sportbettorpro naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


#60 június 22, 2020, 22:52:51, sportbettorpro
Düsseldorf-Augsburg 2 (4.00) 2/2 (6.00)
Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de magas oddszok. A Düsseldorf menekül a Bréma elől, de az Augsburg sincs olyan messze tőlük. A hazai pálya közönség nélkül nem számít. Bármi lehetséges, tegnap a Dortmund kapott ki a Mainztól.  :noway: (1-1)

#61 június 24, 2020, 00:00:16, sportbettorpro
Barcelona-Bilbao X/1 és 1/1. (3.75 és 1.95)
A Barcának létfontosságú a győzelem, ha itt nem nyernek, lemondhatnak a bajnokságról. A Bilbao defenzív csapat, nem fog nyerni, valószínűleg 0-0 lesz félidőben, ha még nem vezet a Barca. Egyéb variáció kevésbé valószínű. (Még az X/X, 0-0-al.)  :ok: (1-0 (0-0))

#62 június 28, 2020, 08:41:36, sportbettorpro
Aston Villa-Wolverhampton 1, 1/1 (5.0, 10.0)
A Villának létfontosságú lesz a 3 pont a kiesés elkerüléséért, bár még van 7 forduló hátra, és elvileg sokkal gyengébb csapat. A sérültekről, hírekről nem tudok semmit. Harmadmagával ugyanannyi ponttal áll a tabella végén, és még egy csapat van egy pontra, közülük ketten búcsúznak majd. A Wolves reálisan inkább csak az EL-helyeket érheti el, és jól is áll ilyen téren. Két kiesőjelöltet megvert legutóbb. A Villa szoros meccseket játszott. Ha motiváltabbak lesznek, könnyen nyerhetnek, vezethetnek már a félidőben.
Ha a Cityt kizárják, az 5. hely is BL-t érhet, de a MU erre is esélyesebbnek tűnik, mint a Wolves, bár utóbbi sem esélytelen. (Majdnem, 0-1  :noway:)

#63 június 28, 2020, 09:13:21, sportbettorpro
Chelsea-Manchester City 1, 1/1
Vártam a City újabb botlását a BL-helyekre hajtó Chelsea otthonában. A City-védelem megint alkotott.
Tizenegyesekről lemaradtam párszor, volt, hogy nem az első, hanem a következő gól volt pont abból, volt pár hasonló.

A La Liga győztese a Real Madrid lesz. 1.35-1.4
A Barca hamar botlott, tegnap Vigóban. A Real így akár 2 pontot is veszíthet a hátralévő meccseken úgy, hogy a Barca, nehezebb sorsolással minden pontot megszerez. A Barca most rosszabb állapotban van megint, a Real ellenkezőleg, és nagyon küzdeni fog, hogy megszerezzen minden pontot. Lélektani előnyben vannak. A defenzív Getafe verhető lesz, a Villarreal is, egyedül az idegenbeli Bilbao-meccs lesz kérdéses. A Barca fogadja még az Atleticót, a városi rivális Espanyolt, megy az ultradefenzív Valladolidhoz és a már egészen jó pozíciót elfoglaló Villarrealhoz, ráadásul mindez egymás után kerül megtörténésre. Az oddsz alapján 71-72%-ot adnak a Real sikerére. Ez azonban a körülmények ismeretében minimum 90-92, talán 95%, ami jó 25-30%-os +EV, ha jól számolom.

#64 július 06, 2020, 15:18:52, sportbettorpro
Celta-Betis 1 (2.1), 1/1 (3.5)  :noway:
A Celta jó formába lendült, a kiesés ellen küzd, a Betis rossz formában, nem érhet el semmit.
Granada-Valencia 1 (2.8 ), 1/1 (4.5)  :noway:
A Valencia válságba került, több vereség, kirúgták az edzőt. A Granadának már ugyanannyi pontja van.
Villarreal-Barca 1 (4.5), X (4.0)  :noway:
A Barca háza táján komoly gondok vannak, már Messi eligazolásáról is cikkeztek, a bajnokság valószínűleg elúszott, nem jönnek a győzelmek, a Villarreal viszont pazar formába lendült, még a BL-helyekre is van esélye, bár a nehéz sorsolása miatt kevés.

