ITF/Challenger Tornák 2013

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


 Sajátos hangulata van a dallasi Challenger tornának! Ahogyan tavaly is úgy most is nyugdíjasok szedik a labdákat, ez itt egy hagyomány! Aranyos :)

Bet365 bónusz kijátszása végett kinéztem ezt meccset.

F. Mantilla-C. Letcher 2

Nagyjából azt látom, hogy egy tapasztalatlan, nagyon alacsonyan rangsorolt, igaz fiatal salakos játszik egy inkább keménypályás játékossal, aki az 500 környéjén van, de komolyabb eredménye még nem volt.
Mehet-e ez a meccs? Ha valaki, aki jobban ért hozzá, írna valamit erről, azt megköszönném. Nem akarok így vaktában fogadni, egyikőjükről sem hallottam még sosem.

Na, most lett végleg elegem a Challengerekből. Ricardo Hocevar kikapott egy olyan niemandtól salakon, aki 800. hely körül van a világranglistán, és egész életében egy meccset játszott ezen a borításon, azt is levesztette valami teljesen ismeretlen ellen... EZ MI A FRANC MÁR???????????????????????????????????????????? Rohadt féreg...

#18 március 03, 2013, 17:26:16, Latzka
Millot - Huta Galung
Tipp: 2
Odds: 1,72

[ex]expekt[/ex]

Akár Fucsi is itt lehetne a döntőben, meglepő, hogy ez a két srác jutott el a fináléig. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy Milloté legyen a végső siker, a holland pedig mintha egyre jobban játszana a tornán, így utóbbi tippelem.

Nem szeretem a hülye statisztikákat (és ez az lesz, nem is kicsit), de nagyon érdekes, hogy Kyotoban rendezett challenger tornán tegnap is és ma is csak az esélyes játékosok nyertek és az első napon is csak egy 1,7 vs. 2-es oddsban nyert az "esélytelenebb" játékos.

Ebből az ég egy adta világon nem következik semmi, viszont elég furcsa lenne ez egy nagy tornán is, nemhogy egy alacsony összdíjazású challengeren!

#20 március 22, 2013, 17:53:22, hege1010
Wang J./Zivkovic D. - Marx P./Mergea F.
Tipp: Marx P./Mergea F.
odds: 1,44 (még)
Iroda: bwin, gamebookers


Távirati stílusban: Tegnap láttam mindkettőjük meccsét (hol ezt, hol azt, mert egy időben voltak). Zivkovichoz képest Karlovic egy virtuóz, Wang gyengén adogat. A másik oldalon két ezen a szinten zseniális páros játékos áll (pláne teremben) jó adogatással, nagyon korrekt hálójátékkal és 1-2 igazán briliáns megoldással. Igaz tegnap nem egy erős ellenféllel kerültek össze (teszem hozzá ma sem), de nagyon simán nyertek és minden rendben volt a játékukkal, míg Wangék két gyenge adogató ellen is nagyon megszenvedtek. Ha tiszta a meccs, akkor sima 2-0!

Nagyon sima volt, 1-1 break mindkét szett elején a saját adogatások meg különösebb izgalom nélkül teltek, jöhetnek a köszönetek.  ;)

Ha nehezen is, vért izzadva, de megvan az első felnőtt  tornagyőzelme
FUCSOVICS MÁRTONNAK :great: :great:

#22 május 05, 2013, 09:31:48, butyi
szép munka, gratula!  :beerchug:   :redchug:

Szép siker Fucsovicstól! Reméljük, hogy a továbbiakban is képességeihez méltóan fog teniszezni.


Még szombati meccs, de csak most jutott el hozzám.  :D :D

Alex Bogomolov retired after a discussion with the ref, after a bad call

Bogomolov az elődöntőben "feladta"! :D :D :D

Emberek!
Tud esetleg valaki valamit a Budapesti tornáról? Elsősorban eredményekre lennék kíváncsi, azon belül is a nők eredményeire. egyáltalán volt ma játék?

Eredményeket nem találtam még a nőknél, de facebookon vannak fent képek (elvileg) mai meccsekről. És a torna neve: I. TippmixPro Hungarian Womens Open 2013 :)


Közbe feltették a mai női kvali meccsek eredményét, így kialakult a főtábla mezőnye. 9 magyar csajos indult a selejtezőben és Borsányi Csillának összejött a főtábla, rajta kívül még Jani, Bukta lanyi jogon, míg Árgyelán és Békefi szabadkártyával került a legjobb 32-be.

Selejtező

Főtábla