Paysafecard

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Senkinek nem ajánlom a Paysafecardot mostanában. Nálam sajnos másodszor furdul elő hogy benyelték a pénzt és bár az ügyfélszolgálat az elején lekesen válaszol, utána már válaszra sem méltat.

Ez nem segítség nekünk ha nem írod le konkrétan mi a gond..

Nekem amúgy simán visszaadták a pénzt amikor gond volt a voucherrel. Meg van erre a procedúra.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum június 02, 2022, 19:22:06Ez nem segítség nekünk ha nem írod le konkrétan mi a gond..

Nekem amúgy simán visszaadták a pénzt amikor gond volt a voucherrel. Meg van erre a procedúra.

A legutóbbi történetem pár hetes:

külföldön voltam, 75CHF-es kártyát vásároltam, nem akartam egyből felhasználni az összeset, de az első fizetési kísérletem alkalmával blokkolták a kártyát valamiért.
Ügyfélszolgálatot felkerestem, készségesen válaszoltak pár órán belül. Ők sem tudták mi lehetett a gond. Kérték hogy töltsek ki egy formulát, megtörtént. Majd mailben kértek képeket és azonosításhoz adatokat. Megtörtént, elfogadtak mindent pár napon belül. Kérdezték hogy feloldják a kártyát vagy visszatértítést kérek. Én az utóbbit választottam még úgy is hogy az költséges. Elküldem minden adatot a kérésükre. Innen jött a várakozás, eltelt 1 hét semmi. Írtam nekik. Válaszban újra kezdődött a procedúra, elküldtem mindent ismét, mostmár angolul mert az angol ügyfélszolgálat keresett meg. Lejátszottuk ugyanazt (bár érdekes módon itt a visszatérítési díjra fele annyit mondtak), kértem tőlük hogy adjanak választ miért lett blokkolva illetve mennyi a visszatérítés ideje. Erre már csak terelés jött hogy folyamatban van.
1 hetet vártam, semmi. Írtam nekik semmi... írtam nekik majdnem minden másnap, még válaszra sem méltatnak... Ez már 3 hete volt. Azóta sem érkezik semmi válasz.
Ezek után hogy merjen az ember vásárolni? Ugyan ezt eljátszották egy 10ezres kártyával pár éve akkor azt kértem oldják fel a kártyát, az se történt meg, reméltem hogy azóta változott a rendszer de ezek szerint nem. Benyúlják az így szerzett pénzt minden indok nélkül és egyszerűen nem válaszolnak.

Én úgy tudom hogy magyar számlához csak magyar kódot lehet hozzáadni. Mondjuk ez nem segít.

Velem korrektek voltak és kb 1hét alatt visszakaptam a pénzem ugyanebben a procedúrában.
Írogass nekik és ne hagy magad.


Idézetet írta: MessiÁs Dátum június 02, 2022, 19:57:43Én úgy tudom hogy magyar számlához csak magyar kódot lehet hozzáadni. Mondjuk ez nem segít.

Velem korrektek voltak és kb 1hét alatt visszakaptam a pénzem ugyanebben a procedúrában.
Írogass nekik és ne hagy magad.



Svájci webshopban akartam vele fizetni, mivel nem volt nagy összeg nem kért regisztrációt csak a kártya számot. Jobb ötletnek tűnt mint bankkártyával, de sajnos nem így lett...

Nem kellett hozzá bejelentkezni?

3 hete szenvedek Veluk.. botrany az ugyfelszolgalat hetek ota alig jon valasz.. a problema mindegy, ujraregisztralas, de anno nem volt ilyen baj.. raadasul az aztomatauzeneten kivul mintha nem fognak mi a bajom, pedig aztan marha egyszeru. botrany!!!

Paysafecard kódot tudok venni online?

Idézetet írta: todika Dátum július 07, 2023, 17:14:11Paysafecard kódot tudok venni online?

Én még nem próbáltam, de nekem ezt ajánlották, és megbízhatónak mondják. Pay

Paysafecard feltoltes hogyan mukodik? En a relayben vettem kodot, s azt toltottem fel, de ennek mar 5+ eve. Az elmult evekben volt valtozas, itt arra gondolok, hogy kartyaval fel lehet tolteni az egyenleget?

Idézetet írta: RedMunchen Dátum július 26, 2023, 15:37:17Paysafecard feltoltes hogyan mukodik? En a relayben vettem kodot, s azt toltottem fel, de ennek mar 5+ eve. Az elmult evekben volt valtozas, itt arra gondolok, hogy kartyaval fel lehet tolteni az egyenleget?

Csak a 16 jegyű kóddal tudod feltölteni az egyenlegedet,amit pl az OMV kúton vásároltál.


Sziasztok!

Pár év után beléptem my paysafe fiókomba és ezt a kiírást láttam:

"Biztonsági okokból lezároltuk a paysafecard számládat a tranzakciókra. Kérjük, változtasd meg a státuszodat korlátlanra, hogy igazold a személyazonosságodat."

Korábban nem lehetett korlátlan státuszt elérni, most már lehetséges? Jó lenne, ha így lenne.

A webes azonosítás után kb. mennyi idő alatt történik meg az azonosítás?

Szerintem probald a mobil appjukkal az azonositast, mivel a Skrill/Neteller is hozzajuk tartozik nem hinném, hogy 1-2 napnál többet tartana.

Paysafecarddal kapcsolatos dolgok:

A Paysafecard nem tűnt jó megoldásnak, mert régen nagyon gagyi limit volt rá (75.000 Ft), az pedig kevés, és szinte reménytelen volt no limitesre tenni.

Jó hírek: le lehet tölteni az app-ot, ahol Skrillszerű azonosítás után ( személyi fénykép online es live selfi) rögtön no limites lesz az account

Persze vannak kényelmetlenségek, de jobb, mint a semmi.

Szerencsére van közelben OMV kút, mert a neten van rajta egy 6-35%-os felár. Figyelni kell, itt feljebb a link az jó, ez az olcsóbb!