Ki lesz a PL gólkirálya? Szoros a verseny. Salah, Auba, Ings és Vardy a nagyobb esélyesek, de 1-2 gólra vannak egymástól, nüanszok fognak dönteni. A bajnokság elején elhúzott Vardy, de az utóbbi időben ő is, csapata is nagyon visszaesett. Jelenleg
Auba 19
Vardy 19
Ings 18
Salah 17
Auba és Ings duplázott legutóbb, ha jól emlékszem. Kérdéses, mi van Obamával, eligazol-e, vagy hosszabbít. Salah csapata már bajnok, lehet, hogy ki fog engedni, rotál, és amúgy is sokkal több játékos szerez gólt rajta kívül a csapatában. Ingst feldobhatja, hogy gólkirály lehet, és ráhajthat. Még 6 forduló van hátra, 4-5 gólt lőhetnek még szerintem reálisan, maximum. Átlagosan kb. Auba 4.6, Vardy 3.8, Ings 4.8, Salah 4.3-at becslésem szerint. Kerekítve Ings és Auba is 5-öt, azaz Auba megelőzheti Ingst, míg a többiek kevésbé esélyesek. Jelenleg az oddszok: Auba 3.1, Vardy 3.9, Ings 6.2, Salah 5.1. Azaz Aubában lehet érték, ill. Ingsben. Leegyszerűsítve Auba 50%, Ings 30%, Salah és Vardy 10% szerintem. De itt bármelyik pillanatban változhat a helyzet.

#65 július 06, 2020, 15:25:18, sportbettorpro
Ez nem jött be, Vardy egyből duplázott, míg a többiek nem lőttek gólt...
Bilbao-Real Madrid 1. gól tizenegyesből 15.0-17.0
Sokáig 0-0 volt, a Realnak fontos volt a győzelem a bajnoki cím miatt, és kezdett nyomást gyakorolni a 2. félidőben, de a Bilbaónak is akadtak helyzetei a meccsen. A Bilbao defenzív csapat, a Real mindent megtett a 3 pontért, akár egy tizit is megpróbálhatott kierőszakolni, manapság több tizi született ezeken a Real- és Barca-meccseken, a bírók keze is könnyebben eljárhatott. Végül egy tizenegyesgól is döntött, valószínűleg eldöntve a bajnokságot.

#66 július 12, 2020, 09:43:49, sportbettorpro
Bajnokok Ligája
Bayern nyeri a BL-t 4.33.
Atletico Madrid nyeri a BL-t 9.00, döntőbe jut 3.25. Az Atletico ága viszonylag könnyű a döntőig, bár most, hogy egy meccs dönt, megnőtt a variancia. Ma talán a legjobb formában lévő csapat a Bayern mellett. Portugáliában lesznek a meccsek, ami jó nekik. Szerintem 16-20% esélyük lehet.
Watford-Newcastle köv. gól büntető 21.0
A kiesés ellen menekülő Watford büntetőből egyenlített, még sok volt hátra. Itt látszott, hogy folyamatosan támadni fog, és összejöhet még egy büntető. Lehet, hogy nem volt benne érték, de nyert.
Real Madrid-Alaves köv. gól büntető
A Real több büntetőt kapott mostanában, megnyomta a mérkőzés elejét gyors támadásokkal, amiben szintén benne lehetett egy büntető. Egy buktatásból össze is jött, ezúttal nem Ramos rúgta be.
Sociedad-Granada 2 19.0
A Sociedad mostanában gyengébben teljesít, a Granada vezetett is 2-0-ra. A Sociedad egyenlített a 83. percben. Még 10 perc volt hátra, a Granada még sebességet válthatott, de a Sociedad is belőhette a győztes gólt. A Granadának sikerült.
Sheffield-Chelsea
A Sheffield nagyon jól játszott, a kékeknek helyzetük sem akadt, a félidő 2-0 volt. (Ami benne volt 1-0 után, ahogy később a 3-0 is a végén.) Biztosnak tűnt, hogy a Chelsea jó, ha egy gólt lő majd, de lehet, hogy egyet sem. Sajnos kisebb téttel tettem meg. (3-0 lett).

Espanyol-Eibar
Ahogy a meccs közeledett, átgondoltam a helyzetet. Az Espanyol egész évben gyengén teljesített, és már kiesett. Noha a Barca ellen összekapta magát, ezen a meccsen még demoralizáltabb lehetett, míg az Eibar épp az ellenkezője, hisz a kiesés ellen küzdött. A mérkőzés elején voltak Eibar-helyzetek, látszott, hogy nyerni akarnak. Egy defenzív, reményvesztett Espanyol ellen a motivált, technikás Eibar-játékosok kiharcolhattak egy tizit, és a gól is érett az első félidőre. Jött is a tizi, az Eibar 2-0-ra nyert.

C. Ronaldo olasz gólkirály. 1.83.
Majdnem ledolgozta hatalmas hátrányát Immobilével szemben (28-29). Motiválhatja, őt ismerve, a gólkirályi cím, a csapat és a tizenegyesek is segíthetik. Ha így haladunk tovább.

#69 július 18, 2020, 23:46:19, sportbettorpro
Elkaptam néhány tizit, a változatosság kedvéért egy Real-meccsen is, a Villarreal ellen, melyen bajnok lett a királyi gárda.
Norwich-Burnley
Sejthető volt, hogy a régóta kiesett Norwich motiválatlan lesz, plusz jött két piros lap az első félidőben. Ekkor még mindig 1.3 volt a vendéggyőzelem.
Barcelona-Osasuna 2
Kb. másfél év és 40 mérkőzés után kikapott otthon a Barca. Kezdettől kedvetlennek tűnt a csapat, a félidőben vesztésre állt, és úgy is kikapott az egyenlítés után, hogy emberelőnybe került.
Arsenal-Man. City FA-kupa
Vezetett az Arsenal, és a továbbjutására 3.00-as oddsot adott egy iroda, de szerintem 50% esély már volt rá. Sajnos csak kevéssel tettem meg. 2-0-ra nyert.

#70 július 19, 2020, 12:52:15, sportbettorpro
Az utolsó fordulókban meglepetésekre lehet számítani. A kiesés ellen küzdők győzelmeire és a legjobbak vereségeire.
Watford-Man. City 1 (8.50), 1/1 (17.0)
A Watford a kiesés ellen küzd, a City legutóbb az FA-kupából is kiesett.
Brighton-Newcastle 2 (4.33), 2/2 (8.00)
A Brighton is a kiesés ellen küzd, azonban a Newcastle ellen nem lesz könnyű dolga.
Tottenham-Leicester 2 (3.2), 2/2 (5.5)
A Leicester számára is létfontosságú a 3 pont megszerzése a BL-helyekért. Az utolsó mérkőzése még ennél is nehezebb lesz.
Alaves-Barcelona 1/X
A Barca lélektanilag mélyponton van, most nagyon sebezhető. A bajnokságot elvesztette, ahogy a hazai veretlenségét is.
Levante-Getafe 1 (4.75), 1/1 (7.5)
A Getafe számára ugyan fontos az EL-helyek végett, de nem annyira, mintha a BL-ről lenne szó, rossz formában van, a Levante legutóbb nagy meglepetésre legyőzte a kiesés ellen küzdő Celtát.


