Sportfogadas.org Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nem nagyon tudtam megszokni a "halvány színeket" hetek után sem. Azt vettem észre hogy felületesebben olvasom az oldalt , vagy gyorsan elkattintok, hogy ne az org legyen a képernyőn ha csak par percig más dolgom van , (túl fehér minden)  viszont egy contrast bővítménnyel nem tökéletes de jobb!!  :great:  De az is lehet velem van a baj, ha ez baj :D

Idézetet írta: sunik29 Dátum január 04, 2022, 18:34:23Nem nagyon tudtam megszokni a "halvány színeket" hetek után sem. Azt vettem észre hogy felületesebben olvasom az oldalt , vagy gyorsan elkattintok, hogy ne az org legyen a képernyőn ha csak par percig más dolgom van , (túl fehér minden)  viszont egy contrast bővítménnyel nem tökéletes de jobb!!  :great:  De az is lehet velem van a baj, ha ez baj :D

@sunik29

Pontosabban hol vannak nálad "halvány színek"? Tudnál esetleg egy példát hozni?

Csak, mert itt beszélhetünk akár a fórumról, akár a weboldalról, szóval kellene pontosítani.  :cya:

Én a fórum részt érzem túl 'egybefehérnek' ??? Ja és nem tudom volt-e már róla szó, de van hogy egyszerre több fülön fórumozok, itt belépek az egyik topikba, ott meg egy másikba. És ha nem folyamatos a fórumozás, elklikkelek másfelé, akkor amint visszaérek nem látom, hogy hol is vagyok.

Nem tudom, hogyan volt régen, de akkor rögtön kitűnt a topik címe, most nem ???


Idézetet írta: Latzka Dátum január 05, 2022, 11:20:10Ja és nem tudom volt-e már róla szó, de van hogy egyszerre több fülön fórumozok, itt belépek az egyik topikba, ott meg egy másikba. És ha nem folyamatos a fórumozás, elklikkelek másfelé, akkor amint visszaérek nem látom, hogy hol is vagyok.

Nem tudom, hogyan volt régen, de akkor rögtön kitűnt a topik címe, most nem ???

Amennyiben asztali gépen nézed, böngészőben felül látod, hogy hol vagy: pl. "Sportfogadas.org Infó - Oldal 32"

Vagy másra gondolsz? Nem értem 100%-san, hogy hol a gond. Köszi előre is.  :ok:

Az eredeti vs nem eredeti kozott nekem a 2 jon  be jobban
 
Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.
Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Idézetet írta: sunik29 Dátum január 05, 2022, 11:49:11Az eredeti vs nem eredeti kozott nekem a 2 jon  be jobban

A felső fejléc az tuti nem fog változni. Az alap.

Mindenképp köszönjük a javaslatot, meglátjuk ha tudunk-e tenni valamit vagy sem. Akár az is egy opció lehet, bár ez nem az én szektorom, hogy két variáns legyen.

Isten őrizzen nem panaszkodok  ;D , csak az en szemem jobban tud fokuszálni a szövegre a 2dik verzióban , es csak a fórumra érvényes , valahogy olyan "halvány ködösnek" éreztem egy picit .

Idézetet írta: sunik29 Dátum január 05, 2022, 12:04:00Isten őrizzen nem panaszkodok  ;D , csak az en szemem jobban tud fokuszálni a szövegre a 2dik verzióban , es csak a fórumra érvényes , valahogy olyan "halvány ködösnek" éreztem egy picit .

Tudom már, hogy mi a gond. Ködlámpa csere?  ;D  (viccelek)

Teljesen rendben van ha leírjátok mi zavar, mi tetszik stb.

Idézetet írta: Admin Dátum január 05, 2022, 11:41:27Amennyiben asztali gépen nézed, böngészőben felül látod, hogy hol vagy: pl. "Sportfogadas.org Infó - Oldal 32"

Vagy másra gondolsz? Nem értem 100%-san, hogy hol a gond. Köszi előre is.  :ok:

Erre gondolok! Igazad van, ott ez látszik. Létezne, hogy ez régebben is csak ott látszódott volna? Nekem úgy rémlik, hogy ilyen nagy felfelé nézés nem kellett, hogy megtudjam, hogy hol is fórumozok éppen :)
Nem egy nagy dolog ez, de zavaró.

A másik: ha megnyomom, hogy idézés, akkor nem lehetne, hogy leugrojon oda a képernyő? Van, hogy megnyomom, kicsit még elmélázok és elfelejtem, hogy megnyomtam-e már, bumm újra. Legörgetem és látom, hogy már egy csomószor idéztem ;D
Persze, aláírom, hogy ez egy bénázásnak is mondható, de a cél, hogy kényelmesen fórumozzon itt az ember és szerintem ezeket még jó lenne, ha csiszolnátok :)

Mint írtad építőjellegűnek veszitek az észrevételeket, annak is szánjuk nem a kákán is a csomót kerssük ;)  :)

IdézetErre gondolok! Igazad van, ott ez látszik. Létezne, hogy ez régebben is csak ott látszódott volna? Nekem úgy rémlik, hogy ilyen nagy felfelé nézés nem kellett, hogy megtudjam, hogy hol is fórumozok éppen :)
Nem egy nagy dolog ez, de zavaró.

Rájöttem, hogy mire gondolsz. Betpédiáról hozok egy példát.

Egyébként nem tudom, hogyha ez a mostani fórum tudja ezt vagy sem, de megnézzük.


Idézetet írta: Latzka Dátum január 05, 2022, 12:57:39A másik: ha megnyomom, hogy idézés, akkor nem lehetne, hogy leugrojon oda a képernyő? Van, hogy megnyomom, kicsit még elmélázok és elfelejtem, hogy megnyomtam-e már, bumm újra. Legörgetem és látom, hogy már egy csomószor idéztem ;D
Persze, aláírom, hogy ez egy bénázásnak is mondható, de a cél, hogy kényelmesen fórumozzon itt az ember és szerintem ezeket még jó lenne, ha csiszolnátok :)

Ha megfigyeled akkor leugrik, csak sajnos nem pont ahova kellene, de egy minimális ugrás van. Ezt én is szeretném, ha pont oda ugrana (a gyors válaszhoz).

Idézetet írta: Admin Dátum január 05, 2022, 13:14:37Rájöttem, hogy mire gondolsz. Betpédiáról hozok egy példát.

Egyébként nem tudom, hogyha ez a mostani fórum tudja ezt vagy sem, de megnézzük.



Jackpot :great:  Emiatt tudtam mindig, hogy hol vagyok ;D Szerintem hasznos.

Idézetet írta: Admin Dátum január 05, 2022, 13:18:14Ha megfigyeled akkor leugrik, csak sajnos nem pont ahova kellene, de egy minimális ugrás van. Ezt én is szeretném, ha pont oda ugrana (a gyors válaszhoz).

Valóban ugrik egy cseppet, akkor ezt majd belövitek :)

Szerintem meg minden oke, a szineket megszokod, es ami nagy plussz, mobilrol is attekintobb lett szerintem...