Sportfogadas.org

Sportfogadás tudástár => Sportfogadás naplók => Sportfogadás naplók archívuma => A témát indította: söprű Dátum február 22, 2012, 12:45:49

Cím: Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 22, 2012, 12:45:49
Minden szerénytelenség (és talán pofátlanság) nélkül megnyitom fórumpályafutásom első haladó naplóját.

Épségben hazatértem a pampákról és az eseményt egy 3000 Ft-os szerencsekártya-vásárlással ünnepeltem meg ma délelőtt. Jól megrágott, könnyen emészthető tippeket keresek majd itt, amelyek remélhetőleg lehetőséget adnak majd arra, hogy jó ideig ne kelljen ilyesmire költeni megint a pénzt. Mindenestre amikor a totózós hölgy azt mondta, hogyha kinyomtatom a vonalkódomat, akkor könnyebben szót értünk a következő feltöltésnél, szóval amikor ezt mondta én már arcoskodva megjegyeztem, hogy nem lesz legközelebb, mert ez a beruházás már örökké mozgásban tartja majd nem csak a háztartásomat, de hamarosan a nemzetgazdaság egyes szektorait is. És ha nem így gondolnám, nem is kezdenék bele.  ;D

A szisztéma ugyanaz amit már régebben is játszottam, amíg tiltre nem tettem magam: a bankom ötöde az alaptét, amit vagy háromszor forgatok meg, vagy háromszoros pénzig, amelyik előbb megvalósul.

Így tehát gecijó tippekre lesz szükség a SzRt kínálatából, reggelente átnézem majd és kilistázom a nekem tetszőket. Aztán pedig napközben finomítunk majd rajta. Éppen ezért köszönettel veszek mindenféle építő kritikát, hozzászólást, plusz információt, ami a tippek kimenetelét esetleg befolyásolja, vagy éppen egy olyan tippet, ami elkerülte a figyelmem. Összeesküvés elméleteidet ugyancsak ne fojtsd magadba, semmilyen vélemény, információ nem haszontalan, amire a kedves fórumtársak veszik a fáradtságot, hogy megosszák velem! Ezt a naplót nem lehet szétoffolni, a tippjeimet mindig vastag betűkkel fogom majd kitenni, így ha ezt kerülitek, akkor mindenkinek átlátható lesz a lényeg.

Aztán lehet, hogy az sem lesz ritka, hogy magam megyek offba, ezért elnézést kérek mindenkitől, aki benéz ide, hogy elolvasson, ha az ember egész nap egyedül van, gyakran rájön a netes szófosás.

Mindenkit szeretettel köszönt tehát a haladó énem, kezdődjön a Söprés!    :cya:



Hajrá

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 22, 2012, 13:01:27
Ma már nagyjából túl vagyok a szűkítésen,  a gondolatmenet így nézett ki:

1) 010 Benneteau - Petzschner  H

Benetton jobb formában van, mint Pecsner (nem betűzöm le mégegyszer ezt a két szót), kemény borításon eddig kettőből kettő neki, Amerika egyik versenyéről megy át a másikra, az oziópenen három játszmában verte Becket.

Pecsner nincs formában, Európából jön át, több mint egy hónapja nem nyert, legutóbb Rotterdamban két játszmában kikapott Becktől.

Egyelőre nincs ellenérvem.


2) 158 Szeged - Tatabánya  H

A statok a tipp ellen szólnak, a Szeged szenved itthon, a Tbánya túl jó csapat ahhoz, hogy egy vállrándítással el lehetne intézni.
Tipp elvetve.

3) 180 Basel - Bayern  (0:1) V
      186 Bayern szerez gólt.


Mindkettő nagyon vonzó tipp volt, de jelenleg mégis a leves felé tart, ugyanis nincs Schweinsteiger, ami az én szememben lutrivá tesz mindent a Bayernnel kapcsolatban.

4)217 Celtic - Dunfermline H
   218 Celtic - Dunfermline (0:1) H


Semmi ellenérvem nincs, a Celtic csúcson pörög, nincsenek sérültek, könnyedén lőnek gólokat és motiválja őket, hogy húsz pontot rakhatnak a Rangersre.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 22, 2012, 15:01:56
Utólag becsúszó kis adalék a mai naphoz a Sparta - Litvinov hokimeccs... A Plzen tegnapi vereségével a Sparta alapszakaszgyőztes lett, ami talán - talán nem - hozhatott némi ünneplést az este, mindenesetre gondolom negatív hatással lesz a motivációra és - talán - a mai roszter minőségére is. A vendégek bár lenn vannak, elég gólerősek, jónéhány overt bemutattak az utóbbi időben.

A tippmaxon fogadható az esemény +1.5-lel, lehet, hogy érdemes lenne bepróbálni, a Celtic meccs úgyis csak háromnegyed kilenckor kezdődik.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: Tipsz Dátum február 22, 2012, 15:11:22
191 CSZKA Moszkva - Olympiakosz  H   
Acie Law, Giorgos Printezis és Marco Keselj a vendégek hiányzói. Ezek közül Giorgos Printezis hiányozhat a legjobban mivel a 16 között ő dobta a második legtöbb pontot a csapatban.

Tippmixen én tettem még egy St-Etienne-t jó formában vannak küzdenek az Európai szereplés jogáért. Vendég oldalon hosszú a sérültek listája és idegenbeni formájuk pocsék.
A másik 2 tippem még a Celtic illetve Roddick.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 22, 2012, 16:51:44
Idézetet írta: Tipsz Dátum február 22, 2012, 15:11:22
191 CSZKA Moszkva - Olympiakosz  H   
Acie Law, Giorgos Printezis és Marco Keselj a vendégek hiányzói. Ezek közül Giorgos Printezis hiányozhat a legjobban mivel a 16 között ő dobta a második legtöbb pontot a csapatban.


Ez horzsol, kihagyhatatlannak tűnik, főleg hogy a CSZKA idegenben is simán nyert! Köszönöm, Tipsz, valahogy így képzeltem a dolgot, amikor megnyitottam ezt a naplót.

Kialakult a mai nap: Benetton, Celtic hendi és az Olympiakosz fogja alkotni a trojkát. A St Etienne is mozgatta a fantáziámat, de a háromesélyes fogadásoktól ódzkodom, ha nem teljesen egyértelműek az esélyek, a hoki pedig nem kellően megalapozott, túl nagy a tudáskülönbség, hogy egy be lehessen vállani egy ilyen tippet, ha az ember biztosra megy.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 22, 2012, 17:00:59
Normál tippmix szelvény
150   CSZKA Moszkva - Olympiakosz   H   1,12
218   *(0-1) Celtic - Dunfermline   H   1,35      
10   J. Benneteau - P. Petzschner   H   1,35   

Eredő odds:   2,04120
Tét:   600 Ft
Várható nyeremény:   1225 Ft
A fogadás ára:   600 Ft
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: Tipsz Dátum február 22, 2012, 17:03:10
Remélem sikeres lesz a szelvényed! És nem az én tippemen fog elmenni.
Hogy is tartja a mondás?
Új söprű jól söpör?!!!  ;)

Úgy tűnik nem a moszkva miatt kellesz aggódni. Féldiőben 28al mennek   ;D
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 23, 2012, 09:05:07
Köszönöm, Tipsz, igazán jó és izgalommentes tipp volt. A szelvény végül ebül végezte, de semmi gond, Benneteau-nak gyakorolnia kell kicsit a tie-breaket.  ;D

Lássuk akkor a mai lehetőségeket.

Két db finn hokimeccs 1.45-ért azonnal elgondolkodtató, és a kosár euroliga is megér egy kis kutakodást.

Teniszhez csütörtökön már nemigen szeretek nyúlni, az EL-ből pedig a Schalke tűnik egyedül simának, persze kérdés, hogy hogyan állnak ki.

Tetszik még a Santost verő bolíviai csapat a Libertadores kupában és nagyjából ennyi.

Majd meglátjuk mivé fejlődik a dolog a nap végére. Most úgy érzem, hogy egy foci és egy kosár fogja adni a szelvényt, a Schalke ellen nagyon erős érvekre lesz szükség, hogy kikerüljön a kalapból.

11:02 Kiegészül a lista egy Hannover jut tovább tippel, eleve előnyben vannak, a Bruge pedig két középső védőjét is nélkülözi ma. A pálya állítólag szarabb mint a bázeli volt tegnap, én látok egy vendéggólt, az pedig már nagyon megnehezíti a belgák dolgát.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: Tipsz Dátum február 23, 2012, 10:57:26
Igazán nincs mit! Sajnos az én kombim is elment Roddickon hogy száradna le a keze!

Mára szerintem egy Valencia +Real/kosár/ jó lehet.

Valencia:Shawcross, Etherington, Walters és Crouch sem játszik a valencia ellen
Real: Legyőzték a Barcát a spanyol kupában és még az Euroliga csoportból is tovább juthatnak. Kell ennél nagyobb motiváció?! Duzzadnak az önbizalomtól a srácok és ez meg is fog mutatkozni ma!/Vagyis remélem/
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 23, 2012, 11:22:27
És mit gondolsz a Panathinaikoszról? Ahogy olvasom, minden fronton maximálisan motiváltak és a csoportelsőségért idegenben játsznak majd a Kazannyal. Azt gondolnám, hogy odateszik magukat a Milan ellen is, hogy ne kerüljenek lépéshátrányba, meg aztán hátha a Fener kikapar valamit.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 23, 2012, 11:32:24
A Valencia nálam biztosan nem játszik, otthon  maradtak ugyan a fent listázott játékosok, de helyettük lesz Jonathan Woodgate, Wilson Palacios, Jermaine Pennant, Cameron Jerome és Kenwyne Jones, gondolom bizonyítási vágytól fűtve. Ellenben a spanyolok motivációja kétséges, szerintem csak túl akarnak lenni ezen a meccsen majd.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: Tipsz Dátum február 23, 2012, 11:39:09
Idézetet írta: söprű Dátum február 23, 2012, 11:22:27
És mit gondolsz a Panathinaikoszról? Ahogy olvasom, minden fronton maximálisan motiváltak és a csoportelsőségért idegenben játsznak majd a Kazannyal. Azt gondolnám, hogy odateszik magukat a Milan ellen is, hogy ne kerüljenek lépéshátrányba, meg aztán hátha a Fener kikapar valamit.

Akár igazad is lehet, bár ha a fener nem fogja meg a kazant, akkor nem hiszem hogy otthon megtudják verni a csoportelsőségért.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 23, 2012, 15:16:56
Normál tippmix szelvény

11   KalPa - Turku PS   H   1,45   
37   Panathinaikosz - Milano   H   1,12   
55   Schalke - Plzen   H   1,25   

Eredő odds:   2,03000
Tét:   500 Ft
Várható nyeremény:   1015 Ft
A fogadás ára:   500 Ft
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 24, 2012, 08:14:52
Hát a tegnapi szelvény sem kerül a dicsőségek csarnokába...  ;D  Kíváncsi vagyok van-e még valaki akinek sikerül három ilyen alacsony oddsú tippből egyet sem eltalálni.

És első ránézésre semmi nem tetszik a mai listáról, úgyhogy majd napközben igyekszem információmorzsákból összeszedni a mai szelvényt. Sanszos, hogy csak egy meccs lesz majd 1.6-1.7 körüli oddson.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: kjeno Dátum február 24, 2012, 10:32:42
Mit szólsz a Marítimó hazai győzelméhez 1,5-ér?
A Maritímó csapata jó formában van , reális esélye van arra, hogy odaérjen Európaligás indulást érő helyre. Ez legutóbb 2008-ban sikerült nekik. Néztem nincs már máshol érdekeltségük, így teljes erővel a bajnokságra koncentrálhatnak. A sorsolásuk is kedvezőnek mondható, a nagy csapatok közül majd a Benficához mennek és a Portót fogadják.Szerintem reális elvárás, hogy nyerjenek az utolsó előtti helyezett ellen, akik a legutóbbi hat forduló során csupán 3 pontot szereztek.
Szóval én ezt elég erős tippnek érzem.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 24, 2012, 11:41:40
Teljesen jól hangzik, köszönöm!

A statisztikák teljesen a hazai győzelem mellett szólnak, a Leira nem nyert hét meccs óta, utolsó két meccsén gólt sem rúgott, idegenbeli mutatójuk 1-2-7, átlagosan 0.8 gólt szereznek idegenben.

A Maritimo sem játszik gólgazdag meccseket jellemzően (1.44 otthon), így az under is nagyon sanszos. Legutóbbi két meccsükön azonban 5 gólt szereztek és legyőzték a Sportingot otthon, a Rio Avet idegenben.

kjenő tippje nagyon-nagyon megalapozottnak tűnik, a csapatok házatáján még körülszimatolok, aztán lehet, hogy ezt választom mára.


Gladbach nyer ma?
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 24, 2012, 12:16:39
További: A Leiria sohasem nyert még a Maritimo otthonában, 13-3-0 h2h itt. A Leiria honlapja roppant szűkszavú, de van egy közlemény, amelyben elhatárolódnak valamilyen offshore céggel hírbe hozott adócsalás vádjától, tehát a focin kívül is van náluk baj elég.

A Maritimo egyetlen hiányzója a sérült Olberdam, míg a másik oldalon Gottardi, Patrock, Keita és Barkroth sérült,  Edson eltiltás miatt nem léphet pályára. Barkroth az első számú kapusnak tűnik (nem kapus, de kezdő), míg Edson a védelem oszlopa.

ASSZEM EZT ELÉG JÓL KÖRBEJÁRTUK!!!  :D
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 24, 2012, 12:27:19
Normál tippmix szelvény

135   Marítimo - Leiria   H   1,50   

Eredő odds:   1,50000
Tét:   500 Ft
Várható nyeremény:   750 Ft


Garth Brooks - The Dance (http://www.youtube.com/watch?v=nbBDyxLepyU#)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: kjeno Dátum február 25, 2012, 10:41:44
A tegnappi tippünk kipipálva! :beerchug:
Lássuk a mai napot:
- Veszprém H. Kötelező nyerni nekik, ha ez meg van , biztos másodikok,ami kedvezőbb ellenfelet ígér a folytatásban!Az Atletico biztos első már , öt kulcsjátékosuk el sem utazott.De mivel hármas kötésben lehet rájuk fogadni, keresni kell még kettőt.
-Manc. City H. Erre mondják azt ,hogy országos egyes ! A City lendületbe jött, hétközben csúnyán elverték a címvédő Portót. Mindenki egészséges, Balotelli is visszatérhet, szerintem hamar eldöntik a meccset, hogy utána lehessen pihentetni az embereket.
-Benfica V. Vezetik a bajnokságot, két pont az előnyük a Portóval szemben.A Portónál érzek egy hullámvölgyet, amit kihasználhat a Benfica és eldönhetik a bajnokság sorsát.A jövő hétvégén ráadásul Benfica-Portó meccs lesz!Ezért is fontos, hogy megőrízzék az előnyüket. Az Acedémica elég gyenge formában van, hat forduló óta nem tudtak nyerni. Szerintem ideális ellenfél, egy idegenbeli győzelemhez.
Én ezeket érzem a legerőssebbnek ma. Még jó lehet a Roda, Austria Wien, Malaga.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 27, 2012, 07:52:19
Jött, bizony, kjeno, arra kérlek ne lankadj, nagyon sokat segítenek a tanácsaid, ne haragudj, hogy a hétvégén nem reagáltam. Ilyenkor a család élvez elsőbbséget mindenek felett, nem is voltam netközelben.

A kisgyerekes apák állandó menedékéül szolgáló vécén néztem meg a vasárnapi tippmix kínálatot és a telefonomon helyben meg is tettem az alábbit. Minden utánajárás nélkül, csak az erőviszonyokra alapozva, szerencsére viszonylag simán jött is (bár eddig a percig még nem naprakész a szerencsejátékrt).

Üdv!

söprű   :cya:


225   Dortmund - Hannover   H   1,25   
254   Porto - Feirense   H   1,10   
203   Ademar Leon - Szeged   H   1,10   
   
Eredő odds:    1,51250
Tét:    700 Ft
Várható nyeremény:    1060 Ft
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 27, 2012, 09:30:57
Ma is lesz egy portugál meccs, a Braga nagy sorozatban van (nyolc győzelem zsinórban), ami rájuk is teszi a halál csókját, de ha a hazai győzelem nem is garantált, a 2.55-ös gólátlag igazolja a 045-ös tippet, miszerint valószínűleg ma is szereznek majd gólt.

Nem mellesleg a Benfica botlásával három pontra zárkózhatnak, ez mindenképpen megér egy alaposabb utánajárást.

Az idei meccshiány miatt nem bízom eléggé Fishben, hacsak valaki meg nem győz róla, hogy nem okozhat problémát Beck, ez kimarad.

Szemezgetek még a Den Boschsal, csalódást keltő pénteki döntetlen után javítaniuk kéne, míg az Oss nem tudom fel tud-e kelni egy ekkora zakóból három nap alatt.

Illetve a Düsseldofrnak is illene lezárni már egy hosszú nyeretlenségi szériát, más kérdés, hogy az Aachent nem olyan könnyű mostanság megverni.


Den Bosch + Braga lesz komoly elemzés tárgya ma délelőtt, aztán majd meglátjuk...


Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 27, 2012, 15:20:53
Addig nézegettem meg rágódtam, hogy végül kihagyom a mai napot. A Den Boschnál hiányozni fog tizenhét gól, így nem is tetszik annyira, míg a Braga győzelme túl egyértelműnek tűnik. Ilyenkor szokott jönni egy 0:0. Egyszóval nem bízom a tippekben, így inkább majd folytatom holnap.

Azért feltöttötem a sportnapilapból kihullott 3 eurót a bet-at-home-hoz, és két hokimeccsel elkezdem forgatni. Háromszor kell minimum 1.50-en, meglátjuk megyek-e vele valamire. Ami a tippeket illeti, remélem, hogy a rájátszás elején még nem szaroznak a "nagyok".



Chomutov - HC Rebel Havlickuv Brod (Tip)     1   1,25      
Slovan Ustecti LVI - Horacka Trebic (Tip)     1   1,20      

Gyűjtő: 1.50
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 28, 2012, 10:03:16
Szép napot mindenkinek!

Pályán ma a brazil válogatott, teniszben pedig Isner, Roddick, Tsonga, Federer és Del Potro is benne van a látóteremben. Hanyagolom mára Volánt, remélem hogy nyernek, de valahogy nem bízom benne eléggé, hogy fogadjak is rá. A harmadik lépcsőt tolom ma, nem hozhatok rossznak tűnő döntéseket. Szerencsére van elég tipp, ami vállalhatónak tűnik.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 28, 2012, 12:02:59
Az örmény szövetségi kapitány Vardan Mynasian 31 fős kerettel utazott el Ciprusra, helyt adva a keretben számos tehetséges fiatalnak.

"Nagy számban akarok kiptóbálni fiatalokat. A 31 fős keret minden tagja lehetőséget kap a két felkészülési mérkőzés folyamán"



bet-at home

Serbia - Armenia (Tip)     1   1,55      

Tét: €3

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 28, 2012, 12:59:06
119   Brazília - Bosznia-Hercegovina: Brazília szerez gólt: igen (H) vagy nem (V)   H   1,06   
57   J.M. Del Potro - A. Dolgopolov   H   1,21   
58   M. Llodra - R. Federer   V   1,05   

Eredő odds:   1,34673
Tét:   1100 Ft
Várható nyeremény:   1480 Ft


Így néz ki a mai nap végül, úgy érzem végletekig lecsupaszítottam a dolgot. Federerre alacsonynak tartom az oddsot, de remélem azért lehozza a meccset, míg Del Potro sima lesz. A brazilokban nem hiszek már, ami a győzelmet illeti, viszont van annyi minőségi támadójuk, hogy egy gólt csak összehoznak majd valahogy...

Ja és a múltkor szerencsét hozott a country, ma sem hagyom ki. Vicces, dallamos és vannak benne cickók, fogyasszátok egészséggel Rodney Carringtont.

Rodney Carrington - Show Them To Me (http://www.youtube.com/watch?v=-Q4jFyAGHzU#)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: kjeno Dátum február 29, 2012, 01:07:08
Szép volt a szerb tipp!
Így kell ezt csinálni, információt gyűjteni és abból pénzt csinálni. :great:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 29, 2012, 10:11:51
Köszi, remélem tőled is jön még jónéhány hasonlóan hasznos infó, mint a múlt heti tippek.  :ok:


Egy érdekesség a mai napra:

Bahrein matematikailag még továbbjuthat az ázsiai E jelű csoportból, bár a kilenc gól különbség a gólarányban gyakorlatilag lehetetlenné teszi ezt. Megpróbálni azért gondolom meg fogják a tökultosó Indonézia ellen, akik eddig 5 meccsen 0 pontot szereztek 3-16-os gólkülönbséggel. Tovább javítja a hazaiak esélyeit, hogy a ma pályára lépő indonéz csapatból mindösszesen nyolc játékos volt már valaha válogatott (ebből is ketten csak U23-as szinten), a FIFÁ-ból kivált Szuperliga játékosok ugyanis a nemzetközi szövetség kitiltó határozatának értelmében nem léphetnek ma pályára. Ennek megfelelően az U23-as szövkap fellépett a felnőttcsapat mellé segítőnek, mondván, hogy ő jobban ismeri a ma pályára lépőket.

Tippmixen 1.12 a hazai győzelem, amely kihagyhatatlan a mai kombót illetően, de akár még kétgólos hendit is be mernék vállalni, amivel pörgethetném a BAH bónuszt, egyelőre azonban csak háromesélyt fogadnak el. Kemény csapat, el kell ismerni...  :noway:

Emellett persze figyelni kell a magyar U21-et Máltán, annyira már csak nem töketlen a szövetségi edző, hogy ezt is elkúrja, a német u21 Görögország ellen is megfontolás tárgya lesz, meg ami még menetközben kialakul.

Szép napot mindenkinek!  :cya:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 29, 2012, 10:46:25
Elkezdődik ma a KHL playoff is, első az utolsó ellen, a szentpéterváiaknak illene simán hozni az első meccset. Újabb terep a kutakodásra...
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 29, 2012, 11:00:40
Végülis az ázsiai kombó mellett döntöttem, Irak minőségileg messze felette áll Szingapúrnak és ha kicsit is motiválja őket a csoportelsőség ügye, akkor ezt hozniuk kell. Bahreinről már beszéltünk, Malájzia pedig ugyancsak bőven felülmúlja a filippínókat. Ráadásul a legjobb csapatukat küldik, nem igazán vágom a vendéggyőzelem magas oddszát. Mindegy, kétesélybe biztonságosnak tűnik.

Viszont nem vagyok egy rutinos bónuszforgató, így lenne egy kérdésem: jól csinálom így, vagy a nyereményt is meg kell fogatni, nem csak az ajándékba kapott 3 eurót? A választ előre is köszönöm!  :ok:


bet-at-home

Iraq - Singapore (Tip)     1   1,15      
Bahrain - Indonesia (Tip)     1   1,10      
Phillipines - Malaysia (Double Chance)     X2   1,22   
      
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 29, 2012, 11:23:03
178   Magyarország - Bulgária: Magyarország szerez gólt: igen (H) vagy nem (V)   H   1,22   
159   Bahrein - Indonézia   H   1,12   
136   SZKA Szentpétervár - CSZKA Moszkva 1.m.   H   1,35   


Eredő odds:   1,84464
Tét:   500 Ft
Várható nyeremény:   920 Ft[/b]


Ez lett a vége, konkrétumokat nem találtam a hokimeccsel kapcsolatban, de olvasgatva a honlapjukat, illetve a róluk szóló híreket az volt a benyomásom, hogy valami nagyon nagy dologra készülnek odafönt. Nem hiszem, hogy esélyt adnak egy papíron jóval gyengébb ellenfélnek a playoff nyitányon.

És igen, betettem a mieink meccsét is, szerintem ugyanis mi vagyunk a favoritok ma, és ha nem is feltétlenül sikerül nyerni, van ebben a csapatban annyi kreatív játékos és kraft, hogy egy gólt mindenképpen odapörköljünk nekik.

Végül pedig ha már eddig szerencsét hozott a country, ma se maradjon el, generációs legendák dolgoznak együtt ebben a dalban...

Toby Keith - Beer For My Horses ft. Willie Nelson (http://www.youtube.com/watch?v=o1JOFhfoAD4#ws)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 29, 2012, 16:40:54
Fűűű, Bahrein nagyon odavert...  :great:

Bet-at-home-nál végül élőben is lehetett fogadni - csak nem nekem, úgy látszik ez az ajándékpénz erre nem volt alkalmas, pedig 1:0 piros lapnál már látszott, hogy durva lesz a vége. Bet-at-home ismét csak:  :noway:

Kínomban a Party Pokeren fogadórészlegén tettem $4.50-et egy hatfél overre 2:0-nál.  :ok:  Egyszerűen valahol tolni kellett ezt a tippet, ritka, hogy valami ennyire biztosan előrelátható legyen... Remélem Ti is taroltatok vele!
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: kjeno Dátum február 29, 2012, 16:51:01
Bahrein megcsinálta ! Szegények hiába nyertek 10-0 ra, Katar ment tovább.Szép tipp volt.
Én ma a kosárlabda euroliga utolsó fordulóját nézegettem. A Zalgaris Kaunas hazai győzelmét ajánlom.
Ők eddig minden meccsüket elveszítették, a játékosok fogadkoznak, hogy ma nyernek a nagy számú szurkolótáborukért.A Cantunak is mindegy már, nem juthatnak tovább, ráadásul két kezdő játékosuk sérült. A másik tippem a Pana idegenbeli győzelme, ha ez meg lenne nekik, akkor csoportelsők és elkerülik a Barcát a folytatásban.
Ja, és jók a zenék !
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 29, 2012, 16:54:47
Idézet
bet-at-home.com: Hi, what can I do for you?
you: hello
you: i would just like to confirm if I cleared the 3€ bonus i was given the other
you: three bets won at min 1.50
you: xxxxxxxx my id is
bet-at-home.com: just one moment please
bet-at-home.com: I can confirm, that you rolled over the voucher already
you: so i am a full member now and can use this money on my account on whatever I like, live betting, poker, etc
bet-at-home.com: yes, you can use the money as you wish
you: great, thanks

:great:  :great:  :great:

bet-at-home:  :ok:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 29, 2012, 17:02:13
Idézetet írta: kjeno Dátum február 29, 2012, 16:51:01
Bahrein megcsinálta ! Szegények hiába nyertek 10-0 ra, Katar ment tovább.Szép tipp volt.
Én ma a kosárlabda euroliga utolsó fordulóját nézegettem. A Zalgaris Kaunas hazai győzelmét ajánlom.
Ők eddig minden meccsüket elveszítették, a játékosok fogadkoznak, hogy ma nyernek a nagy számú szurkolótáborukért.A Cantunak is mindegy már, nem juthatnak tovább, ráadásul két kezdő játékosuk sérült. A másik tippem a Pana idegenbeli győzelme, ha ez meg lenne nekik, akkor csoportelsők és elkerülik a Barcát a folytatásban.
Ja, és jók a zenék !

Köszönöm, kjeno, én asszem mára végeztem, a Szentpétervár vezet, remélem nyernek és a mieink is megörvendeztetnek egy góllal, több izgalom már nem hiányzik, Malajzia már épp eléggé belémtette az ideget...  :D

Sok szerencsét!
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: szomferi Dátum február 29, 2012, 18:48:18
Idézetet írta: söprű Dátum február 29, 2012, 17:02:13
Köszönöm, kjeno, én asszem mára végeztem, a Szentpétervár vezet, remélem nyernek és a mieink is megörvendeztetnek egy góllal, több izgalom már nem hiányzik, Malajzia már épp eléggé belémtette az ideget...  :D

Sok szerencsét!

loptam a tippet, gratulálok, ez jött egész simán, és gyorsan :beerchug:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 29, 2012, 19:09:55
Idézetet írta: szomferi Dátum február 29, 2012, 18:48:18
loptam a tippet, gratulálok, ez jött egész simán, és gyorsan :beerchug:

Gratulálok én is, ma tényleg nincs okunk panaszra. Mostmár csak nyerjen a válogatott...  :ok:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: kjeno Dátum március 01, 2012, 03:33:23
Mára megint egy portugál meccsre van tippem.
A másodosztályban lessz a Naval- Atletico Cp. találkozó.Először is nézzük mi a helyzet a ligában. Két csapat jut fel, de az egyiket már kibérelte az Estoril, a másik helyre lehet még pályázni.Itt elég szoros a helyzet, négy csapat van négy ponton belül.A Naval a negyedik, az Atletico az ötödik , de most jön a DE! Az Atleticonál gond van anyagiakkal, kénytelenek voltak jópár kezdő játékost eladni a télen.Pár napja ráadásul az edző is felállt a kispadról.Ha ez még nem lenne elég, három kezdő játékosuk sérült!
Úgy gondolom a Naval jóval kedvezőbb helyzetben van, otthon játszanak , jó formában vannak, kilenc forduló óta nem kaptak ki, és az ellenfélnél csomó probléma van. Szóval ez hazai.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 01, 2012, 08:26:31
Szuper, kicsit még körbejárom én is a napi híreket illetően aztán szerintem simán mehet.

Feldobja egy kicsit a csütörtököt, mert egyébként mindig nehéz ilyenkor a választás.

Mixen iszonyatosan sok a hoki, amire már nagyon kényes vagyok, az évek során rengeteg pénzt vitt, illetve a Belga u19 tűnik első blikkre még érdekesnek. Nálam Istomin jelenleg stabilabb, mint Roddick, két hete sima 6:2 6:4 volt a kettejük meccse, nehéz innen visszajönni ennyi idő alatt csupán a napi forma változásával. A Sao Paulonak is illene győzni otthon, persze itt kérdés, hogy hány játékosuk van/volt a válogatottnál.

Szép napot mindenkinek!
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 01, 2012, 10:56:55
Két eurót eljátszottam a bet-at-home pókertermében, csak hogy megnézzem milyen is az (nem tetszik), a maradékkal pedig visszatérek és folytatom amit elkezdtem a bónusszal, 1.50-es oddsok, amíg a pénz tart.

Ass Naval 1° Maio - Atletico Clube de Portugal (Double Chance)     1X   1,14      
Jankovic J. - Craybas J. (Tip)     1   1,05   
   
Roddick A. - Istomin D. (-1.5/+1.5) (Handicap)     2   1,30      

EUR 2.00 @ 1.56[/b]




Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 01, 2012, 11:39:16
60   Naval - Atlético CP   H   1,78   
2   N. Djokovic - J. Tipsarevic   H   1,10   
59   U19Belgium - U19Észtország   H   1,14   

Eredő odds:   2,23212
Tét:   900 Ft
Várható nyeremény:   2010 Ft[/b]


Igazából csak a Navalt akartam a szelvényre tenni, mert önmagában is szép oddsot kínál, de valami oknál fogva kötéskényszer került a mérkőzésre, így betettem a másik kettőt is. A belgák három napja már egy hatost hintettek Lukaku nélkül, legjobb tudomásom szerint a kerettel van ő is, gondolom egy meccset csak játszik majd. Így vagy úgy, ha szorosabb is lesz, mint az első meccs jönnie kell, Djokovics pedig ordas meglepetés lenne, ha nem győzne.

Arról pedig, hogy a szerencse továbbra se pártoljon el, ma ismét Toby Keith gondoskodik:

Toby Keith - I Love This Bar (http://www.youtube.com/watch?v=-Fulz4ytZ54#)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: szomferi Dátum március 01, 2012, 17:19:02
utólagos engedelmeddel a Naval tippet ellestem tőled (reméljük a legjobbakat), mellé a Szentpétervár hoki az előző meccsük miatt (4-1 nekik, és mindjárt jön a 3. harmad), így jóformán már csak a Naval hiányzik, bár az odds-ot kicsit sokallom ilyen problémák mellett, na de ez legyen a fogadóirodák problémája :D :beerchug:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 01, 2012, 20:49:14
Idézetet írta: szomferi Dátum március 01, 2012, 17:19:02
utólagos engedelmeddel a Naval tippet ellestem tőled (reméljük a legjobbakat), mellé a Szentpétervár hoki az előző meccsük miatt (4-1 nekik, és mindjárt jön a 3. harmad), így jóformán már csak a Naval hiányzik, bár az odds-ot kicsit sokallom ilyen problémák mellett, na de ez legyen a fogadóirodák problémája :D :beerchug:

Fogyaszd egészséggel! A tipp jó, az meg hogy jön-e már úgysem rajtunk múlik...  ;D
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 02, 2012, 08:28:08
bet-at-home

SC Vasas Budapest - Budapest Honved FC (Double Chance)     X2   1,30         
Videoton FC - Kaposvari Rakoczi FC (0:1) (Handicap)     1   1,60      
FC Linfield - Coagh United (0:1) (Handicap)     1   1,15   



Ez a hétégi cucc a bet-at-home-on. Azt gondolom, simán vállalható, Kaposvár épp hogy ki tud állni, a keddi edzésen a kólafoci szerint    12 játékos jelent meg, a Perics helyére igazolt csatár sérült (plusz Bank meg még vagy nyolc másik játékos), és sem a ligakupában sem a magyar kupában nem lőttek gólt a Paks, illetve a Loki ellenében. A Vidi felmosta a Győrrel a padlót, nem a szívem csücske a csapat és az edző, de sajnos el kell ismerni, hogy gecijók, rengeteget erősödtek a télen. A jelenlegi helyzetben nemigen tudom elképzelni, hogy a Kaposvár négy alatt megússza.

A Linfield kitömi a Coaghot, semmilyen odds nem túl alacsony erre, míg a Vasasban egyelőre csak szavak vannak, meg jövőkép, a jelen ellenben azt sugallja, hogy aki tehette elment, helyükre pedig kiégett, levitézlett futballisták érkeztek: Takács, Herczegfalvi. És még mindig Bárányos osztja a zsugát, ha valami csoda történik, akkor ikszelnek Supiék ellen, többet nem nagyon látok a partiban, igazából még ennyit sem.


Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 02, 2012, 08:44:13
164   Videoton - Kaposvár   H   1,25   
148   Manchester City - Bolton   H   1,12   
181   Barcelona - Sp. Gijón   H   1,07   
168   FTC - Debrecen   V   2,10   
80   Vasas - Honvéd   V   2,27   

Eredő odds:   7,14097
Tét:   500 Ft
Várható nyeremény:   3570 Ft



Mixen abszolút játszósra vettem a formát, nem várok semmit a szelvénytől, a Loki meccs miatt nem is lehet igazán komolyan venni. Az igazság az, hogy sok szép Loki győzelem rémlik a múltból a Ferencváros ellen, de egyik sem kötődik az emlékeimben az Üllői úthoz. Ott valahogy sohasem sikerült... Persze ettől még a Debrecenen a value, 2.10 a Győr és a Fehérvár kivételével mindenki ellen játszós, végülis a veretlen listavezetőről beszélünk egy max középcsapat-szintű Fradi ellen.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 02, 2012, 08:58:35
Brisbane Roar FC - Melbourne Heart (under/over 2.5) (Under/Over)     2   1,65



Ez pedig a maradék valamivel több, mint két euróm a bet-at-home-nál, ha buknak a szelvények akkor az itteni mókának vége is.  ;)

Úgyhogy a szerencse-countryt ma emellé teszem, a legnagyobbat megidézve.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Johnny Cash - The Gambler (http://www.youtube.com/watch?v=KzyL0hBboYU#)



Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: kjeno Dátum március 02, 2012, 22:02:01
A FIFA vizsgálatot indított a Bahrein-Indonézia meccsen történtek miatt. Vizsgálják a meccsel kapcsolatos fogadásokat is,és az egyik szál Magyarországra vezet ..... ;D
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 03, 2012, 20:44:34
A marhák, inkább azt vizsgálnák, hogy milyen körülmények között egyenlített Katar amikor meleg lett a pite. :)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 04, 2012, 08:44:47
104   Panathinaikosz - PAOK   H   1,62   
71   Ajax - Roda   H   1,20   

Eredő odds:   1,94400
Tét:   500 Ft
Várható nyeremény:   970 Ft



A tegnapi szép sikeren felbuzdulva vettem mára is egy mixet - illetve maxot. Nem végeztem különösebb utánajárást, tudom, hogy a görög meccs zártkapus, de a két csapat jelenlegi formáját és egymás mérlegét nézve korrekt oddsnak tartom ezt az 1.62-t. Az Ajax pedig az Ajax, négyeket vágnak mostanában otthon, idegenben vernek Manchestereket, remélem, hogy nem most billennek ki a ritmusból...
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 05, 2012, 14:44:55
Az a helyzet, hogy semmi értelmes tippet nem találtam mára, ezért úgy döntöttem, hogy az információmorzsák alapján csak egy játszósszelvényt küldök ma játékba mixen, minimális téttel, ezt sikerült összehozni:

9   Dinamo Moszkva - Anzsi Mahacskala   V   3,30   
26   Sivasspor - Galatasaray: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz   H   3,25   
45   Linfield - Derry City   H   2,20   

Eredő odds:   23,59500
Tét:   200 Ft
Várható nyeremény:   4720 Ft


Hiddink első meccse a Mahacskalánál és megszoktuk már, hogy ahol ő megjelenik, ott azonnal beindul a szekér. Ilyesmire számítok ma is, az Anzsiból eddig pont az a fajta szakmaiság hiányzott, amelyet képvisel. Balázsnak nem volt szerencséje, hogy éppen most passzolták tovább, amikor már tényleg lenne értelme a Mahacskala focistájának lenni. Persze képtelenség kijelenteni, hogy megverik a Dinamót, de ott motoszkál bennem a kisördög, hogy itt ma "meglepi lehet".

Sivasban irreális időjárási viszonyok vannak, tegnap a Galata gépe nem is tudott leszállni a város repülőterén, busszal tették meg a maradék utat Kayseriből. A havazás hajnalig nem állt el, így nagyon mély talajra lehet számítani ma, emiatt bízom a kevés gólban.

Az összír kupában pedig azért választottam a Linfiledet, mert a hétvégi kupameccs második felében már kulcsembereket pihentetett a Linfield, amiből arra következtetek, hogy komolyan veszik majd az összecsapást. A Derry új edzője, új csapatot épít, a bajnokságuk még csak most kezdődött el, hátha túl nagy falat lesz nekik az északír formáció.

Tudom, hogy az érvek nem túl ütősek az egyes kimenetelek mellett, de a végső odds azért nagyon jól mutat, nem?  ;)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: caps lock Dátum március 05, 2012, 21:25:12
Szia,
Köszönöm a török meccs időjárási viszonyaira felhívó információt,az alap tippem az lett volna,hogy mindkét csapat szerez gólt,de így pont az ellenkezőjére raktam!:)
Buktam volna egy nagyot!
És gratulálok az eddigi eredményekhez,szépen körbejárod a kinézett meccseket!
A további sok sikert!
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 05, 2012, 22:38:46
Igazán nincs mit, erről szól a fórum, hogy támaszkodjunk egymás információira!  :ok:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 06, 2012, 09:30:18
Egy kicsit változtatok a BAH játékomon, abbahagyom a kombó szelvényeket ezen a fronton és amíg tart a -valamivel több, mint - 7 euróm (tegnap egy kicsit tettem a négyhez pókerrel), addig visszatérek a value betek világába és 1.60 feletti szingli tippeket fogok tenni.

Íme az első:

Brisbane Roar - FC Tokyo (Tip)     1   1,70      06/03/12 10:30


A Tokyo második hivatalos mérkőzését játsza az idén, szombaton 2:1-es vereséget szenvedtek a szezonnyitó szuperkupa-döntőben. Azt nem tudom, hogy mikor ültek repülőre ezután, annak viszont utánanéztem, hogy Tokyo - Brisbane viszonylatban az út 15 óra alaphangon, szerencséjükre leginkább délnek, így mindössze egy óra időeltolódás van, legalább jelentősebb jet laggel nem kell számolniuk. Aki repült már ilyen úton, annak nem kell nagyon magyarázni, hogy mivel is jár ez, mégha nyilván nem turista osztályon tették meg a japán srácok az utat és a lábuknak sem kell annyi hely.

Nem tartott a csapattal Yohei Kajiyama, a csapat esze, illetve a gólok egyik felelőse Lucas Severino sem.

Ausztráliában a Brisbane rápihent a hétvégén a derbire, egy kényelmes 1-1-re futotta a Melbourne ellen, hogy rohadnának meg, kukába verve ezzel az overes tippemet. Mindennek ellenére kitűnő formában vannak és bár az edző nem számíthat Mitch Nichollsra, visszatér Henrique és az előrelépő Issey Nakajima is megfelelő pótlás lehet.

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: csacsa44 Dátum március 06, 2012, 10:16:50
Idézetet írta: söprű Dátum március 06, 2012, 09:30:18

Brisbane Roar - FC Tokyo (Tip)     1   1,70      06/03/12 10:30

"Megyek veled", hajrá Brisbane!   ;)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 06, 2012, 11:12:09
Én meg Tittivel!


Bubka S. - Souza J.O. (Tip)     1   1,70      06/03/12 23:30 - Köszönjük!  :great:


Idézetet írta: csacsa44 Dátum március 06, 2012, 10:16:50
"Megyek veled", hajrá Brisbane!   ;)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 06, 2012, 13:29:28
Hát más minőséget képvisel a J-League, mint az ausztrál bajnokság, ezt láttuk ma délelőtt, legyen ez tanulság a sorozat hátralévő meccseire.

Várom még a Tottenham kezdő tizenegyét, aztán megy a mix is, ami a Szentpétervár hokigyőzelmével lesz kombinálva, két hosszabbításos meccs után úgy vélem, az SZKA ezt letudja rendes játékidőben.

Figyelem még a másik kupameccset is, a Birminghamben egészen súlyos hiányzók vannak (Carr, Caldwell, Murphy, Fahey), míg a Chelseaben gondolom meg akarják mutatni, hogy az edzőbuktatás után egy jobb időszak jön.
Mondjuk 1.55-öt adnak rá már csak. Szingliben határeset a szorzó, kombiba meg nem elég tuti.

Baseballban a Red Sox tegnap 10 futást mutatott erősen tartalékos összeállításban, ma már Ellsbury és Gonzales is meglengetik az ütőt, jó kis overes meccsnek igérkezik, kár, hogy a BAH nem ajánl semmit a grépfrút ligára.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 06, 2012, 14:24:54
57   SZKA Szentpétervár - CSZKA Moszkva 5.m.   H   1,30   
127   *(1-0) Arsenal - Milan   H   1,28   

Eredő odds:   1,66400
Tét:   1000 Ft
Várható nyeremény:   1665 Ft



Közben rájöttem, hogy még várhatok egy jó 24 órát a Tottenham kezdőjére  ;D

Úgyhogy kénytelen voltam a mai kínálatból választani... Szóval mint mondtam a folyamatok logikus alakulása révén a Szentpétervár ma rendes játékidőben túllép a CSZKA-n, és emellé végül az Arsenal 1X-t tettem. Remélhetőleg a Milant már nem fogja annyira érdekelni ez a meccs, hogy nagy erőket mozgasson a győzelemért, tudat alatt bennük kell, hogy legyen, hogy ez a párharc már lefutott. Egy gól Ibrától, hogy nehogy nagyon belelovallja magát a hazai csapat a továbbjutásba, az Arsenal meg becsületből berámol kettőt vagy hármat. Mindenki megkapja amit akar, a Milan továbbmegy, az Arsenal pedig megmutatja a közönségnek, hogy mindent megpróbált.

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 07, 2012, 08:47:58
Ma már tényleg játszik a Spurs és azt gondolom, hogy nem is veszik tréfára a mérkőzést, ugyanis komoly motivációs tartalékokat érzek bennük a hétvégi vereség után. Én a mérkőzés végére kapcsoltam csak oda és már akkor is mondták, hogy nem született reális eredmény a pályán, ezt azóta több Spurs-közeli forrásban is olvastam, így a kezdőcsapat függvényében mindenképpen tervezek építeni a Tottenhamben benne maradt gólokra és energiákra  a mai meccset illetően, még nem döntöttem el, hogy csak szimplán vagy hendiben.

Kicsit belekavarodtam a horvát kupa elődöntőjébe, de azt hiszem végülis értem. Kérlek Benneteket, ha rosszul értelmezem, segítsetek, de a google fordító, illetve a logika ezt hozza ki:

A két csapat felcserélte a pályaválasztói jogot, így az első mérkőzésen Pulában elért 1:1 az Istra számára jelenti az idegenben lőtt gólt, így tehát a Dinamo ha be akar jutni a döntőbe, a Maximirben le kell nyomni az ellenfél idegenben lőtt gólját. Kacifántos dolog ez, de összességében motiváló erő a "hazaiaknak", hiszen mindenképpen győzelemre kell játszanak. Nem is hallottam még ilyesmiről, de a tippet mindenképpen erősíti. Figyelembe kell venni, hogy egy ultrmotivált Istra lesz pályán, hiszen a másik ágon szereplő csapatok közül egyik sem verhetetlen, így a mai továbbjutó számára reális közelségbe kerül a nemzetközi szereplés. Viszont az is igaz, hogy a Maximirben az Istrának nem termett mostanában sok babér, az elmúlt két évben nagy zakóba szaladtak ott bele.
Várom a kezdőcsapatokat, illetve a hiányzók listáját, aztán döntök, hogy bevállalom-e a hazai győzelmet.

Falconi és Dulgheru meccsét is figyelmmel kisérem még, itt talán Dulgheru van kevésbé rossz formában, Falconi lelkesen járja a WTA selejtezőket, de mégcsak megszorongatni sem nagyon tud senkit, csodálnám, ha ez ma sikerülne. Megtisztelne, ha egy teniszben jártas kollega megosztaná a véleményét erről a partiról.

A Traktor Cseljabinszktől is reális az elvárás, hogy lezárja a párharcot  KHL-ben, illetve ott van a Barca meccs, ahol viszont a motiváció finoman szólva is kérdéses, persze a másik oldalról nézve: kell nagyobb motiváció, minthogy százezer embernek ne okozz csalódást? Aligha.

Van tehát választék, remélem sikerül bölcs döntést hozni.

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 07, 2012, 09:08:19
Kaliakra Kavarna - Liteks Lovech (1:0) (Handicap)     2   1,70      07/03/12 14:30

A Litex felkerekedett, hogy a megmérkőzzenek a bajnokság két töltelékcsapatával ma és szombaton. Nagyon szükségük van a pontokra, ha szeretnék ledolgozni jelentős hátrányukat a tabella éllovasaival szemben, így a győzelmekhez nem is igen fér kétség, tekintve, hogy a legerősebb keretükkel utaztak és a két meccs között nem is mennek haza, hanem edzőtáborozással ütik el az időt a tengerparton.

A nyitány nagyszerűen sikerült, az új brazil igazolás Nicacio egy triplával kezdte a szezont így a forma és a motiváció tekintetében mindenképpen komoly erőt érzek a hendis tippben is.

A hazaiak nem igazán vannak beszélőviszonyban ezzel a bajnoksággal, gyenge csapatok ellen sem tudtak győzelmeket gyűjteni otthon, hazai vereséggel és három bekapott góllal kezdtek a tabella második felében szereplő Montana ellen, nem sok reális esélyük van rá, hogy ma valamin változtassanak.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 07, 2012, 10:27:43
211   Barcelona - Leverkusen   H   1,13   
188   Tottenham - Stevenage   H   1,18   
222   Corinthians - Nacional Asuncion (PAR)   H   1,28   

Eredő odds:   1,70675
Tét:   1600 Ft
Várható nyeremény:   2730 Ft


Nincs több időm ma a témával kutakodni és semmilyen új infót nem szereztem, úgyhogy végülis a fenti szelvény ment játékba.

Az eddig nem említett dél-amerikai tippről annyit szeretnék mondani, hogy kintjártamkor Corinthians rajongók társaságában néztem végig a csapat első meccsét a Tachira ellen és bár sok értelmes beszélgetést nem sikerült a srácokkal kezdeményezni azon túl, hogy ki kinek a faszát szopja le a Sao Paulo környékén található többi csapat szurkolói közül - az ilyen jellegű beszélgetésekhez még portugálul se kellett tudni (Sao Paulo -  :segg:  Santos -  :lehany:), szóval ezen túljutva azért lejött, hogy a szurkolóknak nagyon fontos a Libertadoras Kupa. A csapaton ez annyira nem érződött, meg is lepte őket a Tachira egy góllal, és bár sikerült ikszre menteni, mindenképpen rosszul jöttek ki abból a meccből, amit 3-4 góllal akartak megnyerni előzetesen.

Ebből a szituációból pedig ma úgy gondolom, hogy rosszul fog kijönni a csoport másik gyengéje, a paraguayi csapat, akik hazai pályán elvesztették első meccsüket a Cruz Azullal szemben így ha a Corinthians ma nyer, akkor gyakorlatilag egy picit leszakítják a két kicsit (A Cruz Azul azóta lelépte a Tachirát is) és egymás ellen a két nagy lenyomhatja a különmeccset a csoportelsőségért.

Amíg gépeltem  nem ugrott be a harmadik gyűlölt helyi csapat, de mostmár igen: Palmeiras -  :fakk:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 07, 2012, 12:29:32
Videoton FC - Diosgyori VTK (Tip)     1   1,30      
MKE Ankaragucu - Besiktas (Tip)     2   1,15   
   

Két meccs, amelyet azért kombináltam így össze, mert a bet-at-home-nál nem tudok hendit tenni egyikre sem.

hillandkimi és oakland23 indítottak el a ligakupa-meccs irányába, a Diósgyőrt nem érdekli a ligakupa meccs, a hátországot küldik a fagyba. A Vidi honlapján Sousa elszántan nyilatkozik, de egyébként is jellemző, hogy nem küld ki teljesen kutyaütő csapatot a ligakupa meccsekre, legalább 6-7 helyen olyanok játszottak eddig, akik vagy közvetlen ott vannak a bajnokikon is a csapatban, vagy legalábbis padoznak. Jó esélyt látok pl. hogy Perics (ha már nincs eltiltva) vagy akár Torghelle is lehetőséget kap, hogy játékba lendüljön, így pedig már nagyon nagy a hézag a két csapat között.

Az Ankaragücü minden szakosztályánál őrületes anyagi problémák vannak, a női röplabdacsapat legjobbjai sorozatban hagyták el a süllyedő hajót az utóbbi pár hétben. A helyzet odáig jutott, hogy szinte csak ifjúsági játékosok alkotják a csapatot, sokatmondó, hogy a Nilufer ellen (amely csapat hasonló erőket vonultat fel, mint a Besiktas simán kaptak ki 3:0-ra (-12, -14, -14). A Besiktas edzője kijelentette, hogy nem pihenteti senkit, hanem nekimennek a meccsnek, hogy tökéletesen fókuszáltak maradjanak a hátralévő meccsekre (a Besiktas még harcban van a playoffért), de a pletykák szerint veszélyben lévő állása miatt sem kockáztat egy esetleges blamázst. Ha lenne pénzem másik irodánál szingliben tenném a -2.5-et, itt most erre futja...
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 07, 2012, 13:19:18
Tottenham Hotspur - Stevenage FC (under/over 1.5) (Under/Over 1st half)     2   1,85         


Elolvasva még néhány előzetest meggyőztem magam, hogy a Tottenham gyorsan földbe döngöli alacsonyabb osztályú ellenfelét ma este.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: Mikee84 Dátum március 07, 2012, 18:08:30
Ma egész jól átgondolt nyerő tippeid voltak Gratula!
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 07, 2012, 18:16:50
Idézetet írta: Mikee84 Dátum március 07, 2012, 18:08:30
Ma egész jól átgondolt nyerő tippeid voltak Gratula!

Nyugtával... de azért kösz!  ;)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: kjeno Dátum március 07, 2012, 21:03:48
Szurkolok neked és T'hamnek.
Én most a Boca -Fluminense meccsre figyeltem fel. Esik a Boca oddsa, megnéztem a tétek 90% van rajtuk. Nem találtam semmi infót hogy miért, de egy próbát megér  ;)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 08, 2012, 06:30:20
Idézetet írta: kjeno Dátum március 07, 2012, 21:03:48
Szurkolok neked és T'hamnek.
Én most a Boca -Fluminense meccsre figyeltem fel. Esik a Boca oddsa, megnéztem a tétek 90% van rajtuk. Nem találtam semmi infót hogy miért, de egy próbát megér  ;)

Remélem nem raktál rá sokat. Gondolom Ázsiában valaki nagy téttel megpakolta, aztán csúszott vele a fogadóvilág, láttunk már ilyet.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 08, 2012, 09:26:58
2   M. Bachinger - P. Kohlschreiber   V   1,25   
45   Metalist Harkiv - Olympiakosz   H   1,98   
41   Twente - Schalke   H   2,15   


Eredő odds:   5,32125
Tét:   200 Ft
Várható nyeremény:   1065 Ft


Mára csak egy játszósszelvényt tettem mixen, egyrészt nem lesz időm információkat gyűjteni, másrészt sok keserű tapasztalatom van az Európa Ligát illetően, egyszóval tartok egy nyugis napot.

Pár szóban azért, hogy nem csak légbőlkapott tippek ezek:

A Metallist stílusosan átrobogott a Salzburgon, nem kapott gólt a hétvégén, képesnek tartom őket, hogy a várható -8, -9 fokban legyőzzék a görögöket is. Persze a két csapat stílusa és játékereje nehezen összevethető, dehát ezért is "játszós" ez a szelvény.

A Twente nagyszerű csapat benyomását kelti, persze a Schalke is nagyon erős, ha a mindkét csapat a legjobbját nyújtja, akkor talán a döntetlen a reális eredmény, de miután a Schalke jelenleg ettől messze van, könnyen nyerhetnek a hollandok.

A teniszhez pedig a Dodig elleni meccsüket vettem alapul Delray Beachen, egyikük kikapott tőle, a másik simán verte, így ha A>B és B>C, akkor A>C elv alapján egy játszós szelvénybe ez belefér, főleg úgy, hogy Dodig önmagához képest nem szerepel mostanában rosszul.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 08, 2012, 13:33:31
Szombathelyi Haladas - SC Vasas Budapest (Tip)     1   1,75      10/03/12 16:00


Úgy érzem ezt tenni kell, amíg van érték az oddson, feltételezem, hogy szombatra már 1.50 körül lesz, ami szerintem reális ár a Haladás győzelmére. A Vasas nehéz időszak elé néz, nem gondolnám, hogy idegenben bárhol is teremne nekik babér, a Hali pedig megmutatta a Győr ellen is, hogy egyben vannak és képesek bárki ellen elfogadható szinten futballozni.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 09, 2012, 06:02:12
Hát összességében jó, hogy nem merültem különösebben bele az EL-be tegnap. A Metallist meccsének első félidejét láttam, én továbbra sem vagyok elájulva a görögöktől, a látottak alapján még jöhetett is volna a meccs, az ukránok helyenként úgy tolták a rövidpasszos játékot, mint a Barca, épp csak hatékonyságban nem sikerült megközelíteni őket.

Mára megint tele van negatív kisugárzásokkal a lista, így vélhetőleg inkább a hétvégére próbálok meg majd összerakni egy szelvényt meg talán végre pókerezek is egy kicsit.

Szép napot!  :great:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 09, 2012, 09:33:28
116   Shamrock Rovers - Monaghan Utd.   H   1,20   
91   Ankaragücü - Fenerbahce   V   1,05   
3   J. Chardy - M. Baghdatis   V   1,45   

Eredő odds:   1,82700
Tét:   1000 Ft
Várható nyeremény:   1825 Ft



Indoklást - talán - nem igényel, az első kettőben a masszív tudáskülönbség, a harmadikban pedig a felülethez való viszonyulás mondatja velem, hogy így lesz.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 10, 2012, 08:51:12
Hétvégére ismét egy játszósszelvény:


193   Porto - Académica   H   1,13   
167   Haladás - Vasas   H   1,83   
244   Pécs - FTC   H   2,44   
224   Manchester Utd. - West Bromwich   H   1,24   
168   Debrecen - Kecskemét   H   1,33   

   
Eredő odds:    8,32133
Tét:    300 Ft
Várható nyeremény:    2495 Ft

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 12, 2012, 07:04:31
Mára már kéne valami rendes mix, a teniszmeccsek bőven szolgáltatnak kínálatot, Ivanovics máris szimpatikus a nőknél, Isner is jó sansszal pályázik és még Sarapován is nagyon töröm a fejem.

Fociban kutakodok majd, hogy a ciprusi csodacsapat mennyire veszi komolyan a ma estét, illetve az eszem azt diktálja, hogy menjek az Arsenállal is, mert kitűnő formában vannak, míg a Newcastle lefelé megy, de a Pénz beszél című nagyszerű alkotás óta nem igazán csipázom a hétfőre kitett egyedüli meccseket.

Svájci kettőben is nagyon abba az irányba mutat az első ránézés, hogy egy könnyed vendéggyőzelemmel lehet számolni, szóval a lehetőség benne van a napban, csak okosan kell turkálni...

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 12, 2012, 10:59:27
32   Apoel Nicosia - Paralimni   H   1,16   
47   Arsenal - Newcastle: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz   V   1,55   
9   S. Halep - M. Sharapova   V   1,15   


Eredő odds:   2,06770
Tét:   1800 Ft
Várható nyeremény:   3720 Ft


Ha valaki esetleg néha velem tart, annak javaslom, hogy ma ne tegye. Elvileg ott van a szelvény, mégsincs jó érzésem vele kapcsolatban, mert... mert nincs.

Abban bízom, hogy csak a Porto-meccs utóhatását élem, de hiányzik a tippből az erő most, amivel játékba szoktam küldeni. Ennek több oka is van:

1) under-over tippjeim összességében gyalázatosan negatív eredményt mutatnak sportfogadói pályafutásom során. Elvileg a meccs overes, ugyanis az edzője szerint a Toon támadni fog ma este, akkor pedig nem kell messzire menni a két csapat történetében, hogy sok gólos meccset találjunk. Az Arsenal most elég könnyen szerez gólokat, Gervinhonak külön is gólszagú ez a meccs, a Newcastle elleni debütálásán kiállították fegyelmezetlenségért, így ő a meccs külön pikantériája. Szóval ez a meccs az én olvasatomban sok gólról fog szólni, csak hát az a fránya o/u mutató.

2) Ahogy ástam bele magam a teniszmeccsekbe úgy bizonytalanodtam el, és végül csak azért teszek teniszt, mert kell a hármas kötés. Először Djokovicsra gondoltam, de 1.02 basszus úgy, hogy tudása 60 százalékát hozza mostában, egy formában játszó Anderson ellen nehogymár egy ilyen oddson menjen el a szelvény... Így maradnak a csajok, ahonnan ezt érzem a legtutibbnak, bár a kihagyás miatt a Sarapova-tipp sem tetszik 100%-ig, de elég simán nyerte az első meccset ahhoz, hogy bevállaljam.

Mint látszik kétségek kisérik ezt a mai történetet, a ciprusi tipp az egyetlen, ami miatt nem izgulok, az APOEL kerete teljes és eredménykényszer alatt játszanak, ez elég kell, hogy legyen.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: kjeno Dátum március 12, 2012, 12:36:52
Én is félek a hétfőktől. Pedig elég sok jó tipp lenne: Arsenal, St Gallen, Apoel, Cambuur, St. Pauli.
Még nem tudom, hogy játszom-e.De estét a tv előtt töltöm, 7-től spanyol kupadöntő (kézi, Barca-Atletico), 9-től Arsenal. Egyébként jó hetünk lesz szerintem fogadás szempontjából:foci bl,el, kézi bl.
Jól jönne valami jó kis zene
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 12, 2012, 12:49:05
Mi sem egyszerűbb, ma sokat jár az agyam úgyis azon, mi a faszt keresek itt, ahol vagyok, sokkal jobb lenne marhákat terelni valahol...  ;D

Sok szerencsét mára (is)!


Toby Keith - Should've Been A Cowboy (http://www.youtube.com/watch?v=aIq1LvzSLsk#)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: kjeno Dátum március 12, 2012, 13:07:39
Végül ez lett belőle:
Arsenal H
Apoel H
St. Gallen V
2,3-as odds
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: solver Dátum március 12, 2012, 14:49:36
Én jobban bevállaltam a teniszt. Én ezzel indulok harcba:
M. Sharapova
M. Bartoli
A. Ivanovic
C. Wozniacki
T. Berdych

Odds:2,49 :cya: (Bocsánat h belerondítottam) Szurkolok helyetted is az orosz nyögőgépnek  :great:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 13, 2012, 08:20:38
Örömmel látom, hogy könnyebben-nehezebben, de végül mindenki megkapta, amit akart. :ok:

A mai nap trükkös, látótérben a Szentpétervár első meccse, a MK, az Olaj esetlegesen várható idegenbeli veresége, a Légia Varsó a lengyel kupában és egy esetleges bajor over. Meglátjuk, mivé kristályosodik ki a dolog.

A country anyagban eddig meglehetősen alulreprezentáltak voltak a nők, ha voltak egyáltalán, úgyhogy most itt van mindjárt három...


Dixie Chicks - Goodbye Earl (http://www.youtube.com/watch?v=Gw7gNf_9njs#)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 13, 2012, 10:39:08
Osztottam-szoroztam, de végül nem tudtam megkerülni a Magyar Kupát, innentől pedig csak játszós szelvényről beszélhetünk, ötös kötést normál téttel nem merek játékba küldeni.

Ezzel együtt is azt gondolom, hogy a szelvény nem rossz, szerintem van benne kraft:


81   Ventspils (LAT) - Szolnok 1.m.   H   1,23   
88   Újpest - Baja   H   1,20   
89   Debrecen - Kaposvár   H   1,37   
82   Artland - Besiktas 1.m.   V   1,96   
106   *(1-0) Internazionale - Marseille   H   1,26   


Eredő odds:   4,99383
Tét:   300 Ft
Várható nyeremény:   1500 Ft

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 13, 2012, 10:39:22
Két meccs automatikus:

- az Újpest veri a Baját, a hétvégi paksi blamázs után nem engedhenek maguknak egy rossz meccset. Hiába nyertek kettővel idegenben, az utóbbi néhány hétben Zorán állása lesz a tét. A mai sportban le is nyilatkozta, hogy nem pihentet senkit, úgyhogy kettőt-hármat még valszeg rátesznek az összesített különbségre.

- Az Inter nem kap ki otthon, egyszerűen ezt a forgatókönyvet nem tudom elképzelni. Ellentétben a Bayern meccsel itt nagyon is valószínű, hogy a vendégcsapat megpróbálja megőrizni az 1:0-ás előnyt, főleg annak fényében, hogy gólt se lőttek azóta, hogy az utolsó percben legyőzték két hete az Intert.

A többi meccsben vannak kétségek, különböző mértékben.

A legkisebb az Olaj idegenbeli meccsén, aholis nemigen hiszem, hogy a hazaiak megengedhetnék maguknak azt a luxust, hogy feladják a pályaelőnyt. Míg a Szolnok túlteljesített eddig minden várakozást, a letteknek kis túlzással most kezdődik a torna.  Uralják hazájuk bajnokságát és a honlapjuk felvezetője komoly tájékozottságra utal a Szolnok keretét illetően. Vérprofinak tűnő hozzáállás, egy hétköznapi csodánál azt hiszem többre lenne szükség, hogy az idegenben úgymond csak kicsit eredményes Szolnok ezt átbillentse. A kétség mégiscsak ott van, mert magyarként szeretném ezt a csodát megnézni!

A Besiktas kitűnő formában van, magabiztosan nyerik a meccseiket otthon, ami nem mondható el német ellenfelükről. Ezt a tippet egyébként loptam egy általam nagyra becsült kosaras tipsztertől, ő úgy véli, hogy a törökök akár a végső győzelemre sem esélytelenek, így vélhetően nem szívesen játszanák ki ezt a szériát. Sokkal valószínűbb, hogy ráhajtanak majd az idegenbeli sikerre ma este.

Furcsamód a Loki-meccs hozza a legtöbb bizonytalanságot, ugyanis kedvenc csapatom nem különösebben győzött meg eddig tavasszal. Az elmúlt 8-10 napban nehezen vertek egy közepes Fradit, megizzadtak egy jó Kecskeméttel és játszottak egy bűnrossz ligakupa-visszavágót a Pakssal, ahol ráadásul az utolsó percekben majdnem kiestek. A honlap mai Kondás-nyilatkozata arra enged következtetni, hogy rotálni fog, amiből akár még valami jó is kisülhet, ugyanis azt várom ettől, hogy személyes kedvencem, Máté játszani fog a védelem közepén, a középpályára bekerül Ramos, elöl pedig Nikolics végre kezdeni fog, szerencsés esetben Meyével, aki hétről hétre jobban belelendül.
Aggaszt viszont ebben a meccsben két dolog: az egyik az ellenfél kiléte, ugyanis Sisa Tibor csapatai mindig kemény munkára késztették a Lokit otthon is (azért általában végül ki szoktak kapni), másfelől pedig a tendencia, hogyha meccsről meccsre nyögvenyelősen jön valakinek csak az eredmény akkor ritkán szakad meg ez a sorozat úgy, hogy egy meggyőző győzelem jön utána, sokkal jelemzőbb egy szégyenteljes vereség. Ezzel együtt bekerül a meccs a szelvénybe, mert a para ellenére itt azért komoly tudáskülönbség van, ami azért majdcsak lejön valahogy.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 13, 2012, 10:54:21
Még egy esemény velem és a sportfogadással kapcsolatban, hogy toltam egy kis pénz a betfairre, minimumtétekkel elkezdek lóversenyezni (a hosszú hétvége után, most úgyis minden a Cheltenham fesztivál körül mozog, ami leginkább a pénzesbőrönddel a kézben sétáló pénzmosodai vállalkozóknak kitűnő terep, mintsem az esélyek reálisnak tűnő értékelésének). Emellett pedig túl sok jó ló fut egyszerre, hogy most azok közül éppen melyik nyer...

A módszer egyébként, amit követni kívánok folyamatos jelenlétet igényel majd a betfair piacon, ezért nem is lesz mindennap, illetve nem lesz módom naplózni sem, ugyanis a verseny előtti utolsó pillanatokban fogom csak megtenni a tétjeimet amennyiben a piacon nem mutatkozik valamilyen aggasztó körülmény.  Időről időre jelzem majd egy-egy mondat erejéig azért, hogy hol is tartok.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 13, 2012, 18:08:00
Megérkezett a lóvé a betfairre, és nem is bírtam megállni, hogy megnézzek 4-5 futamot, de pénzt végül csak egy lóra tettem fel...   

Sose legyen rosszabb! (hogy a legnagyobbakat idézzem ismét) :ok:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 14, 2012, 12:31:41
238   Hemofarm - Olimpija Ljubljana   V   1,35   
179   Real Madrid - CSZKA Moszkva   H   1,11   
198   T. Bellucci - R. Federer   V   1,04   
208   Wisla Plock - Kiel   V   1,09   

Eredő odds:   1,69870
Tét:   1000 Ft
Várható nyeremény:   1700 Ft


A mai szelvényért átruccantam a maxra, hogy egy normálisabb oddsot is fogjak. A kosárlabda elég nyugisnak tűnik,  A Hemofarmnak már nincs miért küzdenie és lassan nem is nagyon lesz kivel. Játékosai szabadon igazolhatók, ezzel együtt azért büszkeségből odateszik magukat, amennyiben az ellenfél nem képvisel különösebb minőséget. A mai meccsen azért nem ez a helyzet, az Olimpija elég jól együtt van és magabiztosan veszik az akadályokat. Őszintén szólva nem igazán tudom, hogy pontosan hogy van ez, de állítólag valamilyen jövőbeli besorolás miatt nem mindegy, hogy valaki negyedik vagy ötödik helyen zár, tehát beszélhetünk valamiféle motivációról a vendégek esetében is. A minőség mindenesetre enélkül is erősen a vendéggyőzelem felé húz.

A Kiel bízom benne, hogy nem húzza be a féket, normál esetben ez sima vendéggyőzelem kell, hogy legyen, több szót nem is igen érdemel.

A Reál sem nagyon, a gigaklubok keményen odabasztak ebben a szériában, hasonlót vár mindenki a Madridtól is ma este. Sokat gondolkodtam az over kettőfélen, sőt még a háromfélen is, de szeretnék ma már egy olyan szelvényt, amiben minimális a hiba lehetősége. Úgy érzem, hogy sikerült, aztán lehet, hogy jót röhögünk majd rajta holnap reggel...

Csak a napló teljessége kedvéért, tettem tegnap egy Inter DNB-t 1.45-ön (betfair) minimáltéttel.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 15, 2012, 10:51:44
199   Besiktas - Artland 2.m.   H   1,15   
210   Hannover (H) vagy Standard Liege (V) jut tovább   H   1,15   
215   PSV (H) vagy Valencia (V) jut tovább   V   1,14   


Eredő odds:   1,50765
Tét:   1000 Ft
Várható nyeremény:   1510 Ft
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 15, 2012, 13:41:59
Volleyball
Match Odds   Mladi Radnik vs Partizan for Game.     1.585   $2.00
   


Szingli fogadásaimat mostantól a pinnaclesportsnál fogom tenni.  ;)

Az első meccsen már majdnem nyert a Partizan idegenben, aztán otthon tarolt, a logika azt mondatja velem, hogy ma már sikerülni fog nyerni vendégként is.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 15, 2012, 15:09:35
Soccer
Handicap   Vasas Budapest vs Gyor ETO  (-0.5 and -1) for Game.     1.901   $2.00


Ez a tipp alapesetben is vállalható, de úgy, hogy lehet, hogy ifisták játszanak majd...
Ehhez már csak annyit, hogy a bankok hétfőn nyitnak megint.

- pepsifoci.hu - Ahogy az előző hírünkben beszámoltunk róla, könnyen előfordulhat, hogy a Vasas nem áll ki hétvégén az ETO elleni bajnoki mérkőzésre. A pepsifoci.hu úgy tudja: a piros-kékek játékosainál betelt a pohár, nem tudják tovább tolerálni, hogy csaknem fél éve nem kapnak fizetést.

Információink szerint a keret jelentős része öt hónapja nem jutott pénzhez, de vannak olyanok, akik már hét hónapja hiába várnak a bérükre. Az idősebb labdarúgók a tartalékaikat élik fel, míg a fiatalabbak közül sokaknak már ételre sem futja, és két edzés között nincs lehetőségük étkezésre, így az edzésmunkájuk sem lehet kifogástalan. Arról már nem is beszélve, hogy ilyen helyzetben szinte lehetetlenség 100 százalékban a mérkőzésekre összpontosítani.

A játékosok körében tehát egyelőre óriási a bizonytalanság, nem tudják, hogy a német befektetői csoport érkezik-e, ha igen, mikor. Faragó Attila, a többségi tulajdonos Híd Zrt. vezérigazgatója a legutóbbi forduló előtt járt az öltözőben, ahol a csapat előtt megígérte: átadja a tulajdonrészét a Vasas SC-nek, de hétfőre már ez az álláspont megváltozott, mint ahogy a németekkel való megegyezés is várat magára.

Úgy tudjuk, hogy kedd óta eltelt egy napban nem változott meg a játékosok véleménye, azaz amennyiben nem kezdik el a törlesztést, egészen minimális esélye van annak, hogy pályára lépjenek az angyalföldiek szombaton. Ám ha az ígéretek mellé a pénzkifizetés egy része legalább megkezdődik, úgy vállalják a játékot, azaz már nem a futballisták kezében van a döntés, ők várják a fejleményeket.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: kjeno Dátum március 16, 2012, 08:32:57
Szerintem a hétvége egyik legjobb tippje, a Genk idegenbeli győzelme a Westerlo ellen. 
Kíváncsi vagyok a véleményedre .
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 16, 2012, 10:01:35
Szia kjeno!

Az idegenbeli meccsekben mindig van egy kis para azért, bár a motivációk világosak. A hazai csapat már kiesett, a vendég pedig hajt a nemzetközi szereplésért. Majd még a csapatok házatáján körülnézek. Az mindenesetre intő jel, hogy hármat kaptak a Kotrijktől.

Mára fog menni a Benfica, illetve a playoff-logika szerint a Slovan hokicsapata ma túl kell lépjen a a Zsolnán azok után, hogy idegenben 5:2-re nyertek.

A Sparta Prága is érdekes, a múlt héten elkezdtek megint nyerni, most a kiesés ellen küzdő Ostrava ellen tovább javulhatnak.

Nézegetem még az ír bajnokságban a Bohemians eddig még gólt sem rugótt két meccsen nem éppen acélos ellenfelekkel szemben, 0:0 az összír kupában, tavaly egy gólt sem tudtak rúgni a Sligonak, azt hiszem ez is megér egy kutakodást.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 16, 2012, 14:34:05
73   St. Patrick's - Monaghan Utd.   H   1,30   
65   Benfica - Beira Mar   H   1,13   


Eredő odds:   1,46900
Tét:   1500 Ft
Várható nyeremény:   2205 Ft


Végül a másik egyértelmű ír meccs mellett tettem le a voksom, mert a Monaghannél komoly sérüléshullámról olvasni.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 16, 2012, 23:12:21
Pihi...
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 17, 2012, 15:50:25
Amúgy is tenni akartam, de Kovács "nemhiszemhogyduma" Kálmán megerősített benne, hogy érdemes lehet a Kecskemét győzelmére is tenni két eurót.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 19, 2012, 13:48:47
Teljesen offtopic, de nem igazán találtam jó threadet, ahol ezt megkérdezhetném, újat meg nem akarok nyitni. Talán a naplóm olvasói közül is képben van valaki.

Vagy fél éve volt egy Gentleman nevű sporttárs, aki bemutatott nekünk egy ütős hónapot, majd fizetőssé tette a tippjeit. Tudja valaki, hogy mi lett vele, csinálja-e még, milyen eredményekkel? Csak úgy kíváncsiságból kérdezem...
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: csabus77 Dátum március 19, 2012, 19:17:19
Úgy tudom, gyorsan belebukott a vállalkozásába...
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 20, 2012, 08:29:54
Köszönöm az infót, csabus77, pedig mostmár így néhány hónap távlatából lehetne lassan beszélni eredményekről. Persze bele aligha bukott, ahogy hallom sokan rácuppantak a tippjeire - kivéve, ha emellett nagy téttel rakta a sajátjait is...

Visszatérve az én saját kis vállalkozásomhoz, ami "ingyenes és az is marad", főleg hogy nem igazán ment jól a múlt hét második felében.  ;D Ma azonban visszatérek és folytatom a tippmixen; viszonylag könnyű volt a mai szelvényt összerakni:


86   Wisla Krakkó (H) vagy Lech Poznan (V) jut tovább   H   1,23   
90   *(0-1) Barcelona - Granada   H   1,21   


Eredő odds:   1,48830
Tét:   1000 Ft
Várható nyeremény:   1490 Ft

A Wisla idegenben nyert az első meccsen 1:0-ra, így a továbbjutására mért 1.21 nekem nagyon is baráti szorzó, Barcelonában pedig ünnepre készülnek, Messi ugyanis egy gólra van az örökös klubrekordtól, úgyhogy csak tőle várok kettőt, a Granada utolsó 4 idegenbeli meccsén gólképtelen volt, bízva abban, hogy a Camp Nouban sem lesz másképp, a hendis tipp azt hiszem vállalható.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 20, 2012, 10:58:37
Soccer
Total Goals   Peterborough United/Reading (O 2.5 and 3) for Game.     1.885   2.00   1.77


Kicsit végre ismét érzem, hogy élek, pókerben két ötasztalos versenyen is a harmadik helyre értem oda, remélem a fogadásban is lesz végre valami pozitívum, mert tegnap megint lerontottam Titti mester statisztikáját. Miközben elképesztő sorozatokat mutat be, ahogy megteszem valamelyik tippjét, az mintha abban a pillanatban halálra lenne itélve. Tudom, tudom, mindet tennem kéne a profitért, de mostmár ebben sem vagyok biztos... A világért sem szeretném őt a tönk szélére sodorni...  ;D

Ami ezt a partit illeti nem szorul különösebb magyarázatra; két gólerős csapat remélem nem oltja ki egymást és látunk vagy négyet.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: laccameis67 Dátum március 20, 2012, 11:30:16
hello Sőprü"
bocsi az offért...tulajdonképpen csak reagálni szerettem volna ugyanis sorstársak" vagyunk...!
Nekem a 4.-ik tippem volt tegnap amit nagysikerü és általam nagyra becsült Titti kollegátol vettem át és buktam vele nem keveset...sietve teszem hozzá nem egyszerüen lemásoltam a tippjeit(nem szokásom)hanem alaposan utánézve jonak és megalapozottnak is találtam azokat,mind a 4  esetben! Ugy látszik Én sem hozok neki szerencsét amikor rakom elmegy!!!Régebben Én is vezettem a naplomat 20,50,100e tétekkel játszottam nem is sikertelenül,de mára már inkább golokra játszom élőben amit valljuk be őszintén semmi értelme beirni hisz lehet éppen már nem is él...!Előre kiválasztok napi 15-40 meccset kinálattol függően ezeket tolom élőben.Szerintem amit Te csinálsz az nagyon rendben van megalapozott átgondolt tippek!Bocsi h.ilyen hosszura nyult kommentem volt,csak a gondolataimat szerettem volna megosztani amit a naplod olvasása közben eszembe jutottak!
Minden jot és sok sikert a tovabbiakban!!!
Üdv. Lacca
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 20, 2012, 11:53:49
Köszönöm, hogy benéztél, laccameis67 és elmondtad a véleményed!  :ok:

Hát ekkora tétekkel én nem próbálkozom, szeretném, ha játék maradna a dolog. Így ha jön egy rosszabb időszak tartok egy szünetet és nem kell azon szomorkodnom, hogy hová tűnt egy csomó pénz. Ha valaki úgy találja, hogy amit csinálok, az jó, annak örülök, mert tét ide vagy oda, szeretném jól csinálni. Vaskalapos, régivágású embernek tartom magam, ez azt hiszem, látszik is a játékmódszeremen. Ebből adódóan pl az élő fogadás számomra nagyon idegen világ, nem mintha nem lenne véleményem, de csak azért képtelen vagyok ennyi meccset élőben követni, hogy aztán menet közben fogadjak rájuk. Ezzel együtt maximális respekt azoknak akik ezt bevállalják és még nagyobb azoknak, akik nyereségesen űzik.

Egyetlen dolog van, amibe a magam szintjéhez képest komolyabb pénzt fektettem (cca 100 Euro) az a lóverseny, ez idővel majd kiderül, hogy jó befektetés-e, de amennyiben nem lesz az, ez a pénz - most - nem fog hiányozni sehonnan.

Üdv!

söprű
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 20, 2012, 16:21:39
Basketball
Handicap   Svjetlost Brod vs Cibona (-19) for Game.     1.971   2.00   1.94


Az Adria Ligából visszatérő csapatok megkezdik a horvát bajnokságot, és rendesen el vannak engedve a spreadek a javukra. Én ebből a csoportosulásból a Cibonát kifejezetten képesnek tartom, hogy hozza a hendikeppet, az ellenfél ugyanis a leggyengébb mutatóval jutott be a rájátszásba és a még gyengébbek ellen sem alkotott maradandót. Bízva abban, hogy a Cibona erődemonstrációval kíván belekezdeni a hazai küzdelembe, nekiesek velük a húsz pontnak...
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 21, 2012, 08:38:48
207   Mönchengladbach (H) vagy Bayern München (V) jut tovább   V   1,32   
139   SZKA Szentpétervár - Atlant Moszkva 5.m.   H   1,30   


Eredő odds:   1,71600
Tét:   1000 Ft
Várható nyeremény:   1715 Ft

Az ötös kötés miatt nem vállalom be a Magyar Kupát mára, enélkül is összejön az elvárt minimális odds. A Szentpétervár nagy kedvencem, azt várom tőlük, mint mindig, amikor idegenből hazatérnek: biztos győzelmet. Az ellenfél már megkapta a szériában az udvariassági győzelmet, mostmár ideje véget vetni neki.

A Mönchengladbach kétszer is megtréfálta már idén a Bayernt, a harmadik már igazán nagy blama lenne. Főleg úgy, hogy a Bayernnek talán még sohasem ment így a szekér, a Gladbach pedig mintha fáradna. Ellentétes tendenciák, minőségkülönbség, motiváció, ennyi elég szokott lenni.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 21, 2012, 08:50:12
Soccer
Handicap   MTK Hungaria vs Videoton FC (-0.5) for Game.     2.000   $2.00   


Azt gondolom, hogy az MTK nem érett még ekkora feladatra, nehéz menetelésben vannak, sérülések is nehezítik a dolgukat, nagy dolog, hogy szűk kerettel ennyi meccset játszva eljutottak eddig. A várható kezdőcsapat:

Groppioni - Wolfe, Kálnoki Kis, Szekeres, Vadnai - Vukmir, Kanta, Ladányi - Könyves, Tischler, Frank

A Fehérvár gyakorlatilag elbukta a bajnokságot, viszont feltételezem, hogy szeretnének egy trófeát a szezon végén, így nem engedhetik meg maguknak, hogy ellazsálják az első mérkőzést, biztos vagyok benne, hogy a legjobb csapatuk a legnagyobb erőbedobással fog majd játszani. Ez az odds egyszerűen isteni!
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 21, 2012, 11:42:50
Basketball
Handicap   Liepajas Lauvas (-6.5) vs Valmiera for Game.     1.935   $2.00
   


Legutóbb januárban találkoztak, akkor fordított pályaválasztással a Lauvas 83:77-re nyert. Azóta távozott a Valmeirából Kalve (18.8 pontos átlag) a helyére igazolt Vanderviren sérülés miatt kihagyja a mai meccset, csakúgy, mint Porzingis, aki 3 nappal ezelőtt húzta meg a bokáját (utóbbi 17,5 pontos átlagot jegyez). Betegség miatt kérdéses még Bankevic (12,6 pont)  játéka is.

Kalve távozása óta kétszer nyert a Valmeira, a tökutolsó és eddig egyetlen győzelmet jegyző Latvia, illetve a szintén minuszos mutatóval rendelkező Jelgava ellen (86:84). Utóbbit a Lauvas tizenöttel szórta meg idegenben.

Véleményem szerint ezek tükrében a hatfeles hendi némileg alulszabott.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 21, 2012, 12:02:50
Handball
Handicap   MT Melsungen vs THW Kiel (-8) for Game.     1.901   2.00



jax mester elemzése alapján. Én ugyan csak nyócér kaptam a hendit, de lényegesen szebb oddson.

http://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=7346.msg272946#new (http://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=7346.msg272946#new)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 22, 2012, 11:48:27
61   AZ Alkmaar (H) vagy Heracles (V) jut tovább   H   1,09   
65   Santos - Juan Aurich (PER)   H   1,15   
34   U17Németország - U17Bulgária   H   1,15   
37   U17Hollandia - U17Albánia   H   1,10   


Eredő odds:   1,58568
Tét:   1000 Ft
Várható nyeremény:   1585 Ft

Mára csak egy ilyen röhejszelvényre futotta, várom a tippeket, melyik megy el!  ;D

Mindenestre azzal már nem égetem magam, hogy elkezdjem magyarázni, hogy melyiket miért...
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 23, 2012, 11:14:21
A hétvégén nem kívánok foglalkozni a sportfogadással, így a value-nak látszó fogadásaimat megteszem már ma, tippmixen pedig az utolsó időszak szánalmas eseményeinek következtében csak játszós szelvényeket teszek egy ideig.


Soccer
Handicap   FC Schalke 04 (-0.5) vs Bayer Leverkusen for Game.     1.971   2.00   1.94


A Schalke végre úgy játszik, ahogy a keret tudása alapján ezt az egész szezonban elvárhattuk, Höwedes és Unnertal az említésre méltó hiányzók és az utóbbi két meccsüket magabiztosan hozták, szép számmal termelve gólokat is. S lám, máris ott vannak ismét a BL selejtező kapujában, viszont hogy továbbra is versenyben maradjanak, ismét győzniük kell. Európa Liga csak csütörtökön lesz, de egyébként is azt gondolom, hogy prioritást kell élveznie a jövő évi BL-nek az idei EL felett.

A vendégek lendülete megtört, a Bayern elleni győzelmük óta két zacskó, bár nem kutyaütők ellen, de akkor is sikerült általuk teljesen leszakadniuk az élmezőnytől. Bender, Ballack és Sam a legfontosabb hiányzók, Barnettának pedig valószínűleg csak a második félidőben jut szerep.

A tippben a value-t ismét a rendelkezésre álló keretek közti különbség, a csapatok motivációja és haladási iránya hozza, de most még a hazai pálya előnyét is mindenképpen meghatározónak tartom. 1.97-es odds szerintem kellemes erre a kimenetelre.


Volleyball
Set Spread   Vakifbank Türk Telekom vs Galatasaray (+2) for Game.     1.781   2.00   1.56



A török női röplabda bajnokság alapszakaszának záróösszecsapásáról beszélünk, a Vakifbank már biztosan harmadikként jut a playoffba, ennek okán lehetőségük nyílik néhány játékost pihentetni. A vendégeknek ellenben ez a mérkőzés kiváló erőpróba a jövő héten rendezendő CEV kupa döntőre, edzőjük nem is enged senkinek pihenőt, hanem a nagy meccs főpróbájának tudja be a mai összecsapást és maximális erőbedobásra bíztatja lányait.

A januári meccsen a Galata - igaz hazai pályán - jó volt már egy szettre, legalább ennyi most is elvárható, de ha a feljebb vázolt motivációs különbség is meglesz a pályán, akkor akár nyerhetnek is.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 23, 2012, 11:55:41
Soccer
Handicap   Szombathelyi Haladas (+0) vs Ferencvarosi for Game.     1.704   2.00   1.41


Nem akarok elemzésekbe belemenni, mert ha Ferencvárosról van szó, akkor mindig belegázol az ember mások lelkivilágába, legyen csak annyi, hogy a Haladásban ismét kezdő lesz Nagy, Kenesei, Korolovszky, míg a Ferencváros egyetlen kreatív futballistája, Somalia hat hétre kidőlt.

Azt gondolom, hogy a jelenlegi erőviszonyokhoz mérve ez az odds még a sima hazai győzelemre is egy hangyapucányit magas lenne, így pedig, hogy DNB-re adják, köszönettel el kell fogadni.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 23, 2012, 12:33:16
Összeállt a játszós mix is, igazából annyira meg is tetszett, hogy még kombinációban is törtem a fejem, de végül is a bankomhoz képest túl sokba került volna a feladása. Az Old Firm az odzbúszter lutri, az összes többiben teljesen komolyan hiszek...  ;)

136   Schalke - Leverkusen   H   1,95   
246   Haladás - FTC   H   2,54   
145   Sunderland - QPR   H   1,95   
237   Rangers - Celtic   V   2,00   
97   Molde - Strömsgodset   H   1,50   
199   Barcelona (H) vagy Montpellier (V) jut tovább     H   1,36   


Eredő odds:   39,40607
Tét:   300 Ft
Várható nyeremény:   11820 Ft
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: felecske Dátum március 23, 2012, 21:57:06
Idézetet írta: söprű Dátum március 19, 2012, 13:48:47
Teljesen offtopic, de nem igazán találtam jó threadet, ahol ezt megkérdezhetném, újat meg nem akarok nyitni. Talán a naplóm olvasói közül is képben van valaki.

Vagy fél éve volt egy Gentleman nevű sporttárs, aki bemutatott nekünk egy ütős hónapot, majd fizetőssé tette a tippjeit. Tudja valaki, hogy mi lett vele, csinálja-e még, milyen eredményekkel? Csak úgy kíváncsiságból kérdezem...

Szépen belebukott, ami egy dolog de aztán úgy lelépett pillanatok alatt hogy még köszönni is elfelejtett.... legalább annyit hogy lányok-srácok ez így jött össze sajnos ezennel vége....
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 26, 2012, 10:10:21
Idézetet írta: felecske Dátum március 23, 2012, 21:57:06
Szépen belebukott, ami egy dolog de aztán úgy lelépett pillanatok alatt hogy még köszönni is elfelejtett....

Ilyen egy igazi Gentleman!

Egy kis játszadozás ma délelőttre. A bosszúság szüli istenigazából, mert sem a betfair, sem a Pinnacle nem ad oddszot az U17-re, pedig egy Grúzia +2 nagyon jó kis value lenne. A spanyol ifik nehezen lőnek mostanában gólokat, míg a grúzok eredményei egyáltalán nem olyan rosszak, mint a nevük sejteti, ráadásul ők rendezik az eseményt. Így tehát tombol bennem az ideg, hogy kimarad egy jó kis tipp, ezzel a kis mókával próbálom meg kompenzálni. Anglia esetében egyértelmű a tudáskülönbség, a svédek pedig az eredményeik alapján jobbak, mint a digók, persze ez a tipp is lutri, de nem baj, játszadozom egy jót.

31   U17Olaszország - U17Svédország   V   2,47   
29   U17Grúzia - U17Spanyolország   H   9,10   
30   U17Anglia - U17Ukrajna   H   1,58
   

Eredő odds:   35,51366
Tét:   300 Ft
Várható nyeremény:   10655 Ft



31   U17Olaszország - U17Svédország   V   2,47   
30   U17Anglia - U17Ukrajna   H   1,58   
29   U17Grúzia - U17Spanyolország   D   4,55   

300 Ft   
Eredő odds:    17,75683
Tét:    300 Ft
Várható nyeremény:    5325 Ft
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: kjeno Dátum március 26, 2012, 15:14:10
Anglia már vezet, hajrá svédek!
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 26, 2012, 16:25:48
Eléggé ver az élet mostanában a mixen, megcsappant a bankom, párszáz forinttal még mindig több van ugyan, mint amennyit befizettem, de drasztikusan visszaveszek a tét nagyságából és így folytatom tovább.

46   Braga - Académica   H   1,29   
58   Manchester Utd. - Fulham   H   1,22   


Eredő odds:   1,57380
Tét:   500 Ft
Várható nyeremény:   785 Ft
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 26, 2012, 16:41:41
Idézetet írta: kjeno Dátum március 26, 2012, 15:14:10
Anglia már vezet, hajrá svédek!

Egy hangyafasznyi hiányzott megint.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 27, 2012, 08:35:58
115   Apoel Nicosia - Real Madrid: Real Madrid szerez gólt: igen (H) vagy nem (V)   H   1,03   
106   U17Albánia - U17Írország   V   1,40   
73   K. Nishikori - R. Nadal   V   1,04   


Eredő odds:   1,49968
Tét:   700 Ft
Várható nyeremény:   1050 Ft


A vezérhajó az U17 lesz, két meccs is szerepel a kínálaton a Hollandiában rendezett elitkörös csoportból. Kétcsapatosra szűkült a történet, Albánia és Írország egyaránt két vereséggel elköszönt, Hollandia és Szerbia pedig lejátsza egymással a továbbjutásért. Először ezt a meccset nézegettem, de a tudáskülönbség nem túl nagy, Szerbia pedig még gólt sem kapott eddig, így túl nagy veszélyt érzek egy 0-0-ban ahhoz, hogy a hazai győzelmet megtegyem - a döntetlen a gólkülönbség miatt ugyanis jó a házimazdának.

Így átnéztem a lenti meccsre és itt az egyértelmű tudáskülönbség mellett motivációs faktort is találtam, az írek ugyanis többet vártak ettől a tornától, mint ami végülis lett belőle, a szerbeken nem találtak fogást, a rendező hollandok ellen azonban még vezettek a félidőben, mégis vereség lett a vége. Bennük érzek annyit, hogy nem szeretnének nyeretlenül távozni, így ez a tipp sokkal vállalhatóbb.

A másik kettő csak a kötés miatt került be, Nadal eddig tarol, remélem nem torpan meg Nishikori ellen sem. A Reáltól pedig bevallom cidrizek, mert nem tudom, mennyire fognak megszakadni az odavágón. Abban mindenesetre bízom, hogy az idegenben lőtt gólt elvárja a csapattól a főnök, a győzelemre hogy őszinte legyek nem vennék mérget.

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 27, 2012, 08:54:33
Kitettem egy szavazást, kérlek szánjatok rá egy percet!  :ok:

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 27, 2012, 11:07:28
Junhui v Woollaston

Junhui -2.5 Frames

2.22     €2.00   



Jó forma, hazai közeg, bemelegítő kanyar, value.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 27, 2012, 11:31:54
[b]Soccer
Handicap   Shrewsbury Town (-0.5 and -1) vs Port Vale for Game.     1.952   $2.00[/b]   

A meccs 1:0-nál a 65. percben félbeszakadt egy apró lelátótűz okán. Tétvissza.


Komoly fejtörést okoz Micky Adams számára, hogy milyen védőnégyest rakjon össze a ma esti csatára ugyanis tegnap két játékos betegen érkezett edzésre, és haza kellett őket küldeni, így az amúgy is tekintélyes hiányzók listája tovább bővülhet a Port Vale-nél.

Rob Taylor és Gareth Owen sérült, Joe Davis pedig piros lap miatti eltiltását fogja tölteni. Chris Shuker játéka a középpályán kérdéses, jó hír viszont, hogy Clayton McDonald visszatérhet. Adams segédje,  Mark McGrew a következőket mondta:
"Loftyt (Doug Loft) és John McCombe-ot is haza kellett küldjük ma reggel, betegek, így a holnapi játékuk erősen kérdéses. Joe Davis ugye eltiltott, Shuker és Rob Taylor sérült. Próbáltuk volna gyakorolni a védekezést, de egyszerűen nem tudtam kit odarakni, ennyire durva a helyzet. Dehát ez van, felszállunk a buszra és reméljük, hogy rendbejönnek annyira, hogy pályára léphessenek. Shrewsbury az a hely, ahová nyilván az ember a legjobb keretét akarja vinni, de ez most nem így lesz. Biztos vagyok benne, hogy a pályára lépők a tudásuk legjavát fogják adni, de el kell ismerni, hogy ez most egy szedett-vedett csapat lesz".

A hazaiak jelenleg a feljutó harmadik helyen állnak, legutóbbi két meccsüket kapott gól nélkül nyerték meg. Legutóbbi meccsük ráadásul feljutási rangadó volt a Cheltenham ellen, amely nyilván akkor ér igazán valamit, ha a következő kötelezőt is behúzzák. Hazai pályán egyébként veretlenek.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 27, 2012, 14:08:12
A szavazás így zárult:

Igen, a Vidi még így is klasszisokkal jobb csapat. (7.1%)
Igen, Pápán csak vakítanak, hogy a legjobb csapattal állnak ki, nekik fontosabb a kiesés elleni harc. (28.6%)
Ebben a felállásban necces, de azért valószínűleg behúzzák. (35.7%)
Nem, a fehérváriak a döntetlenért mennek Pápára és azt a fakóval is kényelmesen hozzák (21.4%)
Nem, a Pápának fontos a meccs, ezért is állítja ki a legjobb csapatát. (7.1%)
Nem, a Pápa jobb csapat, mint a Vidi fakó (0%)



Mindenkinek köszönöm a részvételt, kábé 70%-ban tehát azt mondjátok, hogy így vagy úgy de Vidi győzelem születik. A szándékom az volt az egésszel, hogy lehet-e value a Pápa +0.5-ben, de ilyen egyöntetű vélemények mellett inkább kihagyom ezt a tippet.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 28, 2012, 11:29:34
Soccer
Handicap   Kecskemeti TE (+0.5) vs Debrecin VSC for Game.     1.633   $2.00   


Kedvenc csapatom ellen megyek, elhibázottnak tartom, hogy a mai meccsnek a Loki lenne az esélyese. A Kecskemét nagyon akarja a ligakupát, a legjobb csapatát küldi hadba várhatóan, ugyanazt, amelyik lefocizta a Loki legjobb felállását a debreceni bajnoki második félidejében, ugyanazt, amelyik a Kispestet oktatta a minap. Ugyancsak a hazaiak motivációját erősíti, hogy náluk lesz a döntő, az edzőjük "történelmi lehetőségnek" nevezi, hogy esetleg hazai pályán teltház előtt nyerjenek kupát.

Biztos a Debrecen is nagyon akarja ugyanezt, de az Újpest meccs után ne legyen senkinek sem kétsége, hogy a hétvégi csapatból max Janika fog játszani a bal szélen, de még erre sem vennék mérget, de Alisics és Szűcs híján valami ilyesmi csapatot képzelek, hogy:
Verpecz - Bernáth, Máté, Ludánszki (Mardare), Illés - Nikolov (Dombi) Lucas, Spitzmüller, Yannick (?) - Nikolics, Meye. Ez pedig szerintem messze nem lesz elég Tököliék ellen.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 28, 2012, 11:35:07
Baseball
Money Line   Seattle Mariners vs Oakland Athletics for Game.     1.769   $2.00   


Ezt a tippet nem fogom számon tartani, de ha már megtettem beteszem ide is, inkább csak annak szól, hogy még mindig imádom a baseballt és ma elkezdődik Japánban az új MLB szezon.

A nyitányon a Seattle győzelmét várom, így az elején talán egységesebbek, mint az Oakland, ahol megint egy moneyballt csinálnak kicsiben, ami vélhetőleg a szezon egy későbbi szakaszában fog majd eredményeket hozni, nem feltétlenül az Opening Dayen a Seattle legjobb védelme ellen.

Majd meglátjuk, a lényeg most úgyis csak az, hogy csattogjanak végre azok az ütők!
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 28, 2012, 13:20:57
El Nacional v Barcelona
Over 2.5 Goals

1.91   €2.00



Elterjedt sportfogadóberkekben, hogy ez az ecuadori meccs úgydekurvára van megbundázva, hogy félidőben a vendégcsapat vezet, de végül a hazai nyer ;D
Mindenesetre valami kettőnyolcon lehet ezzel az opcióval jelenleg kereskedni a betfairen, ami lássuk be, nem egy tipikus HT/FT odds.

Én mint az összeesküvéselméletek nagy barátja lefordítom magamnak a történetet úgy, hogyha a hazai csapat fordít az legalább három gólt feltételez, ezzel a tippel tehát még akkor is marad esélyem nyerni ha valamilyen elképzelhetetlen oknál fogva mégse bunda a bunda.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: Lord Dátum március 28, 2012, 13:36:36
Micsoda? 2.8-ért veszik az emberek a HT/FT V/H-t?
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 28, 2012, 13:46:55
Ottjártamkor ez volt a helyzet, ha csak el nem néztem valamit, de nem hinném, mert majdnem fogadtam a fordítottjára, tegnap még ugyanis a V/H opció valami huszonszoros pénzt ért és én az oddsokat néztem elsőre nem is a kimenetelt. Mész layelni? Csak mert azt nem kapod meg ennyiért. Szét van csúszva teljesen.

Komoly zsé megy állítólag erre az opcióra.

Nem terveztem a mai BL-re fogadni ezért csak most néztem rá a meccsoddsokra és bár magam is amondó vagyok, hogy a Barcelona fog továbbjutni, eretnekségnek tartom, hogy a Milanra hazai pályán bárki ilyen oddszokat merjen adni. Ez akkor is valuebet ha elmegy.


Soccer
Handicap   AC Milan (+1) vs Barcelona for Game.     1.709   $2.00   
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 28, 2012, 13:57:17
204   *(1-0) Milan - Barcelona   H   1,96   
198   Sparta Praha (H) vagy Mladá Boleslav (V) jut tovább   H   1,19   
154   J-W. Tsonga - R. Nadal   V   1,35   
155   SZKA Szentpétervár - Dinamo Moszkva 1.m.   H   1,65   


Eredő odds:   5,19542
Tét:   300 Ft
Várható nyeremény:   1560 Ft

Játszósszeló, nem vagyok hajlandó utánajárni.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: Lord Dátum március 28, 2012, 14:28:38
Ezzel a bundával kapcsolatban szerintem valami nem stimmel. Pl ha én bedobom a piacra 3.00-ás oddson 100 egységgel, és ugyanezt megteszem akár csak 50 egységgel Bet365-ön, akkor ha tényleg jön a bunda, akkor 1050 pluszban zárnék, míg ha tévesek lennének az infók, még úgyis 50 egység pluszba jönnék ki. Ez túl kézenfekvő. Nem? Ilyen ingyenpénzt nem sűrűn lehet találni. Vagy én értettem valamit félre?
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 28, 2012, 14:45:14
Nem kell ezt túlragozni, pár eurós piaca van a történetnek egyelőre.

Én sem hiszek a bundában és nem is érdekel. Jót nevettem rajta és megtettem az overt, mert a kisördög csak ott motoszkál az emberben, mint amikor álmodsz öt számot és felteszed a lottón.

Én az over/underben sem hiszek, tudom sokan megmosolyognak ezért, meg elmondják, hogy mennyi pénzt szakítottak azzal, hogy figyelik ki mennyi gólt mikor és hogyan szerez, egészségükre. Nekem egy overen akkor van érték, ha az okosok azt mondják, hogy over lesz és mégis kettő felé hajaz az oddsa, mert nagyjából pénzfeldobásnak tartom, hogy egy "overes" meccsen kettőnél több vagy kevesebb gól születik. Ennek a konkrét kimenetelnek a szorzója majdnem kettes, így a kisördög-faktorral együtt megjátszottam, de az infó éppúgy komolytalan, mint a tipp.

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 29, 2012, 08:16:09
Idézetet írta: söprű Dátum március 28, 2012, 13:57:17
204   *(1-0) Milan - Barcelona   H   1,96   
198   Sparta Praha (H) vagy Mladá Boleslav (V) jut tovább   H   1,19   
154   J-W. Tsonga - R. Nadal   V   1,35   
155   SZKA Szentpétervár - Dinamo Moszkva 1.m.   H   1,65   




Ezek a szutyok szentpétervári hokisták csak leadtak egy háromgólos előnyt az utolsó harmadban, pedig szép lett volna. Hatalmas gratuláció viszont a Milannak, akik alighanem erőn felül teljesítve állították meg a Barcát. Ettől is szép a BL, egy Milant sohasem szabad leírni.

Ezzel a hibás szelvénnyel egyébként befejeztem a tippmixet, visszaérkeztem a kezdő befizetéshez és úgy döntöttem a maradékból inkább lottózok. Sokkal több lehetőség van az ázsiai hendikepben, ami a pinnaclesportsnál szépen alakulgat. El is kezdtem a pókerpénzemet átmozgatni oda, így a jövő héttől ötdolláros alaptéttel fogok ott játszani és ha még sikerül nyerni a pókeren, akkor további feltöltések várhatók. Kíváncsi vagyok a kettő együtt milyen bankot fog kihozni április végére.  ;)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: kjeno Dátum március 29, 2012, 09:08:59
Tergnap a kecskemét tipp nagyon szép volt! Sok ilyet még! :ok:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 29, 2012, 14:31:19
Kösz kjeno, ez tényleg egy jobban sikerült elemzés volt, egy híján a kezdőt is telibevertem (végül Rezes játszott Nikolics helyén), persze nem örülök a végeredménynek, de azt mondom, hogy ez a csapat csinálta végig a Ligakupát, úgy illik, hogy ők is fejezzék be, mégha tegnap nagyon felbillentek is az erőviszonyok.

A mai nap teljesen érdektelen, az Európa Liga már eddig is sokba került, nem adakozom többet ezen a fronton. Titti tippjét rakom viszont, Wozniacki nem igazán van egy szinten a sportág jelenlegi top játékosaival, remélem nem leszek megint rossz ómen a gurunak.


Tennis
Match Odds   C. Wozniacki vs M. Sharapova for Match.     1.952   $2.00   
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 29, 2012, 17:05:50
Soccer
Handicap   Emmen vs Helmond Sport (-1) for Game.     1.840   $2.00   



Gondolom ez lesz a holnapi néptipp, dehát ami különség itt van a két csapat motivációja és haladási iránya között az valami elképesztő! Az Emment hetek óta verik, mint a répát, most meg még eltiltások és sérülések is vannak, a Helmond pedig válogatás nélkül oszt mindenkit.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 30, 2012, 13:36:01
Soccer
Handicap   Ferencvarosi (-1) vs Vasas Budapest for Game.     2.160   $2.00


A napokban bejelentették a hidasok, hogy nyárig biztosan nem adják el a klubot. Pénzt persze továbbra sem adnak, viszont a szövetség lassan elkezdi levonogatni a pontokat, ha valamikor kilátástalan a helyzet Angyalföldön, az most van. Eddig is szépen sikerült rajtuk keresni, mert a bukik még mindig nem eszméltek, hogy mi zaljik a Fáyban, most azonban úgy érzem, hogy ettől a héttől már a legfogékonyabb focistát sem tudja fanatizálni Flóri, hogy szakadjon meg egy klubért, ahol hülyének nézik. Így tehát vagy nem érdekli a játékosokat a klub és nagyon kikapnak, vagy megjátszák ezt a remek tippet és nagyon kikapnak. H. Zoltánnak amúgy sem ártana még egy nagyot szakítani, mert hamarosan lehet, hogy az ő ajtaján is kopogtatnak az emlékezetes Honvéd - Újpest meccs miatt.

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 30, 2012, 18:38:21
Soccer
Handicap   Dinamo Zagreb vs NK Lokomotiva (+1.5) for Game.     1.943   $2.00



A két csapat között nagyon erős a kapocs,  a jövő dinamós tehetségei a kistesónál szerzik meg a kellő rutint, amellyel később a Dinamo erősségei lehetnek. Most egy olyan helyzet állt elő, hogy a kistesó nem is annyira kicsi, ötödik helyen állnak és látótérben van az Európa Liga is.

A motiváció is megvan, a Dina,o tulaja ugyanis arról beszél, hogy anyagilag sem rossz az Európa Liga, de a fiataloknak is remek lehetőség, hogy nemzetközi rutint szerezzenek.

A Dinamo már aligha bukja el a bajnoki címet, a kérdés csak az, hogy vajon besegítenek-e a Lokomotívnak az EL helyezés kiharcolásába? Ha igen, akkor teljesen jó a tipp, ha nem, akkor is van esély, hogy lejöjjön, a két csapat ugyanis nem szokta agyonverni egymást, általában egy góllal nyer a nagy testvér.

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 31, 2012, 12:47:19
Basketball
Handicap   Zastal Zielona Gora vs PGE Turów Zgorzelec (+2) for Game.     1.935   2.00   1.87


A két csapat legutóbb kábé egy hónapja találkozott, amikoris idegenben vert harmincat a Zastal az ellenfelére. Ezen a meccsen 7 triplát szórva 27 pontig jutott Stelmach, aki nem sokra rá megsérült és hosszas kihagyás után talán ma visszatérhet, de nem biztos. Nélküle, és Rajewitz nélkül, akinek Achilles ín sérülése lehet, hogy kiújult meglehetősen közepes a hazai csapat, amelyet a közelmúltbeli eredménylistájuk is mutat. Az előző meccs óta a Turówhoz érkezett lengyel Daniel Kulig és az USÁ-ból érkezett Arthur Lee remélhetőleg visszaállítja azt a különbséget, ami az elmúlt évek során mindig megvolt a két csapat között. Az oddskészítők láthatóan haboznak, hogy a jelenlegi erőviszonyokat, vagy a H2H-et vegyék figyelembe, így lett egy ilyen teszetosza odds végül a dologból, amit megpróbálok meglovagolni. Ha az említett két játékos nem tud 100%-ban hasznára lenni a hazaiaknak, akkor sima vendéggyőzelmet várok, ha igen, akkor necces,  ezért is választottam végül a hendit.

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 01, 2012, 13:23:46
Korábban említettem, hogy az új hónaptól emelem a tétet, ez valóban így lesz, maximum öt dollárral mennek a szingli tippek. Ez ad némi lehetőséget arra is hogy differenciáljak, az előző hónapból okulva óvatosabb leszek, a nem kellően megalapozott, csupán mendemondákra és feltételezésekre alapozott tippeket, alacsonyabb téttel fogom tenni, míg a biztosabbnak tűnő dolgokat fullgázzal, aztán majd meglátjuk, mi sül ki belőle. Ugyancsak, ha a póker hoz egy kis pénzt, azt is ide hozom majd át, aztán meglátjuk, mit rejteget nekünk az április.

Csináltam egy kis összegzést az előző hónapról, nagyon elégedett vagyok vele.  :ok:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: Angelina87 Dátum április 01, 2012, 13:27:16
Nagyon szépen válogattad a tippeket és meneteltél előre, sajnálom, hogy az a pár rossz tipp elvitt tőled!
Láttam már tavaly, amikor single tippeket tettél, sok zöldre emlékszem, legyen most is így!
Én szurkolok! :) :ok:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 01, 2012, 13:36:12
Köszönöm, Angelina! Rossz tippek mindig is lesznek, belenyúl az ember, vagy megvezetik, van ilyen. Lényeg, hogy az év végén mit mutatnak a statok...  :ok:

Basketball
Handicap   Lu vs Liepajas Lauvas (-8) for Game.     1.980   $5.00   


A Lauvassal tíz napja már nyertem, remélem ma is sikerül, ma azzal az egyetemi csapattal játszanak, akiket decemberben már elpicsáztak 23 pontot verve rájuk, reméljük ezt lehozzák ma is, figyelembe véve, hogy míg a Lunál nem változott azóta nagyjából senki, a Lauvas két magas centerrel erősített a palánk alatt. Örömmel látom, hogy mióta délelőtt megtettem, egy pontot már csúszott a spread, már kilencért kapható. Szerintem az is megéri.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 01, 2012, 18:20:17
Ebbe belenyúltam megint, sima 17 a félidőben, a vége felé beáll tíz-tizenegyen, majd időkérés hegyek, mintha vagy egy pont lenne közte, majd egy utolsó másodperces hármas a tétvisszámat is elkúrja. Ilyen véletlenek nincsenek.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 03, 2012, 09:19:44
Tennis
Game Spread   A. Yakimova vs V. Lepchenko (-6) for Match.     1.862   $2.00   


Ezt a tippet már tegnap kinéztem, de még nem tették ki a hendit, csak ma láttam először. Bevallom, kicsit magas, de talán meglesz, sok egyéb közt azon múlik, hogy Lepcsenkónak gondot okoz-e a salakra való áttérés. Mint tudjátok, nem értek a teniszhez, így ez a tipp csak a statisztikák és tendenciák mellett fogant, Yakimova általában véve szereti vendégül látni az inváziót, he kizökken a játékból, utána már kellemes ellenfél, így a tipp még akár egy háromszettes meccsben is lejöhet ha Lepcsenko az első szettet akklimatizációra használja fel és kikap mondjuk 6-4-re vagy 7-6-ra.

Az egészet arra alapoztam, hogy lesz egy 6-1-es szett és így egy négyésfeles hendi kellemes ajánlat, így hattal már necces, viszont tegnap ezt olyan szépen kiagyaltam, hogy kis téttel betolom azért.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 03, 2012, 09:41:34
Buriram United (THA) - Jeonbuk Motors (KOR)
Dupla esély

Tipp: Buriram United (THA) vagy X
1.60



Tét fogadásonként
0.00 EUR
Nyerési esély


Ezt csak szeretném a figyelmetekbe ajánlani, mert csak a Jóisten tudja, hogy miért favorit itt a vendégcsapat.
Az első fogadja az utolsót, a Jeonmbukot otthon is, itt is veri aki éri. Négy középső védőjük sérült (nem másolom be a neveket, totál fölösleges lenne, az egyik olyan mint a másik. Jön még hozzá egy tizenhat órás repülőút, meg olyan szintű páratartalom, ami minden vendégcsapatnak roppantul megnehezíti a dolgát.

Egyszerűen nem értem, mi okozza ezt a fajta szorzókialakítást, de ahogy mondani szokás, ha adják, el kell fogadni. Az én bukim még nem tette ki, gondolom ők sem értik, de a bwinen pl ott van, ha egy tipp erős és vállalható, hát akkor ez nagyon az. Sok szerencsét!
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: stefi95 Dátum április 03, 2012, 13:10:46
Idézetet írta: söprű Dátum április 03, 2012, 09:41:34
Buriram United (THA) - Jeonbuk Motors (KOR)
Dupla esély

Tipp: Buriram United (THA) vagy X
1.60



Tét fogadásonként
0.00 EUR
Nyerési esély


Ezt csak szeretném a figyelmetekbe ajánlani, mert csak a Jóisten tudja, hogy miért favorit itt a vendégcsapat.
Az első fogadja az utolsót, a Jeonmbukot otthon is, itt is veri aki éri. Négy középső védőjük sérült (nem másolom be a neveket, totál fölösleges lenne, az egyik olyan mint a másik. Jön még hozzá egy tizenhat órás repülőút, meg olyan szintű páratartalom, ami minden vendégcsapatnak roppantul megnehezíti a dolgát.

Egyszerűen nem értem, mi okozza ezt a fajta szorzókialakítást, de ahogy mondani szokás, ha adják, el kell fogadni. Az én bukim még nem tette ki, gondolom ők sem értik, de a bwinen pl ott van, ha egy tipp erős és vállalható, hát akkor ez nagyon az. Sok szerencsét!
Sztem már csak az indulójuk miatt is nyerni fognak! ;D
http://www.burirampea.com/th/events/event_begin_live/index.php?id=2 (http://www.burirampea.com/th/events/event_begin_live/index.php?id=2)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 03, 2012, 15:57:14
Basketball
Handicap   Zadar vs Cibona (-4.5) for Game.     1.962   $5.00   



A Cibona hét ponttal verte idegenben azt a Cedevitát, amelyik három nappal később 27 pontot vert a Zadarra. Ehhez képest a hendi nagyon alulbecsült az eseményre.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: Latzka Dátum április 03, 2012, 16:11:46
Idézetet írta: söprű Dátum április 03, 2012, 09:41:34
Buriram United (THA) - Jeonbuk Motors (KOR)
Dupla esély

Tipp: Buriram United (THA) vagy X
1.60

Jeonbuk vs. Guangzhou  1-5
Kashiwa R vs. Jeonbuk    5-1

Buriram vs. Kashiwa R      3-2
Guangzhou vs. Buriram    1-2


Szerintem itt valamiről nem tudunk, mert ez az 1x odds szinte még a line-ra is magas lenne; igaz már csak 1,48 bwinen; bet365-ön még 1,57. Lehet teszek egy over 1,67-ért; csoportmeccseik alapján az is nagyon adja magát.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 03, 2012, 16:23:48
Várom én is, hogy mi lesz, egyelőre a pinnaclesportson még mindig nincs semmi.

A Jeonbuk egyébként a kupa legtúlértékeltebb csapata, én el tudom képzelni, hogy az európai bukik még mindig a koreai bajnokság presztízséből indulnak ki, de az ázsiai fórumozók az előző körökben is ellenük és a kis odds ellen mentek sikerrel.

Persze ettől még lehet sáros a tipp, de nem hinném hogy az. Szerintem egyszerűen elkúrták bwinék. Sajnos egyre biztosabb vagyok benne, hogy a Pinnacle olyan 1.7-1.8 körül fogja adni a HW-t, amikor kiteszi, a bwin pedig korrigál majd.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 04, 2012, 08:57:46
Soccer
Handicap   Debrecin VSC vs Kecskemeti TE (+1) for Game.     1.952   $5.00

Soccer
Total Goals    Debrecin VSC/KecsKemeti TE (U 3 and 3.5) for Game.      1.719   $5.00



Viszem tovább a múlt heti gondolatmenetet, mert az oddsok még mindig elég jók, hogy csináljuk. Debrecenben megy a fogadkozás, ami nekem nagyon álságos, mert ez a meccs a menedzsmentnek már csak egy nyűg, és ha őket nem érdekli, a játékosokat sem fogja. Azok a játékosok aki ma pályára fognak lépni, ha nem motiválják őket fullra, akkor nem fognak megszakadni a sikerért. Mostanra ugyanis már világos, hogy nem átjárhatóak a keretek, ezeknek a gyerekeknek ebben a szezonban semmi esélyük nincs arra, hogy az első csapatban játszanak, és ez a húzóembereket érinti kifejezetten fájdalmasan. Bernáth Csabi és Máté Peti számára ez kifejezetten kellemetlen, nagyon sajnálom is őket emiatt, főleg Bernáthot, az ő helyén ugyanis szerintem egy gyengébb játékos szerepel az első csapatban. A fiatalok pedig lassan 24-25 évesen a jövő tehetségei, nemigen van miről beszélni azt hiszem. Farkas Balázsban lenne spiritusz, de ő úgy érzi, hogy egyénileg kellene megmutatnia a tehetségét az előrelépéshez, ami abszolút agyi probléma, remélhetőleg már nem sérül meg és a nyáron helyére kerül. Meyének kell egy full alapozás, kábé 30 percig focista. Asszem mindenkit érintettünk. Ez a csapat ma legfeljebb egy gólt rúg.

A Kecskemét teljes csapattal érkezik, vélhetően nem azzal a szándékkal, hogy idegenben is kitömjék a Lokit. Csukics  az egyetlen akit kímélnek, neki ugyanis egy újabb sárga azt jelentené, hogy ki kell hagynia a döntőt. Nekik ez a meccs fontos, le kell hozniuk lehetőleg kapott gól nélkül, úgyhogy szerintem Tököli nem fog ma játszani, inkább a többet futó és védekezésben is hasznos Lencse lesz a kezdőben, még az is lehet, hogy egyedüli csatárként, aztán majd Litsingi felsegít, ha éppen lesz lehetőség kontrákra.

Nagyon unalmas meccsre számítok kevés góllal, a Kecskemét szerintem nem akar, a Loki pedig nem tud majd futballozni.

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 04, 2012, 10:49:10
Basketball
Handicap   Zagreb vs Cedevita Zagreb (-5) for Game.     1.909   $5.00
   


Úgy egy hete, a KK Zágráb - Split mérkőzés előtt olvastam egy elemzést, ami arról szólt, hogy a KK Zágráb alól csúszik ki a talaj, kaotikus a hátország, a játékukból hiányzik a variancia, magas emberek híján ráálltak a kinti dobásokra, amit egy kiegyensúlyozott csapat, mint a Split simán levédekez. Kicsit furcsállottam a dolgot akkor, arra mindenesetre elég volt ez az elemzés, hogy ne gondolkodjak tovább, hogy nyernek e tizenhárommal a zágrábiak.

A végeredmény 106:78 lett a Split javára, ami több mint nyolcszoros pénzt fizetett a bátraknak, de a kevésbé bátrak is dupláztak a +12-es tippel. Na most kábé két hete történt, hogy a Cedevita 22 ponttal győzte le a Splitet, tehát a value mindenképpen ott van a levegőben, ha ezt a hendi line-t ötben húzták meg. A nagy zacskó óta egyébként a KK lemosta a Svetljostot, ami nagyjából mindenkinek sikerül aki komolyan veszi, mindenesetre ez azt mutatja, hogy komolyan veszik és biztos vagyok benne, hogy a maximumot fogják ma hozni. Mindazonáltal úgy gondolom, hogyha nem is fog oktatni a Cedevita, valahol öt és tíz pont között magabiztosan nyeri majd meg az összecsapást, mert egy sokoldalú masszív csapat.

*** Kellemes meglepetés a pinnaclesportstól, nyertesként könyvelték el a tippemet, noha a hendi csak hosszabbításban jött le.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 04, 2012, 11:27:02
Soccer
Handicap   Aalborg vs Midtjylland (0 and +0.5) for Game.     1.637   $5.00
   


Szemeztem már ezzel a tippel tegnap is, de annyira nem éreztem erősnek, fontos hiányzók vannak a hazaiaknál, nem is megy annyira jól, mégis nekem ennél több kell, hogy a vendégcsapatra tegyek. Mindazonáltal ha AC_28 kolléga ezt tartja mára legerősebb tippnek, azelőtt tisztelettel meghajolok és maradék kétségemet az eggyel gyengébb hendikeppel kompenzálom.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 04, 2012, 11:44:47
Nálam ezennel elkezdődnek a húsvéti ünnepek, utazunk a családdal így most inkább eszünk-iszunk, nem fogom a társaságot azzal hergelni, hogy "leülhetek-e tíz percre a gép elé", nem is volna helyes.

Mindenkinek kívánok kellemeset, a csajtipsztereknek - mert hálisten ilyenek is vannak már - sok locsolót!  ;)

Kedden találkozunk megint!   :cya:


Toby Keith - My List (http://www.youtube.com/watch?v=-uDxF5q0V9s#ws)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: Várda64 Dátum április 04, 2012, 12:04:41
Idézetet írta: söprű Dátum április 04, 2012, 11:44:47
Nálam ezennel elkezdődnek a húsvéti ünnepek, utazunk a családdal így most inkább eszünk-iszunk, nem fogom a társaságot azzal hergelni, hogy "leülhetek-e tíz percre a gép elé", nem is volna helyes.

Mindenkinek kívánok kellemeset, a csajtipsztereknek - mert hálisten ilyenek is vannak már - sok locsolót!  ;)

Kedden találkozunk megint!   :cya:



Toby Keith - My List (http://www.youtube.com/watch?v=-uDxF5q0V9s#ws)
Neked is kellemes Húsvéti Ünnepeket! Visszavárunk!  ;)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: AC_28 Dátum április 04, 2012, 12:25:06
Idézetet írta: söprű Dátum április 04, 2012, 11:27:02
Soccer
Handicap   Aalborg vs Midtjylland (0 and +0.5) for Game.     1.637   $5.00
   


Szemeztem már ezzel a tippel tegnap is, de annyira nem éreztem erősnek, fontos hiányzók vannak a hazaiaknál, nem is megy annyira jól, mégis nekem ennél több kell, hogy a vendégcsapatra tegyek. Mindazonáltal ha AC_28 kolléga ezt tartja mára legerősebb tippnek, azelőtt tisztelettel meghajolok és maradék kétségemet az eggyel gyengébb hendikeppel kompenzálom.

:) velem tartanni heben-hoban nem jo otlet sopru - ugyanis nekem csak kb 40-45% jon be... ezek eltalaban 2,5 es magasabb szorzok. Na de vissza a meccshez. Ket nagyon nagyon hasonlo formaju csapat talalkozik, es itt haromeselyes a dolog. Midtjyllandnak nagy ambicioi vannak, de a 3 helyen Horsens kezd elhuzni elolluk a tabellaban... A dan ligat borzaszto nehez tippelni, talan a legnehezebb a skandinavok kozul - izlandival egyutt... Midtjylland ket problemaval kuzd elvileg - nem fenyes a formajuk, sok a sebesult jatekos. Alborgnak plussz egy problemajuk is van - azaz keves golt rugnak... tavasszal egyszer se rugtak 1 nel tobb golt meccsenkent... szoval - ,,ehesebb" a midtjyllend a jo eredmenyre, mig a Alborgnal mar kezd stresszesebbe valni a helyzet...

Boldog unnepeket kivanok mindenkinek!
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 04, 2012, 12:32:06
Ismerem a szisztémádat, ha nem is napi szinten, de olvasója vagyok a tippoldaladnak is, körbejártam ezt a meccset másképp is, nyugi! Ilyen rakjam, ne rakjam állapotban voltam, de az, hogy beraktad bubuhoz azt a benyomást keltette, hogy vastagon látsz rajta value-t.

Neked is boldog ünnepet!
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 04, 2012, 12:43:34
Köszönöm a jelölést a hónap tipsztere címre, nagyon megtisztelő!  :great:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 05, 2012, 14:30:55
Baseball
Handicap   Boston Red Sox vs Detroit Tigers (-1) for Game.     1.980   $5.00   


Még egyet indulás előtt, alakulgat a Red Sox, de nem várok erős szezonkezdetet, Lester másodszor kezdő az opening dayen, az első nem ment nagyon, most szeretne javítani. Verlander megette az előszezon ráeső részét, nálam egyértelműen a liga legjobb dobója, nem hinném, hogy különösebben megremegne a nyitányon. Elnézegetve az utolsó néhány nap történéseit Cabrera és Prince Fielder nagy kedvvel üt a Tigersben, előbbi ráadásul eddig nagyszerűen szerepelt Lester ellen, azt hiszem, hogy kemény védőmunkával szorossá tehetik a vendégek, de kevés pontot várok tőlük.

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 10, 2012, 08:24:56
Mindenkit üdvözlök ismét egy kis visszatekintéssel, mert az okostelefon által nem telt fogadás nélkül azért az ünnep, de elég hitványra sikeredett. A napló azonban nem teljes ezek nélkül a tippek nélkül, és bár végül minimális pluszt hozott ez az időszak, nagyon pechesnek érzem, nézzük is, hogy miért:


Baseball
Handicap   Boston Red Sox vs Detroit Tigers (-1) for Game.     1.980   $5.00   


Az utolsó naplózott tipp, minden pontosan úgy alakult, ahogy gondoltam, Verlander simán fogja az ütőket és bár Lester is nagyon jól teljesít két futás előny kényelmes. Verlandertől simán láttunk már 130-140 dobást egy meccsen, ennek ellenére lehozzák a nyolcadik és száz után, a saver pedig ad két runt a Bostonnak. Még szerencse, hogy a Red Sox nem él a lehetőséggel és még rendes időben véget ér a meccs, tétvissza.


Troyes (-0.5) vs Le Havre for Game.     2.140   $5.00   

Hibátlan tipp, a dobogóért hajót Troyes lenyomta a sérülésektől tizedelt ellenfelét tuti oddson.


LKS Lódz (+8.5) vs Siarka Tarnobrzeg for Game.     1.990   $3.00

Csökkent téttel játszottam, mert bár biztos voltam benne, hogy a Lódz nem kap ki annyira, mint idegenben, a forrás nem volt teljesen megbízható. Mákkal jött, a Siarka szinte végig tíz felett volt   végül azonban csak héttel nyert. Kompenzáció a múltkoriért, ahol a gyík másik oldalán voltam egy hasonló szituációban.


Bayern Munchen (-2) vs Augsburg for Game.     1.917   $5.00   

A hétvége legbiztosabb tippjének gondoltam, az utolsó tizenöt percre odakapcsoltam, szörnyű volt nézni, hogy a Bayern meg sem próbál még egyet lőni.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 10, 2012, 08:35:17
Tennis
Match Odds   Czech Republic vs Serbia for Match.     1.518   $5.00
   

Ahogy várható volt, a Djokovics nélküli szerbek meghajoltak a csehek előtt, a másfeles odds ajándék.


BC Nizhny Novgorod (RUS) vs Lietuvos Rytas (LTU) (-7) for Game.     2.01   $3.00   

Szörnyű tipp, bár a Lietuvos Rytas várható volt, hogy nyer, teljesen gáznak gondoltam a hetes line-t, mégis tettem végül, szerencsére csak alacsony téttel. 4 lett végül közte a vendégeknek.


San Francisco Giants vs Arizona Diamondbacks for Game.     1.769   $5.00   

A Giantsnek sikerült 6-0-ról kikapni.


Boston Red Sox vs Detroit Tigers for Game.     2.060   $3.00   

Ez volt a hétvége mélypontja, eredetileg over kilencet akartam tenni, de végül nem mertem betenni, mert Buchholzban akár egy jó meccs is benne lehetett volna. Így végül kicsi téttel tettem a Red Soxt, mert nem láttam még a kezdőket és féltem, hogyha Salty keccsöl, akkor nem lesz meg a kellő összhang a dobóval. Végülis Stoppacht nevezték és az is lett belőle, szopacs. Két kurva saver is beégett, az egyik 10:7-nél nem tudott egy rohadt outot összehozni a kilenccedik alján, a másik 12:10-nél engedte ki a kezáből biztosnak tűnő előnyt.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 10, 2012, 08:42:39
BC Khimki (-7.5) vs Unics Kazan for Game.     1.971   $5.00   

Egy vegytiszta tipp, kicsit visszaadva a hitemet, bőven tíz felett lett a vége.


Handicap   Molde (-1) vs Brann for Game.     2.000   $5.00


Szép tipp volt a kilencvcennegyedik percig, de végül sikerült a Brannak szépíteni.   


Chicago White Sox/Cleveland Indians (U 8.5) for Game.     1.621   $5.00

Egy kisebb életkedvnövelő az éjjel, simán jött.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 10, 2012, 13:57:08
Tennis
Game Spread   A. Beck vs P. Martic (-1.5) for Match.     1.935   $5.00   


Titti mester ismét remek meglátással gyarapította a közösséget, remélem nem kúrom el azzal, hogy próbálok még egy kis plusz value-t kicsavarni belőle.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 10, 2012, 14:19:31
Tennis
Match Odds   J. Konta (+1.5 Sets) vs K. Pervak (-1.5 Sets) for Match.     2.000   $5.00   


Tudom, hogy Pervak sem üldögél a világranglista tetején, de van olyan kiegyensúlyozott, hogy az ilyen Konta Johannákat simán elintézze.

*** Imádom ezt az irodát, tétvissza egy tuti vesztes meccsen...  :D
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 10, 2012, 14:47:57
Idézetet írta: rosco Dátum április 10, 2012, 13:45:15
Márciusi végeredmény:

1. söprű 21 (34.4%)
2. laudrup 19 (31.1%)
3. csacsa44 10 (16.4%)
4. Cesc18 4 (6.6%)
4. RedMünchen2010 4 (6.6%)
5. esztikriszti 3 (4.9%)

Március Tippmestere: söprű :great:

Ha már itt fegyelmezetten naplózom az eseményeket, ezt is mindenképpen beteszem, hiszen nagyon büszke vagyok rá!  :great:

Hogy őszinte legyek a jelölés is meglepett, de hogy én végezzek az élen arra végképp nem számítottam.

Maga a cím annyira nem is érdekes, hiszen tudom, hogy itt elsősorban a gigamegasztárok kisebb aktivitásának - valamint Latzka és Winger közbenjárásának tudható be, hogy én is odakerülhettem, sokkal fontosabb az, hogy legalább huszonegyen azt gondoljátok, hogy amit csinálok, az jó. Köszönöm!  :ok:

Mostantól pedig azon leszek, hogy a jó még jobb legyen, a kevésbé jó pedig morzsolódjon le, amennyire csak lehetséges. Cél egy plusszos április, mostantól nem lehet nem komolyan venni!  :ok:


Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 10, 2012, 15:11:03
Basketball
Handicap   Zalgiris (LTU) vs Lokomotiv Kuban Krasnodar (RUS) (+4) for Game.     1.990   $5.00
   

A vasárnapi meccshez képest most fordul a pályaválasztói jog, de jelent-e a hazai közeg annyit, hogy egy megalázó vereségből meggyőző gyözelmet kovácsoljon a Zalgiris? Nekem ez nehezen képzelhető el, ha pedig megnézzük, hogy mennyire pontszegény játékot produkáltak Krasznodárban (összesen 44 pont: 15, 8, 14, 7-es negyedenkénti megoszlásban), akkor még kevésbé valószínű, hogy itt valami fordulat áll be, egy szoros vendéggyőzelem a legvalószínűbb leosztás.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 10, 2012, 17:30:52
Baseball
Team Total   Houston Astros (U 3) for Game.     1.917   $3.00


Ha négy lenne a line, akkor már fullgázzal tolnám, így viszont visszaveszek egy kicsit. A Bravesnek már tegnap nyernie kellett volna, hogy ez nem jött össze, az leginkább a pöcsörésző védőknek köszönhető, négy error nagy luxus ezen a szinten. Bízom benne, hogy lebaszták őket, mint a pengős malacot és Tommy Hansont ma már egy olyan társaság veszi körül, akik segítik, nem hátráltatják a munkáját. Masszívan kezdett a starter a nyitómeccsen, az egy ER ellenére azonban mégis vereség került a neve mellé. Ma minden adott, hogy ezen is javítson, rutintalan dobó a túloldalon, egy kellemes ellenfél, akik ellen eddig három győzelmet jegyez 1 run alatti átlaggal, sőt a hírek szerint Chipper Jones is szerepet kaphat a csapatban sérülése után. Minden jel oda mutat, hogy ma végre megszerzi első győzelmét a Braves, de miután az O/U tippjeim eddig lényegesen több örömet okoztak, mint a végeredményre tett fogadások, maradok a kaptafánál és a hazai under 3-at választom. A hétfeles line nagyon határeset, tegnap teszett, amit az első néhány inngben támadásban bemutatott az Atlanta.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: Winger Dátum április 10, 2012, 17:45:36
Idézetet írta: söprű Dátum április 10, 2012, 14:47:57
Ha már itt fegyelmezetten naplózom az eseményeket, ezt is mindenképpen beteszem, hiszen nagyon büszke vagyok rá!  :great:

Hogy őszinte legyek a jelölés is meglepett, de hogy én végezzek az élen arra végképp nem számítottam.
Fogadd őszinte gratulációmat ahhoz, hogy elnyerted a címet! :beerchug:
További sok zöld tippet kívánok!
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: Várda64 Dátum április 10, 2012, 17:54:39
Idézetet írta: söprű Dátum április 10, 2012, 14:47:57
Maga a cím annyira nem is érdekes, hiszen tudom, hogy itt elsősorban a gigamegasztárok kisebb aktivitásának - valamint Latzka és Winger közbenjárásának tudható be, hogy én is odakerülhettem, sokkal fontosabb az, hogy legalább huszonegyen azt gondoljátok, hogy amit csinálok, az jó. Köszönöm!  :ok:
Itt azért pontosítanék, mert ez így, ebben a formában nem igaz! Biztos vagyok benne, hogy huszonegynél sokkal többen vannak (vagyunk), akik úgy gondolják, hogy ami csinálsz az jó! Az egy másik kérdés, hogy sokan közülük, most nem rád szavaztak.