Idézetet írta: sportbettorpro Dátum július 19, 2020, 12:49:23
Az utolsó fordulókban meglepetésekre lehet számítani. A kiesés ellen küzdők győzelmeire és a legjobbak vereségeire.
Watford-Man. City 1 (8.50), 1/1 (17.0)
A Watford a kiesés ellen küzd, a City legutóbb az FA-kupából is kiesett.
Brighton-Newcastle 2 (4.33), 2/2 (8.00)
A Brighton is a kiesés ellen küzd, azonban a Newcastle ellen nem lesz könnyű dolga.
Tottenham-Leicester 2 (3.2), 2/2 (5.5)
A Leicester számára is létfontosságú a 3 pont megszerzése a BL-helyekért. Az utolsó mérkőzése még ennél is nehezebb lesz.
Alaves-Barcelona 1/X
A Barca lélektanilag mélyponton van, most nagyon sebezhető. A bajnokságot elvesztette, ahogy a hazai veretlenségét is.
Levante-Getafe 1 (4.75), 1/1 (7.5)
A Getafe számára ugyan fontos az EL-helyek végett, de nem annyira, mintha a BL-ről lenne szó, rossz formában van, a Levante legutóbb nagy meglepetésre legyőzte a kiesés ellen küzdő Celtát.

Nagyon jó elképzelés. A mérkőzésekből akár több is jó lehet de az sincs kizárva,hogy mind jó lesz. Csemegézek bellőle.

Na jó, ez nem jött be, csak a Levante nyert, hatalmas szerencsével.
Messi gólkirályi címe lejött. CR azóta utolérte Immobilét. Megfontolandó még mindig 1.66-ért. Bár a szabályokat nem ismerem, azt hiszem, holtverseny esetén mindketten gólkirályok, és megoszlik a nyeremény valamiképpen.

#73 augusztus 04, 2020, 09:39:16, sportbettorpro
Az előző hónapok: kb. -10%, -12%, +20%.
Udinese-Juventus
A Juventus már bajnok volt, így a motiváció miatt könnyen kikaphatott, fordított is a fekete-fehér gárda a 2. félidőben, a Juve nem játszott jól.
Lazio-Cagliari 1. félidő 2
A Lazio mindent kihagyott az első félidőben, és ahogy lenni szokott ilyenkor, a vendégek szereztek vezetést a 45. percben.
Juventus-Sampdoria tizi
2-0-ra vezettek a zebrák, de CR még a gólkirályi címért volt versenyben, de sajnos kihagyta a tizenegyest.
Leicester-Man. U. tizi
Sokáig 0-0-ra állt ez a BL-helyek szempontjából sorsdöntő mérkőzés, nagy volt a tét, úgy emlékeztem, a MU több tizit rúgott idén, ezért tippeltem arra, hogy tizenegyes jön.
Roma-Fiorentina
Itt két tizenegyest is eltaláltam. A csapatok alapján nehéz meccsre számítottam, bár nem néztem a meccset.
Arsenal-Chelsea FA-kupa döntő 1
4.00-es oddsza volt az Arsenal egyenlítése után. Úgy nézett ki, lesz még gól, pörgős meccs volt, az Arsenalnak nagyon fontos volt a nemzetközi kupaindulás miatt is, a 4.00-es oddsz nagyon kedvezőnek tűnt. Hamar jött a kiállítás a kékeknél, és nyertek az ágyúsok.

Ezekben látok értéket:
Juve továbbjut 1.83+
Óriási blama lenne a zebrák számára, ha nem így történne még az első meccs után is.
Barca továbbjut 1.36+
Az idegenben rúgott gól nagyon kedvező Messiék számára, még ha ott akkor talán vereséget érdemeltek volna. Bár nem lesznek nézők, ami nagy előnyt vesz el tőlük, a Napolit illene kiejteniük.
Real továbbjut 6.00
Ennél több esélyük van szerintem, a Real most nagyon összeállt, lélektan, az esélytelenség nyugalma, biztos védelem, a bajnoki cím adta magabiztosság.