FTC Szurkolótábor

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában






Fradisták!

Parádés napot zártunk!  ;)
Kézilabdás leányaink a bajnoki döntőbe jutottak, labdarúgó fiaink győzelemmel folytatták a tavaszi hadjáratot, Dani mesterhármast szerzett, Leonardo is "elvesztette a szüzességét"!  :great:

Többet nem is kívánhattunk mára!  :)

Idézetet írta: Várda64 Dátum április 13, 2013, 21:10:11
Fradisták!

Parádés napot zártunk!  ;)
Kézilabdás leányaink a bajnoki döntőbe jutottak, labdarúgó fiaink győzelemmel folytatták a tavaszi hadjáratot, Dani mesterhármast szerzett, Leonardo is "elvesztette a szüzességét"!  :great:

Többet nem is kívánhattunk mára!  :)
+ még a hendit is lehozták  :great:

FRADISTA BARÁTAIM!

Nagy napra ébredtünk ma. Hosszú idő után végre újra címmérkőzést vívnak labdarúgóink.
Igaz "csak" magyar, igaz "csak" Liga-kupa, de valahol el kell kezdeni nekünk is a trófeák gyűjtését. Remélem a Srácok odateszik magukat a mérkőzés rangjához illően és akkor nem lehet baj. Nagyon jó csapat a Videoton (jobb mint a tavalyi), ráadásul hazai pályán is játszik, de a legendás Fradi-szív sok mindent tud kompenzálni. Ebben és a győzelemben bízva jó szurkolást kívánok magunknak!

Hajrá FRADI!

U.i.: TV közvetítés: Sport1 17:00  ;)

MEGNYERTÜK! MEGNYERTÜK!! MEGNYERTÜK!!!

A Ligakupa győztese 2013.-ban a

                                                FERENCVÁROS!


Szép volt fiúk! Büszkék vagyunk rátok!  :beerchug:

Hajrá FRADI!


Ide is beteszem ha már a viccek topikba is befért.

Szerintem elfér ebben a topikban simán.


2013.05.13. Frissítve: 2013.05.13 14:50
Hozzászólás (17)

Nem a Puskás Ferenc Stadionban, hanem a győri ETO Parkban fogadja az FTC az MTK-t a labdarúgó NB I 28. fordulójának szombati mérkőzésén – adta hírül az mtkhungaria.hu. Az örökrangadó helyszínét a Depeche Mode koncertje miatt kellett megváltoztatni.



Az MTK hivatalos honlapjának tanúsága szerint a Depeche Mode május 21-i (kedd) koncertje miatt az FTC nem fogadhatja fővárosi riválisát a Puskás Ferenc Stadionban. Az új helyszínt is kijelölték, az örökrangadóra a győri ETO-parkban kerül sor.
Hirdetés

Az FTC épp vasárnap lépett pályára az ETO Parkban, akkor vendégként, és 1–0-ra kikapott a bajnoki címet megszerző Győri ETO-tól. Az MTK a 28. és a 29. fordulóban is Győrben lép pályára, szombaton az FTC ,,vendégeként", majd jövő héten az ETO ellen.

Forrás: nso.hu

Ez tényleg csak egy vicc lehet. Csak nem tudom kinek lehet ez a vicce. Az mlsz-é vagy Kubatov-é. Lehet megtetszett Kubatovnak tegnap Győr. Igaz ő nem gyalogolta végig egész Győrt hála a rendőröknek köszönhetően, végig a város szélén. Miért nem lehet Csepelen rendezni a meccset?? Nb II-ben is játszottunk ott csomó meccset és még licenszük is van vagy akár a Reac pályán. Ááá ez egy kibaszott vicc. Bérletesként visszatérítik a meccs árát vagy mi lesz???

Ezt a hetet Győrben tölti a csapat (együtt ünnepelnek a hazai zöld-fehérekkel) és csak az MTK elleni meccs után utaznak vissza a fővárosba, így megspórolnak egy oda-vissza utat.

Lassan már visszasírom a Fröccsös korszakát. Volt stadion, ha hétvégére (hónapokkal előre leszervezve, mert nem mindenki ér rá mindig!!) meccsre akartál menni tudtad hol lesz, lehetett szurkolni!

Most meg... Erről egy dalocska jut eszembe: "Lálálá lállálá óóóó sok faszszopó" (remélem itt nem kapok eme szépirodalmi alkotás miatt büntetést  :D)

A győri albérlet nem vicc, a klub hivatalos oldalán meg is indokolják, hogy mi-miért történt, történik. Nos, lelkük rajta, de szerintem lehetett volna más megoldást is találni.

És ez sem vicc:

Leonardo: "Vége a karrieremnek" - összetört a Fradi csatára

Leonardo, a Ferencváros játékosa attól tart, hogy a Győrben elszenvedett szárkapocscsont-törés miatt vége karrierje érdemi részének. Az egyik holland portál a futballista Facebookon közzétett bejegyzését idézi, amelyben többek között még pályafutása legrosszabb napjának nevezi a vasárnapit. Egyelőre nem lehet tudni, pontosan milyen következményekkel jár a brazil lábtörése.

A Ferencváros brazil légiósa, Leonardo súlyos sérülést szenvedett a gárda Győri ETO otthonában lejátszott, 1-0-ra elveszített összecsapásán. A támadóra Marek Strestik csúszott rá olyan durván, hogy az áldozatnak eltörött a szárkapocscsontja.

Hollandiában is téma az eset, az nu.nl című portál Leonardo vasárnapi Facebook-bejegyzését idézi. A jelek szerint a légiós nagyon mélyen volt a történtek miatt.

"Szomorú nap a mai, pályafutásom legszörnyűbb napja. Sajnos vannak olyan emberek, akik nem bírják a tehetséges játékosokat. Egy ilyen ma véget vetett a karrieremnek" – írta a labdarúgó.

forrás: csakfoci.hu


Hivatalos orvosi szakvélemény egyelőre nincsen arra vonatkozóan, milyen következményekkel jár a sérülés Leonardo pályafutására vonatkozóan. Én azért nagyon bízom benne, hogy nem ennyire tragikus a helyzet, mert ritka jó képességű labdarúgó szerintem. Az utóbbi 15-20 év legjobb igazolása volt és nagyon sajnálnám ha így érne véget a pályafutása.

Mielőbbi teljes gyógyulást Leo!

ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐ!!!!

Kezdünk Srácok! Fos a magyar foci, mert fos, de azért a Mi Fradink az akkor is a Mi Fradink marad.

Ma, 19:00, Pécs, Sport1. Mára ezek a kulcsszavak. Holnap pedig remélem arról vitatkozunk majd, hogy az ötödik gólunkat akkor ki is szerezte tulajdonképpen?  ;D ;D

HAJRÁ FRADI!  :beerchug: