Foci-vb 2022

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki nyeri meg a 2022-es foci-vb-t?

Brazília
36 (40.9%)
Franciaország
16 (18.2%)
Argentína
13 (14.8%)
Portugália
2 (2.3%)
Anglia
9 (10.2%)
Hollandia
3 (3.4%)
Horvátország
2 (2.3%)
Marokkó
7 (8%)

Összes szavazó: 86

Szavazás lezárva: december 09, 2022, 10:13:31

Roberto Martinez távozik a belga posztról

Roberto Martinez, Belgium menedzsere bejelentette, hogy a világbajnokságon a csoportkörben való siralmas kiesés után lemond posztjáról.


Mémeken a japánok gólja és a németek kiesése

A németek után a spanyolokat is legyőzték a japánok, ráadásul újfent 2:1-es eredménnyel. Második góljuk miatt sokáig emlékezetes marad a meccs!

Japán hatalmas önbizalommal halad tovább

Hajime Moriyasu, Japán vezetőedzője nyilatkozott csapata eddigi teljesítményéről a világbajnokságon.

Keményebb lesz Szenegál, mint amire Anglia számít?

Milyen kihívást jelent majd vasárnap Szenegál, Anglia számára? Az afrikaiak 2002 óta először szerepelnek a kieséses szakaszban a világbajnokságon, de az utolsó csoportmeccsen Ecuador ellen lenyűgözően játszottak.

Az ausztrálok célba vették Messit

Az ausztrálok védője, Milos Degenek elismeri, hogy nem lesz könnyű dolguk, ha megpróbálnak véget vetni Argentína és Messi világbajnoki reményeinek.

#320 december 02, 2022, 18:12:06, oakland23
Az uruk miért nem akartak focizni 2-0-ás vezetés utá, amikor tudták, hogy Korea aztán bármikor vághat egyet. Meg is érdemli az összes anfocis csapat, hogy menjen a fenébe, aztán a 99. percben még a sporit akarják megverni, mintha bármiről tehetne  ;D

Japán győz, Dél-Korea győz és mindkettő az esélyesebb ellen és továbbjut. Ezek után Kamerun-Brazília fix 1.

Idézetet írta: oakland23 Dátum december 02, 2022, 18:09:01Az uruk miért nem akartak focizni 2-0-ás vezetés utá, amikor tudták, hogy Korea aztán bármikor vághat egyet. Meg is érdemli az összes anfocis csapat, hogy menjen a fenébe, aztán a 99. percben még a sporit akarják megverni, mintha bármiről tehetne  ;D
Mélységesen egyetértek. Pedig aztán én is lehetnék felháborodott, hiszen az uruknál játszik Luis Suarez és Darwin Nunez.
Ám az a helyzet, hogy az uruk megérdemlik a buktát. Focizniuk kellett volna az első két meccsükön is, hiszen ha azon 2 mérkőzésen a nulla gól helyett szereztek volna összesen legalább egy gólt, akkor most nem jajgatnának és nem lennének kétségbeesve.
Az uruk ma kapták meg a számlát azért, hogy a Dél-Korea elleni meccsen tinglitangliztak és lötyögtek a semmibe. Nagyon jól tudták, hogy nekik meg kell nyerni azt a meccset, de ehelyett akkor 0 (nulla) kaput eltaláló lövést produkáltak. Most pedig szomorkodnak, ahelyett, hogy akkor cselekedtek volna.
;D

Pulisic reméli, hogy játszhat a hollandok ellen

Christian Pulisic azt mondta, reméli, hogy szombaton játszhat az Egyesült Államok csapatában Hollandia ellen a nyolcaddöntőben.

Idézetet írta: LosGabos Dátum december 02, 2022, 18:12:55Japán győz, Dél-Korea győz és mindkettő az esélyesebb ellen és továbbjut. Ezek után Kamerun-Brazília fix 1.
Én megmondtam..... ;D

Idézetet írta: LosGabos Dátum december 02, 2022, 18:12:55Japán győz, Dél-Korea győz és mindkettő az esélyesebb ellen és továbbjut. Ezek után Kamerun-Brazília fix 1.
@LosGabos, köszi az emlékeztetőt!
Korábban terveztem én fogadni a kameruniak brazilok elleni győzelmére, de végül elfelejtettem. Jó, hogy írtad, mert ezzel még időben eszembe juttattad. Fogadtam és nem bántam meg. Kösz!

Idézetet írta: LosGabos Dátum december 02, 2022, 18:12:55Japán győz, Dél-Korea győz és mindkettő az esélyesebb ellen és továbbjut. Ezek után Kamerun-Brazília fix 1.

Sok a furcsaság itt vagy már nem számit hogy lehozzuk becsületböl, megváltozott a világ a foci is..s sajnos nem jó irányba! :(

Idézetet írta: csabax Dátum december 02, 2022, 22:11:30@LosGabos, köszi az emlékeztetőt!
Korábban terveztem én fogadni a kameruniak brazilok elleni győzelmére, de végül elfelejtettem. Jó, hogy írtad, mert ezzel még időben eszembe juttattad. Fogadtam és nem bántam meg. Kösz!

Egy ezrest én is tettem, a kis haszon is haszon. ;)

Nekem "dejavu" érzésem van, utoljára ekkora felháborodást keltő, orbitális simli 2002-ben a koreai-japán VB- n volt! És mit ad isten, újra ez a két csapat az amelyik igen furcsa módon jut tovább! Persze az nem kérdés, hogy a teljesítményés a játékuk rendben van de ami az utolsó körben történt az botrányos! A japánok gólját már nem minősítem de szerintem ha azt úgy ítélték volna meg a pályán hogy kint volt akkor azt a szurkolók 99% elfogadta volna utólag a képeket is látva és nem kiáltanának csalást! De amit tegnap ezek után Uruguay ellen is műveltek az megint hányinger! Akkora 11-est nem adtak meg nekik a meccs végén mint a ház! Cavani-t úgy felrúgták ahogy az meg van írva erre még vissza se nézik!! :bash:  NA ez már tényleg sok!
Számomra csak az a kérdés, hogy Japánt és Dél-Koreát tolják -e tovább odafenn vagy simán kizúgnak a horvátokkal ill. Brazíliával szemben! Mert egy Dél-Korea - Japán negyeddötőre befizetnék!!! :great:
És a spanyolok "szándékaira" taktikázására visszatérve csak annyit mondanék, hogy ha így volt rosszul tették, mert Marokkó hazavágja öket!

Van Gaal kitálal a kritikákról, Belgiumról és az Egyesült Államokról

Louis van Gaal a legutóbbi sajtótájékoztatóján beszélt Hollandia nyolcaddöntős ellenfeléről, az Egyesült Államokról, a megüresedett belga állásról és a holland média negatív hozzáállásáról.