FC Barcelona Szurkolótábor

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


FC Barcelona - szurkolótábor

Néhány link:
Hivatalos oldal
Népsport blog
Barcanoticias blog
Eurobarca


Bár egy tikitaktikásak voltunk, felállt fal ellen úgy jártunk mint a török Nándorfehérvárnál, de volt egy edzőnk!

Mert a legnagyobb szurkolók ilyen helyzetben is a csapattal vannak.Eléggé régóta szurkolok a csapatnak(plusz volt szerencsém a városhoz és a stadionhoz is..elképesztő :o , tényleg a világ legszebb városa) és most hogy tulajdonképpen edző nélkül játszunk ( Roura nem erre a szintre való) mindenki rájöhet hogy Guardiola mekkora edző is volt és hogy miért is volt ő a legjobb.Ezt a csapatot nagyon nehéz irányítani (láthatjuk hogy most nem is sikerül normális edző hiányában) de úgy gondolom lesz még jobb helyzet idén.
Valdés eltiltása után (ugye a 4 meccses eltiltás azért ment odament reklamálni mert igaza volt...Ramost nem tiltották el csak egy meccsre mikor elkezdett verekedni..Ronaldo eltiltását meg eltörölték hogy tudjon játszani..vicc a spanyol (vagyis bocsánat madridi) labdarúgó szövetség.Na de erről ennyit ehhez már hozzá lehetett szokni az évek alatt hogy ez megy a ligában így ezzel nem is foglalkozok és nem is olvasom a híreket csak a meccseket nézem.
Volt több nehéz korszakunk is én például a Rivaldo féle érában kedveltem meg a csapatot.Ő egy igazi világklasszis volt és ösztönös zseni.Valami olyasmit tudott amit rajta kívül csak nagyon kevesen.Utána jöttek mélypontok de aztán felnőtt a mostani generáció és bárki bármit mond az utóbbi évek legjobb csapata a barca volt(olyan 2005-től).
Lehet ez a korszak most meg fog szűnni( bár szerintem csak egy megfelelő edző kell hozzá) de úgy gondolom ez a csapat örökre beírta magát a történelembe.Ha van időm próbálok megnézni a régi korokból meccseket(90-es évek beli barcáról Romárióval és még sorolhatnám).
Én amúgy már kezdek belenyugodni Valdés távozásába.Sok időt töltött itt és úgy gondolom eljött az idő neki is hogy itt hagyja a klubot.Fiatalabb kapus kell akinek még van motivációja (Ter Stegen) illetve kéne egy fiatalabb védő meg a csatársorra is ráférne egy vérfrissítés.Nem azért mondom ezeket mert kikaptunk hanem mert már 1,5éve látom hogy vannak játékosok akik jóllaktak a sok sikerrel ami teljesen érthető és vannak olyan játékosok akik pedig nem nyerő típusok és nekik is távozniuk kéne.

Idézetet írta: TiB Dátum március 09, 2013, 10:41:18
Egyetértek mindenben :) Ilyen is ritkán van :)

Picit rátérve a mai meccsre, egyre több helyen írják hogy meglepetés lesz, döntetlen. Oké, hogy mattolt minket a Madrid, de ez most a Depor lesz. Nagyon más kávéház, pihentetés tuti lesz, de a Depor teljes keretével se túl acélos, nem hogy így a hiányzókkal.
Így van.Szerintem ma nyerünk 3-4-el bl-be meg leikszelünk. Berlusconinak is kell valami öröm ;D

Nagyon örvendek a topicnak,köszi TiB!  :great:

