F1 - Pit Stop

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


F1 verseny előzetes: 2024-es Kínai Nagydíj

A figyelem most Kínára és a Sanghai Nemzetközi Körpályára irányul, ahol 2019 óta először rendeznek Kínai Nagydíjat.
 Olvasd tovább


Kínai Nagydíj 2024 (vasárnap, április 21, 16:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

A Ferrari pilótái az első 3 helyen végeznek 9.00

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

F1 verseny előzetes: 2024-es Miami Nagydíj

Miután az Ausztrál Nagydíjon kiállni kényszerült, Max Verstappen Japánban és Kínában egymás után nyerte meg a futamokat. Az akció május 5-én, vasárnap az Egyesült Államokba költözik, a Miami Nagydíj harmadik futamával. Olvasd tovább


F1 verseny előzetes: 2024-es Emilia-Romagna Nagydíj

Verstappen visszapattan és sorozatban harmadszor is megnyeri az Emilia-Romagna Nagydíjat, vagy ismét meginog?
 Olvasd tovább


F1 verseny előzetes: 2024-es Monacói Nagydíj

Lando Norris vagy Charles Leclerc potenciális trónbitorló szerepet tölthetnek be? A Monacói Nagydíj vasárnap, magyar idő szerint 15:00 órakor rajtol.
 Olvasd tovább


Verseny: monacói nagydíj, 2024  (vasárnap, május 26., 15:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Lando Norris nyer 5.00

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

F1 verseny előzetes: 2024-es Kanadai Nagydíj

A 2024-es Forma-1-es szezon következő célállomása a montreali Circuit Gilles-Villeneuve, egy olyan időszakban, amikor Max Verstappen és a Red Bull egy csipetnyi sebezhetőséget mutatnak.
 Olvasd tovább


Verseny: kanadai nagydíj, 2024  (vasárnap, június 9., 20:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Max Verstappen futja a leggyorsabb kört & megnyeri a versenyt 3.50

Mindkét McLaren-pilóta a Top 3-ban végez 3.50

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

F1 verseny előzetes: 2024-es Spanyol Nagydíj

A Kanadában aratott friss győzelmét követően Max Verstappen a hétvégi F1-es Spanyol Nagydíjra készül, ahol ismét futamot szeretne nyerni.
 Olvasd tovább


F1 verseny előzetes: 2024-es Osztrák Nagydíj

Max Verstappen újra egymás után nyerte a futamokat, és június 30-án, vasárnap a Red Bull Ringen szeretné megszerezni ötödik Osztrák Nagydíját is. Olvasd tovább


F1 verseny előzetes: 2024-es Brit Nagydíj

A Forma-1-es mezőny egyre közelebb kerül Max Verstappenhez.
 Olvasd tovább


Magyar Nagydíj - Telt ház lesz vasárnap, ismét Herendi porcelánt kapnak a dobogósok

A vasárnapra szóló jegyek már januárban elfogytak, így biztosan telt ház lesz a verseny napján a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjon, melyen a győztes konstruktőr és a dobogós versenyzők ismét a Herendi Porcelánmanufaktúra által gyártott díjakat kapják.


A hétvégi esemény Hungaroringen megtartott hétfői sajtótájékoztatóján Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta, lezárult az első szakasza annak a fejlesztésnek, melyet a tavalyi versenyhétvégén aláírt, 2032-ig szóló szerződéshosszabbításhoz kapcsolódva jelentettek be.
   
"A közműhálózat fejlesztése teljes mértékben megtörtént, illetve elkészült a főbejárat és az ottani épület, így egy méltó fogadóközpont áll ott, melynek belső munkálatai még november 30-ig tartanak" - jelentette be Gyulay Zsolt, és hozzátette, a célegyenesben elhelyezkedő, úgynevezett Super Gold tribün mögötti terület kibővült, elsősorban a Magyar Nagydíjat kísérő szórakoztató programok területi igénye miatt.
   
"A paddock területe 19 méterrel lett szélesebb, ez a munkálat is véget ért, ugyanakkor az idén csak azt a részt fogjuk használni, amelyet eddig is. A 4-es és a 12-es kanyarban a bukótér fel lett újítva, az 1986 óta álló főépület pedig a futam után lebontásra kerül, az új kilenc méterrel szélesebb lesz, mert nagyobb garázsok kerülnek majd kialakításra. A főépülettől gyakorlatilag a hétvégén el is köszönünk" - mondta az elnök-vezérigazgató.
   
Gyulay Zsolt azt is elárulta, hogy az F1-es versenynaptárban szereplő többi létesítményhez hasonlóan a Hungaroring is megemlékezik a harminc éve tragikus balesetben elhunyt, háromszoros világbajnok Ayrton Sennáról, így a köznyelvben a legendás versenyző nevét viselő S-kanyar rázókövetit erre a hétvégére a brazil zászló színeinek megfelelően zöld-sárgára festik.
   
"A felújítás következő szakaszában a főlelátót is le fogjuk bontani, de a két alagút, amely majd a paddockból vezet a Super Gold tribünhöz, már szerkezetkész állapotban van. A főlelátó mögötti területen ezúttal is számos szórakoztató program várja a nézőket, illetve lesz majd egy 60 méter magas bungee jumping torony, amelynek tetejéről más perspektívából lesz látható a pálya" - nyilatkozta Gyulay Zsolt, aki arról is beszélt, hogy a hétvégi hőségriadóra való tekintettel párakapukkal és vízzel készülnek a szervezők.
   
Az elnök-vezérigazgató a vasárnapi futam győztesére nem szívesen tippelt, de elmondta, ha mindenképpen mondania kellene egy nevet, akkor Lando Norris, a McLaren versenyzője mellett döntene.
   
A sajtótájékoztatón bemutatták a dobogósoknak és a győztes konstruktőrnek járó díjakat. A Herendi Porcelánmanufaktúra által készített neoklasszicista stílusú vázák mintája egy különleges, távol-keleti motívum, amely a "Császári bazsarózsa" nevet viseli. Amint azt Simon Attila, a cég vezérigazgatója elmondta, a minta egy stilizált zöld rózsa növényi indákkal és levelekkel, a trófea alapszíne a bézs, tükrében pedig a Hungaroring sziluettje jelenik meg. A győztes konstruktőr egy ugyanilyen mintázatú Herendi dísztálat vihet majd haza, amelynek áttört szegélyén, a speciális technikával készült porceláncsipkén a magyar nemzeti lobogó színei köszönnek vissza. A díjak 18 karátos matt arannyal díszítettek, mindegyikük kézzel készült, s amint azt a vezérigazgató az MTI érdeklődésére elmondta, összértékük több tízmillió forint.
   
A sajtótájékoztatón Gyulay Zsolt és Pafféri Zoltán, a MÁV-Volán csoport elnök-vezérigazgatója stratégiai megállapodást írt alá, amely a következő három évre szól. Ebben a közlekedési vállalat és a Hungaroring közös kommunikációról, speciális járatok indításáról és különleges jegytermékek áruba bocsátásáról állapodott meg.
   
"Közös célunk, hogy a szurkolók hagyják meg az autók vezetését a profi versenyzőknek és jöjjenek a pályára közösségi közlekedéssel, mert az egyrészt egyszerűbb, másrészt környezetbarátabb" - jelentette ki Pafféri Zoltán, aki elmondta, az úgynevezett Vármegye24 napijegy 999 forintért lesz megvásárolható, a külföldi drukkerek miatt F1 Travel Pass néven is, ezeket megvásárolni pedig a legegyszerűbben a MÁV applikációján keresztül lehet majd.
   
A 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat pénteken, szombaton és vasárnap rendezik a Hungaroringen.

forrás: MTI

Idézetet írta: SPF Infó Dátum július 16, 2024, 07:52:35Magyar Nagydíj - Telt ház lesz vasárnap, ismét Herendi porcelánt kapnak a dobogósok


Újra, jól szét lehet törni...nem tanulnak ezek a hibákból. Aztán van amiről írni, meg jajgatni hetekig.

Egy-egy doboz Turbo rágót adjanak nekik, oszt jól van az úgy.

F1 verseny előzetes: 2024-es Magyar Nagydíj

A száguldó cirkusz Magyarországra tart, miután a 2024-es Brit Nagydíjon Lewis Hamilton három év után összehozta első győzelmét. Olvasd tovább


F1 verseny előzetes: 2024-es Belga Nagydíj

Lando Norris és Oscar Piastri a 2024-es Belga Nagydíj legnagyobb favoritjai. Verstappen
az elmúlt három szezonban mindig megnyerte a Belga Nagydíjat. Olvasd tovább