhet el, hogy költségvetési pénzből 2014-re megvalósítható lesz-e a beruházás. Az idei munkálatokra elegendő lenne a 2012-es költségvetésben elkülönített 1 milliárd forint."

2014  ;D ;D ;D ;D ;D a négyes metróval együtt. 1 milliárd forint..... idénre.... mire? miből? Amúgy ha ennyi milliárdunk (hülyeséget beszélek, nem nekünk hanem a 2/3-nak) van pénzt kidobálni az ablakon akkor abból nem csak a 20 milliós csatornahálózatra jutna...


Na dehogy pozitív is legyek, szép lesz, ha egyszer kész lesz (mennyi kivitelező megy még addig csődbe.... ha egyáltalán elkezdik, azért ígért itt más is stadiont....)

Ferencváros mindenek felett :beerchug: