Várda64 pókeres naplója a 2011-es esztendőre

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Gratulálok én is Várda ez nagyon szép siker.

Le a kalappal Várda mester! Mondtam én neked, hogy érdemes újrakezdeni a zsugázást!  :beerchug: :great:

Köszönöm a gratulációkat Srácok!  :beerchug:

Misikém! Igazad volt (van, lesz), de egyenlőre még mindig a munkahelyet kell előtérbe helyeznem. Kibaszott keveset keresek, kibaszott mocskos munkával, de egyenlőre ezt dobta a gép és sajnos ezt is meg kell becsülnöm.

Közben tisztán látszik, hogy a fogadás nem megy, kis maradék aprómat próbálom menteni az Expekten. Hátha összejön egy tournamentre itt is. Mondjuk ha ilyen lapokat kapok van rá sanszom.   ;) (Én vagyok a QJ  ;D )


Erő, izom, "C"-vitamin Sporttársak!

Élesszük fel a naplót, mert van miért.  ;)
A múltkori sikerem már mutatott egy irányt, hogy miként tudnék igazán plusszos lenni: freerollokon kell a nevezési díjakat kitermelnem. Ennek szellemében,na meg azért mert a bet365-ön azóta sem indították újra azt a sorozatot amin nyeregettem, átmentem az Expekthez. Ott jó pár hete van egy sorozat, több fórumtagunk is játssza, ahol lehet egy kis aprópénzt gyűjtögetni. Aki valaha játszott már freerollt az tudja, nem egyszerű kenyér ez. Viszont a szabályok itt is ugyan azok, mint a több ezer dolláros versenyeken és hosszabb idő távlatában itt is lehet sikeres az ember. Nekem a múlt hónapban többször is sikerült pénzbe érnem ezeken a versenyeken. Az itt szerzett pénzzel sikerült kitermelnem, hogy emelkedjen a VIP szintem. Ennek azért van jelentősége, mert jogosult lettem a VIP2 freerollon való indulásra, valamint jogosult lettem token-dollár vásárlására is. Nem árt az ha az ember "vészhelyzetben" tud mihez nyúlni. MTT-ken itt még semmi extrát nem tudok felmutatni, de nem reménytelen a helyzetem.
Így érkezik el Augusztus, s mindjárt az első nap sikerül egy figyelemre méltóbb eredményt felmutatni. (csatolmány) Még mindig bosszant, hogy KK-m verte KQ és így estem ki (sora lett a sokat szidott riveren), de a pókerben ez is benne van. Mint tudjuk ami nem öl meg az megerősít, adja Isten, hogy legközelebb is adja KQ-ra a pre-flop all int. Itt már egy kisebb lehívást is eszközöltem, főleg azért, hogy továbbra is kellően motivált legyek a freek irányában. Ha az ember tudja, hogy van egy kis tőke a háta mögött óhatatlanul is lazábban gondolkodik, könnyelműbb. Legalábbis én ezt tapasztaltam magamon.
Elérkeztünk a tegnapi naphoz, amikor már jogosult vagyok a VIP2 freerollon való indulásra. Első nekifutásra nem rossz (2.hely-30$), de már megint csak második hely. Valami hiányzik, érzem hogy valami hiányzik a játékomból, hogy ezeket a második helyeket elsőre váltsam. Vagy csak nincs szerencsém a döntő pillanatokban? Nos rövid időn belül erre a kérdésre is megkaptam a választ: az igazi tét hiányzott. Történt ugyanis, hogy mivel meglepően hamar véget ért a verseny, én pedig úgy készültem, hogy legalább hajnalig tolom, késői nevezéssel beneveztem a 2000$ GP versenyre. Jó döntésnek bizonyult, erről a második csatolmány tanúskodik. Nem is emlékszem mikor tudtam úgy le versenyt, hogy vesztett all inem nem volt. Ezek szerint csak nem játszhattam rosszul, amikor pedig kellett a szerencse is mellém állt. HU 4000/2000 vakszint döntő leosztás: nálam AA. Be akarom csalogatni, 8000-ig emelek. 40000-ig kapok egy reraise-t. Hohóóó! Alakul. 118000-ig visszaemelek.... torpanás, mert csak megadás. Flop: 8,3,6 szivárvány. Ő passzol, én all in, betolom a maradék százezrem. Megadás (marad 6000 nála), mutatás. Nála 88!!!! Hát ezt nem hiszem el. Turn: K. River az a bizonyos sokat szidott river: A!!!!!! WOW Nyertem! A hatezrét "felfaltam" egy 5,2-vel.
Ezúton köszönöm csacsa44 barátom szurkolását! Nem volt túlzottan sportszerű, mert mi ugye ketten voltunk egy ellen, de kit érdekel ez ilyenkor.  ;D ;D

