Kézi-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: csacsi1899 Dátum szeptember 01, 2018, 22:33:23
SIÓFOK KC– DVSC-SCHAEFFLER 35–18 (16–6)

Az SKC-nál egyetlen gólt sem szerzett, sőt pályára sem lépett olyan játékos, aki Magyarországon született...

Aztán pedig ártalanok módjára lehet majd csodálkozni azon, amikor kudarc után újabb kudarcot, utána pedig még újabb kudarcot szenved a magyar válogatott...

Tegnap az eger-erd olyan 17 53kor kezdoditt 6 helyett, a beten meg lehetett fogadni ugyanugy 6ig, asszem 5 perc alatt olyan 8 golt mar oaazehoztak, szal az 54.5 hatar elonyosebbe valt, erdemes figyelni ilyen beragadasokra

Idézetet írta: csabax Dátum szeptember 02, 2018, 09:31:13
Aztán pedig ártalanok módjára lehet majd csodálkozni azon, amikor kudarc után újabb kudarcot, utána pedig még újabb kudarcot szenved a magyar válogatott...
Inkább a profi "zsoldosok", mint a túlfizetett, középszerű magyar "sztárocskák"...  :bash:


Férfi kézilabda Eb - Egy futballstadionban lesznek a 2020-as torna helyosztói

    Budapest/Bécs, 2018. szeptember 13., csütörtök - Egy stockholmi futballstadionban, a Tele2 Arenában rendezik a 2020-as férfi kézilabda Európa-bajnokság elődöntőit és helyosztóit.

    Az európai szövetség (EHF) csütörtöki közleménye szerint a Hammarby IF és a Djurgardens IF labdarúgócsapatok otthonául szolgáló stadion több mint 20 ezer néző befogadására lesz alkalmas a kézilabdameccseken.
    Az osztrák, norvég, svéd közös rendezésű torna január 9-én kezdődik és 26-án ér véget. Ez lesz az első Európa-bajnokság a sportágban, amelyen 24 csapat vehet részt, és az is újdonság, hogy a bronzmérkőzést szombaton rendezik, vasárnapra csak a döntő marad.
    Bergström Krister, a svédországi szervezőbizottság vezetője elmondta, remek hangulatot szeretnének teremteni a három stockholmi játéknap során, szombaton pedig különösen azokat az embereket akarják az arénába csábítani, akik eddig nem álltak közel a kézilabdához.
    Bernd Rabenseifner, az osztrák szövetség főtitkára elárulta, a programot úgy alakították ki, hogy egyszerre csak egy mérkőzést rendeznek mindhárom országban, illetve a csoportkör után eggyel több pihenőnapot kapnak azok a válogatottak, amelyeknek sokat kell utazniuk.
    Kia Otnes, a norvégiai szervezők vezetője közölte, Trondheimben egy új, nyolcezres csarnokot építenek az Európa-bajnokságra.
    A csoportkör mérkőzéseinek Graz, Bécs, Trondheim, Malmö és Göteborg, a középdöntőnek Bécs és Göteborg, az elődöntőknek és a helyosztóknak pedig Stockholm ad otthont.
    A selejtezők október 24-én kezdődnek, a magyar válogatott Oroszországgal, Szlovákiával és Olaszországgal találkozik. Az Európa-bajnokságra a nyolc csoport első és második helyezettjei, valamint a négy legjobb harmadik jut ki.

forrás: MTI

A Veszprém kirúgta Ljubomir Vranjest.

Női kézi BL: Győri ETO - Ljubljana

Danyi Gábor győzelemmel ünnepelné első BL-meccsét a Győri ETO élén.

Tovább

#1897 október 06, 2018, 20:57:34, csak1tomi
Győr over 32,5

39:23

Nora Mörk rehabilitációja a 2018. február 5-i, Nykobing elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen szenvedett szalagsérülését követően egészen idén szeptember végéig jól haladt, ám ekkor az egyik edzésen a játékos fájdalmat érzett műtött térdében, ezért a fájdalom és a probléma okának tisztázása érdekében egy újabb beavatkozás vált szükségessé. ,,A sérülése miatti kivizsgálás során  jó térdizületi stabilitás mellett a holdasporc-gyök szakadása volt valószínűsíthető. A 2018. október 12-én Oslo-ban elvégzett műtét során beigazolódott a holdasporc-gyök szakadása, melynek helyreállító műtétét követően ismét féléves rehabilitáció vár a játékosra." – mondta Dr. Balogh Péter csapatorvos.

:( :'(

#1899 október 24, 2018, 19:29:23, csak1tomi
ma nyer a Győr, 1.20
félősöknek 1.08 döntetlen vagy Győr

26:35

Az M4 Sport 2025-ig megszerezte a felnőtt kézilabda-világbajnokságok közvetítési jogait. Így a 2019-es férfi vb is a köztévé sportcsatornáján lesz látható.

hurrá, mit fogunk kapni:

- napi 3 helyett 1 mecss, ami foci miatt elmarad 50%ban  ;D
- "szakértő" kommentárokat

mindent elb*sznak, hihetetlen

Férfi kézilabda-vb - Minden mérkőzést élőben közvetít az M4 Sport

    A magyar válogatott mérkőzései mellett a januári olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda-világbajnokság összes találkozóját közvetíti majd élőben az M4 Sport és az m4sport.hu.

    Az MTVA sajtóosztályának csütörtöki közleménye szerint a január 10-én kezdődő és 27-én véget érő német-dán közös rendezésű torna után egészen 2025-ig a következő négy-négy férfi és női világbajnokságot is az M4 Sporton lehet majd megnézni Magyarországon.
    "A január a férfi kézilabda-vb-ről fog szólni az M4 Sporton. Átlagosan napi három mérkőzést közvetít a csatorna és a hétköznapokon ötször jelentkező Sporthíradóban is részletesen foglalkozunk a vb történéseivel" - idézte a közlemény Papp Dánielt, az MTVA megbízott vezérigazgatóját, aki hozzátette, a magyar válogatottat egy külön stáb is elkíséri a vb-re.
    "A mostani megállapodással hosszú távon biztosított, hogy Magyarországon mindenki számára elérhető lesz az egyik legnépszerűbb csapatsportág világbajnoksága, amin ráadásul rendszeres résztvevőnek számítanak a magyar válogatottak. Válogatott szinten minden páratlan év csúcseseménye a vb, 2019-ben és 2023-ban ráadásul az olimpiai kvalifikáció szempontjából is sorsdöntőnek számít, vagyis az M4 Sporton dől el, látunk-e újra ebben a sportágban is nemzeti csapatot az ötkarikás játékokon" - tette hozzá Papp Dániel.
    A magyar válogatott a júniusi sorsoláson a koppenhágai D csoportba került, így az Európa-bajnoki ezüstérmes svédeken kívül Katar, Argentína, Egyiptom és Angola lesz az ellenfele.
    A vb győztese kijut a 2020-as tokiói ötkarikás játékokra, a 2-7. helyezettek pedig részt vehetnek az olimpiai selejtezőn.
    A 2019-es vb-ről az M4 Sport mellett az m4sport.hu, az M1 csatorna és a Kossuth Rádió is kiemelt terjedelemben számol be.

forrás: mti

Nem tudjátok miért ilyen alacsony az odds a Breszt Meskov-ra a Vardar ellen(1,03)?

#1903 október 30, 2018, 18:22:46, csak1tomi
2. számú csapat lép pályára, beáldozzák a meccset hétvégi bl miatt
jah már rég vége na mid1  ;D :D

Jah elég sima lett!