DrisBigB pókeres naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Utolsó nap az évben. Eddig minden évben ilyenkor belehúztam, és kicsit feltornáztam a bankrollomat, hogy jól végződjön az év, de mivel most se bankrollom, se kedvem játszani, így a mai napot szerintem kihagyom.
---------------------------------------------------------------------------
Tegnapelőtt voltam egy előszilveszteri házibuliba, és reggel 9kor értem haza. Viszont hazafelé tettem egy tippmixet az Árkádban, miért ne alapon. Megírtam, kifizettem, elmentem wc-re, és megnéztem a szelvényemet. Akkor láttam, hogy az egyik meccset H-ra tettem, amikor V-re akartam. Na mondom hurrá, ez biztos nem jön be, irány vissza a lottózóba, megtettem ugyanazt a szelvényt csak már a helyesen. Meg ha már visszamentem, raktam mégegyet:))
Tegnap este be is jött a szelvényem, amit elszúrtam V lett, ezzel 200 ft-ból 3000et hozott még így az évvégén. Remélem találok ma egy nyitva lévő lottózot, ahol be tudom váltani. Ha nem, akkor max holnap:)
----------------------------------------------------------------------------
Valószínűsíthető, hogy ez lesz tőlem az évtized utolsó bejegyzése a naplómba, hacsak nem történik valami különleges, ezért...
Szerencsében gazdag és badbeatekben szegény újévet kívánok mindenkinek! :beerchug:

Jöjjön az év első bejegyzése, mivel tegnap este kicsit játszottam.

Mint már írtam, az expekten nyerten két tokent, egy 1,10$-ost és egy 0,60$-os tokent. Tegnap este unatkoztam, és beváltottam ezt a kettőt. Az első versenyent a 0,60$-ossal játszottam, 10 személyes SnG. Nem értem be fizetős helyre, jöhet a következő. 1,10$, keresek asztalt hozzá. Hopp megtaláltam az egyik heads up asztalt, ahol volt várakozó. Nagyon jó, beültem játszani, nyertem is.
Ezzel az összes 1,70$-es tokenjeimet beváltottak 2$-ra.

Történethűség kedvéért, ezután csináltam egy hülyeséget és beültem CG-re a 2$ommal, viszont kénytelen voltam kiszállni, annyira nem ment játék. 1,10$-el kiszálltam, és beültem egy 10 személyes SnG-re, ahol a buyin 10 cent. Ezt sikerült behúznom, így most kereken 1,50$-en állok. Ma még játszom ezzel, azt vagy felmegy, vagy eltűnik:D

Szeva! :cya:

Tetszik a naplód rendszeres olvasója vagyok! :ok:
Én kb.fél éve kezdtem el pókerezni(kb.10éve tippmixezni),de eddig még csak bohóc pénzbe játszottam az online pókert,el akarok kezdeni pénzbe játszani és szeretném kikérni a tanácsod,h hová regisztráljak?köszi

Üdv:Horák Gergő

Szia,

Örülök, hogy tetszik, próbálok akkor is írni, ha épp nem játszom.

Mekkora összeget szeretnél feltölteni? Mindenképp ajánlom a pokersavvy oldalt, ha onnan regisztrálsz a termekbe, akkor külön bónuszokat kapsz, ha teljesíted az ottani követelményeket. Minden sikeres terem után kapsz pokersavvy pontokat,(1000et) amiket beválthatsz pénzre. 450 psavvypont ér 45 dollárt. Tehát plusz 90-et mindig kaphatsz, ez meg jót tesz a bankrollnak, ha most kezded nagyobb összegben a játékot. De nem csak pénzre válthatod, van ott ipod, pókerzsetonok, ajándékutalványok, stb...

Amit érdemes elsőnek kipróbálni az a Fult Tilt poker. bónusz szempontjából a legjobb, mert cash game asztalnál dealt alapu fpp osztás van, tehát amikor kapsz lapot, akkor kapsz fpp-t is, így gyorsan gyűlik a bónusz.

Bónuszokra mindig figyelj, de tippem még az, hogy nyiss egy számlát egy sportfogadó irodánál, ahol van poker. Legyen ez mondjuk a sportingbet, mert ott kevés a jó játékos, mert általában csak pihenni mennek oda a sportfogadók, tehát ki lehet őket fosztani. A terem hátránya, hogy vannak igen érdekes leosztások, tehát badbeat igen megszokott dolog.

Remélem segítettem, és ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám:)
Dris

Sziasztok,

Kellet írni a napokban egy tanulmányt, aminek a címe az, hogy "A ...... hatása a gondolkodásomra". Mindenkinek azt a témát kellett választania, ami legjobban hatott rá. Nekem ez a póker lett. Gondoltam megosztom veletek a dolgozatom:) Elnézést a formázásért, lehet én vagyok a béna, de nem találtam sorkizárást. Kisebb margóval és sorkizárva jól néz ki a szöveg:)

A póker hatása a gondolkozásomra

   Dolgozatomban bemutatom a póker rejtett szépségeit, bemutatom miképp hatott a gondolkozásomra és miként változtatott rajta. Nem titkolt célom megszerettetni másokkal is ezt a felettébb izgalmas és gondolkodtató ,,játékot".
   A póker napjaink legjátszottabb és legismertebb kártyajátéka a világon, szinte minden országban játsszák, és habár nagyon sok fajtája létezik, a legkiemelkedőbb jelenleg a No Limit Hold'em poker (későbbiekben NL Hold'em). Ez a játék dönti el a világbajnok kilétét, mivel minden Világ-, vagy Európa bajnokság főversenyét így rendezik. Hogy miért terjedt el ennyire a póker? Erre több válasz is lehetséges, a legkézenfekvőbb szerintem az, hogy a szerencsejátékosok, akik a póker előtt ruletten játszották meg a pénzüket, most egy másik, érdekfeszítőbb játékot találtak, ami jóval hosszabb távon tudnak élvezni, ugyanannyi pénz befektetése mellett. A másik válasz az, hogy a póker szabályait nagyon könnyű megtanulni, pár játék után az ember már teljesen birtokában lehet annak a tudásnak, ami elegendő a pókerhez, viszont a póker rejtelmei elsajátításához, véleményem szerint, egy élet is kevés. Hiába tudjuk a szabályokat, a cél mindig a jó döntés meghozatala, ami sokszor bonyolult matematikai számolgatások után se sikerül. De mielőtt belemerülnék a játék szépségeibe, leírom a No Limit Hold'em szabályait.
   
