Magyar Labdarúgó Válogatott 2023

Indította RedMunchen2010, február 24, 2020, 21:21:17

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


SPF Előzetes

**** Tősgyökeres
Magyarország - Csehország tipp: Rossi mester bátran kísérletezhet

A Szoboszlai Dominik vezette magyar válogatott vasárnap késő délután Csehországot látja vendégül a Puskás Aréna gyepszőnyegén. Olvasd tovább


RedMunchen2010

vendég

RedMunchen2010

vendég
Megnyilt a jegyigenyles a 2024-es EB-re. Azoktol kerdezem, akik csak a magyarok meccseire akar menni, hogy csinalja? En azt hittem, hogy nem stadion alapjan, hanem nemzet alapjan lesz szures.


curpy82

***** Régi motoros
Nem a felnőtt válogatott ugyan, de erről a gyerekről van valakinek információja?

Latzka

****** Veterán
Két kis cikk alapján ez a lényeg:

1. A magyar U18-as válogatottban tavaly bemutatkozó Michael Okeke profi szerződést kötött a Premier League-ben szereplő Manchester Cityvel.

A nigériai apa és magyar anya gyerekeként 2005. október 16-án Manchesterben született középpályás tízévesen került a Bolton Wandererstől a Manchester City akadémiájára, az előző idényben U18-as bajnoki címet szerzett az együttessel. Okeke szűrőként és jobbhátvédként is bevethető, a legutóbbi évadban 22 tétmérkőzésen lépett pályára a City korosztályos együttesében.

2. Az MLSZ folyamatosan kutatja azokat a futballistákat, akiknek van magyar felmenőjük. Az ilyen labdarúgókat folyamatosan figyelik és Róth Antal kapta feladatként, hogy monitorozza ezeket a focistákat. Néha azonban nem is kell keresni, maguktól is jelentkeznek.

,,Az egyik ilyen a 16 éves Michael Okeke, aki a Manchester Cityben játszik. A középpályás édesanyja magyar, az édesapja nigériai. Ők maguk jelezték, hogy szívesen lenne magyar válogatott a fiú."

Latzka

****** Veterán
Nem valami újabb Szoboszlai ódának szánom, hiszen abból van bőven a neten. Szinte fizikai fájdalmat éreztem, mikor azt olvastam, hogy 'Azariah a zene Szoboszlaija' :redchug:

De itt ez a büntető. Bevallom nem néztem folyamatosan a meccset, így ezt a gólt is csak ma néztem vissza. Jól bevarrta;  ebben a lövésben én a sok-sok év munkát, a rengeteg gyakorlást látom. Szép volt :ok:

https://m4sport.hu/video/2023/10/17/boduletes-erovel-tupontosan-ertekesitett-buntetovel-szepitett-szoboszlai-a-litvanok-ellen

RedMunchen2010

vendég
3 oras sorban allas utan jegyek a zsebben, szerintem az utolso jegyvasarlo voltam, mert fizetes utan visszadobott a fooldalra, ahol mar azt irta a jegyek elfogytak.  :redchug:  ;D

BvB_09

***** Régi motoros
Születnek a különbőző halálcsoport lehetőségek a 2024-es vb csoportját illetően, és egyre több helyen olvasom, hogy Magyarország is oda sorolják. A legújabb, amit olvastam, hogy Franciaország, Magyarország, Hollandia és Olaszország kerül egy négyesbe. Többen is írják, hogy a  magyarok jutnak tovább az első helyen, mert mind a három csoportellenfelet megverik (főleg külföldiek). Ugyan sok realitása nincs ennek, de nagyon jó dolog ezt olvasni, illetve pár évvel korábban nem gondoltam volna ezt.