Érvénytelenített fogadás

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Egy több, mint kellemetlen eset részesévé váltam a mai nap, aminek sajnos pár tízezres anyagi vonzata is lett. A Tipico érvénytelenítette a Kanada - Olaszország női vízilabda világligás meccsemet, amit az olaszok nyertek meg, ha minden igaz 17-18-ra (Marathon-on láttam eddig az eredményt). A nyertes odds 5,00 volt náluk, amit egyébként a piacon több iroda is megadott (Bet-at-home, talán Doxxbet, és még egy-kettő). Az imént írtam nekik egy levelet, sok haszna nem hiszem, hogy lesz, de valamilyen módon legalább azt el szeretném érni, hogyha nem is 5,00-val, de valami normál oddsal kiértékeljék a fogadásomat. A fő gond ott van egyébként, hogy a másik két kimenetelt is lefogadtam máshol, és a fenti oddsból kitűnően látszik, hogy sokkal több volt a másik oldalon.. Tipiconál 27 € volt a tétem, amit visszakaptam, viszont 135-öt kellett volna..Ez több, mint 100 €-os mínusz. összefoglalva, azt szeretném elérni náluk, hogy legalább valami 3-3,5 körüli oddsot adjanak a fogadásomra..Van erre valami esélyem?

Idézetet írta: Alkimista87 Dátum június 02, 2013, 18:14:13
Van erre valami esélyem?

Szerintem nincs.
bwinnek is van egy ilyen szokása, de persze csak a nyertes meccseket érvénytelenítik.
Kb tízszer annyi pénzt vettek el tőlem eddig, mint amit visszaadtak.

#2 június 02, 2013, 18:55:17, Alkimista87
Megkaptam a hivatalos választ:

"Your bet has been declared invalid and the stake has been returned to your tipico account. This was done due to an error on the website, as the game officially was Canada (W) vs Australia (W) and not Canada (W) vs Italy (W). We apologize for the inconvenience."

Hát erről én *** nem tehetek..

Arról nem is beszélve, hogy nagy kamu az egész..

Azt hiszem fogalmazok nekik egy levelet, amiben akkor kérem az erre a meccsre vonatkozó oddsot.

Bár érzem, hogy nincs értelme, de ez a minimum.

#4 június 02, 2013, 19:34:52, Alkimista87
Írtam nekik, hogy szeretném, hogy akkor a Kanada - Olaszország mérkőzésre vonatkozó oddssal értékeljék ki a fogadásomat, mivel a hibát ők követték, nem én. És, hogy a jövőben is szeretnék náluk fogadni, de ez az eljárás nem korrekt. Gondolom jön a sablonválasz és sajnálkozás. De akkor nálam feketelista.

Nos, másra nem is számítottam..

"Please read our terms and conditions I_21:

The event "Canada (W) - Italy (W)" was cancelled. For this reason it was evaluated with odds of 1.0, guaranteeing the maximal winning.

I.19.

"If a bet is declared "invalid" (e.g. cancellation of match) this bet shall be evaluated with 1.0 odds as "won". For individual bets this means that the user receives an amount equivalent to his stake.

On combination bets all the odds are adjusted accordingly and the combination bet is still won when all other bets contained therein are also won.

Possible fees, for example on individual bets, are not refunded."

Since you placed a single bet an amount of 27 euros, your received the amount equivalent to your stake."

Akkor ez ennyi.. Nálam ezennel a Tipico többet nem játszik. Pedig nem volt ez rossz kis iroda.

Idézetet írta: Alkimista87 Dátum június 02, 2013, 19:27:48
Írtam nekik, hogy szeretném, hogy akkor a Kanada - Olaszország mérkőzésre vonatkozó oddssal értékeljék ki a fogadásomat, mivel a hibát ők követték, nem én. És, hogy a jövőben is szeretnék náluk fogadni, de ez az eljárás nem korrekt. Gondolom jön a sablonválasz és sajnálkozás. De akkor nálam feketelista.
Teljesen korrekt módon jártak el, bár nagy szar iroda, de ez az eset teljesen tiszta.

Idézetet írta: georgeboyd Dátum június 02, 2013, 21:48:21
Teljesen korrekt módon jártak el, bár nagy szar iroda, de ez az eset teljesen tiszta.

Tiszta lenne, ha a piacon egyedül csak ők adtak volna ekkora oddsot, és a második is vagy 1-1,5-lel lemaradva következne. Nem hiszem, hogy a másik 3-4 iroda is összekeverte volna a meccseket. Így viszont nagyon úgy tűnik, hogy hibáról szó sincs, inkább csak  - a lehetőségeik mögé bújva - "spórolnak" egy keveset.. De mindegy, visszafizetik ők még nekem ezt... ;)

#8 június 03, 2013, 09:22:48, Alkimista87
Ezt nem hiszem el! :D Nézem az e-mailjeimet, 08:22-kor érkezett levél a Tipicotól a fogadás eredményéről (amit tegnap mellesleg nem küldtek), amiben nyertesnek értékelték. Gyorsan bejelentkezek stb, és tényleg! Ott a 135 €. Hogy ez most minek köszönhető, azt nem tudom, lehet, hogy felülbírálta a tegnapi ügyintézőt a főnökség (amihez akkor a leveleim hozzájárulhattak), vagy már fogalmuk sincs, hogy mit csinálnak. ;D Egyébként semmi mást nem kaptam, mármint indoklást, vagy szöveges levelet ezzel kapcsolatban, csak az említett rendszerüzenet és a pénz érkezett. Akárhogy is, egy-két kört talán érdemes futni kérdéses szituációkban. Csatolva a fogadás. :beerchug:


ügyes voltál nem hagytad magad-gratulálok!
Viszont szerintem megelőzve a bajt,lehet jobban jársz ha hagyod az irodát,és nem várod meg a limitet.

akkor most 27 + 135 -öd van? gyorsan vedd ki  ;D