bet365 tőzsde

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Üdv Mindenkinek!

Ugyebár mindenki azon gondolkozik, hogy miből csináljon profitot. Több sportfogadási stratégia átnézése után most ráakadtam erre a tőzsdére a bet365-ön, azon belül is az 5 perces fogadásra. Itt  az a lényeg, hogy gyorsan kiderül, hogy nyersz vagy nem. Minden 5. percben újabb fogadást tehetsz és én pontosan ilyesmit kerestem, hogy minél több fogadást rakhassak egy nap.

A lényeg:

Itt adott egy kezdőszint és arra fogadhatunk, hogy 5 perc múlva a kezdőszinthez képest mi lesz a "végpont". Nézegettem folyamatosan és arra jöttem rá, hogy valamit talán lehetne ezzel kezdeni.

Az én ötletem annyi, hogy az 5 perc elején megfogadni overre 2.00 felett a kezdőszintet például és az 5 perc végefelé ha szerencsénk van akkor meg tudjuk fogadni az undert is 2.00 felett. Egyszerűbben teljesen mindegy mi lesz a szint a végén, mindenféleképpen profittal lehet zárni az 5 percet.

Nyilván ehhez az kell, hogy ugy ugráljon a görbe, hogy nekünk jó legyen, de ha az elején overre fogadunk és elindul felfelé, akkor nagyon kicsi az esély arra, hogy az utolso 30 másodpercben - amikor már nem lehet fogadni, de még változik az érték - drasztikusan lezuhanjon. Így akkor nem kell "bevédeni" az első fogadást. :)

Várom a véleményeket!  :ok:

Idézetet írta: stephenking Dátum december 11, 2013, 10:11:16
Az én ötletem annyi, hogy az 5 perc elején megfogadni overre 2.00 felett a kezdőszintet például és az 5 perc végefelé ha szerencsénk van akkor meg tudjuk fogadni az undert is 2.00 felett. Egyszerűbben teljesen mindegy mi lesz a szint a végén, mindenféleképpen profittal lehet zárni az 5 percet.

Nyilván ehhez az kell, hogy ugy ugráljon a görbe, hogy nekünk jó legyen, de ha az elején overre fogadunk és elindul felfelé,
És mi van ha nem indul el felfelé?


Nézegettem ma elég sokáig és van több lehetőség is. Várni kell kicsit, hogy lássuk nagyjából merre indul el és utána fogadni. Pontos stratégiát még nem tudtam felállítani, de abban 100%ig biztos vagyok, hogy az ugráló odds-okkal profitot lehet termelni. Sajnos nincs időm egész nap a gép előtt ülni, de nem hagyom annyiban ezt a témát!  :)

Ha bárkinek van valami ötlete, akkor azt szívesen várom!

#4 december 11, 2013, 13:59:54, BvB_09
Idézetet írta: stephenking Dátum december 11, 2013, 12:42:33
... abban 100%ig biztos vagyok, hogy az ugráló odds-okkal...

Pont emiatt nem sikerülhet mindig. Mivel a szorzók ugrálnak, így nem mindig sikerül elcsípd a 2x szorzót.

Amit most én néztem, az az, hogy 20ponttal kevesebbre már 1.1-et ad, ami jó lehet, mert riktán fordul elő (ha előfordul), hogy 20 pontot essen az árfolyam. (EUR/USD-t néztem). Olyan ez, mint az 1,1-1,2-es stratégia.

Most pont volt egy 20 pontos esés, aztán 28 pontos növekedés egyből (Az 5 percen belül). De ez nagyon ritka.

Nesze nekem, 37 pontos esés. Kellett nekem beírni...


Tárgytalan. Egyre többet fordul elő a több tízpontos esés.

#5 december 13, 2013, 11:20:11, stephenking
Csak hogy tisztábban lássuk amire gondolok, berakok 2 képet:

1. fogadás:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_12_13_5nx73tg3w9.png

2. fogadás:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_12_13_wxu2o7klf1.png

Látható, hogy az elsőnél 3.50-es szorzóért meg lehet fogadni, hogy 6447.3 alatt lesz, a második fogadásnál pedig egy erősebb esés után meg tudjuk fogadni 23.00-s szorzóért, hogy ugyanazon szint (6447.3) felett lesz. A tét az teljesen mindegy, hogy mennyi.
Például:

1. tét: 1000 | odds: 3.50 | nyeremény: 3500
2. tét: 1000 | odds: 23.00 | nyeremény: 23000

összes feltett összeg: 2000
rosszabb esetben megnyert összeg: 3500

profit: 1500

Mindezt 5 perc leforgása alatt. Én erre gondoltam. Ezért írtam, hogy valamit tuti lehet kezdeni ezzel a tőzsdés témával...

