Üdvözletek!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Boldog szülinapot!  :beerchug:





Boldog születésnapot Org!  :beerchug: 


Ohh, ismét? Sírni tudnék, úgy megy az idő!:D

#10789 december 31, 2023, 19:42:03, Admin
Kedves Sportfogadas.org fórumtagok és olvasók!

Szeretnénk megköszönni nektek, hogy 2023-ban is aktívan részt vettetek sportfogadó közösségünk életében, benéztetek weboldalunkra, ellátogattatok fórumunkra, segítséget nyújtottatok, értékes tippeket küldtetek be játékaink keretén belül és remélhetőleg megtaláltátok a számotokra hasznos információkat.

Köszönjük szépen szerkesztőinknek, munkatársainknak akik napi szinten (hétvégén is, sokszor éjjeleket feláldozva) szolgálták és szolgálják a minőségi tartalmat (akár írott, akár hang és videós formában), mely által megpróbáltak/megpróbálnak segítséget nyújtani, hasznos információkat szolgálni a látogatóknak, ezen kívül pedig nagyon köszönjük a segítséget veterán fórumtagunknak (barátunknak), aki minden áldott nap a hajnali órákban megküzd a tippek feldolgozásával, és nem felejthetjük el ugyancsak veterán, de örök fiatal társunkat, akinek köszönhetjük egyebek közt az évente legalább egyszer megrendezendő tenisztorna problémamentes lebonyolítását is.

Külön köszönet jár azoknak akik idén is részt vettek az adományprojektünkben, mely által újra sikerült egy kis örömet szerezni bajba jutott, szenvedő honfitársainkon.

Nehéz, kihívásokkal tele évet zárunk, viszont egy kis (ünnepi) pihenő után jöhet az újabb év, ami főleg egészséget hozzon mindenki számára, mert a többire találunk megoldást.

Egy nagyon sikeres évet kívánunk nektek, rengeteg zöldülő tippel és fogadószelvénnyel "megsózva".

Boldog Új Esztendőt!  :cya:

ui. Csatolva egy pár statisztikai adat a 2023-as évről, és a korábbi évek fórumos teljesítményéről.

Boldog Új Évet Kívánok!! :cya:

Boldog Új Évet Nektek és minden sportfogadó fórumtársnak!

Idézetet írta: Admin Dátum december 31, 2023, 19:24:02ezen kívül pedig nagyon köszönjük a segítséget veterán fórumtagunknak (barátunknak), aki minden áldott nap a hajnali órákban megküzd a tippek feldolgozásával

Tudja Isten miért, de valahogy magamra ismertem.  ;D

Én, stílszerűen hajnalban, kívánok békés, Boldog Új Évet Mindenkinek!  :angel:


Boldog Új Évet Mindenkinek!

Azt kívánom, nyerjünk annyit a tippmixpró-n idén, hogy Orbánék sírva könyörögjenek a bet365-nek, hogy térjenek vissza  ;D

Cruyff: "Egy nap Romario megkérdezte tőlem, hogy kihagyhatja-e az edzést, hogy elmehessen a brazíliai karneválra. Én azt mondtam: "Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem: "Ha holnap lősz két gólt, elmehetsz".
A Real Madrid ellen 20 perc alatt kétszer is betalált, és kérte, hogy cseréljék le. Azt mondta: "Edző, a gépem egy óra múlva indul."
Boldog születésnapot Romariónak! 😂 :cya: