Bet365 Póker - 1.000€ Bónusz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




Nyiss Póker számlát a bet365 oldalán és használd ki a fantasztikus 1.000$ Új játékos bónusz előnyeit! Egy 200%-os bónuszt adnak első befizetésed/átutalásad alkalmával, maximum 1.000$ értékben.

A számlanyitás egyszerű, szóval száll be most és ne hagyd ki az ingyen zsetonokat! 10$ bónuszt válthatsz ki minden 1.000 Merit pontért, amit a póker asztalokon szerzel.

100€ New Depositor Freeroll

Amint végrehajtod első Póker befizetésed, vagy átutalásod automatikusan jóváírnak egy ingyenes bajnokság tokent a 100€ New Depositor Freeroll bajnoksághoz. Használd ki ezt a remek versenyt egyenleged növeléséhez.

Részvételi feltételek:


Az akció 2011. április 18-án 00:00 GMT órától, 2011. június 30-án 23:59 GMT percig tart.
Ahhoz, hogy egy játékos jogosult legyen erre a bónuszra, regisztrálnia kell, majd végre kell hajtania első befizetését/utalását (minimum 10$) a Pókeroldalunkon. Ezt követően az első feljogosító befizetés/utalás összegével 200%-ban megegyező értékű bónuszdollárokat írunk jóvá számláján, maximum 1.000$ értékben. A már bet365 játékosoknak meglévő felhasználónevüket és jelszavukat kell használniuk a belépéshez.
Miután a játékos összegyűjtött 1.000 Merit pontot, bónusza első 10$-os részletét automatikusan megkapja. Merit pontokat az összes valódi pénzes és bajnokság asztalon szerezhet.
Minden megszerzett 1.000 Merit pontért további 10$ bónuszt írunk jóvá, maximum 1.000$ értékben.
A Dupla Merit pont ajánlatokon keresztül szerzett Merit pontok nem számítanak bele az akcióba.
Amennyiben a bónuszt az első póker egyenlegbe történő befizetéstől/utalástól számított 60 napon belül nem igénylik, minden a bónuszegyenlegen szereplő összeg elveszik.
Ez az ajánlat nem használható együtt más számlanyitási ajánlattal.
Bármely nyereményt/bónuszt a bet365 saját belátása szerint, a valuta átváltási táblázat alapján számol ki.
Kizárólag valódi pénzzel megtett fogadások számítanak bele a fogadási követelményekbe.
Amennyiben a fogadási követelmények teljesítése előtt igényel kifizetést vagy átutalást egyenlegéről, a bónusz egyenleg és az ehhez jóváírt nyeremények elvesznek. Kizárólag az eredeti befizetési egyenleg vagy az eredeti kifizetési egyenlegen szereplő összeg vehető fel.
A minimális kockázattal rendelkező játékok nem számítanak bele a bónusz megjátszásának követelményeibe. Amennyiben az ügyfél minimális kockázattal játszik, hogy teljesítse a bónusz megjátszásának követelményeit, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsunk pénz- vagy egyéb, díjakat és az ezekhez tartozó bármely nyereményeket.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak(colluding) vagy lassítják (slow play) a játékot. Továbbá a játékost kizárjuk az akcióból, ha annak számláját befagyasztottuk vagy a játékos kitiltás alatt áll a szobából.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy a felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat törölje vagy bármely befizetett bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. A bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési mód adatonként (pl. bank/hitelkártya száma) és megosztott számítógépenként, pl. iskola, nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy az összes ajánlatot visszavonja az ügyfelektől vagy az ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy használja a vezeték- és keresztnevét, a becenevét és az alias nevét bármely akciós bónuszhoz, a torna eredményekről, az akciók és a Progressive Jackpot nyerteseiről.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.


Ha még nincs Bet365 számlád, akkor IDE kattintván nyithatsz egyet!  :great: