FC Barcelona Szurkolótábor

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Én bizakodó vagyok Neymarral kapcsolatban, nem feltétlenül nyomja majd el Messi, szerintem lehet mellette is érvényesülni, csak a jelenlegi támadók nem alkalmasak rá. Egyébént a bemutatkozása meg a sajtótájékoztató alapján tök jó arcnak tűnik, szóval hajrá Neymar!  :great:  8)

FC Barcelona - Los primeros toques de Neymar en el Camp Nou



Magához képest teljesen tűrhető a haja! A végén még meg is komolyodik? Csak nem...
Az a mez meg elég szarul néz ki szám nélkül...  ;D

Kérlek szépen Rosell csak őt ne.Mindenki más jöhet.Ő nem védő.Ő csak egy túlhypeolt védekező játékos aki tud nagy gólokat lőni.Góllövésre meg már van kapásból két emberünk és nem egy védőtől várjuk a gólokat.Abra papa meg nem olyan ember aki olcsón eladna egy játékost nekünk....
Thiago Silva lenne ugye a legjobb megoldás ő mozdíthatatlan sajnos.Ha már chelsea mindenáron akkor inkább Ivanovic jöjjön.Nem kell elbrazilosítani a védelmet.Ha Silva nem akkor inkább Kompany bár a sejkek se adnak olcsón senkit.
A legfontosabb a védelem szempontjából, hogy Puyol felépüljön illetve, hogy Bartrát be tudjuk építeni a védelembe.Bartra és Montoya személyében van két tehetséges védőnk és ezt ki kéne használni.
Sajnos vagy nem sajnos, de Valdes távozni fog így erre a posztra én csak egyetlen embert tudok elképzelni az pedig nem más mint Ter Stegen.Van benne potenciál, és már egy ideje tárgyalnak a leigazolásáról. Ha még se tudna, jönni akkor Courtois-t tudnám elképzelni a kapuban.Nem kellennek ide Reinák stb..Fiatal kapus kell mert az alapcsapat is eléggé fiatal nálunk.
Jövő évi keretet így képzelem el ha minden terv szerint megy:
Kapus: ter Stegen(remélhetőleg), Pinto
Hátvéd: Piqué,Puyol,Bartra,Montoya,Adriano,Alba,Alvés,Mascherano,Kompany vagy Marquinhos vagy Silva(ha csoda történik)
Középpálya: Xavi,Iniesta,Fabregas,Busquets,Song,Thiago(ha marad),Affellay(Neki vajon mi lesz a sorsa?)
Csatársor: Messi,Neymar,Alexis,Tello,Pedro(Ha marad),Cuenca(Vele mi lesz?)

Ezek alapján még egy védő nem ártana (magyarul két védőt igazolni).Középpályára lehet még elférne egy ember hiába tűnik erősnek a sor.Csatársor szerintem jó bár én szivem szerint örülnék egy Llorente típusú nagy csatárnak de ez csak álom(bár Böde továbbra sem lenne rossz választás vagy egy Torghelle ;) de az MB1-ből lehetetlenség megszerezni bárkit is).


Idézetet írta: TiB Dátum június 04, 2013, 14:45:20
Szóval egy kafa védőt remélem hoznak! És ez a kafa valaki úgy néz ki David Luiz lesz, már csak a sérója miatt is :)
Idézetet írta: Pozzato Dátum június 04, 2013, 15:11:14
Kérlek szépen Rosell csak őt ne.Mindenki más jöhet.Ő nem védő.Ő csak egy túlhypeolt védekező játékos aki tud nagy gólokat lőni.Góllövésre meg már van kapásból két emberünk és nem egy védőtől várjuk a gólokat.Abra papa meg nem olyan ember aki olcsón eladna egy játékost nekünk....Ha már chelsea mindenáron akkor inkább Ivanovic jöjjön.
Hát én egyiket se adnám szívesen Londonból...Remélem maradnak, bár mostanában túl sokat hallani Luiz nevét...  ???

Én örülnék neki nagyon ha maradna Londonban Luiz.Nekünk egy Kompany vagy Silva szintű játékos kell.
Amúgy lehet csak én nem értem, de miért menne el Luiz a Chelseaből ha jön Mourinho és újra nagy csapat épül? Nem igazán értem a logikát szóval...ha valaki leírná azt megköszönném :ok:

Mourinho nem tart igényt Luizra? :o

Hallani olyasmit, hogy nem nagyon csipázza a brazilt... Aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz vele.  :-\

Aki el akar menni azt hagyjuk elmenni.Neki fontosabb volt a jövő évi vb szereplés akkor nosza rajta.
Nem volt megelégedve a játéklehetőségekkel ami érthető de nehogy már előrébb helyezzük őt mint Iniestát vagy Xavit.Hatalmas arca van már most úgy gondolom és valamiért nem érzem, hogy nélküle gyengébbek lennénk.Amikor kellett megkapta a lehetőséget de könyörgöm ne u21-es eb-n bizonyítson(meg ilyen Audi kupákon..) hanem a Barcába tétmeccsen ott pedig nem tudott..
Az árat keveslem mindössze a többi nem igazán érdekel vele kapcsolatban mert már az apja se volt túlságosan szimpatikus a srác meg telhetetlen és nem bírja kivárni a sorát(gondolom apuci ráhatott és telebeszélte a fejét mennyivel jobb lesz neki a mu-ban...persze ;D).

