Bajnokok Ligája 2022/23

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.


Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Természetesen illik gratulálni a győztesnek, s azt is illik megemlíteni, hogy sok-sok milliárd font befektetése után végre Bajnokok Ligáját nyert az Egyesült Arab Emírségek.

HOGYAN CSALTA MAGÁT A VILÁG ELITJÉBE A MANCHESTER CITY?
https://www.eurosport.hu/labdarugas/premier-league/2018-2019/hogyan-csalta-magat-a-vilag-elitjebe-a-manchester-city_sto8241244/story.shtml

Idézetet írta: sipull Dátum június 09, 2023, 14:01:52Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.
Nyertes

A tegnapi BL-döntő legjobb képe, a két legnagyobb bajnok egy képen! Legendák!  :beerchug:

https://assets.telex.hu/images/20230611/[email protected]

Julio Alvárez gyakorlatilag visszavonulhat.  ;D Még mindig csak 23 éves, de amit labdarúgó megnyerhet a legmagasabb szinten, azt megnyerte: világbajnokság, Bajnokok Ligája, Libertadores-kupa, Copa América, nemzeti bajnoki címek és kupagyőzelmek. Az ő esetében ennél már csak gyengébb trófeák lesznek, amiket még behúzhat (EL, KL stb.).

Idézetet írta: Pozzato Dátum június 11, 2023, 11:20:08Julio Alvárez gyakorlatilag visszavonulhat.  ;D Még mindig csak 23 éves, de amit labdarúgó megnyerhet a legmagasabb szinten, azt megnyerte: világbajnokság, Bajnokok Ligája, Libertadores-kupa, Copa América, nemzeti bajnoki címek és kupagyőzelmek. Az ő esetében ennél már csak gyengébb trófeák lesznek, amiket még behúzhat (EL, KL stb.).

És mindezt úgy, hogy ha megkérdezel 10 embert 8 tuti nem tudja, hogy ki ő.  ;D

Idézetet írta: Admin Dátum június 11, 2023, 18:18:31És mindezt úgy, hogy ha megkérdezel 10 embert 8 tuti nem tudja, hogy ki ő.  ;D

Igen, bár Scott Carsont se ismeri senki, mégis két isztambuli BL-döntőt nyert, egyet a Liverpoollal, egyet pedig most a Manchester Cityvel.

Idézetet írta: Pozzato Dátum június 11, 2023, 18:27:29Igen, bár Scott Carsont se ismeri senki, mégis két isztambuli BL-döntőt nyert, egyet a Liverpoollal, egyet pedig most a Manchester Cityvel.

Majd 15 év múlva emiatt elverik egy angol kocsmában, mikor ezzel fog vagánykodni. "Én nyertem." "Mit nyertél te?..."  ;D

BL-döntő fogadásépítő játékunk nyertesei:

Főnyeremény: @sipull  (10 000 Ft értékű Unibet ingyenes fogadás)

Extra nyeremények: @Salvio és @MessiÁs (5000 Ft értékű Unibet ingyenes fogadás fejenként)

Julián Álvarez azért joggal mondhatja sajátjának is ezeket a címeket, BL-ben 3 gól 2 gólpassz, PL-ben 9 találat, világbajnokságon négyszer volt eredményes. Haaland árnyékában kevés játékpercből összehozni mindezt, jó teljesítmény.