Hétvégi meccsbe belenéztem de valahogy van egy olyan érzésem, hogy ebből idén csak bajnokság lesz(a másik megérzés hogy a Milan nyeri a bl-t,ha kiejtenek minket meg is rakom őket győztesnek).
Valami hatalmas csoda kéne, hogy továbbjussunk(valami olyasmi mint 4 vagy 13 éve a chelsea ellen).Ha a támadósor tud majd javulni akkor esetleg látok valami esélyt..(Messi megvillan és rúg 3-4-et mert tőle kitelik vagy végre Pedro és Cesc is elkezdenek jászani)
Aminek örülök az Sánchez gólja hétvégén remélem ad neki egy kis önbizalmat a csapatnak meg a győzelem.Amúgy ha azt nézzük egy átlagos klub szintjén nem játszunk szarul csak mivel az elmúlt években nagyon magasra helyeztük a lécet és mindenkit lefociztunk így a gyengébb forma után azt mondja mindenki hogy vége ennek a játékstílusnak illetve hogy befellegzet a tikitakának.

Tegnap azt álmodtam, hogy a 18. percben rúgjuk az elsőt, és 3-0 lesz a félidő  :)

Ám viccet félre téve, kicsit aggaszt, hogy Kassait küldte az UEFA, így a Milan fanok által várt vendég kiállítás, és a Barca tizi is elmarad... Egy kopasz északi sporinak jobban örültem volna  ;D

Idézetet írta: oakland23 Dátum március 12, 2013, 11:37:31
Tegnap azt álmodtam, hogy a 18. percben rúgjuk az elsőt, és 3-0 lesz a félidő  :)

Ám viccet félre téve, kicsit aggaszt, hogy Kassait küldte az UEFA, így a Milan fanok által várt vendég kiállítás, és a Barca tizi is elmarad... Egy kopasz északi sporinak jobban örültem volna  ;D
Én is jobban örültem volna Övebrönek ;D
Amúgy reggel úgy keltem fel, hogy 6-0-ra nyerünk.Gyorsan vissza is feküdtem mielőtt beleéltem volna magam.

6-0-át álmodtam 4-0lett a vége.Nem volt rossz.Büszke vagyok a fiúkra, hogy hajtottak és küzdöttek.Úgy gondolom ezzel a győzelemmel egy sok éves rossz sorozat szakadt meg amikor nem tudtunk hátrányból fordítani(inter anno mu ellen vagy a chelsea ellen stb.) .Szerintem ezzel egy gát szakadt át a csapatnál és őszinte leszek álmomba nem gondoltam(vagyis ott igen..) hogy nyerünk ennyivel.


Idézetet írta: TiB Dátum március 13, 2013, 06:36:30
Nem semmi volt, Messi nagyon akart, Xavi meg milyen passzokat adott. Örülök hogy bírói segítség nélkül gyöztük le őket. 3-0nál a taréjos azt se tudta melyik bolygón van. A fanyalgók is megkapták ezzel a meccsel minden kérdésükre a válaszukat. Szívesen beírnék Balotelli twittetére, hogy láttad, megjött Messi, úgy ahogy te sose fogsz. Nemsokára jön vissza Tito, és lesz kapitánya a hajónak. Remélem a Realt kapjuk pénteken!
Kicsit lehiggadva a meccs után úgy gondolom, hogy végre úgy játszottunk hosszú idő után ahogy azt vártuk a csapattól.
Képesek voltak a legnagyobb szarban összefogni és behúzni egy ilyen nehéz meccset.Azt hiszem ez a győzelem átlendíti a csapatot a nehéz perióduson.Sokan leírtak minket de úgy látszik még mindig nem szabad ilyet csinálni.
Egyrészt örülök a Psg-nek másrészt pedig nem.Azért örülök mert kaphattunk volna nehezebbet is (meg ugye Ibra eltiltott lesz) másrészt azért nem örülök mert én a Juvet akartam.Valahogy ellenük biztosabbra mentem volna mert ez a Psg nagyon ingadozó csapat.Hol képes bárkitől kikapni hol egyik klasszisuk eldönt egy nehéz meccset.
Hétvégén a Rayoval játszunk és egy kötelező győzelemnek kéne jönnie de egy ilyen továbbjutás után ezek a sikerek a legnehezebbek.Lehet nyögvenyelős lesz majd a játékunk megint csak.

