LaLiga 2021/22

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Esti Madrid-kezdő:
Courtois, Carvajal, Militao, Nacho, Mendy, Casemiro Kroos, Modric, Asensio, Vinicius és Benzema

Barca:
Ter Stegen; Dani Alves, Araújo, Piqué, Jordi Alba; Busquets, Gavi, Frenkie de Jong; Ferran, Dembélé, Luuk de Jong

Bár tény, a Barcáé nem hivatalos, Frenkie és Araujó nekem gyanús, de lehet felgyógyultak, és játszanak. Real hivatalos.

Luuk "GOAT" de Jong mesterötösével nyer a Barca.  8)

Hali!

Aki a bet365-ön fogadott a tegnapi félbeszakadt Betis-Sevilla meccsre, (lapok, büntetők, gólok, szögletek, stb, amihez kellett volna a 2. félidő is, szóval a kérdésem, hogy a bet365 érvénytelenítette a fogadásokat, vagy függőben hagyta?

Köszi szépen előre is.


Szegény Ansu Fati, újabb sérülés  >:(

Idézetet írta: TiB Dátum január 21, 2022, 07:08:00Szegény Ansu Fati, újabb sérülés  >:(
Azt gondolom ez mind Koeman és az orvosi stáb hiánya. 17 évesen három naponta 70-90 percet játszodtaták úgy, hogy még fizikálisan nem volt a társai szintjén. Közel sem összehasonlítható a heti egy ifi meccs és a heti 2-3 felnőtt bajnoki-BL sem a fizikális kontaktokban, sem iramban semmiben. Véleményem szerint nem voltak jól menedzselve a fiatal srác játékpercei, aminek most isszák meg a levét, legfőképpen Ansu Fati.

Amikor Fati szét lett hajtva, még nem Koeman volt a Barca edzője. Koeman már nem tudta széthajtani, mert mire arról lehetett volna beszélni, hogy ez talán sok lesz, megint lesérült. Majd megint, megint, és megint. Anno a csajoknál Kessler úgy kb. 30 kisebb-nagyobb térdműtét-beavakozás után, gyakorlatilag karriere csúcsán volt kénytelen azt mondani, hogy ebből elég. Fati fital srác, ideje még éppen lenne, de azért kétséges, hogy belőle még focista lesz komoly szinten. Szurkolok neki, de azért a valószínű az, hogy ő ilyen Rosicky mintára többet lesz műtőben meg rehabon, mint a pályán. Persze van azé ellenpélda, egy Robbent is összeraktak, és ezer sérülés után azért mekkorát ment még...

A Barcáról meg inkább ne beszéljünk, remélem @Sound kollégát nem beszéltem le az 1X-ről tegnap, be kell látnom, most nincs kérdés, neki volt igaza. Katasztrófa a Barca minden szinten, és nem hiszem, hogy van, aki látja a fényt az alagút végén jelenleg.

No para
OAK

Leírtam épp a naplómban, amit gondoltam a meccsről. Mire odaért a napom elég fáradt voltam a 2. félidőt el se kezdtem inkább nézni.Jó figyelmeztetés volt a kommented, köszönöm! Váratlan volt, hogy korán 1:0-volt, majd szép góllal egyenlített a Barca.
Szóval élőben max a 30-35. perc körül fogtam volna az 1x-et, ha épp x a meccs. A katalánok gólja viszont eltántorított a fogadástól - mondom még egy ilyet bevernek akkor ki is dobtam a zsét...

Labdamágnes volt a szögletzászlóban :) ESPN kommentátor szerint "Superb time wasting".


Érdekesség

Az egész LaLiga mezőnyben a Barcelona fejelte a legtöbb gólt, összesen 8-at az eddigi idényben.

Fogadni lehet a William Hillnél a fejes gólokra!

Reggel mikor megláttam, Aubameyang megy a Barcába, mondom akár még jó is lehet. Erre facebook-on olvasgatom a kommenteket, és belefutok ebbe:

"Értelmetlen igazolás, Arsenal elvette tőle a CsK szerepet, Afrika kupáról hazaküldték szív problémák miatt... valamint drog problémái is vannak.
Egy újabb bukott dortmundi..."

 ;D

Érdekes egy keret, Ferran, Adama, Auba, mind mind támadó, közben a középpálya puha, a védelem meg megint olyan, amilyen. Érdekesség az egészben, hogy tele van a csapat támadóval, viszont a probléma pont a góllövéssel van.

Érdekes tavasz lesz.

Elég, ha gyorsaság van, többi megoldódik magától?

Barcelona nem viccelt a téli átigazolási időszak utolsó napján, de mire lesz ez elég? Olvasd tovább


Ancelotti legyőzné mumusát a BL-nyolcaddöntő előtt

Meglepő, de mostanában nem ment jól az olasz edző szekere az EL-specialista ellen.  Olvasd tovább



Tegnap a Sevilla mérkőzésére és a mai Atletico mérkőzésre is volt 'Lesz öngól a mérkőzésen' fogadásom. Ott Papú Gomez lővése ment az ellenfél játékosáról a kapuba, itt pedig Correa második gólja került ellenfélről a kapuba. Egyik találat sem lett öngól, kezdem azt hinni, hogy az öngól, mint olyan nem létezik Spanyolországban.