Ezzel nem értek egyet.
Ha annyira nem látják a jövőt itt akkor Bartra nem nyilatkozik olyat, hogy Barcában szeretne maradni mindenképp illetve Montoya is eltűnne vagy Deloufeu vagy Tello.
Thiagoval(vagyis inkább az apjával) már régebb óta vannak problémák és nem is kicsit.Folyton fenyegetőzött az öreg, hogy vagy  a Realba vagy másik sztárcsapathoz viszi a fiát.Thiago meg amilyen egyszerű lélek hallgat rá.Ami még érdekes nála, sose volt megelégedve azzal amennyit játszik.Mindig többet és többet akart annak ellenére is, hogy nem tett le annyit az asztalra.Érdekes Montoyát nem lehet befolyásolni azzal, hogy előtte van a sorba Daniel Alves mert tudja megéri kivárni a sorát.Thiago 22 évesen nem bír várni mert ahogy ő is nyilatkozta neki a vb legfontosabb és hogy jövőre ott játszhasson a spanyol válogatottban...
Türelmetlen gyereknek tartom őt akinek fontosabb, hogy 22 évesen kezdő legyen egy nagy csapatban annak ellenére, hogy még semmit se bizonyított( ezt arra értem hogy fontos tétmeccsen gólt lőjön vagy készítsen elő).Sokkal többre tartom Bartrát vagy Montoyát ebből a szempontból akik megértették mik a lehetőségeik és inkább maradnak, hogy bizonyítsanak és, hogy a kezdőbe verekedjék magukat.


Nekem van egy olyan érzésem, hogy Thiagoból lesz a következő Giovani.Vele is mekkora hepaj volt aztán mindenki rádöbbent, hogy semmit se ér a gyerek ahogy Bojan sem..

Tény, hogy a kispöcörő Deulofeu nem nagyon rúgott volna labdába a Neymar-Pedro-Messi féle támadók mellett, de fura, hogy az Evertonhoz adták kölcsön... Ha van bajnokság, ahol nem nagyon él meg a Deulofeu féle "na még egy bicikli belefér" féle támadó, az pont Anglia...

Pedig nála valamikor most kéne jönni az áttörésnek, de a Krikic, Cuenca féle süllyesztő vár majd rá, és ide-oda dobálják majd. Tény, hogy picikét nagyképű a srác, de megvan benne a tehetség, az tuti.

http://www.fcbarcelona.com/football/barca-b/detail/article/gerard-deulofeu-loaned-to-everton




Idézetet írta: TiB Dátum július 19, 2013, 18:47:11
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-rendkivuli-sajtotajekoztato-tavozik-vilanova-sajtohir-2263755

Ha tényleg ezt jelentik be, ...

Ezt jelentik be. Vilanova szeptemberben megy vissza New Yorkba felülvizsgálatra. Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!
Átmenetileg az a Ferrer lesz a Barca edzője, akit Vilanova már régóta kísér figyelemmel.
Jelenleg (azaz most délután) még így néz ki a Barcelona edzői stábja:
Edző: Tito Vilanova
Segédedző: Jordi Roura
Asszisztens: Joan Francesc Ferrer (Rubí)

Martinoról eddig mindenki csak jót mondott remélem összekapja magát és hozza a szép játékot és a sikereket.
Én személy szerint jobban örültem volna Hiddinknek és nem is értem miért nem hoztuk el mikor lemondott az Anzsi edzői posztjáról(örök talány számomra).

Középhátvéd posztra két emberről beszélnek:
David Luizról aki  jó is lenne meg nem is de én inkább Aggert látnám szívesen a csapatban ha már lehet választani.

Valdés még marad egy évet de nagyon remélem Ter Stegen a fő jelöltünk jövőre mert rajta kívül esetleg Courtoist látnám szívesen a kapuba..
Arra is kíváncsi leszek Valdés mennyire lesz motivált..

Még jó, hogy van ez az Atletico Madrid, mert ha a nem lennének, totál komolytalan lenne a bajnokság.

Ez az Almeria elleni bajnoki is egy rakás szar volt, a 70. percben le kellett volna komolytalan játék miatt. Sajnos az az igazság, hogy a katalánoknak jelenleg hosszútávon nincs ellenfelük.

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-meglepo-kiszemeltek-koztuk-huntelaar-2286527

Hihetetlen, hogy ha nincs hír, akkor kreálnak... A Barcába támadó aligha hiányzik, mikor kb. megint megszopatja majd őket a BL-ben az első normálisabb csapat(nem a Milan). Elöl megvan a Barca, de védelem nélkül nem lehet bajnokságot nyerni.

Aduriz nagyon kéne ebbe a csapatba  ;D (Legalább helyesen írhatták volna a nevét szegénynek, ha már gólt még nem lőtt idén...)