A végére valami még:
Bármennyire is fáj az ellendrukkereknek de a Tiki-Taka tovább él és ez a leghatékonyabb játékrendszer ha az ember nagy hátrányban van egy "odavisszavágós" kupasorozatban.

Győztünk de körülbelül lehetett volna 6-1 ,6-2 is...Még ennyi tiszta helyzetet elszórakozni.Lehet a Milan elleni meccs miatt volt.Messi egymaga lőhetett volna 4-et is.A lényeg a három pont meg hogy Villa nem sérült meg (csúnya volt ott a végén a dolog) és hogy kezdi megtalálni a formáját.Alvés haja meg továbbra is vicces. :great:

Kedves nézőink és rajongóink! Vasárnap éjfélre iszonyúan szoros csatában (10 725 kontra 10 256) eldőlt, hogy a Bayern - Juventus BL-negyeddöntőt közvetítjük április 2-án 20:00 órától a Sport1-en. Köszönjük azt a csaknem 21 ezer szavazatot, amivel történelmet írtatok az oldalunkon!

sport1 fb oldala


ÓÓÓ hogy a rozmaringját neki,pedig megnéztem volna Ibrát meg Beckhamet,ejjj!

Úgy tudom Ibra még eltiltott, Becks meg padozik. Szóval én Barca szurkolóként nem annyira bánkódom, hogy nem látjuk őket. Én kíváncsibb vagyok a Juve - Bayern párharcra, szerintem sokkal izgalmasabb az a meccs, vagy az a párharc.

Lehet, hogy sokan néztük volna szívesen Messiéket, de őket a későbbiekben is láthatjuk. A Bayern és a Juve találkozójának közvetítése szerintem jó döntés!

Következő 1,5 hónap kulcsfontosságú lehet a szezon vége miatt.Akár bebiztosíthatjuk a bajnoki címünket és a Bl-ben is a legjobb 4 közé juthatunk azonban ehhez hatalmas koncentráció kell majd a védelemtől pláne mert Puyolra és Adrianora se számíthat a csapat jó ideig(1-1,5hónap) és tegnap Alba is megsérült.Nagyon úgy néz ki hogy neki is hosszabb sérülése lesz így a védelem eléggé meggyengült.
Április végéig elvileg ilyen a sorsolásunk:
Március 30.: Celta Vigo(idegenben): Otthon nem rosszak a Vigóiak(sztárcsapatokat rendre megszorongatják), és továbbra is a kiesés ellen küzdenek és a kérdés az lesz hogy az ilyen meccseken akarnak pontokat szerezni vagy koncentrálnak a számukra könnyebb meccsekre hazai pályán.Úgy gondolom megpróbálják majd meglepni a katalán csapatot de nagy nehezen nyerünk majd( x is benne lehet...).
Április 4.: Psg(idegenben):Ibra nélküli francia csapatot úgy gondolom verni kell, hogy a visszavágón már ne legyenek problémáink.Erre képes is lehet ez a csapat..
Utána jön egy Mallorca majd egy Psg elleni otthoni meccs előbbin úgy gondolom kötelező a győzelem míg a franciák ellen az odavágó függvényében kell majd játszani.
Ezek után jön a Zaragoza-Levante-Bilbao trió ahol 7 pontot várok minimum(bilbao elleni esetleges x miatt) de 9 lenne az elvárható a csapattól a kérdés majd a sérülések lesznek.
Villa végre kezdi megtalálni a góllövőcipőjét és úgy gondolom a legfőbb probléma a védelemmel lesz főleg a bal oldalával.
Realra vár szintén egy Zaragoza-Levante-Bilbao trió kezdetben ahol szerintem ők is minimum 7 pontot elhoznak így utána lévő Betis-Atlético duóban lehet bízni hogy megszorongatják a Blancokat de úgy vélem ha tartjuk ezt az előnyt a következő  4 fordulóban akkor el is dőlt a bajnokság.