Bundzsi Vegasban

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


TiB mester megihletett, találtam ismét egy célt a pókerben, nincs több tengés-lengés, egyhangú, unalmas és céltalan pókerezgetés, cél megcsinálni egy "majkát", azaz összerakni ezer dollárt egyből.

Az Everest számlám momentán alkalmas is erre, ugyanis a pénzkivét és némi tiltjáték után ha nem is egy dollár, de 79c van rajta. A terem által használt Summit Pont (SP - a szoba nem tőlem meleg) rendszert is aktívan igénybe akarom venni, mert nagyon jól lehet vele boostolni. Ebből van ugyan 1152 momentán, de úgy fogok tenni, mintha nem lenne és így indul majd a móka.

Miután élni és dolgozni továbbra is kell (nekem sajnos a Majka pókerblogján található "tróger" megjelölésű szakma nem túl jövedelmező), időbeosztásomon nem fogok emiatt változtatni, így időlimitet sem szabok a történetnek, amikor összejön ünnepelünk.

Méghozzá úgy, hogy az ezer dollár felét jótékony célra fogom felajánlani, a másik felét pedig a fórum aktív pókeres tagjainak torkán gurítom majd le egy baráti összejövetel keretében, ez jelenlegi árfolyamon menő helyen is minimum 200 sör   :beerchug: , szóval abból már lehet szomjat oltani, úgyhogy szurkoljatok!

Aki pedig nem csak szurkolni akar, csatlakozhat a kezdeményezéshez, ezért is nyitottam új naplót. Ha valakinek kedve szottyan belevágni valami hasonlóba, itt megteheti. Egy feltétel van: szigorú és visszaellenőrizhető naplózás, ez itt nem a Való Világ, igazi teljesítményre lesz szükség!

Első kanyarban SP freerollok, illetve 25c-es duplázók fognak játszani, GL!  :great:

Szép kis challange! Sok sikert hozzá! :beerchug:  Mostanában nem pókerezek, de ehhez még nekem is meghoztad a kedvem.

Sok sikert! Én szurkolok neked.  :beerchug:


#4 május 26, 2011, 10:43:30, söprű
Elindult a móka, nem túl jól. Az SP-s freerollon hetven körüli helyezéssel megkezdtem a termelést, de a mikrotétes SNG-k első kanyarban nem jöttek össze.

Pici szünet, aztán folyt. köv.

csacsa, gigazo, Latzka, köszönöm a bíztatást, a vendéglistára felkerült a nevetek TiB-é és majesz187-é mellé, remélem szeretitek a sört!

Mindent bele söprű:beerchug:

Idézetet írta: söprű Dátum május 26, 2011, 10:41:03
..remélem szeretitek a sört!

Naná, kb. 2 órája vettem 3 karton Löwenbrau-t a hétvégi "kanbulira"! ;D  :beerchug:

A napló erre készült, toljad nyudogtan ide, TiB!

Megrendítő csapásokat mért rám az Everest, biztos megtudták, hogy a kegyeltjüket froclizom...  ;D

Egy biztos a készpénzállomány a béka segge alatt (10c), régen láttam ennyi ász párt ellenfelek kezében. Sebaj, ez csak a kezdet, lesz ez még sokkal jobb is.

Természetesen én sem gondolom, hogy az 1000 dollár 1-2 hónapos projekt, de ha mához esztendőre összejönne, az nem lenne rossz. Kell azért egy racionális időtartamot szabni a dolognak, mert nem szeretnék 10 percenként vizelni járni sörözés közben, persze árvák mindig lesznek...  


Hát gyalázatos egy buzi napom volt így elsőre.   :segg:

Többet játszottam , mint akartam, hogy visszahozzam kicsit ami elment az elején, aztán a végére nem sikerült. Hatszor néztem bele ász párba magas vakon, kétszer kellett dámákat, egyszer királyokat dobnom, mert lejavultak, két párjaimat két magasabb párok, szettek verték, ennél csak jobb jöhet, a kevesebb több, jeligére. Nem fogok itt centekkel bohóckodni, összegyűjtöm az SP pontokat (ott egész jól sikerült a zavarosból halászgatnom, aztán ha összejött a 110, akkor nekiállok szitezni velük.

Ennél csakis jobb folytatás jöhet holnap, mai eredmények csatolva.

Ja és még annyit, bár nem póker téma de bearanyozza a napomat: városunk saját fia, Erős Gabi, BL-döntőn lenget szombaton! Sok sikert neki, és Kassainak is, kívánom, hogy élvezzék ki minden pillanatát!   :great:

GL söprű kolléga! Azt hiszem nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy neked előbb sikerül összehozni azt az ezer dezsőt, mint a nemzet ózdihősének.
Ja, ha megvan a sör, akkor szóljál, viszek mellé pálinkát a mulatságra!  :redchug:

Korrekt kezdeményezés, kitartást hozzá.  :beerchug:  :ok:


Összeszedtem ma a 110 pontot, majd beültem egy SNG-re vele, Minden fasza, öten vagyunk, négyen kétezer körüli stackkel, a maradék a CL-nél (kb. 8k) Nálam JJ, flop:678, chipleader all in megy. Most nem megyek bele a history-ba, biztosra vettem, hogy nincs sora, és nem is húzót játszik, hanem egy db pár és valszeg nem top pár, amire tolja. Megadás, 82o-t mutat, legalább top párja volt, becsületére legyen mondva.

Olvasod, leszopatod őket és mit borítanak turnre? Helyes megfejtéseket kérjük a szerkesztőségbe, annyit elárulok, hogy nem bubit.

Olyan ez mint nagyfater Verholinája, kurva nehéz berúgni, de reméljük, hogyha egyszer sikerül, akkor csak elpöfögünk majd valahogy.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Söprű

Hajrá söprű, a kezdeményezés remek!

Szurkolok, h. elérd az $1.000!

Ma sem sikerült az elmozdulás a semmiről, és mostantól tényleg nem fogok dollár alatt játszani, csak az időmet pocsékolom néhány centért. Csak az SP-re koncentrálok és ha lesz annyi, hogy normális versenyeken induljak vele, akkor megteszem.

Egyébként ma ismét összejött a final table a freerollon, ezért sikerült egy SNG-ra is beülnöm, ahol újra csak nem kedvezett a szerencse. Alant a kieső hand, különösebb tanulsága nincs, ideális restealnek tűnt a játék, főleg, hogy a button az előző handben erősödött meg KK-t mutatva. Jó esélyt láttam, hogy nem kell lejátszani, aztán meg még örültem is, hogy mégis lejátszuk. Végül pedig ő örült.

Egyszer majd csak beindulok már a fene egye meg...   >:(

Everest Poker — Hand Details
Hand ID: 6827750831
Table ID: -160381411
Play Mode: Summit Points
Tournament Table: 47342511-0
Game Type: Hold'em
Blinds: 60/120
Stakes: 120/120
Starting Date: 2011-05-30 GMT
Starting Time: 13:46:28 GMT



Seating Arrangement:

matttt81 is at seat 2 with 3095.
poul123 is at seat 5 with 2270.
Nitlopes is at seat 6 with 930.
SlickRoller is at seat 9 with 6925.
Soprucsavo is at seat 10 with 1780.

Post Blinds:

The button is at seat 9.
Soprucsavo posts the small blind of 60.
matttt81 posts the big blind of 120.

Deal Pocket Cards:

matttt81: -- --
poul123: -- --
Nitlopes: -- --
SlickRoller: -- --
Soprucsavo: Ad Jc

Pre-flop:
poul123 folds.
Nitlopes folds.
SlickRoller raises 420.
Soprucsavo raises 1720.
matttt81 folds.
SlickRoller calls 1360.


Flop (9d 9s 6d 7c 8h):

Showdown:
Soprucsavo shows Ad Jc.
Soprucsavo has 8h 9d 9s Jc Ad: Pair
SlickRoller shows As 10h.
SlickRoller has 6d 7c 8h 9d 10h: Straight
Soprucsavo is eliminated.


Pot Summary:
Total Pot: 3680
SlickRoller wins 3680.
No Rake is taken for this hand.