sportbettorpro naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


#120 március 30, 2022, 11:05:34, sportbettorpro
Milan bajnok lesz. (2.4 volt pár napja)
Lépéselőnyben vannak. 3 pont előny a Napoli, vesztett pontokban 3 pont előny az Inter előtt. Az Inter mostanában sokszor botlott. 5 meccs alatt 3 iksz, egy vereség. Nemsokára megy a Juvéhoz, ami nehéz meccs lesz. Még a Romát fogadja, de amúgy a többi meccs elvileg nyerhető. De botlások valószínűleg mindenkinél lesznek. Neki eggyel több meccset kell játszania, behúznia.
A Napoli csak nem lesz már bajnok... Nehezebb meccsek: Atalanta idegenben, Fior, Roma, Sassuolo.
A Milannál Lazio idegenben, Sassuolo idegenben, Atalanta, Fior. De persze bármelyik meccs lehet necces mindenkinek. Szerintem kb. 19-20 pontot szerezhetnek mindhárman. Szerintem a Milan behúzza. Az irodák szerint a Milan a legesélyesebb.

#121 május 29, 2022, 00:11:00, sportbettorpro
A Milan bajnok lett.
Liverpool-Real Madrid
Jól sikerült meccs. Kiegyenlítetten indult, végig az volt, de eléggé lebecsülték a Realt, amely pedig csodákat vitt véghez korábban is. Feszült meccs volt, látszott, hogy under lesz. A Real winben is volt érték. Élőben. Még az 1-0 pontos is bejött.

Németo.-Anglia BTTS 1.8
Szinte mindig lőnek gólt a csapatok, ez más lesz, mint az EB és a múltkori meccs, felszabadultan játszhatnak. Az angolok is javítani akarnak.

Sociedad-Atleticón DNB Atletico 1.8.
Bár bezavarhat a közelgő BL, de az Atlati védelmét nehéz feltörni, a Sociból elment Isak is.
MU-Arsenal dnb Arsenal 1.83.
Az Arsenal hatalmas formában van, a MU is javul, de még messze elmarad tőle, az Arsenal sokkal gyakrabban nyer. Tavaly is nyert itt, azt hiszem, pedig rossz formában volt.

Bayern nyer, nemrég 1.8 volt. A Bayern brutálisan jó, még ha az utolsó két meccse nem is jött össze. Az Internek már két veresége van, az Intertől is kikapott. Valószínűleg nyernek a németek. A BL-re felszívják magukat.

DNB Dortmund a Lipcse ellen. 2.00. A Lipcse elég rossz formában, most váltott edzőt, kérdés, fel tudnak-e pörögni egy jó Dortmund ellen. Szerintem nem.
A Cadiz nem lő gólt a Barca ellen szerintem, eddig egy gólt sem lőtt 4 meccsen...
Egy hét múlva DNB Real az Atletico ellen. 1.8.
Nem lesz Benzema, de azért picit jobb a Real, és komolyan veszi majd a meccset, hajt a bajnoki címért. Ritkábban fog nyerni az Atletico.

Arsenal bajnoki cím 2.2. A City ma botlott, ha nyer az Arsi a Spurs ellen, 8 pont előny. Még messze a vége, a bajnokság fele, de ez elég lehet. A City két fronton is van, a BL is fontos neki, és ki tudja, mikor botlik még. Mintha nem lennének olyan jók, mint az elmúlt években. A BL sem jött össze nekik soha, akármilyen jók is voltak.

Barcán no btts mehet általában szerintem. 18 meccsen 14-ből bejött volna, 4-en nem. 6 gólt kaptak eddig összesen!

PSG tj 2.3 a Bayern ellen
Nem biztos, de most gyengének érzem a Bayernt. Sajnos nem követem a PSG-t, de az elmúlt években nagyon erős volt. Messi, Neymar. Mbappé az első meccsen biztosan nem lesz.
Real Madrid tj 1.75 a Pool ellen.
Sajnos kicsit esett az odds. A Liverpool borzalmas formában van egész évben szinte, kb. a 10. helyen, a BL-helyekről lemarad, Klopp ideje lassan lejár, teljesen visszaesett a csapat. Tegnap 3-0-ra kapott ki a Wolvestól... A Real is gyengén kezdett a szünet után, de már jobb formában van kicsit. Most a klub-vb jön két meccsel, de ez belefér. A 2. meccs Madridban lesz. A Real még mindig jelentős játékerőt képvisel, a BL-ben és a Pool ellen is hagyományosan jól szerepel. A bajnokság elúszni látszik, motivált lesz a BL-ben. Sajnos lesz 3 meccsük is a Barca ellen akkoriban, ebből kettő a kupában. Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ez a Liverpool továbbjusson... Maximum 1.4-re tenném a Real tj-t. Minimum 70%, talán 80-85-90% a Real esélye.

Barca no btts (2.2 volt) és win 1.8-ért a Villarreal otthonában. Eddig 20-ból 17 (!) meccset nyert a Barca, ez az igazság. És 20-ból 5 meccsen kapott gólt! Talán a győzelem biztosabb, de van érték a másikban is szépen. A Villarreal eléggé visszaesett mostanában, a Real elleni győzelem óta.

Newcastle-ön iksz és no btts. Mindkettő nagyon jellemző volt a bajnokságra. 21 meccsen 10 döntetlen! Rendkívül erős a védelmük, kevés gólos meccsek. Legutóbbi 6 bajnokin 1 db gólt kaptak, a hazaiak meg 6 bajnokijukon az egyiken lőttek gólt (a Forest ellen). No BTTS 1.9, a döntetlen 4.00.

Barca no BTTS. 1.65 körül talán, sajnos esett. Eddig 26-ból csak 6 meccsen volt BTTS-ük. Az Elche pedig utolsó, nagyon gyenge.
DNB Man. United a Newcastle ellen. 2.2. A United jobb formában van hónapok óta, még ha a hazaiaknak csak 3 vereségük is van a bajnokságban. Nemrég a ligakupa döntőjében is nyert a United 2-0-ra. Most jobbnak érzem őket. A BL-helyek szempontjából nagyon fontos meccs lesz. A Newcastle mintha erősen visszaesett volna idén, legalábbis rengeteg pontot vesztett.
Real-Valladolid 3.5 g alatt 1.75 körül volt. Nagyon ritkán volt over a Valladolid-meccseken... Nehéz meccs lehet, a kiesés elől menekülnek, a Real már elengedheti a bajnokságot.
Majd lesz Chelsea-Liverpool is valamikor, ott is meg lehetne fontolni a DNB Chelsea-t, most elég gyenge a Pool. Ahogy a Pool-Arsenalon is dnb Arsenalt, nekik létfontosságú lesz (bár a Poolnak is van még esélye a BL-helyekre).

DNB Real 1.77 körül van. A Chelsea most nagyon rossz, most épp a Brightontól kapott ki hazai pályán, a Real viszont nagyon jó formában van. De nem akar kockáztatni, a 2 gólos előny sem biztos, tavaly innen is majdnem kiestek hazai pályán, és most sokkal jobb a Real a Chelsea-nél, a Chelsea-nek a góllövés is nagyon nem megy, hetek óta lőttek talán 1 gólt. Nem hiszem, hogy a Chelsea itt nyerhet.
City BL-győzelem (kb. 2.00) és Real BL-győzelem (5.5). Ez az ág sokkal erősebb, nehéz elképzelni, hogy a másik ág döntőse nyerjen, kb. 10% szerintem, vagy annyi sem. A másik ág most egy roncsderbire emlékeztet, itt meg űrfocit játszanak. A Real-winben nagy +EV van. A City ellen is van azért esélyük, mondjuk 35-40% minimum, onnan pedig nagyon valószínű, hogy megnyernék a döntőt. Szerintem simán 30% a végső győzelmük.
Amúgy Barca no btts, nem az Atletico, de a következő meccsen. És DNB Milant Nápolyban jó oddszon vesztegetik (majdnem 4.00), a Napoli erősen visszaesni látszik. De a fő tipp a Real.

Real-City 2.5 gól fölött 1.8.

Sevilla tj, múltkor 1.8-ért láttam. Most jó formában vannak, EL-specialisták, és csak így kerülhetnek majd be a BL-be. A MU-t is verték. A Juve elég gyenge volt otthon, csak a végén egyenlített.