Arsenal Szurkolótábor

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Cesc18 Dátum január 09, 2012, 20:14:53
Kezdő: Arshavin Marouane Chamakh

Lehet teszek egy Leeds +2-öt 1,95-ért. Finoman szólva nincs nagy formában a két muki.

Henry máris beköszönt!  :great:

Idézetet írta: benson Dátum január 09, 2012, 22:23:21
Henry máris beköszönt!  :great:

Hamarabb nem lehetett volna beállitani ? ???

Gyönyörű :smitten: A katasztrofális első félidő után csak happy end lett a vége! :great:


Idézetet írta: Pisti1987 Dátum január 09, 2012, 22:42:30
A király visszatért egy rá oly jellemző góllal! :great: :ok:

EPIC!  :ok:

Igaz nem vagyok Arsenal drukker, de a futball egyik legnagyobb és legszimpatikusabb egyéniségnek tartom Henryt. Szívmelengető érzés volt látni...  :great:

Arról, hogy mit mondott Henrynak mielőtt felküldte a pályára...
"Csak közöltem vele, hol fog játszani, mert a szélen is tud, meg középen is. Mondtam neki, hogy középen fog. Nem tudta, ki helyére megy fel. Sokkal többet nem kell neki mondani. Jött, látott, elvégezte a dolgát. Látható volt, amikor felment a pályára, igazi jelenség volt, és ha megtalálták a társak, veszélyes volt. Máris éles volt fizikálisan. Eddig is legenda volt itt, de most egy kicsit még hozzátett a történethez."

Arról, hogy meglepte-e Henry...
"Nem, mert az edzéseken már láttuk, hogy mit tud, és hogy készen áll a játékra. Nem állítanám ki a pályára az után, amit letett az asztalra nálunk, ha nem állna készen, mert az tisztességtelen lenne. Ő egy különleges játékos. Ami jó a fiatal játékosoknak, hogy egy ilyet teljesítő játékos idejön, 100%-osan készül, bemelegít, koncentrált és motivált, és nagy teljesítési vággyal érkezik a pályára."

Arról, hogfy nőtt fel az alkalomhoz...
"Érezhető volt némi nyomás. Thierry büszke ember, nem akar csalódást okozni. Tudja, hogy így is össze lesz hasonlítva azzal, amit azelőtt nyújtott. Erről szól a bajnokok élete. Mindig azt mondják, hogy nincs nyomás, de jól teljesítő emberként akarnak emlékezetesek maradni. Egy ilyen visszatérés esetén tudjuk, hogy sikeres játékos akar lenni."

A vidám öltözőről...
"Nagyon örültünk neki, a játékosok is, amikor vissszatért. Ezen kívül támadóopciókkal is ellátott minket."

Scholes és Henry visszatéréséről...
"Úgy néz ki a legjobb piac átigazolásokra a jó öreg játékosok visszahozásánál van."

Henry 2007-es elengedéséről...
"Sok dologgal vádolhatnak, de azzal nem, hogy kidobtam volna Thierry Henryt, ő akart menni. Ezt sokszor elmagyaráztam már. Mindig szívesen láttam volna, ha visszatér. Thierry egy koncentrált játékos, intelligens, és nagyon tervszerű. A fejében mindig is Barcelona - aztán az Államok volt. Ezt is csinálta."

Az álomszerű gólról...
"Igen, ez egy kicsit olyan, mint egy álom, mert ez egy olyan futball-sztori volt, amit majd a kisgyerekeknek mesél az ember. Sajnos nem sokszor látni ilyet a játékban, de néha szerencsére megtörténik."

Arról, hogy egy "még mágikusabb" gólt látott-e maga előtt...
"Amikor abba a helyzetbe került, úgy gondoltam, pont az ő szöge, de egy kicsit közel volt. Ezért lepett meg. Nem lőtt annyira erőset, nagyon könnyűnek látszott, bár én egy nagyon erős belsőzésre számítottam. Ahogy megcsinálta, olyan könnyűnek tűnt. Az elején azt hittem, túlságosan balra sodródott, de a különleges befejezőképességét is megcsodálhattuk ma. Ez Thierry Henry befejezése volt."

Henry és Van Persie együttes szerepléséről...
"Még nem döntöttem róla. Robin visszatér a Swansea ellen. Thierry kezdeni fog-e vagy sem? Nem tudom még. Tud Robin mögött vagy előtt jászani, valamint a széleken is. Robin is tud szélsőt játszani, de nem tudom még, hogy lesz. Játszhatnak együtt, természetesen, és már játszottak is."

Henry teljesítményének további részéről...
"Jól teljesített. Az elfutásaival egyből mélyebbre húzta a Leeds védekezését. Egyszer állították meg lesen, egyszer a középhátvéd elcsípte a labdát, de megvan ez a jelenléte a pályán. A mozgásával is tud problémát okozni az ellenfélnek. 10 perccel a beállása után tudja, hova kell mennie."

Arról, hogy Henry meddig marad a klubnál...
"Hat és fél hétre szól a szerződés, nem is terveztünk eddig távolabbra. Nyolc hétre még kitolhatjuk, de semmivel sem tovább."

Francis Coquelinről...
"A hajlítóizma sérült meg, úgyhogy nézány hetet ki kell hagynia."

Az esetleges védőigazolásokról...
"Remélem, hogy Djourou visszatérhet vasárnap, és ha találunk megoldást, élni fogunk vele. De jelenleg nem állunk közel egy üzlethez sem."

Forrás: fc-arsenal.hu/arsenal.com

Ezek a futballvilág szép pillanatai. Hasonlókat egész nap néznék.

Le a kalappal!  :beerchug:

Arsenal - Blackburn 7:1 ... Huh ez már nagyon kellett, az előző fordulókban rengeteg pontot szórtunk el. Legutóbb a Bolton ellen is hasonló eredmény lett volna a reális, csak akkor mindent kihagytak most meg minden összejött. Chamberlain első PL gólja is megszületett, hatalmas tehetség, ligakupában is jól tolta, megérte azt a 12 millát. Henry is vert egyet a végén és Persie mesterhármas sem maradt el :)

A gólok itt megtekinthetőek. Nekem egyébként a 2. gólunk tetszett a legjobban...azt piszok szépen kijátszották, Song hatalmas labdát adott 4 ember közé.

Jó meccs volt! ;D :great:

#24 február 15, 2012, 20:28:13, Cesc18
Kezdők:

Milan: Abbiati, Mexes, Abate, Thiago Silva, Antonini, Van Bommel, Seedorf, Nocerino, Boateng, Ibrahimovic, Robinho

Arsenal: Szczesnyi, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Rosicky, Arteta, Ramsey, Song, Walcott, van Persie

Go Gunners!

Nagyon nagyot játszott ma az Arsenal az észak-londoni derbyn. 8) Remélem a Milan ellen is hasonló teljesítménnyel rukkolnak majd elő az Emiratesben, mert akkor bitang meccs lesz az is. :)

Dean világéletében szeretett ellenünk fújni, mondjuk az durva hogy örült a Spurs gólnak ;D Nem véletlen, hogy Bale kamu esésére is kapásból befújta a tizit... remélem a végeredmény is tetszett neki! 8)

Is Referee Mike Dean really celebrating Spurs' goal against Arsenal?

Idézetet írta: Cesc18 Dátum február 29, 2012, 22:09:12
Dean világéletében szeretett ellenünk fújni, mondjuk az durva hogy örült a Spurs gólnak ;D Nem véletlen, hogy Bale kamu esésére is kapásból befújta a tizit... remélem a végeredmény is tetszett neki! 8)

Is Referee Mike Dean really celebrating Spurs' goal against Arsenal?

Szerintem csak azért ugrált, mert izgult, hogy be e esik a labda vagy sem  :)

Idézetet írta: gerry Dátum február 29, 2012, 23:13:09
Szerintem csak azért ugrált, mert izgult, hogy be e esik a labda vagy sem  :)

?
beesett, gól.

Kegyetlenül megy a szekér... zsinórban a 7. győzelmünk a bajnokságban! :great:

Arteta mai bombája

http://www.dailymotion.com/video/xpnure_av30_fun?start=9#from=embediframe