Sportfogadas.org

Infó + közösség => Közösség => A témát indította: Admin Dátum december 19, 2017, 13:56:09

Cím: Karácsonyi üdvözletek/Újévi fogadalmak
Írta: Admin Dátum december 19, 2017, 13:56:09
Most így az ünnepek közeledtével oldjuk egy picit a feszültséget, összegezzük az elmúlt esztendő pozitívumait, esetleg hibáit. Kíváncsiak vagyunk, hogy ti, sportfogadók, milyen újévi fogadalmakat tesztek. Érdekes lesz mondjuk egy év múlva visszatekinteni e témába, s megnézni, hogy mit sikerült megvalósítani az itteni fogadalmakból, s mit nem.

Mindnyájatoknak kívánunk egy szeretettben gazdag, békés Karácsonyt és természetesen zöld fogadásokban dús, sikeres új esztendőt.

A mi újévi fogadalmunk: jövő ilyenkor már remélhetőleg mindenki "megunta" weboldalunk/fórumunk új arculatát.  ;)
Cím: Re:Karácsonyi üdvözletek/Újévi fogadalmak
Írta: Tomka Dátum december 25, 2017, 15:00:51
Sziasztok!

Egy ideig vártam..., nem én akartam lenni az első hozzászóló, mint felhasználó.
Nem szeretek meggondolatlanul ígérgetni vagy fogadalmat tenni, így mindössze két fogadalmam lesz az új vére vonatkozóan.
Egyik inkább személyes, míg a másik a fogadásaimra vonatkozik.

1.) Egy újabb idegen nyelvet megtanulni.

2.) Azon fogadásokat elhagyni, amiket csak "buliból" helyeztem el. Lassan itt az év vége és összegeztem ezen fogadásaimat is... Igaz, hogy jóval kisebb tétekkel játszottam meg őket, de elég sok ment el így visszanézve, ezek a következő évben eléggé ösztönzőek lesznek, hogy ne csináljak ilyet. Lehet többször megfogom nézni az excel táblát, amikor valamilyen eltérő fogadásra készülök...

Remélem mások is leírják majd fogadalmunkat. :)
Tomka
Cím: Re:Karácsonyi üdvözletek/Újévi fogadalmak
Írta: Anyuci123 Dátum január 01, 2018, 06:19:59
Nem fogadok meg semmit!67 évesen meg főleg.Ismeretlenül is örülök hogy virtuálisan köztetek lehetek!Egyszerűen BUÉK!mindenkinek!
Cím: Re:Karácsonyi üdvözletek/Újévi fogadalmak
Írta: Várda64 Dátum január 02, 2018, 19:57:10
Sziasztok!

Új évi fogadalom?? Nem igazán ismerem ezt a kifejezést. Bevallom férfiasan, életemben nem fogadtam még meg semmit új évkor. Viszont azt maradéktalanul be is tartottam, így számomra minden évvége a teljes és totális elégedettség jegyében zajlik, hisz a semmit sikerült teljesítenem.  ;D ;D

Most a játék kedvéért kivételt teszek, de nagy dologra nem kell gondolni. ;)

Nyeretlen kétéves koromban naplóztam-naplózgattam itt a Sportfogadas.org-on. Most valami hasonlóban gondolkodtam az elmúlt hetekben és azt a döntést hoztam magamban, hogy záros határidőn belül beindítom a "Várda64-vegyes 2018-tól" című "remekművemet". Reményeim szerint ez már elkísér majd életem végéig -nem véletlen a cím választás- és lesz benne minden ami szembe jön az idők folyamán.

A hölgyeknek puszi, az uraknak pacsi! B.Ú.É.K. Mindenkinek!  :beerchug:


Cím: Re:Karácsonyi üdvözletek/Újévi fogadalmak
Írta: TiB Dátum január 04, 2018, 00:09:47
Én sem szoktam újévi fogadalmakat tenni nagyon, de meghoztátok a kedvem. Két tervem amúgy is van, így legalább megnézhetem év végén meddig jutottam velük egy év alatt. Egyik sem a nulláról indul igazából, a fotósnál például méreteztem már kérésre nagyobb melleket csajnak, és hihető lett ;D

- Szeretnék még többet tudni a labdarúgásról, a taktikákról, és elemzéséről
- Photoshop terén erre a szintre akarok eljutni: példa fotók (https://www.demilked.com/photoshop-master-photo-manipulation-deviantart-max-asabin/)

Ha január negyedikén még lehet ilyet, akkor boldog új évet Nektek!