GL!  :cya:

Az a nem semmi! Nagy gratula, így tovább Várda.   :beerchug:



Gratulálok, Fő a Kitartás!
Megy ez Neked, csak így tovább!  ;)



Köszönöm a gratulációkat, elismeréseket Mindenkinek:beerchug:

Csipet helyzetjelentés az eltelt időszakról:

Továbbra is gyűröm a free selejtezőket, de mostanában motivációs problémákkal küzdöttem. A mai naptól megpróbálom komolyabban venni a játékot, az előttünk álló hétvégét tekintve mindenféleképpen. Ennek első jeleként tegnap már sikerült tokent szereznem, tehát ma már biztosan indulok a pénzdíjas free-n.
Mellette készpénzes játékokon sikerült megtartanom a VIP szintemet, ami azt jelenti, hogy minimum még egy hónapig jogosult vagyok a VIP2 free-n való indulásra. Ez azért fontos, mert ha sikerül magamban letisztázni bizonyos dolgokat, akkor ott sem vagyok esélytelen, hogy pénzbe érjek. Eddigi mérlegem itt: egy 2. hely (mindjárt a legelsőn) és két kiesés.

Kb. ennyi. GL!  :cya:

Szívből gratulálok, Várda64 a közelmúltbeli sikereidhez. Jó látni, hogy megy a szekér!!!

Idézetet írta: söprű Dátum augusztus 24, 2012, 17:33:42
Szívből gratulálok, Várda64 a közelmúltbeli sikereidhez. Jó látni, hogy megy a szekér!!!

Köszönöm söprű a gratulációt! Örömmel látom, hogy újra itt vagy közöttünk!  :beerchug:

Amint ígértem, megpróbáltam egy kicsit komolyabban venni a free-ket. Ma ennek már látszatja is van: a VIP2 freerollon sikerült egy 4. helyezést elérnem, emellett ma már sikerült tokent is szereznem a szokásos esti freerollra. A lényeg, megint nem kell zsebbe nyúlnom és ebből a 15$-ból megint megpróbálhatok valami szép eredményt elérni.

GL!  :cya:

Erő, izom, "C"-vitanim Sporttársak!

Nos úgy tűnik az a kis lelki fröccs amit a múlt hétvégén adagoltam magamnak, kezd megtérülni. Tegnap ismét sikerült tokent szereznem (ez jó!) az esti versenyt pedig sikerült megnyernem (ez még jobb!).
Misi barátommal úgy terveztük az FT-n találkozunk, de ez sajnos nem jött össze. Viszont kiesésekor azzal engedett utamra, "nyerd meg!". Misikém! Kérésed számomra parancs. Megtettem!
Pedig nem egészen így indult, mert mindjárt az elején sikerült harmadolnom a kezdő zsetonom egy nem túl szerencsés all innel. (QQ vs. A4 riverre lejött az A) Ezt pár leosztáson belül sikerült helyrehoznom, innen pedig aránylag sima utam volt a győzelemig.
Kezd alakulni a BR a komolyabb MTT-re. Ma biztos, hogy csak a selejtezőkön indulok, mert munka mellett nem lehet bírni az állandó éjszakai játékot, viszont egy-két token a talonban még elfér.

GL!  :cya: