Battle of the Forums

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


megpróbálom még kihúzni, hogy a 15-be legyek, de már nekem sincs sok hátra.

Tényleg!Norbinak is nagy kalappal:most nagy szüksége lesz rá:kevés a zseton sajna.

ennyi volt:( hajrá szigo!!!

érdekes hogy a csapaton belüli sorrend ugyanaz mint a selejtezőn

AK(2színű)cumi pár ellen.Maradt azért még zsé....

Szigo már 14.Szerencsére türelmes,így kevés zséje melett talán lesz még 4 kieső előtte.

Sajnos nem jött, lehet ,nem voltam türelmes eléggé, túl csábító volt a QK all in. Tudtam, hogy a másiknak van A-ja, de le akartam szedni, ez volt a halálom oka!

hát ennek mostmár nincs semmi jelentősége, mivel szigo se döntős
Idézetet írta: Bundes Dátum november 30, 2008, 23:21:59
AK(2színű)cumi pár ellen.Maradt azért még zsé....

Sebaj.Jó móka volt,de nem hiszem,hogy fizetős helyen végzünk.Remélem,lesz még hasonló alkalom.Szép estét Nektek ;)

én azért egy kicsit mérges vagyok, mert 2 óra a semmiért:(

Szép volt fiúk. Gratulálunk mind az 5 döntősnek!  :beerchug:

A mi gondunk más volt...sajnos elment most éjjel a netünk, úgyhogy vmlinuzzal ketten itt mérgelödtünk egy picit, de nah...a Heineken, egy picit csilapitotta a bánatunkat.
Utólag megoldottam a netes problémánkat.

Hogyha egy összképet csinálunk, akkor elmondhatjuk, hogy jó volt szerepelni ezen a versenyen, s remélhetőleg minnél gyakrabban lessznek ilyen jellegű turnék.

Idézetet írta: TiB86 Dátum november 30, 2008, 23:32:51
Szigo --- 14. hely
TiB86 --- 16. hely
norbi --- 17. hely
Gery --- 37. hely
Bundes --- 46. hely
(Mindenki a saját döntőjében érte el ezt az eredményt, hogy érthető is legyen)

45 pontot gyűjtöttünk, ha az első hsz szerint számolom.

Szép volt fiúk! Gratulálok nektek.

Idézetet írta: TiB86 Dátum november 30, 2008, 23:32:51
Szigo --- 14. hely
TiB86 --- 16. hely
norbi --- 17. hely
Gery --- 37. hely
Bundes --- 46. hely
(Mindenki a saját döntőjében érte el ezt az eredményt, hogy érthető is legyen)

45 pontot gyűjtöttünk, ha az első hsz szerint számolom.

Gratuláció mind az 5 versenyzőnek! Reméljük lesz legközelebb is hasonló verseny és ott már a mostani verseny tapasztalataival felvértezve eredményesebbek leszünk! ( még az is előfordulhat, hogy én is köztetek leszek  ;D ;D ;D)

#194 december 01, 2008, 09:18:03, szigo
Sajnálom a tegnapi napot, simán meglehetett volna a final table, de a második óra után egyszerűen nem jöttek a lapok. Három all in bukásom volt egymás után.

Az elsőnél UTG-ből a srác 77-el tolta be, kevés zsetonja volt, kb 4800, mindenki dobott én 1000-es nagyvakként AK-val kénytelen voltam megadni. Persze neki lecsöppent kapásból egy hetes, de flop után is volt esélyem, mert sorra jó lehettem volna, már nem emlékszem vagy J vagy 10 hiányzott. Persze nem jött, pedig 19%-om volt flop után...

Lementem 10000 zsetonra, nem estem kétségbe, de nagyon nem jöttek a lapok, háromszor kaptam egymás után 82-öt, ezzel meg csak nem megyek be, figura két körig nem is igazán jött. Aztán újra nagyvak lettem, UTG+1 all in 7500-el, mindenki dob, én QK-val megadtam nagyvakból, tudtam, hogy van A-ja, de le akartam mákolni. Hát flopon jött az A, tehát semmit nem ért, hogy megint majdnem sorom lett...

2500 zsetonnal már csak az lehetett a taktikám, hogy megvárom a következő kört nagyvakig, mert akkor elfogyok. UTG-ben végre jött egy viszonylag használható lap, A5, megadták valami 8-as vagy 9-es pocket-al, flopon jott az 5-ös, de kevés volt.

Sajnálom, talán, ha QK-val nem megyek be, másképp alakul. Az elején nagyon megijedtem, mert kiba feszes játék volt, röpködtek az AA-ák, KK-ák, én lazán fogtam fel, első körben AK-val vak all int nyomtam, de senki nem jött, ekkor esett le, hogy itt nem freeroll van:).

Aztán ahogy telt az idő, a második óra végére lazult a játék, QQ-val is lehetett nyerni:) Nekem a lányok nagyon jöttek, háromszor is nyertem velük. Az este róluk és a 10-es párokról szólt, rengetegszer dobta a gép. A játékosok nem voltak rosszak, látszik, hogy sokat cash-elnek, de a tourment kicsit más játékot követel meg. Ha a végén nagyobb szerencsém van, akkor tovább is juthattam volna. A river kétszer is megtréfált, végig erősebb voltam a másiknál, egyszer sora lett az illetőnek, másiknál meg lecsurrant az A. Ha azok nem történnek meg, másképp alakult volna, hiszen amikor all inbe mentünk, én voltam az erősebb, tehát nem volt rossz játék az részemről.