Én is gratulálok a cím elnyeréséhez!  :great: :beerchug: :great:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: Lacibá Dátum április 10, 2012, 20:53:31
Öszinte gratula !  :beerchug:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 10, 2012, 21:01:53
Tudom, Várda, ezért is fogalmaztam úgy, hogy 'legalább' 21-en.

Tényleg csak annyit akartam volna mondani, hogy jól jött egy ilyen megerősítés, sokat fog jelenteni egy bukó időszakban, amikor egyébként lehet hogy leállnék!

Köszönöm a gratulációkat!   :ok:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 11, 2012, 14:35:36
Soccer
Handicap   Vojvodina Novi Sad (-1.5) vs Borac Cacak for Game.     1.877   $5.00   


Szerb kupa elődöntő, az első meccsen Boracban 0:0-t játszottak.

A Borac számára kimondottan a bentmaradás a prioritás és belső gondokról is hallani, nem játszhat Alves és Pavicevic, ami tovább gyengíti az amúgy sem túl acélos csapatot. Az edzőjük szerint vannak olyan játékosok is, akik az elmúlt hetekben kijátszották magukat a csapatból, így jó eséllyel megforgatja a mai összeállítást. Nem titkolt szándékuk a stabil védekezés és az adódó kevés helyzet könyörtelen kihasználása, mert egy idegenben lőtt góllal már a döntetlen is nekik kedvez.

Az újvidéki szurkolók elképzelhetetlennek tartják, hogy csapatuk ne jusson be a kupadöntőbe, így kiemelt jelentőségű a mai meccs, biztos vagyok benne, hogy megszakad majd a hazai csapat a győzelemért, ha sikerül az első félidőben gólt szerezni, akkor fölényes győzelem is kerekedhet a dologból. De valamilyen győzelem biztos, így a HW megy bubuhoz is.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 11, 2012, 15:08:53
Mostantól elkezdem a lovi tippjeimet is vezetni, tanaka kolléga rátett egy gondolatmenetre és kíváncsi vagyok, hogy mire jutok vele. Minden tippemet 3$-ral teszem meg a PKR pókeroldal sportfogadó részlegén, csak azért itt, mert van egy kis bankrollom, amit pókerezésre amúgy sem nagyon használok, hébe-hóba egy kis cashgame, de a sportfogadó részlegben szerepel a lovi, így ez most kapóra jön.

Nottingham 15:10   Dreamy Chiara @ 2.85

A piac nagyon tolja a szépreményű Black Monkot, én azonban a tapasztalattal megyek, Dreamy Chiara már bizonyított.

Linfiled 15:20  Perfect Words @ 2.51

Remek alkalom a favoritnak, hogy ne legyen többé nyeretlen.


Dundalk 22:15  Devotion @ 2.38


Több mint fél év után tér vissza Írországban az Angliában is jegyzett futamokon bizonyított Devotion, gondolom azzal a céllal, hogy pozitív élmények érjék, mielőtt átdobják megint a túlpartra. A pozitív élmény rám is rámfér.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 11, 2012, 15:41:17
Soccer
Handicap   Queens Park Rangers vs Swansea City (+0) for Game.     2.840   5.00


A QPR nagyszerűen szerepel, komoly skalpokat szereztek, elsősorban betömörülős, roppant szervezett védekezésüknek köszönhetően. Eddig azonban nem igazán tudtak mit kezden azokon a meccseken, ahol nekik kellett kezdeményezni, Wolverhamton 1:2, Fulham 0:1, Everton 1:1.

A Swansea ennek pont a fordítottja, passzos támadófocijuk a nagycsapatok ellen "nem ül", lévén, hogy a játékosok egyéni képességeiből adódó különbségek jobban kijönnek.

Azt várom a meccstől, hogy a QPR megpróbál előrefele menni és ráerőltetni akaratát a papíron gyngébb ellenfélre, akik csapatjátékban ezt kihasználják és jól megszórják a kiesőjelöltet.  ;D

Komolyra fordítva: Angelina naplójában látom döntetlenre véve ezt a meccset, szerintem nem lesz az, de belegondolva, ilyen oddson hatalmas valuet látok a vendéggyőzelemben. Láttam a QPR-t a Manchester ellen, jó hogy nagyrészt emberhátrányban voltak (Derry óvását elutasították, így nem játszhat ma jut eszembe), de a tömörülésen kívül semmit nem láttunk tőlük, kellett volna még így is bemutatni egy-egy kontrát, vagy legalább valami összjáték-félét, de nem igazán rémlik ilyesmi.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 11, 2012, 15:52:38
Soccer
Handicap   Ujpest vs Debrecin VSC (-0.5) for Game.     1.962   5.00   4.81   


Lehet, hogy ez egy érzelemtipp, de nem látok semmit, amitől ez a meccs ne lenne fix kettes. Az Újpest edzője szerint a stabil védekezésre fognak építeni és onnan vezetni támadásokat, de nem tudom, hogy helyes dolog-e kontrára építeni, amikor egy csapat hátrányban van. Hacsak nem akarnak egy becsületes nullnullal kiesni, akkor el kell jöjjön az a pillanat, amikor el kell kezdeniük menni előre, onnantól pedig a Loki lerendezi ezt a meccset.

Egyetlen kérdés csupán, hogy milyen csapattal áll ki a Loki, kupában eddig meg mindig megkeverték, most azonban az indulásról készült képek azt sejtetik, hogy a legerősebb csapat játszik majd.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 11, 2012, 16:13:35
Tennis
Match Odds   S. Halep vs R. Vinci for Match.     1.800   $5.00
   




Megyek patyi mesterrel.

http://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=8293.0 (http://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=8293.0)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 11, 2012, 16:22:53
Soccer
Handicap   Fenerbahce (n) vs Kayserispor (+1) for Game.     1.833   $5.00



Semleges pályán játszák a török kupa negyeddöntőjét, amelyen a Fenerbahcénél a hírek szerint a tartalékkapus véd, de  Alex de Souza és Emre is kisebb sérüléssel bajlódik és el sem utaztak a csapattal, a hétvégén ugyanis fontos meccset játszanak a rájátszásban a Trabzon ellen és nem akarnak kockáztatni. Ez a két játékos meghatározó szerepet tölt be a Fenernél, azt gondolom nélkülük meleg lehet a pite, de ha el is marad a meglepi, remélem minimum tétvisszára jó leszek.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 11, 2012, 16:42:32
Baseball
Money Line   Arizona Diamondbacks vs San Diego Padres for Game.     2.120   $5.00


Tegnap sokkal kiegyensúlyozottabb felállás mellett extra inningben nyert az Arizona, elvileg ma könnyebben kéne mennie a dolognak. Nem igazán értem ezt az oddsot.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 11, 2012, 16:50:08
Fű, belehúztam ma, remélem nem lesz nagy bukta belőle...
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 12, 2012, 10:08:39
Mr Március buli kjeno kérésére.

Ha volt már a szám elnézést, de ha a 'bar' helyére mondjuk a 'site' szót erőltetjük, akkor hűen kifejezi, hogyan érzek az oldal és a közösség iránt... Mindenkinek szép napot és sok szerencsét kivánok és mindent köszönök!  :cya:


Toby Keith - I Love This Bar (http://www.youtube.com/watch?v=-Fulz4ytZ54#)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum április 12, 2012, 15:05:52
Basketball
Handicap   Red Star Belgrade vs Radnicki FMP Beograd (+13.5) for Game.     1.935   $5.00   
[/color]


Megint a zavarosban próbálok halászni, ami a mostani találati arányomat nézve nem biztos, hogy jó ötlet, de a helyzet az, hogy a Radnickit eddig a Partizan tudta egyedül 10-nél többel legyőzni, függetlenül attól, hogy otthon vagy idegenben játszottak.

Nem tudom, hogy ez a 13.5 mit is akar jelenteni. Abban bízom, hogy ez csupán vonzata annak, hogy a moneyline 1.05-1.10 körül van, amit a két csapat közti nagytestvér-kistestvér kapcsolat indokol. A tulajdonos ugyanaz és a Zvezda az első számú csapat, így Szerbiában elképzelhetetlen, hogyha csak egyikük juthat a rájátszásba, az a Radnicki legyen, így mindenki ezer százalékig biztos a hazai győzelemben.

Az alacsony moneyline oddshoz pedig nagyobb hendi olló dukál, és ha tényleg csak ez indokolja a tizenháromfelet, akkor megpróbálom ezt meglovagolni, mert a Radnicki van olyan jó, hogy partiban legyen, aztán, hogy a végén leadják néhány ponttal a meccset, vagy nem, az már legyen az ő gondjuk.


Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 04, 2012, 09:23:24
Újra enyhült a nyomás a melóban, mehet megint a tippvadászat!!!    :beerchug:

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 04, 2012, 12:58:58
ATP München
Kohlschreiber - Matosevics ---- Kohschreiber @ 1.17  6:0 7:6

Norvég Tippeligaen
Rosenborg - Stabaek ---- Rosenborg @ 1.20  3:1

Gyűjtő: 1.40

Tét: 500 FT (fortunawin)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 04, 2012, 13:06:37
WTA Budapest
Vesnina - Erakovic ---- Vesnina @ 1.52   6:2 6:4

Tét: 1000 Ft (fortunawin)


Tegnap Erakovic sérülése miatt feladták a párost, most arra bazírozok, hogy hátha ma sem bírja végig.
Nem tudom ez az iroda hogy kezeli az ilyen eseteket, majd most kiderül.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 04, 2012, 13:18:33
NB1
Zalaegerszeg - Újpest ---- 1X @1.79   1:1

Tét: 500 1000 Ft (fortunawin)


Ezt még tegnap raktam, de ide is beírom, a hétvége legnagyobb tippje nálam, a bukik totál el vannak tévedve az esélyeket illetően. Kabát, Rajczi és Simon nélkül nem hiszem, hogy nyerni tudna idegenben az Újpest, ráadásul a zeténél megvan az első győzelem, mostmár felszabadultabban focizhatnak a hátralévő néhány meccsen.

Pinnaclenél még mindig nincs fenn a meccs (nem véletlen, hogy az egyik legprofibb fogadóiroda), így fortunánál tettem ezt is.

***most jártam a fortunawinen és láttam, hogy ezerrel toltam tegnap.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 04, 2012, 14:23:28
U17 EB
Grúzia - Németország (2:0) ---- Grúzia döntetlen @ 4.30  0:1

Tét: 200 Ft
(fortunawin)

Az alapötlet jó volt.


A grúzoknak kitűnő ificsapatuk van, a németeknek meg minden csapatuk kitűnő, de nyitómeccs meg formábalendülés meg fenetudja, hátha szoros lesz... Meg egy picit forgatom a bónuszt is legalább.

*** 'Sszaki ezt elkúrtam, tanulnom kell még a jelöléseket fortunáéknál, arra tettem, hogy pont kettővel nyernek a friccek. Most akkor átmegyek szurkolóba...  ;D
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 05, 2012, 06:49:41
Spanyol Primera
Barcelona - Espanol ---- Espanol +2.5 @ 2.15   4:0

Tét: $2.00 (pinnacleports)


Abban bízom, hogy a dac ami a BL buktát követte, lassan kikopik a Barcásokból, a bajnoki cím már elment, talán nem fognak annyira harapni, mint eddig. Tudom, hogy ez a nagy városi derbi, de ez a vendégeknek ugyanolyan motiváció ha nem nagyobb.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 05, 2012, 06:58:00
NB1
Vasas - Siófok ---- Vasas +0.0 @ 1.826    1:0

Tét: $5.00 (pinnaclesports)


A Siófok az elmúlt hetekben elkezdett úgy játszani, ahogyan az egész szezonban várható lett volna, míg a Vasas körül komoly erők kezdtek mostanában mozgolódni, hogy benntartsák a csapatot.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 06, 2012, 08:47:18
Argentin Clausura
Godoy Cruz - Lanus ---- Godoy Cruz -0.5 @ 2.03   0:1

Tét: $2.00 (pinnaclesports)



Lanusban a szerdai Libertadoras kupa visszavágójára készülnek és a hírek szerint senki sem fog a bajnokin pályára lépni azok közül akik a hétközben pályára léptek Brazíliában (Vasco - Lanus 2:1).
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 06, 2012, 13:56:11
Serie B
Torino - Padova ---- Torino -0.75 @ 1.775  3:1

Tét: $2.00 (pinnaclesports)


A vendégek komplett védelme eltiltott gyakorlatilag, a Torino pedig eredménykényszer alatt játszik.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 07, 2012, 07:29:43
WTA Madrid
S. Williams - Vesnina  ---- Vesnina +7 @ 1.877  6:3 6:1

Tét: $2.00



Vesnina lendületben van, szépen menetelt Pesten is, míg Serena kihagyásból jön, csak a Fedcupon játszott tétmeccsen és ott is csak a gyengébb ukrán, Svitolina ellen verte meg ezt a hendit. Legutóbbi meccsük egy hónapja 6:3 6:4 volt, ezzel most is beérném.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 07, 2012, 09:41:54
Hoki Vb
Csehország - Norvégia ---- Norvégia +2.5  @ 1.80   3:3

Tét: $2.00 (pinnaclesports)


Bár a hoki még annyira sem az én világom, mint a tenisz (bevallom utóbbiban azért egyre jobban eligazodni látszom...  ::)) azért azt gondolom, hogyha a norvégok +2-n tartották az oroszokat és a svédeket, akkor az 1.80-ban komoly valuenak kell lennie, figyelembe véve, hogy a csehek is kikaptak (méghozzá hárommal!) a svédektől.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 07, 2012, 10:11:06
ATP Madrid
Stakhovsky - Harrison ---- Stakhovsky @ 1.70    6:7 6:7

U17-es EB
Franciaország - Grúzia ---- Grúzia vagy döntetlen @ 2.35

Gyűjtő: 4.11
Tét: 387 Ft (fortunawin)[/b]


Csak hogy kopjon kicsit a forgatandó összeg, egy kombínó patyitól meg a Bányából. Az se baj ha nem jön, remélem csacsa44  Serena - Voskobajeva kombija (1000 Ft ugyanitt) visszahozza majd.  ;)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 07, 2012, 10:27:19
ATP Madrid
Youzhny - Marti ---- Youzhny -1.5 set  @ 1.781      6:3 6:2

Tét: $2.00 (pinnaclesports)


Marti stabil kis salakos teniszező, de ahogy látom jól kirajzolódik az a vonal ami alatt biztosan veri az ellenfeleit, de ami felett viszont nemigen boldogul velük. Ha most ez a salak valóban gyorsabb, mint a müncheni vörös, akkor azt gondolom, hogy az ott remekül teljesítő (Giraldot verő és Cilic ellen épphogy alulmaradó) Juzsnyij magasan felette van ennek a vonalnak momentán.

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 07, 2012, 12:39:36
WTA Madrid
Kvitova - Erakovic ---- Kvitova -1.5 set @ 1.15

Tét: 2000 Ft (fortunawin)


Ha Erakovic kiheverte már a múlt heti sérülését, akkor sem igen tudná megszorongatni Kvitovát, de állítólag még nem jött teljesen rendbe.

*** Nem szoktam ilyet csinálni de a második szett elején odavertem még 6000-et Kvitova második szettre is 1.12-n. Ütni kell, amíg meleg.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 07, 2012, 12:52:51
Idézetet írta: söprű Dátum május 07, 2012, 10:11:06
remélem csacsa44  Serena - Voskobajeva kombija (1000 Ft ugyanitt) visszahozza majd.  ;)

Vazz, még ahhoz is béna vagyok, hogy tippet lopjak egy 90 százalékos találati arányú sporitól. :)

Persze ettől még megtalállak, Csacsa!  ;D

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 07, 2012, 15:27:55
Nézzünk egy ilyet is X2-ben, a hazaiaknál sok a sérült, hátha lesz belőle valami:

Osztrák 2
LASK Linz - Austria Lustenau ---- Lustenau +0.5 @ 1.709    2:1

Tét: $2.00 (pinnaclesports)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 07, 2012, 17:08:52
ATP Madrid
Baghdatis - Garcia-Lopez ---- Baghdatis +1.5 set  @ 1.459  4:6 6:3 4:6

Tét: $2.00 (pinnaclesports)


Baghdatis egész jól alkalmazkadott a múlt héten a salakhoz, még egy tiebreaket is kiharcolt a remekül játszó Haas ellen. Most, hogy már láttam is, milyen ez a madridi salak, azt gondolom, hogy az adogatójátéka egy szettre minimum alkalmassá teszi ma este.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 08, 2012, 14:40:15
Jégkorong VB

Fehérorszország - Kazahsztán ---- Fehéroroszország -2  @ 1.901   3:2



A belorusszok két szoros vereséget szenvedtek, játékban mindenképpen ott vannak a mezőnyben, ideje lesz mostár nyerni is. A Kazahokat eddig még mindenki verte hárommal legalább, a nem túl acélos franciák is.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 14, 2012, 14:31:03
Egy pofás kis kombit hagy ajánljak figyelmetekbe:

WTA Róma - párosok
Kirilenko/Petrova - Voskobajeva/Govortsova  @ 1.35  6:3  6:3

Román 1
Ceahlau - Astra Ploiesti  dupla esély  @  1.33   1:2

Mindig eszembe juttatják, miért is rühellem őket...

Gyűjtő: 1.80



Kiriklenkóék 6:1 6:2-re verték a múlt héten a Voskobajeva/Shvedova párost, akik azért összeszokottabb duót alkotnak, mint a jelenlegi formáció, joggal bízhatunk tehát egy újabb sikerben, míg az Astránál eltiltott a kapus, egy védő és két középpályás. Ja, meg az edző is, persze ő nem játszik. A hazaiak szeretnének az első tízben végezni, így van valamiféle motiváció-féleség is, hogy ne kapjanak ki otthon.

Sok szerencsét!
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 15, 2012, 15:30:58
Bejött!  :ok:

(megfogadva 1:5-nél)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 16, 2012, 09:24:24
Alexthebest nyomdokain:

Del Potro
Berdych
Gasquet

@ 1.55
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 16, 2012, 09:26:15
ATP Róma
Federer - Berlocq ---- Federer -4.5 @ 1.45    6:3 6:4


Kettő-három break teljesen reálisnak tűnik közte.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 16, 2012, 12:49:37
Norvég Tippeligaen
Molde - Fredikstad --- Molde (0:1)  @ 2.05     2:0


Svájci Kupa
Luzern - Basel  --- Basel @ 1.65   1:1


Gyűjtő: 3.38[/b]


A Molde győzelme mellett ordít a minőségi differencia, Várda pedig úgy propagálja a Bázelt, hogy nem lehet nem tenni... :)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: Jaaas Dátum május 16, 2012, 12:51:14
Idézetet írta: söprű Dátum május 15, 2012, 15:30:58
Bejött!  :ok:

(megfogadva 1:5-nél)

Szép fogás volt, gratulálok :ok: Csak így tovább ;)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 16, 2012, 19:55:08
Idézetet írta: söprű Dátum május 16, 2012, 12:49:37
Norvég Tippeligaen
Molde - Fredikstad --- Molde (0:1)  @ 2.05     2:0


Svájci Kupa
Luzern - Basel  --- Basel @ 1.65


Gyűjtő: 3.38[/b]


A Molde győzelme mellett ordít a minőségi differencia, Várda pedig úgy propagálja a Bázelt, hogy nem lehet nem tenni... :)

Gyerünk, Várda mester, tegyétek fel a napomra a koronát!   ;)

1:1 Túl szép lett volna, ha szarrá nyerem magam...  ;D  Így sincs okom azért ma panaszra.  ;)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 17, 2012, 09:46:36
ATP Róma
Federer - Ferrero ---- Federer @ 1.07

ATP Róma
Berdych - Almagro ---- Berdych @ 1.51

WTA Róma
Pennetta - Cetkovska ---- Cetkovska szett @ 1.37  6:0 6:1

Hoki VB
Kanada - Szlovákia ---- Kanada -1.5 @ 1.4  3:4

Gyűjtő: 3.10


Kanada kezd belelendülni, a tótok épphogy megverték a franciákat, most hogy már egyenes kiesésre megy a dolog gázolást várok. Berdych kapcsán továbbra is Alex the best, míg oaklandnál olvastam, hogy Titti is támogatja a Cetkovska szettet. Magát az elemzést még nem olvastam ugyan, de már tegnap gondoltam, hogy kéne majd rakni. Pennetta nem tud két szettet ugyanazon a nívón végigjátszani, az elkerülhetetlen hullámvölgyet pedig egy Cetkovska szintű játékos szettel büntetheti ( még Kirilenko sem állt messze tőle).
Federerrel pedig kerekítek háromra, remélem nem szopat meg, tegnap nagyon spórolósan játszott, de ennyi kellett, remélem ma jobban felpörög.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 17, 2012, 13:04:06
Osztrák Bundesliga
Ried - W. Neustadt ---- Ried -1.5 @ 2.55 2:2
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 18, 2012, 22:45:52

Kézilabda - Magyarország 1.liga-férfiak - Veszprém-Szeged 3.m.  ---- Veszprém @ 1.10  29:21

Labdarúgás - Bajnokok Ligája - Bayern-Chelsea F
Hány gólt lő a 2. csapat? ---- 2.5 alatt @ 1.06   1:1

Labdarúgás - Észtország 1.liga - Lev.Tallinn-FC Viljandi  ---- Levadia @ 1.20   2:0

Gyűjtő: 1.40
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 21, 2012, 09:32:51
Tenisz férfiak - Düsszeldorf - egyéni - Berdych-Soeda ---- Berdych -1.5  @ 1.12    6:1 3:6 6:1

Tenisz férfiak - Düsszeldorf - egyéni - Tipsarevic-Karlovic  ---- Tipsarevic @ 1.26

Gyűjtő: 1.41
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 21, 2012, 09:34:32
Baseball - MLB - Baltimore-Boston  ---- Boston @ 1.84  6:8

Labdarúgás - Finnország 1.liga - HJK Helsinki-Espoo  ---- HJK -1.5  @ 2.15  3:0

Gyűjtő: 3.96
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 22, 2012, 08:12:13
Labdarúgás - Barátságos mérkőzés - Bayern-Hollandia  ---- X2  @  1.22  3:2

Tenisz férfiak - Düsszeldorf - egyéni - Tipsarevic-Bogomolov   ---- Tipsarevic @ 1.08  6:1 6:3

Tenisz férfiak - Nice-egyéni - Davydenko-Ebden ---- Davidenko @1.20  6:3 6:3

Gyűjtő: 1.58
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 22, 2012, 08:17:39
Baseball - Japán - Buffaloes O.-Tigers O.    ----  Tigers @ 1.88  6:0

Labdarúgás - Barátságos mérkőzés - Bayern-Hollandia ---- gólok száma 3.5 felett  @ 2.00   3:2

Gyűjtő: 3.76
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 22, 2012, 10:34:40
Labdarúgás - AFC Kupa - Al Shorta-Home Utd.  ---- Al Shorta @ 1.35  3:0

Labdarúgás - Norvégia 2.liga - Ullensaker-Tromsdalen (0:1)  ---- X2  @ 1.24   2:1


Gyűjtő: 1.67[/b]
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 23, 2012, 07:11:05
Idézetet írta: söprű Dátum május 22, 2012, 08:12:13
Labdarúgás - Barátságos mérkőzés - Bayern-Hollandia  ---- X2  @  1.22  3:2

Tenisz férfiak - Düsszeldorf - egyéni - Tipsarevic-Bogomolov   ---- Tipsarevic @ 1.08  6:1 6:3

Tenisz férfiak - Nice-egyéni - Davydenko-Ebden ---- Davidenko @1.20  6:3 6:3

Gyűjtő: 1.58



Rettenetesen mérges vagyok magamra, hogy nem mentem ennek a tippnek utána, csak vakon tettem. A "beharangozókhoz" képest semmi sem úgy volt, ahogy. Sok rossz tippem volt már, de ez benne van a TOP5-ben.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: Winger Dátum május 23, 2012, 08:40:46
Idézetet írta: söprű Dátum május 23, 2012, 07:11:05

Rettenetesen mérges vagyok magamra, hogy nem mentem ennek a tippnek utána, csak vakon tettem. A "beharangozókhoz" képest semmi sem úgy volt, ahogy. Sok rossz tippem volt már, de ez benne van a TOP5-ben.
Teljes mértékben egyetértek Veled! Sajnos én is úgy jártam mint Te. Ez nagyon-nagyon megfontolandó tanulság a jövőre nézve.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: branermajszter Dátum május 23, 2012, 13:54:12
Sose szabad edzőmérkőzésre fogadni,az  a tanulság! :)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 23, 2012, 14:24:01
Idézetet írta: branermajszter Dátum május 23, 2012, 13:54:12
Sose szabad edzőmérkőzésre fogadni,az  a tanulság! :)


Ez nagyon nagy butaság, amiket lépten-nyomon hall az ember, hogy erre, meg arra nem teszünk: görög meccsre, meg hokira, meg kupára, meg semmire, nemde? Pont az edzőmeccsek azok, ahol a bukik a legkönnyebben elkenhetik az oddsokat, kellő információval felvértezve aranybánya lehet egy ilyen. Sajnos tegnap nem jártam utána, hanem benyaltam, hogy
1) a hollandok erős csapattal állnak ki
2) a németeket nem érdekli

De már túlléptem rajta, csak gondoltam erre azért reagálok...  ;)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 07, 2012, 14:52:35
Haydock 15:30

Perfect Blossom (1-3. helyre) @ 2.20


Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 07, 2012, 14:54:49
Androrra - Magyarország  0:5

Magyarország -2.75  @ 2.00
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 07, 2012, 14:56:47
Észtország - Románia 0:2

Észtország +0.5  @ 1.75
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 08, 2012, 12:23:43
Dánia - Csehország 0:0

under 2.5 @ 1.67
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 08, 2012, 13:40:40
Ligakupa: Debrecen - Diósgyőr  5:2

Debrecen @ 1.38


Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 08, 2012, 13:40:54
Ligakupa: Pécs - Siófok 1:1

Pécs @ 1.81
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 08, 2012, 13:49:42
Leopardstown 18:45

Snow Fairy 1-2 helyre @ 1.67
  1.hely

Szerintem ezt most telibeveri tanaka kolléga.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 09, 2012, 11:28:17
Fontwell 17:15

Shropshirelass 1-3. helyre @ 2.04
  4. hely
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 09, 2012, 11:36:19
York 15:25

Rivellino 1-3. helyre @ 1.41 (dupla téttel)  Nem futott.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 09, 2012, 15:52:59
Curragh 16:50

Up 1-3. helyre @ 1.67
1.hely

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 09, 2012, 16:58:45
Curragh 18:25

Sense of Purpose 1-3. hely @ 2.10
  10. hely
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 09, 2012, 17:32:01
Ligakupa
Ferencváros - Kecskemét  2:1

Ferencváros DNB @ 1.97


Bármennyire nem csípem őket, ezen a szorzón vétek lenne kihagyni.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 10, 2012, 11:39:31
U21 Eb-selejtező
Fehéroroszország - San Marino 1:0

San Marino +3.5 @ 1.70



Fordított kiírásban 2:0 volt csak a fehéroroszoknak. Ehhez jön, hogy a hírek szerint generációváltás lesz náluk csütörtökhöz képest és a 92/93-asok lépnek fel ebbe a korosztályba. Aztán majd meglátjuk, hogy valóban így lesz-e.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 10, 2012, 18:51:47
Galway 20:05

LAY Hasten @ 8.8
4. hely


Kamikáze tipp, mert ugye a lóversenypályán bármi megtörténhet, de Faanan Aldaar három hete favoritként csak negyedik lett ugyanezen a távon, de még így is tíz hosszt vert Hastenre. Remélem ma jobban fog futni és Hastennek esélye sem lesz, hogy megszorongassa őt, nemhogy a versenyt megnyerje.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 11, 2012, 15:02:53
VB selejtező
Magyarország - Hollandia 1:4

over 2.5 gól @ 1.80



Ez a szorzó nagyon rendben van szerény véleményem szerint, mielőtt megnéztem arra gondoltam, hogyha 1.40-1.45 körül adják a kétfelet, akkor a 3.5-et reszkírozom, így viszont erre nem lesz szükség.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 11, 2012, 15:11:05
VB selejtező
Ciprus - Izland 1:0

Izland +0.25 @ 1.68



Albánia simán lenyomta Ciprust, Izland Norvégiát, ez elég szélesre tárja az ollót a két csapat között. Izlandról amúgy is sok jót hallani mostanában, a legendás svéd edző, Lagerback masszív csapatot formált, ideje egy szép idegenbeli győzelemnek is!
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 11, 2012, 18:08:22
Worcester 18:10

LAY Iznt Getting Court @ 6.6



Floral Patches, aki valószínűleg favorit lesz, mire elkezdődik a futam, 17 hosszt vert hősünkre három hete, de rajta kívül is vannak tehetségek, akik odaérhetnek Isnt Getting Court elé. Ma délután már volt egy futam, ahol eltűnt tíz hossz egy hónap alatt két ló között, szerencsére arra nem moccantam rá. Remélem ez izgalommentes lesz, az oddsnak hála a kockázat sem akkora...
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 11, 2012, 18:10:00
Worcester 18:10

Floral Patches nyer @ 3.90
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 14, 2012, 10:05:24
Osztrák 2

First Vienna - Austria Lustenau 0:5

Lustenau @ 1.77
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 14, 2012, 14:50:58
Ukrán Premier

Dinamo Kijev - Karparty   3:1

Karpaty +2 @ 1.58
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 15, 2012, 13:47:59
   
MTK Budapest - Egri FC (Háromesélyes fogadás)   MTK Budapest   3:0      
SSC Napoli - AC Parma (Háromesélyes fogadás)   SSC Napoli    3:1
Genoa CFC - Juventus (Mindkét csapat szerez gólt?)   igen   1:3

Gyűjtő odds: 3.78

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 15, 2012, 13:59:16
Holland 1

Feyenoord - Zwolle 2:0

Feyenoord @ 1.28 (tripla téttel)



Középhátvéd csk hiányzik a vendégeknél + harmadik kapus véd. Ha előbb észlelem, ment volna a  kombóba.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 15, 2012, 15:23:31
ÉLŐ: Videoton - DVTK 67.perc 0:0

Videoton szerez gólt @ 1.72



Nincsenek illúzióm, a Vidi nagyon nyom, hamarosan biztos jön Sanyi is, meg egy tizi is általában játszós, ha meleg a pite....

*** Azért jó volt látni egy bírót, amelyik nem fossa össze magát Fehérváron.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 16, 2012, 10:04:35
Davis Kupa: Németország - Ausztrália

Stebe - Hewitt  3:0

Hewitt @ 1.49


Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 16, 2012, 13:58:48
Ciprus 1

AEK Larnaca - Apollon Limasszol  2:0

Larnaca @ 2.55
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 20, 2012, 11:58:53
Európa Liga

Genk - Videoton 3:0

Genk -0.25 @ 1.446
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 20, 2012, 12:11:01
Európa Liga

Young Boys - Liverpool 3:5

Young Boys DNB @ 1.952
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 20, 2012, 13:32:38
Európa Liga

Tottenham - Lazio 0:0

Lazio +1 @ 1.478
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 20, 2012, 16:11:00
Európa Liga

Levante - Helsingborg 1:0

Helsingborg +1.5 @ 1.901
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 21, 2012, 08:56:28
Open de Moselle, negyeddöntő

Tsonga - Levine 12:7

Levine +5 @ 1.649 (1/2 téttel)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 22, 2012, 09:25:46
Serie A

Catania - Napoli 0:0

over 2.5 @ 1.833
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 22, 2012, 09:42:21
NB1

Eger - Debrecen 1:0

Debrecen -1 @ 1.877 (fele téttel)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 23, 2012, 11:04:19
Serie A

Inter - Siena 0:2

Inter -1 @ 2.00
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 24, 2012, 17:45:43
Ciprus 1

Apollon Limasszol - AEL Limasszol 0:0 (tét fele PUSH)

Apollon +0.25 @ 1.826
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 25, 2012, 13:57:18
Angol Ligakupa

Southampton - Sheffield Wednesday 2:0

Southampton -0.75 @ 1.877
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 26, 2012, 11:31:09
Angol Ligakupa

Man United - Newcastle 2:1

Newcastle +1.5 @ 1.699
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 26, 2012, 14:02:34
Angol Ligakupa

West Brom - Liverpool  1:2

3 gól felett @ 2.15 (fele téttel)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 28, 2012, 10:46:05
Északír Premier

Cliftonville - Donegal  3:1

Cliftonville -1.5 @ 1.847
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 28, 2012, 12:36:02
Bundesliga

Fortuna Düsseldorf - Schalke 2:2

Düsseldorf +1 @ 1.592 (fele téttel)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 28, 2012, 13:20:12
Norvég Topliga

Rosenborg - Haugesund 5:2

Rosenborg -1 @ 1.578
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 28, 2012, 16:53:53
NB1

Győr - Pápa 6:0

Győr -1.25 @ 1.709
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 29, 2012, 09:04:18
Angol Premier

Sunderland - Wigan  1:0

Sunderland -0.25 @ 1.820
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 29, 2012, 12:26:02
NB1

Paks - Videoton 1:1

Paks +0.5 @ 1.952 (fele téttel)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 29, 2012, 12:28:55
Török Szuperliga

Akhisar - Karabukspor 1:3

Karabuk +0.25 @ 1.800
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 29, 2012, 12:30:36
Bundesliga

Dortmund - Mönchengladbach 5:0

Dortmund -1 @ 1.559
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 30, 2012, 05:56:03
ATP Kuala Lumpur

Benneteau - Monaco 1:2

Benneteau @ 1.80 (fele téttel)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 30, 2012, 07:21:30
Orosz Premjer

Anzsi Mahacskala - Volga Novgorod 2:1

2.5 gól felett @ 1.763
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 30, 2012, 07:35:08
Görög szuperliga

Panthrakikos - Veria 0:1

Panthrakikos -0.25 @ 2.130
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum szeptember 30, 2012, 10:56:56
Serie A 09-30 (nyolc mérkőzés)

Hazai csapatok -3 @ 1.926 (fele téttel)   14:11



Ilyet még sohasem fogadtam, de miután egyedül a Napolit tartom képesnek idegenbeli győzelemre ma és mérget azért arra sem vennék, óvatosan kipróbálom most ezt is.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 01, 2012, 08:17:05
WTA Peking

Azarenka - Cornet  12:1

Azarenka -7 @ 1.833
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 01, 2012, 10:13:04
2012. szeptember

Összes megfogadott esemény: 48 db (nem számítva a kombikat és a lay-ben fogadott lovakat (ezek mind jöttek egyébként))

Nyertes tipp: 32 db

Találati arány: 66.6 %

Nettó nyeremény: 8.12 egység

ROI: 17%



A hónap tippje: Fehéroroszország - San Marino U21 - kihasználtuk a generációváltást a fehérorosz csapatnál, a fiatalok nem bírták hozni a hendikeppet a két évvel idősebb san marinóiak ellen hiába játszottak több mint egy félidőt emberelőnyben  :ok:

A hónap melléfogása: Young Boys - Liverpool EL meccs -  otthonhagyott sztárjai nélkül - talán - jobb focit mutatott a Liverpool, mintha a legerősebb tizenegy játszott volna. A YB pedig:  :noway: .


Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 02, 2012, 08:30:32
WTA Peking

Azarenka - Lisicki  18 játék

19 játék alatt @ 1.617 
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 02, 2012, 09:20:11
Bajnokok Ligája

Juventus - Sahtyor Donyeck 1:1

Juventus -0.75 @ 1.752
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 02, 2012, 10:55:49
Ir premier

Derry City - Dundalk 4:0

Dundalk +1.25 @ 1.769
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 02, 2012, 14:01:13
Bajnokok Ligája

Nordsjaelland - Chelsea 0:4

Chelsea -1 @ 1.820


rádumáltam magam végül...
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 03, 2012, 09:06:09
Bajnokok Ligája

Dinamo Kijev - Dinamo Zágráb 2:0

Kijev -1 @ 1.917
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 03, 2012, 10:19:47
Bajnokok Ligája

Ajax - Real Madrid 1:4 (tét fele PUSH)

Ajax 0.75 alatt @ 2.11 (fele téttel)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 03, 2012, 12:40:15
Bajnokok Ligája

Arsenal - Olympiakos 3:1

Arsenal -1 @ 1.725
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 04, 2012, 09:44:31
Európa Liga

Molde - Stuttgart 2:0

Molde +0.5 @ 1.794 (fele téttel)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 04, 2012, 10:08:05
Európa Liga

Videoton - Sporting  3:0

2.5 gól alatt @ 1.813 (fele téttel)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 04, 2012, 10:17:32
Európa Liga

Metallist - Rapid Wien 2:0

Metalllist -1.25 @ 1.847
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 04, 2012, 15:12:55
Európa Liga

Jiryat Shmona - Lyon 3:4 (tét fele PUSH)

Lyon -0.75 @ 1.826
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 05, 2012, 09:07:55
NB1

Haladás - Kaposvár 0:0

Haladás -0.75 @ 1.840
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 05, 2012, 10:25:02
Lengyel Extraliga

Ruch Chorzow - GKS Belchatow 2:1

Ruch Chorzow -0.25 @ 1.503
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 05, 2012, 11:36:46
Ausztrál női kosár

Adelaide Lightning - Bendingo Spirit  71:73

Bendingo Spirit +8.5 @ 1.926 (fele téttel)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 05, 2012, 15:06:08
Premier League

West Ham - Arsenal 1:3

Arsenal -0.5 @ 2.07 (fele téttel)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 05, 2012, 15:09:46
Premier League

Chelsea - Norwich  4:1

Chelsea -1.5 @ 1.730


Biztos velem van baj, de egyszerűen nem vágom ezeket az oddsokat a Premier League-re. Mindenestre el kell hogy fogadjam őket, ha adják, aztán majd legföljebb nyelem a fost utána...
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 06, 2012, 14:16:04
Angol League 2

Oxford United - Gillingham 0:0

Gillingham +0.0 @ 1.855 (fele téttel)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 06, 2012, 14:17:04
Északír Premier

Lisburn Distillery - Cliftonville 1:2

Cliftonville -1 @ 1.800
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 06, 2012, 14:23:52
Horvátország A1 liga

KK Djuro Djakovic - Zabok 77:63

KK Djuro Djaokovic -12 @ 1.935
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 08, 2012, 09:07:56
Cseh Gambrinus Liga

Sparta Praha - Banik Ostrava 2:0

Sparta Praha -1.5 @ 1.990 (fele téttel)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 09, 2012, 10:23:53
Angol Conference

Woking - Cambridge Utd  2:1

Cambridge +0.5 @ 1.637 (fele téttel)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 09, 2012, 10:28:37
U19 EB selejtező

Lengyelország - San Marino 2:0

Lengyelország -4.75 @ 1.725



Hajrá laudrup!!!
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 09, 2012, 14:02:58
Észt Meistriliiga

Kuressaare - Kalju 0:1

Kalju -2.75 @ 1.80



Két bundameccsbe is sikerült beletenyerelni egy nap... Ilyen is van.  :(
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: laudrup Dátum október 09, 2012, 18:47:36
Ne is mond..az észteket én is nyomtam volna,pláne hogy láttam 0-0 a félidő,szerencsére nem volt élőben fogadható..
(a mai nap egyetlen szerencsés mozzanata eddig..)  :crazy:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 10, 2012, 13:26:51
Német kosár:

s.Oliver Baskets Würzburg - Giessen 46ers 87:75

Giessen +12.5 @ 1.820
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 10, 2012, 14:53:28
Finn SM-Liiga

Karpat - TPS   4:0

Karpat -1 @ 1.775
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 10, 2012, 21:33:40
MLB

Cincinnati Reds - San Francisco Giants 3:8

Reds ML @ 1.699
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 10, 2012, 21:39:10
VB selejtező

Szlovénia - Ciprus 2:1

Szlovénia -1 @ 1.893
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 11, 2012, 08:24:43
VB selejtező

Moldova - Ukrajna 0:0

Ukrajna -1.25 @ 1.901
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 11, 2012, 13:26:43
Kosárlabda Euroliga

Elan Chalon - Asseco Prokom 81:74

Chalon -8 @ 1.926
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 11, 2012, 15:09:02
VB selejtező

Kolumbia - Paraguay  2:0

Kolumbia -1 @ 1.943
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 14, 2012, 07:17:58
Kosár Bundesliga

Artland Dragons - Brose Baskets 78:72

Brose Baskets @ 1.329
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 14, 2012, 13:28:21
Lóverseny:

15:50 Ffos Las / Causing Chaos 1-3. helyre @ 1.83

16:45 Goodwood / Prodigality 1-4. helyre @ 1.40


Információként annyit, hogy mostantól a lovit is gatyába szeretném rázni, minden tipp egységtéttel megy, de mind a bank, mind az egység a normál sportfogadás tétem ötöde csupán. A két dolgot ilyeténképpen teljesen külön kezelem, viszont nincs kedvem külön naplóban vezetni.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 14, 2012, 17:26:37
Ligakupa

Debrecen - Újpest 3:0

Debrecen -1 @ 1.535



Vártam vmi infót a pályára lépőket illetően, de mire megkaptam már leesett az odds. Nyilván még így is jó, dehát ugye...
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 15, 2012, 12:13:01
Lóverseny

Windsor 17:10 / Links Drive Lady 1-3. helyre @ 2.58

Windsor 18:10 / Inthar 1-3. helyre @ 1.65[/b]
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 15, 2012, 12:59:20
VB selejtező

Lengyelország - Anglia elmaradt

Anglia -0.5 @ 1.926


Gyenge jellem vagyok ahhoz, hogy egy ilyen szorzóra nemet mondjak.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 15, 2012, 13:13:26
VB selejtező

Chile - Argentína 1:2

Argentína -0.5 @ 1.870
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 15, 2012, 13:28:58
VB selejtező

Feröer szigetek - Írország  1:4

Feröer +1.5 @ 1.826 (fele téttel)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 15, 2012, 14:57:32
U21 barátságos

Ausztria - Magyarország  3:1

Ausztria -0.5 @ 1.901



(oakland - thx  :ok:)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 16, 2012, 15:56:33
VTB Liga

Neptunas - VEF Riga 60:86

VEF Riga -5.5 @ 1.917 (fele téttel)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 16, 2012, 16:01:47
VB selejtező

Oroszország - Azerbajdzsán 1:0

3 gól felett @ 1.847 (fele téttel)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 17, 2012, 14:48:36
MLB

Yankees @ Tigers

Tigers ML @ 1.952 (fele téttel)


Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 17, 2012, 14:58:29
Lóverseny

Whetherby 15:50 / Quite The Man 1-3 helyre @ 1.95
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 17, 2012, 15:08:56
WSOP 2012 Event #61

Koroknai megnyeri a versenyt @ 5.220



Ideje amerikai barátainkat móresre tanítani... Beképzelt seggfejek, főleg ez a Salaburu   :noway:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 17, 2012, 15:43:13
VB selejtező

Lengyelország - Anglia  1:1 (tét fele PUSH)

Anglia -0.25 @ 1.752



Ez a sok szarakodás óvatosságra sarkall.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: szomferi Dátum október 17, 2012, 19:01:58
Idézetet írta: söprű Dátum október 17, 2012, 15:08:56
WSOP 2012 Event #61

Koroknai megnyeri a versenyt @ 5.220



Ideje amerikai barátainkat móresre tanítani... Beképzelt seggfejek, főleg ez a Salaburu   :noway:

bocsi, hogy belerondítok a naplódba, de ez a "meccs" mikor lesz? és lehet majd valamerre élőben nézni esetleg?
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 18, 2012, 08:33:17
Idézetet írta: szomferi Dátum október 17, 2012, 19:01:58
bocsi, hogy belerondítok a naplódba, de ez a "meccs" mikor lesz? és lehet majd valamerre élőben nézni esetleg?

Október 29-30. Gondolom az ESPN adja majd, így borítékolható valami stream. Az eddigi gyakorlat az volt, hogy 15 percet csúszik az élő adás és csak a leosztás végén mutatják meg a még játékban lévő, vagy ott bedobott handeket. Valami ilyesmire számítok most is.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: szomferi Dátum október 18, 2012, 11:45:13
Idézetet írta: söprű Dátum október 18, 2012, 08:33:17
Október 29-30. Gondolom az ESPN adja majd, így borítékolható valami stream. Az eddigi gyakorlat az volt, hogy 15 percet csúszik az élő adás és csak a leosztás végén mutatják meg a még játékban lévő, vagy ott bedobott handeket. Valami ilyesmire számítok most is.

köszöntem szépen! sok zöldet :beerchug:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 18, 2012, 14:03:21
Lóverseny:

Uttoxeter 16:40 / Queen of Mantua 1-2 helyre @ 1.62

Wincanton 17:50 / Sporting Boy 1-4. helyre @ 2.08

Kempton 21:30 / Grand Gold 1-3. helyre @ 3.15


HOGY TÖRNE EL A LÁBA MINDNEK!!!!    ;D
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 19, 2012, 13:32:16
Lengyel Extraklasa (jégkorong)

Ciarko KH Sanok - Comarch Cracovia 2:0

Sanok -1 @ 1.68



Az NHL-ből érkező Wojtek Wolski ma bemutatkozik a Sanokban. Bárki is a csávó a hírek szerint tele lesz miatta a csarnok. Egyébként pedig tőle függetlenül is nyomasztó a hazaiak fölénye h2h az elmúlt két esztendő viszonylatában.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 19, 2012, 13:45:44
Francia női röplabda

Nantes - Istres 1:3

Istres @ 1.455



Két nyeretlen meccsén a meggyőző h2h mellett az is a vendégek mellett szól, hogy a szezonban ma először léphet pályára hat meghatározó idegenlégiósuk.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 23, 2012, 19:42:36
Copa Südamericana

Millonarios (COL) - Palmeiras (BRA) 3:0

Millonarios -0.75 @ 1.813



A Palmeiras a tarcsit játszatja a párharcban és bár ez nem gátolta meg őket, hogy 3-1-re megnyerjék az odavágót, Kolumbiában bízom benne, hogy más lesz a helyzet. A Millonarios rendkívül termékeny a sorozatban hazai pályán, reméljük a kevésbé tapasztalt brazil alakulat is megroppan a bogotai pokolban.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 24, 2012, 16:06:56
Kosárlabda női Euroliga

Novi Zagreb - Galatasaray

Novi Zagreb +15.5 @ 1.85



Az újonc lelkesedése hazai közönség előtt kombinálva egy erősen tartalékos vendégegyüttessel (Lindsay Whalen, Alba Torrens, Nevriye Yilmaz, Saziye Ivegin - masszív névsor a lelátón) remélem, hogy tíz alá hozza a horvátokat.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 30, 2012, 09:50:10
Bevallom, kicsit meg vagyok zavarodva fogadásilag, belenyúltam a hétvégén két meccsbe is (Hannover, Roma), ahol a csapatom már 2-0-ra vezetett mégis sikerült kikapni 3-2-re természetesen otthon. Aztán volt tegnap egy kosármeccs (Unics Kazany), ahol a hazaiak hendis győzelme adott volt (a line 14.5-ről csúszott el 26-ig), az első negyed után 32:11, majd a többi negyedet szisztematikusan két ponttal adták le.

Ez mind az álmskönyvek szerint annyit tesz, hogy ideje egyet szusszanni.

Még egy utolsó tipp, mielőtt pár hétre elvonulok ismét, csak mert a szorzó besokkolt.

Velence - Diósgyőr MK. Csak az egyik csapat szerez gólt @ 3.00  0:3

Melyikre tegyek, Panna?

Futballünnep Diósgyőrben (http://www.youtube.com/watch?v=XGBEyn7m3Cs#ws)

(tartok tőle, hogy itt felcserélték a szorzókat és nem marad így soká...)

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 30, 2012, 14:33:35
Szép volt, jó volt, jóváírták háromszoros szorzóval, szép ajándék a bukiktól a hétvégéért cserébe.

Hogy én is kedveskedjek nekik egy kicsit, ment egy Celtic, Bayern kupakombó ötven dollárral (@ 1.44).

Kíváncsi vagyok melyik megy el...
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: Latzka Dátum október 30, 2012, 15:02:16
Idézetet írta: söprű Dátum október 30, 2012, 09:50:10
Velence - Diósgyőr MK. Csak az egyik csapat szerez gólt @ 3.00  0:3

Szép fogás :topbet_125:
(valakit nagyon seggbe fognak rúgni, miután beírtad és rákerestem már 3,25-ön láttam! ;D Kár, hogy most nem vagyok 365-éknél)

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 30, 2012, 15:51:17
Most olvasom, hogy a Velence kihagyott egy tizenegyest...  ::)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 30, 2012, 16:32:45
Hát ahhoz képest, hogy le akartam állni, itt van még egy - remélhetően - nyugalomterápiás kombó:

Havelsen - Bochum
Havelsen +2 @ 1.10

Dodrecht - Scheveningen
Dodrecht DNB @ 1.10

Gyűjtő: 1.21  1.10
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum november 02, 2012, 10:47:59
Hónapeleji statisztikai értékelés helyett most csak egy kis szóbeli, tekintve, hogy az adminisztrációs rendszeremet nem működtettem valami hatékonyan a hónap második felében. Ide sem írtam be mindent, de még az excelbe sem, így objektív képet nem adna a dolog.

A value betting szekció szinte biztos, hogy kb 5-6 egység deficittel zárt, volt egy pár rossz tipp, de sok esetben a szerencse sem szegődött mellém. Szépen sikerült viszont a nagyobb tétes kisebb oddsos játék (ebből szinte semmi nem került be a naplóba), amelynek a lényege az volt, hogy a tippeket, amelyeket value betben játszottam volna 1.60-1.90 között, ázsiaival lebutítottam 1.10 körülire (a bet365 zseniális az alternatív hendikeppekkel) és kettes kombinácóban tettem őket 1.20-1.30 közötti oddson.

Amint már meglebegtettem, most egy kicsi fogadási szünetet tartok. A póker és a fogadás együtt (főleg a póker) nagyon szépen hozott októberben (cca 900 dollár), amelyet kivettem, így életemben előszőr  - számomra legalábbis - nagyobb összeget hozott kedvenc szórakozásom.

Benthagytam egy száz dollár körüli összeget a pókerszámlámon, az menni fog novemberben is tovább, remélve, hogy sikerül akkor is megcsípni 1-2 száz dollár feletti nyereményt.

Mindenkinek sok szerencsét kívánok, a napló átmegy takarékba, ha a hónap folyamán esetleg látok valami tutit, azt beírom majd ide, de én magam szinte biztos, hogy nem fogom megjátszani.

Üdv! 

söprű   :cya:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: Winger Dátum november 02, 2012, 12:43:00
Gratulálok az októberi eredményedhez, és további sikereket kivánok úgy a pókerben, mint a fogadásban! :great:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum november 12, 2012, 07:17:52
Köszönöm, Winger!!!
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum november 12, 2012, 07:20:56
Szombaton a hokimeccsen kiheréltem néhány Korong-magazint, ami csak úgy a földön hevert a meccs után és összeszedtem négy bet-at-home kupont (€3 ingyen. háromszor kell megforgatni 1.50-en).

Akit érdekel, írjon privátot.

Kritérium: min. 500 hozzászólás a fórumon.


*** Elfogytak.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum november 13, 2012, 10:39:58
A saját kuponom első forgatásban erre ment:

Ligakupa

DVTK - Debrecen

DVTK vagy döntetlen @ 2.03



A Lokinál elég nagy a baj, ráadásul alig van védőnk, Simac és Mészi sem volt fitt a tegnapelőtti (!) meccsen.
Komplett új csapatot várok a libakupára. A Diósgyőr keretéről egyelőre nincs infóm, de ez az odds nem éri meg a délutánt, úgyhogy ennyi kockázatot inkább bevállalok most.

*** Közben feltették a Diósgyőr keretet, sima hazai.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum január 07, 2013, 11:35:34
Északír Premier

Cliftonville - Glentoran 4:1

Cliftonville DNB @ 1.325



A Cliftonville kikapott legutóbb, nehezen hihető, hogy ez a csúfság egymás után kétszer megesik a listavezetővel. Ráadásul a vendégeknek fontos hiányzóik vannak. Extra motiváció, hogy a Glentoran az egyetlen csapat, amelyet a Cliftonville ebben a szezonban még nem győzött le.

GL
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum január 08, 2013, 11:11:25
Copa Del Rey

Malaga - Eibar

Eibar +2.5 @ 1.325   4:1



Az Eibar nem egy pofozógép csapat, amint ezt bizonyították a Bilbao ellen is. Ha igaz, hogy Isco, Juaquin, Eliseu, Santa Cruz és Camacho is kiüli a mai meccset, akkor kemény meccs vár a hazaiakra, bár hogy őszinte legyek nem tájékozódtam arról, hogy milyen minőségű a Malaga hátországa. Úgy vélem, ha nincs kiállítás, akkor szoros, underszagú meccset vívnak majd.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum január 08, 2013, 13:35:59
Wolverhampton 16:55

Bold Adventure 1-3. helyre @ 1.23   1.hely



Nem egy nagy odds, de valószínűleg simán nyeri a versenyt Bold Adventure, akinek két komoly ellenfele is visszalépett, a maradék meg hát... Lóversenyen persze minden megeshet, de nagyon csodálkoznék, ha még harmadiknak sem érne be.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 23, 2013, 09:28:48
Német röplabda Bundesliga

Dresden - Haching       ELMARADT

Dresden +2.5 @ 1.50



Azt mondják, hogy a Haching beáldozza ezt a mérkőzést a kupadöntő előtt, ugyanis teljesen érdektelen a történet. 2 fontos játékosuk sérülésből inkább még nem tér vissza, másik négy játékos is pihen.

Nem mentem utána a történetnek, de akiktől ezt olvastam, segítőkész emberkék voltak eddig, ők simán hazai győzelemre teszik a meccset, én azért óvatos duhaj vagyok.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 23, 2013, 16:28:43
Még nem tudom, mit kezdek az infóval, de a Fluminense is megerősítette, hogy B-csapattal fogadja holnap a Madureirát a Carioca ligában. Nem tudom, hogy ez mennyit ront a hazaiak esélyein, az alapodds 1.4 a hazaiaknak, tehát a B-csapat olyan 2.30 körülre saccolható. Most azt gondolom, hogy a Madureira +1.5 egyötön jó lehet. Még alszom rá egyet.

*** Végül +1-ben megtettem 1.84-en.   (2:2)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 26, 2013, 10:46:59
Catterick 16:50

Buthelezi tétre @1.67



A ló más minőséget képvisel, mint a mezőny többi tagja, vélhetően sikerélményért futtatják class 4-ben.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 27, 2013, 12:19:06
Lingfield 15:10

Irish Buccaneer tétre @ 1.51



Ismét legalább egy klasszissal jobb a favorit, mint a mezőny, reméljük nem esik el.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum február 28, 2013, 10:02:45
Taunton 16:40

Jupiter Rex tétre @ 1.47



Jupiter Rex kimagaslik a mezőnyből, kettőből kettőt nyert ezen a pályán és távon, nem mellesleg pedig a sorozatos győzelmekkel "kivívott" extra súlyokat csak a hétvégétől kell viselnie.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 01, 2013, 11:00:52
Doncaster 16:20

Call Me A Star tétre @ 1.49


A favorit két hosszal maradt csak le legutóbbi futamán a top kategóriás Utopie Des Bordes mögött. Elnézve a mostani ellenfeleket, ha ugyanazt hozza a ló amit egy hónappal ezelőtt, akkor itt nem lesz min izgulni.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 02, 2013, 10:35:33
Newbury 18:00

Marie Des Anges tétre @ 2.14


A hurdle renoméjához képest kisebb handikeppel lép be a chase-be Marie Des Anges, pedig eddigi futásai alapján inkább ez az ő műfaja. Az elnéző hendikeppereknek is köszönhetően komoly győzelmi esélyt hordoz, az ellenfeleket elnézve pedig pláne. Egy jó formában lévő Red Rouble veszélyes lehet rá, de legutóbbi két versenyét nem tudta befejezni, így nehéz reálisan látni, hogy éppen mit tud. Bízom benne, hogy az istállót most inkább a formába hozás, mint a győzelem motiválja.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 04, 2013, 11:28:59
Southwell 15:00

Conquisto tétre @ 1.59
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 05, 2013, 10:46:46
Southwell 16:10
Goldmadchen tétre @ 1.45




Exeter 17:30
Southfield Theatre tétre @ 1.86 1.52 (oddscsökkentés visszalépés miatt   >:()
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 06, 2013, 09:53:52
Fontwell 17:10

Lienosus tétre @ 1.77
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 07, 2013, 16:54:32
Southwell 18:30

Dewala tétre @ 1.83
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 08, 2013, 10:23:42
Sandown 17:35

Gwanako tétre @ 1.41



Nem vagyok elégedett a szorzóval, ugyanis a rendszert 70%-os találati arányra lőttem be, ahhoz pedig minimum 1.43-at kellene kapnom, de remélem ennyi belefér az elmúlt napokban összeszedett nyereség rovására.

*** Indian Pipe Dreamet kivették, ez alighanem hatással lesz a szorzóra is, de a kocka mostmár el van vetve...
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 10, 2013, 12:29:49
Warwick 18:00

Freddies Return tétre @ 1.94
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 12, 2013, 14:25:47
Cheltenham 15:05

Simonsig tétre @ 1.57




Southwell 15:30

Alpha Tauri tétre @ 1.67




Southwell 18:40

Amtired tétre @ 1.75
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 13, 2013, 06:09:40
OFC Champions League
Kashiwa - Central Coast 3:1

Kashiwa @ 1.79



Emlékszem tavaly nagy elemzést rittyentettem egy ozi-japó meccs előtt, hogy milyen fáradtak lesznek a japánok a hosszú úttól, sérültjeik is vannak, két napja fontos meccset játszottak otthon, aztán leutaztak Ausztráliába és három nullra kipicsázták jónevű ausztrál ellenfelüket. Most visszakereshetném a naplómban, hogy konkrétan melyik meccs volt az, nem teszem. Akkor levontam a konzekvenciát: a két bajnokság között ég és föld a különbség.

Most, hogy láttam a flashscore-on, hogy megint japán-ausztrál párharc van, ránéztem a szorzókra és döbbenten láttam, hogy 1.79-et ér a HW. Több nekem nem is kell.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 13, 2013, 11:11:19
Tettem még a Kashiwára, élőben, 3.30-ért 3.44 az, csak elnéztem, most hogy az ausztrálok megszerezték a vezetést.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: Rehi Dátum március 13, 2013, 13:26:23
Barátom ez nagyszerű tipp volt  :)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 13, 2013, 13:31:23
Kösz, Rehi, gondoltam belenézek az elejébe, kétszer is nagyot védett az ausztrál kapus, szétfutották kipasszolták őket a japók. Aztán, amikor egy szögletből vezetést szereztek a vendégek, elérkezettnek láttam az időt, hogy élőzzek egyet. Idén még úgyse nagyon csináltam ilyet...  :great:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 13, 2013, 13:34:02
Southwell 14:55

Hannahs Turn tétre @ 1.68
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 14, 2013, 10:23:00
Towcester 14:55

Jean Fleming tétre @ 1.55
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 14, 2013, 20:44:02
Szerintem a Chelsea rendes játékidőben továbbjut @ 1.79  (3-1)

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 15, 2013, 11:34:34
Cheltenham 15:20

Bobs Worth tétre @ 3.95


Nem hoz különösebben lázba a fesztivál, de Bobs Worth olyan kiváló ló, hogy kilences mezőnyben négy körüli oddson nem tudok ellenállni...

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 16, 2013, 11:18:37
FFos Las 17:50

Royal Chatelier tétre @ 1.77
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 18, 2013, 16:12:10
Wolverhampton 16:30

Hamoody tétre @ 1.48
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 19, 2013, 12:25:45
Southwell 15:20

Luv U Whatever helyre (2)  @ 1.69



Exeter 16:30

Gemini Ahhs tétre @ 1.61



Exeter 17:00

Robin Will tétre @ 1.55

Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 20, 2013, 12:52:59
Kempton 20:15

Taglietelle tétre @ 2.04
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 20, 2013, 22:00:16
Csak a teljesség (és a tisztelet) kedvéért: tettem én is a Lyon nőit. Lövésem sincs a női focihoz és 1.19 sem nagy odds, de ha a majom azt mondja, hogy tuti, akkor miért mondana az ember nemet két óra alatti 19%-os hozamra?

Köszönöm, oakland!!!
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 21, 2013, 12:28:05
Chepstow 16:45

Opera Og tétre @ 1.98
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 21, 2013, 12:28:44
Wolverhampton 18:15

Spring Tonic tétre @ 1.72
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum március 22, 2013, 12:24:20
Newbury 15:10

Pay the King tétre @ 1.55




Sedgefield 16:25

Speed Steed @ 1.40
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum július 22, 2013, 13:55:53
B. Kavcic - Trinker, Bastian
A mérkőzés győztese
2013.07.22. 17:00   B. Kavcic   1,12
Eredmény: 6:4 6:2

PK-35 - Haka  0:2
Kétesély
2013.07.22. 18:00   Döntetlen vagy Haka   1,14
Eredmény: 0:2

Gyűjtő: 1.27
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum július 23, 2013, 11:09:32
Molde - Sligo
Hendikep 1:0
2013.07.23. 19:00   Molde   1,06
Eredmény: 2:0

Nagy-Britannia - Görögország
1X2
2013.07.23. 12:15   Görögország   1,08
Eredmény: 7:13

Celtic - Cliftonville
1X2
2013.07.23. 20:45   Celtic   1,03
Eredmény: 2:0

Gyűjtő: 1.18
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum július 23, 2013, 17:21:22
Néptipp lett, így nem tudok ellenállni a csábításnak, hogy megküldjem egy kis apróval...

Maccabi TA - Győr
Kétesély
2013.07.23. 20:30   Döntetlen vagy Győr   3,00
Eredmény: 2:1
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum július 24, 2013, 15:13:20
Bayern München - Barcelona
Kétesély
2013.07.24. 18:30   Bayern München vagy Döntetlen   1,10
Eredmény: 2:0

Maribor - Birkirkara
1X2
2013.07.24. 20:00   Maribor   1,17
Eredmény: 2:0

Gyűjtő: 1.29
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum július 25, 2013, 13:00:13
Senica - Mladost Podgorica
Kétesély
2013.07.25. 19:30   Senica vagy Döntetlen   1,06
Eredmény: 0:1

Debrecen - Strömsgodset
Hendikep 2:0
2013.07.25. 20:30   Debrecen   1,09
Eredmény: 0:3

R. Federer - D. Brands
A mérkőzés győztese
2013.07.25. 17:00   R. Federer   1,07
Eredmény: 3:6 4:6

Gyűjtő: 1.24
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 25, 2013, 04:05:44
Visszatért a harci szellem, itt folytatom:

Szlovén bajnokság, 2013.10.26. 15:00

Triglav - Olimpija   1:0

Tipp: Olimpija
Odds: 1.73
Tét: 2/5


Az edzőváltáson átesett Olimpija 2:0-ra verte a szolid Domzale-t a hétközi kupameccsen. A pozitív impulzust remélhetően átmentik a hétvégi bajnokira is  a tökutolsó (és reménytelen) Triglav ellen és véget vetnek a hárommeccses vereségsorozatnak, amelynek köszönhetően a vendégsiker pöpec oddson fogadható.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 25, 2013, 16:01:52
MB1, 2013.10.25. 19:00

MTK-Újpest

Tipp: MTK (háromesély -1-ről)
Odds: 4.50
Tét: 1/5



Lehet, hogy sokak szerint kidobott pénz, de én komolyan hiszem, hogy meglehet. Az MTK kezd összeállni, bár Vukmir nyilván hiányozni fog hátulról, de az Újpest egy csődtömeg. Most kinevezték az új edzőt, akire valszeg Tébányán sem emlékszik már senki, de biztosan ő lesz, aki rendet rak majd. Ha így is lesz, nemigen hiszem, hogy két edzés elég lesz neki rá, a mai meccs arra lesz jó, hogy szembesüljön azzal, milyen nemes feladatot vállalt.

Hendivel csak azért teszem, mert MB1 alsóháza lévén a sima győzelemre sem tennék többet, mint egy egység és az én olvasatomban a meccs vagy sima MTK győzelem, vagy tipikus mennyeis káosz, és akkor valszeg nem is nyernek egyáltalán.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 26, 2013, 10:08:03
MB1,2013.10.26. 14:00

Debrecen - Pápa  2:2

Tipp: Debrecen
Odds: 1.25



Zsidó Ligat ha'Al

Ramat Hasharon - Hapoel Tel Aviv

Tipp: Hapoel
Odds: 1.61

Tét: 5/5
Gyűjtő odds: 2.01


A Loki mai győzelme alap, simán le kell nyomniuk a Pápát, sokkal gyengébb csapatok is megtették. A másik meccs pedig szintén ajándéknak tűnik. Adott a hazai csapat, hat meccs, hat zacsi, 2-15-ös gólkülönbség. Emellé még azt olvastam, hogy nincs edző, nincs tulajdonos, a polgármester tartja életben a klubot. A Hapoel Tel Aviv nem egy világverő csapat mostanság, de azért le tudja győzni a nála gyengébbet. Full téttel megy a dupla.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum október 26, 2013, 10:35:07
MLB, World Series, 3. mérkőzés

Boston Red Sox @ St Louis Cardinals

Tipp: Red Sox ML
Odds: 1.91
Tét: 1/5



Amint ezt már az alapszakasz végéhez közeledvén megjövendöltem, a Red Sox meg fogja nyerni a World Seriest, méghozzá azért, mert csupa remek játékos alkot egy remek közösséget, akik győzelemre születtek és a győzelmek éltetik őket. Egy ostoba játék hazavágta az egyébként nagyszerű meccset tegnap, így többszörös akarattal fognak ma kimenni, hogy ismét nyerjenek. Lesznek változások, Big Papi pl első bázist játszik, persze láttunk már ilyet, de akkor is érdekes lesz megnézni úra, nem mindennapos látvány. A Cardinalsnak minden tisztelet, a holnapi meccs (talán) az övék lehet, de ez a mai egy csapatról fog szólni. Az pedig a Boston.

(A tét nagyságát illetően, bár nagyon hiszek a tippben, a baseball kiszámíthatatlan volta miatt sohasem teszek rá többet, mint egy egység.)

*** Egészen elképesztő, hogy két egymás utáni meccset ugyanazzal a faszsággal el lehet veszteni... Ebből nem hiszem, hogy fel lehet állni. Megnyert meccset basztak el tegnap, ma pedig kőkeményen dolgoztak azért, hogy egy jobban játszó ellenféllel szemben partiban legyenek és sikerült is. Mindkettő demoralizáló véget ért...
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 12, 2014, 13:53:50
Lóverseny, Towcester, 20:00

Not Til Monday nyer

Odds: 1.80



Elég jól megy mostanában a fogadás, így gondoltam, elkezdem ismét a naplózást, hátha nektek is csurran-cseppen belőle valami. Not Til Monday fél év szünet után nagyon jó futással tért vissza, második lett öt hosszal Edlomond mögött. Ez az Endlomond "fényévekre" van ettől a mostani mezőnytől, így ha kalkulálunk egy kis javulást arra, hogy hősünk ismét versenyben van, akkor elég határozottan állíthatjuk, hogy megnyeri majd a mai futamot. A tulajdonos is így gondolhatja, nyilván ezért szerződtette a szárzsokét, A P McCoyt erre a futamra. Reméljük nem szopat meg McCoy úgy, mint a múlt héten, amikor lovastul borult fel az egyik akadályon... Sok szerencsét!
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 12, 2014, 14:02:22
Norvég Toppserien, 05.12. 15:30
Trondheims-Ørn - nők v Lillestrom SK - nők

Tipp: Lillestrom -1.25
Odds: 1.90

Eredmény: 2:6


A tipp Tom Tidemansen (@mightyeNOR) norvég tipsztertől van, akit az egyik legjobbnak tartok a szakmában, Tittihez hasonlóan (akit szintén rendkívül nagyra tartok) hosszú idő után ismét elkezdte ingyen is csöpögtetni a tippjeit. Fogadjátok szeretettel, remélem jön!
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 12, 2014, 14:06:32
1   Petra Cetkovska   Tsvetana Pironkova v Petra Cetkovska
(Megnyeri a mérkőzést)   12/05/2014   Egyik sem   1.25   Függőben   1:2
2   Lillestrom SK - nők   Trondheims-Ørn - nők v Lillestrom SK - nők
(Játékidő eredménye)   12/05/2014   Egyik sem   1.36   Függőben  2:6

Odds: 1.70



Ez pedig egy titti - mightye kombó...

Bárhol is vagytok, Urak, a nap süssön rátok!!!
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 13, 2014, 08:52:33
Jó kis nap volt a tegnapi, éjszakára még tettem -2 pontos hendivel a Miamit (1.90), illetve ma reggel a kávé mellé baseball élőben a Giants-et (1.68), miután kijöttek a hetedik tetején a harmadik bázisos jamből. Ebből más nyilván nem profitált sajnos - a naplóm által legalábbis, de nem volt módom kitenni.

Sajnálom a lovat, ott volt, jó volt, de hiányzott az az extra, amivel a végén behúzhatta volna. Van ilyen, 1.80-at így is megért. Ahogy drága barátom mondja, amikor az abszint végre megtalálja a helyét a gyomrában és újra meg tud szólalni: "A következő jobb lesz!"
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 13, 2014, 09:20:26
Barátságos mérkőzés, 2014.05.13. 20:45

Németország - Lengyelország    0:0

Tipp: Lengyelország +2   
Odds: 1.525



Német "C" a lengyel "B" ellen, nem tudom mi sül ki ebből, de ilyen viszonyok közt a németekre komponált 1.28 semmiképpen nem áll meg. Oszt' majd meglátjuk...
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 13, 2014, 11:09:42
ATP Róma, 2014.05.13. 19:00

Raonic - Bolelli    2:0

Tipp: Raonic 2:0
Odds: 1.72



Láttam Raonic meccsét Nishikori ellen a múlt héten és jól megtekergette a japán üdvöske pöcsét, megvoltak a momentumai, hogy a maga javára billentse a meccset, de nem tudott élni vele. Bolelli mostani eredménylistája nagyon szép, de ettől még challenger szintű teniszezőnek tűnik, legutóbb Monte Carlóban szerepelt ATP főtáblán, jól el is tépték a száját. Nem szaporítom tovább a szót, az emberek többsége itt sokkal jobban érti a teniszt, mint én, lehet, hogy ők másképp gondolják, én a múlt hét alapján úgy vélem, hogy egy challenger játékost a Nishikori ellen látott Raonic két sima szettben lever.

Tettem még titti mester Vinci tippjét is (1.57), de nem arcoskodom azzal, hogy külön posztba írom. Az érdem és a dicsőség az övé, a kockázat és a profit pedig - remélem, hogy lesz - az enyém. Persze a szorzón most is buktam, mint szinte mindig, ha titti-tippet rakok, mire észbe kapok a koránkelők már rábuknak, mint gyöngytyúk a híg fosra...
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 13, 2014, 11:25:47
1   Milos Raonic   Milos Raonic v Simone Bolelli
(Megnyeri a mérkőzést)   13/05/2014   Egyik sem   1.25   
2   David Ferrer   David Ferrer v Mikhail Kukushkin
(Megnyeri a mérkőzést)   13/05/2014   Egyik sem   1.050   
3   NK Maribor   NK Maribor v NK Triglav Kranj
(Játékidő eredménye)   13/05/2014   Egyik sem   1.20   

Odds: 1.57  1.34


Kifizettettem a fogadást Raonic győzelme után negyedórával a szlovén meccs vége előtt, féltem, hogy esetleg a Triglav gólra váltja az emberelőnyt. Ferrer még el sem kezdődött...


Elég egyértelmű kis kombi, Raonicról feljebb leírtam a véleményem, Ferrerben kellett hogy maradjon hiányérzet a múlt heti torna után, a Maribor pedig bajnokavatásra készül. Kicsit aggasztó, hogy a döntetlen is elég nekik, de figyelembe véve a csapat harci kedvét (4:0 a legutóbbi két meccsen), kettőt-hármat csak bevernek az idegenben igencsak gyengécske ellenfélnek a teltházas közönséget kiszolgálandó.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 13, 2014, 11:51:26
Lóverseny, Wincanton 17:40

Tipp: Gwanako nyer
Odds: 1.72



A wessexi női zsokék döntőjét rendezik ma Wincantonban négy indulóval, akik közül igazából kettővel kell csak számolni: Master Medic megnyerte tavaly a sorozatot, és bár egy versenyló esetében nem mindegy, hogy 12 vagy 13 éves, azért nyilván nem kolbász még. A két évvel fiatalabb Gwanakót sem láttuk már élesben több, mint egy éve, viszont a kis versenyeken remek párost alkotnak idén a sztártréner Paul Nicholls lányával, hat győzelmet számolnak zsinórban és nagyon könnyen ez lehet a hetedik. Valószínűleg ennek köszönhetően a piac egyértelműen őket támogatja, megyek vele én is.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 13, 2014, 13:51:52
Lóverseny, Wincanton 16:40

Tipp: Bostin nyer
Odds: 2.87



Az álmoskönyvek szerint nem jó ómen olyan lóra tenni, amelyik legutóbbi futásán bukott, most mégis kivételt teszek, mert Bostin öt napja simán nyerte volna a versenyt a mainál színvonalasabb mezőnyben, amennyiben nem bukik fel az utolsó akadályon. Tudjuk, milyen formában van, a bukással elkerülte a győzelemért járó büntetést, az ellenfelek normál esetben nem tudnának benne kárt tenni, egyedül a negatív élmény vetheti vissza, de a magasabb odds kompenzál ezért bőven.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 13, 2014, 22:07:09
MLB 2014.05.14. 02:10

Colorado Rockies @ KC Royals 1:5
Tipp: Over 7 run
Odds: 1.86



Brutálisan alacsony line-t húztak, köszönjük. Legutóbb Shieldsnek nem sok köze volt a 7 shutout inninghez, a védelem hozta le neki, ráadásul otthon szenved, a túloldalt Franklin Morales pedig öt futást kapott hat inning alatt legutóbb, ma pedig nem a rotációs sorrend szerint lép pályára, hanem péntekről hozták őt előre De La Rosa sérülése miatt. Ritkán teszek baseballra, de egy cimborám felhívta erre a meccsre a figyelmemet, és azt kell mondjam, hogy kihagyhatatlan.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 14, 2014, 10:26:11
Király nap volt a tegnapi is, a baseball már nem kellett volna, de ez volt az a nap, amikor a végén már azt hittem, hogy a bab is hús. Oka van, hogy évekkel ezelőtt befejeztem a baseball fogadást, most legalább újra érzem, miért is.

Fel egy újabb szép és profitos napra!  :cya:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 14, 2014, 10:42:51
WTA Róma, 11:00

Radwanska - Ormachea  6:3 6:2

Tipp: Radwanska -6.5
Odds: 1.769



Kedvenc teniszezőnőm ha ilyen szintű ellenféllel találkozott (nem sokszor fodult elő mostanában), nem fecsérelte velük az időt, átszaladt rajtuk. 6:2 6:3 megfelel, köszönöm.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 14, 2014, 10:46:12
WTA Roma 12:30

Venus Williams - Suarez Navarro   0:2

Tipp: Suarez Navarro
Odds: 1.694



Carla Suarez Navarro volt az aranytojást tojó tyúkom az elmúlt 2-3 hétben, remélem ma is rottyant egyet. Még most is úgy érzem, hogy a bukik nem tanultak és alábecsülik a spanyol hölgyet. Nekem ez a meccs olyan 1.30-ért lenne reális, Venus mintha már csak hobbiból teniszezne.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 14, 2014, 11:00:10
1   Agnieszka Radwanska   Paula Ormaechea v Agnieszka Radwanska   0:2
(Megnyeri a mérkőzést)   14/05/2014   Egyik sem   1.062   Függőben
2   Julien Benneteau   Julien Benneteau v Ruben Ramirez-Hidalgo  2:0
(Megnyeri a mérkőzést)   14/05/2014   Egyik sem   1.25   Függőben
3   Roger Federer   Jeremy Chardy v Roger Federer  2:1
(Megnyeri a mérkőzést)   14/05/2014   Egyik sem   1.11   Függőben

Odds: 1.475


Sikerült eljutni odáig, hogy Federert bárki megverheti. Értelmetlen kockázat a továbbiakban rá fogadni.


Itt a mai - első - kombim, Raonic 6:3 6:3-ra verte Chardyt Madridban, úgy, hogy Chardy breakpontig se jutott, Federer két ikerbabával a hóna alatt is le kell, hogy tudja hozni ugyanazt a játékot. Titti nem ront kettőt egymás után, Agnieszka pedig 1.40 fölé tolja a kombi oddszát.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 14, 2014, 15:39:04
Lóverseny, Perth 20:05

Tipp: Fearless Tunes nyer
Odds: 2.20



Legutóbbi versenyén Fearless Tunes nagyon jól ment, minden esélye megvolt, hogy elsőként érjen be, de az utolsó akadályon hibázott és nem tudott már visszajönni a versenybe. Lord Brendy nyert, sőt  Amilliontimes is orrhosszal becsúszott elé.

Utóbbi ma is ott van a mezőnyben, gyakorlatilag az egyetlen komoly riválisként. Ha azt vesszük, hogy már legutóbb is Fearless Tunesnak kellett volna kettőjük közül elsőként érkeznie, illetve hozzátesszük, hogy Amilliontimes némi többletsúlyt kapott a mostani versenyre, valamint hogy három furlonggal többet mennek, azt gondolom, hogy jó befektetés Fearless Tunesra fogadni 2 körüli oddson.
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 15, 2014, 10:00:52
Federer megszopatott tegnap, tanultam belőle, a lovam sem bírt helyezésnél többet futni, lóversenyben sajnos ez benne van. Az előzetes riválisra tizenöt hosszt vert a kiválasztott, sajnos előkerült viszont két olyan ló, akikben az eddigi futásaik alapján nem volt benne ez az eredmény. Gratula nekik, meg azoknak aki erre ráéreztek!

Hogy végül mégis jó lett az este, arról a tegnap még szidott baseball tehet. A Detroit és a Yankees is hozta a papírformát, megmentve a napomat. Utóbbiért hála és köszönet ncis88 kolléga naplójának, ő terelt oda ehhez a meccshez és ahogy látom kurva nagyot kaszált is a 4:0-és végeredménnyel.  :ok:
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 15, 2014, 10:25:18
Vittem pénzt a pinnaclesportsra, hátha sikerül kicsit több értéket kihoznom titti tippjeiből, mert - mint sírtam-ríttam már miatta azelőtt - mindig leraboljátok, mire én is tenném, hát Guez győzelme náluk 1.794-et ér.  ;)
Cím: Re:Minden ami söpör
Írta: söprű Dátum május 15, 2014, 10:51:03
Ausztrál Foci 2014.05.15. 11:50

Adelaide - Collingwood

Tipp: Collingwood
Odds: 1.505



A Collingwood olyan formába lendült, hogy a tabella alsó felében lévő csapatoknak nagyon össze kell kapniuk magukat, hogy szorossá tegyék, és az Adelaide egy ilyen csapat. A Collingwoodhoz hasonló szintet képviselő Sidney Swans hetvenet tett közé Adelaide-ben, így vélhetően ők is jó eséllyel utaznak. 1.50-nél mindenképpen jobbal.

Az Adalaide szétfutja a Collingwoodot a második félidőben, így tettem egy Adelaide -6.5-et az utolsó negyedre 1.85-ön, dupla vagy semmi...