[ide írtam le a szabályokat, rövidítve]
            A pókerkezek erőssége, sorrendje az alábbi:
[ide írtam le a kezek erősségét]
         Mint látható, a szabályok tényleg könnyen megtanulhatóak, viszont, mint említettem, ahhoz, hogy valakiből jó pókerjátékos váljon, sokkal több kell. Talán a sakk mellett a póker az a játék, ami legjobban megtornásztatja az ember agyát, és véleményem szerint az ember csak akkor bírja a folyamatos stresszhelyzetet, és a folyamatos megerőltetést, ha nem csak szellemileg, hanem fizikailag is fel van készülve, emiatt nevezik a pókert nagyon sokan sportnak. Hogy mi az a plusz, amit a legtöbb pókerjátékos egy életen át fejleszt? Nem lehet rá szerintem egyértelmű választ adni, mert annyira összetett játék valójában a póker, hogy összefoglalni teljesen nem lehet. Több száz pókerkönyv íródott, és valószínű, hogy még legalább ennyi íródni fog a következő pár évben. Ezért nem próbálom meg az egész játékot összefoglalni, mert mind a helyhiány, mind az, hogy talán a tudásom nem lenne elég erre, arra ösztökél, hogy ne próbáljam meg, így nagy vonalakban szeretnék csak kitérni pár tényezőre, amire figyelni kell, ha leülünk játszani.
           A könnyen megtanulható dolgok közé tartozik a saját lapjaink, illetve a közös lapok kiértékelése. Ez viszonylag egyszerű folyamat, matematika segítségével pontosan megmondható, hogy mekkora az esélye annak, hogy bejön a kezünk, mekkora eséllyel nyerünk és ellenfeleinknek mekkora az esélye egy adott lapra. Amire figyelni kell, ez nem ellenfeleink lapjainak kitalálása, mert azt sose tudjuk pontosan megmondani mi lehet náluk, maximum le tudjuk szűkíteni a kört pár lapkombinációra.
           Amit én nagyon fontosnak tartok az az ellenfeleink megfigyelése, mivel ebből nagyon sok dolgot le tudunk szűrni a lapjaikkal kapcsolatosan. Ez eleinte nagyon nehéz, emlékszem, mikor elkezdtem játszani, tisztán a lapjaimra hagyatkoztam, azon nem gondolkoztam mi lehet ellenfelemnél. Talán életem legnagyobb pókeres élménye volt, mikor először nyertem egy kisebb kasszát annak köszönhetően, hogy nagyjából kiismertem ellenfelem, és mikor úgy éreztem, hogy megpróbál kiblöffölni, visszaemeltem rá, és dobta.
           A legvitatottabb kérdés pókeres körökben az a szerencsefaktor a játékban. Más nevében nem szeretnék beszélni, ezért a saját álláspontomat fogom leírni, amire valószínűleg valaki rá akarna cáfolni. Minden álláspont mellett vannak érvek és ellenérvek, én ezekből szűrtem le azt, amit gondolok a szerencséről a pókerben. Mivel a póker egy kártyajáték, így a szerencsének mindenképp van szerepe a játékban, nem tudjuk semmiképp se befolyásolni azt, hogy milyen lap kerüljön az asztalra a következő licitkörben, ahogy azt sem, hogy milyen kezet (első két lap, amit csak mi látunk) kapunk. Mindemellett azt gondolom a szerencse szerepe a játékban elenyésző, mivel ha jól kiszámoljuk az esélyeinket, akkor csak jó döntést tudunk hozni, amivel hosszútávon nyereséges lesz a játékunk. Ha ezt kombináljuk ellenfeleink sikeres kielemzésével, akkor van keresnivalónk ebben a pörgő világban. Ettől függetlenül mindig lesznek szerencsétlen leosztásaink, amikor 80%-os esélyünk van arra, hogy nyerünk, ellenfelünk mégis behúzza a nyerőt. Ezeket a helyzeteket ha jól kezeljük, akkor nem kerülünk hullámvölgybe, és higgadtan tudunk dönteni a következő helyzetben is, ami nagyon fontos.
           Természetesen ezeken kívül sok-sok dolog befolyásolja a pókert, és annak gondolatmenetét, mint például a pozíció, stackméret, M szám, Q szám, banki esély, és még nagyon sok adat, amiket folyamatosan elemezni kell, számolni, esélyeket latolgatni, és ezek alapján dönteni. Ezekre nem térnék ki most, mert nem pókerkönyvet szeretnék írni. Ha felkeltette a játék bárki érdeklődését, akkor három könyvet tudok ajánlani, amik viszonylag érdekesen bevezetik az olvasót a póker világába. A könyveket, és a róluk írt ajánlómat az utolsó oldalon lehet elolvasni.
              Dolgozatom címe, az, hogy ,,A póker hatása a gondolkodásomra", így dolgozatom következő fejezetében ezt fogom taglalni. Mielőtt elkezdtem volna pókerezni, legtöbbször a megérzéseim, és addig logikusnak vélt gondolkozásom irányított, de ez azóta elég sokat változott. Ha manapság bármibe belekezdek, úgy kezdem, hogy megnézem a befektetett összeg/energia és a nyereség hányadosát, megéri-e, mint ahogy pókerben is tesszük, miden egyes leosztás előtt. Lehet ez sport, tanulás, szerencsejáték, vagy éppen párkapcsolat is. Én ezt pozitívnak fogom fel, úgy gondolom, ezzel a módszerrel nem érhet túl nagy meglepetés az életben, és viszonylag biztos lábakon tudok állni, minden helyzetben. Persze előfordul olyan is, hogy hiába a sok számolgatás, esélylatolgatás, és gondokozás, ennek ellenére se jön össze az általam remélt dolog, de ez nem tud már felbosszantani, mert, mint ahogy a pókerben, úgy az életben is jelen van a szerencsefaktor.  Erre hamarosan rátérek. A logikus gondolkozásnak persze van hátránya is, például az, hogy olyan helyzeteken is logikusan gondolkozom, mikor sokak szerint az érzelmeknek kéne irányítani.
              Szerencsefaktor... Az életben jóval nagyobb szerepe van a szerencsének, mint a pókerben, de valahogy mégis, ha az ember a pókerben el tudja fogadni a balszerencsés leosztásokat, akkor az életben sem a szerencsét fogja okolni egy elhibázott döntés, vagy rosszul sikerült állásinterjú miatt. Meglátásom szerint nagyon sok ember arra fogja a sorsát, hogy szerencsétlen, vagy, hogy csak egy szerencsétlen eset miatt tart ott ahol tart (Félreértés ne essék, van amikor ez igaz lehet, de maximum azoknál, akik valamilyen balesetet szenvedtek, és ennek hatására fordult minden rosszra). Mindenki a maga sorsának kovácsa, és ha az ember mindent megtesz, hogy jobb legyen neki, akkor sikerrel fog járni.
               Egyik meglepő változás a gondolkodásomban az volt, hogy rájöttem, az életben muszáj blöffölni. Mindenki blöfföl, szülők, gyerekek, munkáltatók, dolgozók. Konkrét példa erre az, amikor egy cég állásinterjút hirdet, és leírja a paramétereket. Több éves szakmai tapasztalat, két idegen nyelv közép- vagy magas szintű beszéde, kiváló csapatmunka-készség, jó problémamegoldó képesség és ezek mellett jó küllem. Természetesen tudja a cég, hogy kevés (ha nem nulla) olyan jelentkező lesz az állásra, aki megfelel minden paraméternek, de ezzel Ők megmutatják, hogy erős, biztos lábakon álló cég. Ezt tudják az álláskeresők is, és ilyenkor változik egy kicsit az önéletrajz, hogy tökéletesen megfeleljenek a cég igényeinek. De nem kell ilyen messze menni a példában, elég ha csak a szülő-gyerek kapcsolatot nézzük. Mikor egy átlagban engedékeny szülő azt mondja, hogy ,,Ha nincs kész a házi, akkor nem mehetsz sehova!", akkor pontosan tudja, hogy elengedné gyerekét mindenképp, de így legalább megküzd a gyerek a céljáért. Persze ilyenkor érkezik a válasz a gyerektől, hogy ,,Már kész.". A blöff életünk része, csak kevesen veszik észre.
             Amit mindenképp beleírnék még a dolgozatba, az a nyugalom. Hiába említettem már nagyon sokszor, úgy gondolom, egy külön bekezdést megérdemel, mert van akkora szerepe az életben, a pókerben és természetesen az én gondolkodásmódomban is, hogy ezt nem hagyhatom ki a dolgozatból. A nyugalom nagy erény, és nehezen tanulható. Sok profi pókerjátékos ezt a mai napig nem képes megtanulni. Tudják tartani a pókerarcot, de egy balszerencsés helyzetben, vagy az ellenfelük rossz játéka miatt (aki ezzel nyer), kifakadnak, csapkodnak, és olyan szavak hangzanak el, amik egy játékban sem elfogadottak, nemhogy a pókerben. Ilyen szempontból szerencsésnek tartom magam, mert nekem a nyugalommal kezdetben sem volt gondom, de erre rátett a póker.
             Dolgozatomban megpróbáltam bemutatni vázlatosan, hogy miként hatott rám a póker, tettem néha egy-egy kitérőt, de úgy gondolom, elég sok mindent tudnék még leírni, csak akkor az nem pár oldal lenne, hanem egy 10-20 oldalas tanulmány. Ezt azt írást meg fogom jelentetni a pókeres naplómban is, ami a sportfogadas.org fórumán olvasható, a Póker Naplók rovaton belül, DrisBigB pókeres naplója néven. Ahogy ígértem, következő oldalon olvasható a könyvajánló, amit legelőször ebbe a naplóba írtam bele.
[és itt olvasható az a naplóm első oldalán leírt könyvajánló]

Szia Dris!

Suliban kellett írni ezt a tanulmányt? Szerintem igen jóra sikeredett.
Amit írsz a szerencsefaktorról az teljes mértékben igaz. Pont az olyan 80/20 elvesztése miatt mondják sajnos sokan, hogy szerencsejáték az egész és hogy csalnak a termek (na erről igen sokat lehetne beszélni). Pedig rengeteg tanulással és utólagos kézelemzéssel sokat lehet tanulni. Adott esetben el kell tudni dobni egy AA-t is, persze nem preflop és azt is tudom, hogy ez igen nehéz dolog.

Szia,

Igen, iskolai tanulmány. Próbáltam összefoglalni röviden a dolgot, így is kinyomtatva 9 oldalasra sikeredett:)))
Szeretek írni, ez talán látszik a naplómon is. Szerintem egy 50-60 oldalt lazán összetudnék hozni a pókerből, anélkül, hogy a szabályokat magyaráznám.:))

Idézetet írta: Dris Dátum január 09, 2010, 13:20:12
Szia,

Igen, iskolai tanulmány. Próbáltam összefoglalni röviden a dolgot, így is kinyomtatva 9 oldalasra sikeredett:)))
Szeretek írni, ez talán látszik a naplómon is. Szerintem egy 50-60 oldalt lazán összetudnék hozni a pókerből, anélkül, hogy a szabályokat magyaráznám.:))

Talán megírhatnád az államvizsga dolgozatomat is....fizetnék érte.  ;D

Miből, mekkora terjedelem és mennyit fizetsz?:DD

#24 január 09, 2010, 14:02:44, Dris
Úgy érzem mostanság, hogy keveset foglalkozok a pókerrel. Valahogy formában kell tartanom az agyamat, mert februárban kezdem az első challengemet, hogy mi az? A 2010-es terveim között elolvashatjátok:)

Neveztem egy freerollra az expekten, szokásos token rendszer, 10$-os prize pool. Eljátszogatok:))))
Kezdés: 14:00. Megpróbálok időközönként helyzetjelentést adni.

#25 január 09, 2010, 15:08:33, Dris
14:00: Kezdődik a verseny, 500 induló, első 42 játékos kap egy 0,24$ -es tokent. Kezdőstack 1500.

14:04: Kezdőstackemet felvittem 1830ra egy A10-el.

14:09: Éljen a folytatólagos hívás. Még egy kisebb potot tett elém a gép, stackem 1980.

14:14: 2470-re felment a stackem. Kisvakba kaptam K4-et, kiegészítettem. Flop: KQ5. Checkelek az alacsony kicker miatt. Mögöttem 1 check, és egy bet. Just call. Következő körben újabb betet kapok, call. Végén még egy kisebb hívás, call. enyém a pot. Ellenfelem igen agresszív játékos, így a call jó döntés volt. Dáma volt nála, tehát jól gondoltam,

14:17: AQ-t kaptam, és allinbe kerültem egy Közepes stackméretű játékos ellen. AK-a volt, kitartott. 720-ra csökkent a stackem. Kénytelen leszek push or fold-ot játszani.

14:20: KK kézbe. Mégse megyek allin ezzel, túl jó kéz ahhoz, hogy csak a vakokat nyerjem. Ha AK, AQ-t kapok, megy az allin, de ezzel nem. Hívok 90-et(3 vak). Három call. Floppon se szin, se sor esély, dáma magas. Meglepetésemre kaptam egy hívást. Visszaemeltem rá, kihívott allin, call. Q9 van nála, kitartottak a királyaim. A sors iróniája, hogy pont attól kaptam vissza a zsetonokat, aki nyert ellenem AK-val. 1680-an vagyok.

14:31: Egy drillemnek hála nyertem egy kasszát, ezzel 2310-re visszajöttem.

14:34: Felírtam még egy freerollhuszárt a "Nem szabad blöffölni ellene" listámra, visszacsökkent a stackem 1600ra. Még élvezem a hullámvasutat, de azért már szívesen megragadnék a csúcson.

14:41: 2-es párom szetté alakult a floppon. 5-en voltunk bent. 4 check velem együtt, chipleader hív egy potnyi összeget. Visszahívom a kétszeresét, azt biztos megadja. Meglepetésemre kaptam még két callt rajta kívűl. A turnon a board úgy nézett ki, hogy 10 J 2 J. Ebből két szín. Ezzel a flushtől se kell félnem, fullom van. Csak ne jöjjön még egy bubi vagy 10-es. De már mind1 volt, allin hívtak, megadtam. Dáma párt legyőztem ezzel. Ez a slow play előnye. Nem hívott preflop, ezzel beengedett engem, és így bukta el. Stackem: 4320.

14:47: Nyertem egy 1000-es kasszát a sorommal, semmi különös.

14:48: A10 jött kézbe, preflop 4 BB-t hívtam. Kaptam 3 callt. Floppon AQ10. Gyönyörű, bár a sortól félek egy kicsit, de nem adjuk fel. Hívok 180-at, hátha rákap valaki a csalira és visszahív. Senkise hívott vissza rám, de volt egy call. Turn semleges. Nah akkor bele a közepébe, 3/4 potos hívás. Call.
River megint semleges, hívok 900-at, dobja.

14:51: 8 10-el belimpelek. Flopra jön egy 9 J Q. Sor, nagyon jó dolog, de K10 jobb nálam, és ott a flush esély. Nem keménykedek, várok. Rámhívnak 480-at, megadom. Riverre lejön a 3. szín, és az méghozzá egy 10-es. Legrosszabb. Már bármilyen király elég az erősebb sorhoz, flushről nem is beszélve. Dobnom kell.

14:54: A7-el belimpelek, flop 7K7. Egyik ellenfelem hív 3/4-ed potot. Csak call. Turnön check-check, hátha felbátorodik. Nem jött be, riveren is checkel. Akkor hívok én fél potot. Dobás.

14:59: Utolsó leosztása szünet előtt. Gyorsan elvittem egy 1600-as potot, hogy kellemesebben essen a cigi:) Riveren mindenki checkelt, én meg dealerből adtam egy löketet. Nem vállalták be, mert a river egy ász volt. Mellékesen 9 10 volt nálam, semmise jött hozzá:)

Kezdődik a szünet. Még 156-an vagyunk bent, én a 35. helyen állok. Az átlag stack 4800 körül van, előttem 7900 hever. M szám kb 60-63 körül lehet. Q számom valamivel 1,5 fölött van.

#26 január 09, 2010, 15:52:42, Dris
15:05: Kezdődik a második felvonás:) Vakok: 50/100

15:14: 77 vs AJ párharcban kevés volt a két hetesem, kicsit visszaestem.

15:17: KK-t kaptam, hívok 3 BB-t. Floppon kaptam még egy királyt. Egyik "kicsi" allin ment, call. Kicsit visszajöttem.

15:18: Új asztalhoz kerültem

15:19: Irányítom az asztalt, elején bemutattam egy erős handet, azóta tisztelik a hívásaimat. I like it. 8400-ra visszajöttem.

15:25: Vesztettem egy allint egy kicsit ellen, 8100-on vagyok.

15:28: Egy újabb pofátlan blöffel nyertem egy szebb kasszát, 9100:)

15:31: QJ vs KJ párharcban nyert a QJ-m egy sorral, felmentem 11000-re.

15:36: KJ-t kaptam, a flop 9 3 Q. check-check. turn 10. bet 3/4 pot-call. river semleges. Bet fél pot, ekkora kaptam egy allint. Instacall. Ellenfelemnél J 8, nyertem. Már 14ezren vagyok. Valami ilyesmire gondoltam, mikor a hullámvasútról beszéltem, és a csúcsról:D

15:41: Új asztal megint. Itt kicsit feszesen kezdek, hogy később sikeresek lehessenek a félblöffök/blöffök.

15:48: AQ, hívok 3 BB-t. 1 call. Flop QQ9. Check-check. Turn semleges, alacsony lap. Hívok 3 BB-t, hátha visszahív. Csak call. River egy 3-as. Allint mond. Mi lehet nála? Q? Lehetséges, slow play belefér, de erősebb vagyok. Drill? Az is belefér, de kevesebb az esélye. Meg kellett adni. Q9 volt nála, floppolta a fullt.

15:51: Vége, kiestem. Előző körben annyira leamortizálódtam, hogy nem volt más esélyem, csak az allin. A8 meg elég erre. A8 vs. JJ harc, a bubik kaptak egy harmadikat, így vége. 91. lettem 500-ból. 1:51 perc játék után

Nem szeretném nagyon elhúzni ezt a postot, tehát csak a lényeg:)
Indultam a 21:00-kor induló 550$-os freerollon a PS-en. Egész végig ment a játék, brillíroztam, volt szerencsém is, szinte egész végig a top30ba voltam. Mikor már csak 350en voltunk, bejött az amire senki se vágyik. Bármit kaptam kézbe, az nem egészült ki, vagy valaki mindig túlhúzta. 70ezres stackem volt, a 8. helyen álltam, 3-4 kör múlva 10ezren voltam. Ászpár kézbe, nem kell több, allin. Q10 megad, jön a sor.
Tehát:
Nevezési díj: 0,0$+R
Díjalap: 550$
Indulók: 6707
Helyezés: 305.
Nyeremény: 0,38$

Hmm, elég eseménytelen nap volt, inkább pihenéssel töltöttem. Megtettem a szokásos tippmixem, néztem a meccseket és csak feküdtem az ágyban. Nem volt erőm gondolkozni, most jött ki rajtam a tegnapra várt másnaposság. Hogy miért írok? Jó kérdés, megpróbálok mégis valami pókerrel kapcsolatosat írni ma is:)

Regisztráltam a facebookra, nagyon unatkoztam. Ott meg van pókerszolgáltatás, ofcorz játékpénzbe. Poénnak jó, de komoly játékot nem várok tőle.

Sziasztok,

19:00-kor, tehát negyed órán belül lesz egy ingyenes verseny az expekten, amihez a belépőkód Rudolf. Fontos a kis és nagybetű.