És mivan ha megteszed az első 1000-t az underre és vadul emelkedni kezd esélyed sincs ugyanezt az értéket overre tenni és elmegy a fogadásod??

Ebben, ez a veszélyes hogy 50% esély van arra hogy rossz fele kezd el mozogni az árfolyam és akkor buksz..

Igen ez így igaz, de elég kicsi arra az esély, hogy a nap 24 órájából ne legyen olyan időszak valamikor is, amikor meg lehetne így tenni ezeket a fogadásokat. Itt nyilván akkor meg lehetne próbálni a duplázós stratégiát például, aminek egyeltalán nem vagyok a híve, de itt csak azért említem meg, mert ahogy követtem a változásokat szerintem működőképes lehet a dolog. Ha nem a duplázós, akkor valami más, de szerintem ha jobban ráfeküdne az ember, akkor ki lehetne valamit találni, ami hosszabb távon profitot termel. Én jelenleg csak papíron vezetem ezt a tőzsdés dolgot, eddig pluszban a dolog :)
Félreértés ne essék: én nem akarok erre rábeszélni senkit! Én szeretném kipróbálni élesben a dolgot, csak azért nyitottam ezt a forumot, hogy ha valakinek van bármilyen álláspontja ezügyben, akkor azt szívesen meghallgatnám és elgondolkoznék rajta.

Idézetet írta: ncis88 Dátum december 13, 2013, 11:25:17
És mivan ha megteszed az első 1000-t az underre és vadul emelkedni kezd esélyed sincs ugyanezt az értéket overre tenni és elmegy a fogadásod??

Ebben, ez a veszélyes hogy 50% esély van arra hogy rossz fele kezd el mozogni az árfolyam és akkor buksz..

Ha "mocorog" az árfolyam, akkor annak ugyan 50% az esélye, hogy az időszak végén rossz helyen lesz, de hogy mozgás közben ne érjen el egy olyan pontot, ahol ki lehet szállni, annak azért jóval kevesebb...

A tőzsdén sokszor önmegvalósító jóslatok és automatizált folyamatok látszódnak le: pl. berajzolgatják szépen a trendvonalakat, hogy mennyi lehet egy instrumentum minimális és maximális ára (ha nem történik rendkívüli esemény), s ha ezt sokan elhiszik, akkor valóban ennyi is lesz!  :)
Pl. ha azt jósolják, hogy a piacon az euró 300-303 ft-os szint között fog mozogni, akkor 303-ra eladási, 300-ra pedig vételi megbízások érkeznek túlnyomórészt, így a jóslat végül beigazolódik, ebben a sávban tartják a forintot.
(ugyanaz a személy is adhat el folyamatosan 302-ft-on, aki 301-es vásárol...)


Ezeket a bet365-n fogadható 5 perces időszakokat érdemes lehet az egész napos (több órás) trendekkel összevetni és abból jobb eséllyel eltalálható, hogy merre korrigál majd az árfolyam. (ha pl. napi csúcs közelében vagyunk, akkor jöhet egy kis korrekció, mert aki emelkedésre játszott, az onnantól a biztos haszon tudatában eladhat, illetve ez kedvet csinál másoknak a shortoláshoz. (azaz ahhoz, hogy esésre játsszanak)
Ezek miatt soha sincsen lineáris emelkedés vagy zuhanás, hanem attól függően, hogy egy adott árszinten éppen az eladók vagy a vevők kerülnek-e többségbe, megy le vagy éppen föl az árfolyam.

De volt itt tőzsdeguru a chaten, aki minden nap nyert állítása szerint, majd ő megmondja a tutit.  :)

A tőzsdeguru még nem jelentkezett, de kíváncsi lennék az ő véleményére is.  ;)

Egy kis összegzés:
3 napon keresztül figyeltem ezt a tőzsdés fogadást és a következő derült ki számomra:

az 5 perc elején többnyire rá kell várni egy kicsit, hogy merre indul el az árfolyam. Ha elindul felfelé akkor abban a pillanatban megfogadom a következő szint feletti szorzót (mivel növekszik) és ahogy túlment rajta akkor megfogadom ugyanazon szint alatti szorzót.

A lényeg:
5 perces intervallumok vannak ugyebár. A 3 nap alatt 2-2 órán át figyeltem a változást ami azt jelenti, hogy 72 darab 5 perces intervallumot figyeltem meg és ebből 64x lehetett volna megcsinálni azt, hogy ugyanazon szint alatt és felett is meglehetett volna fogadni minimum 2.50-s szorzóval. Ez annyit jelent, hogy ha veszünk egy átlag tétet a 2.50-s átlagszorzóval akkor:

minden fogadásnál a tét: 100
odds: 2.50

egy nyertes intervallumban a profit: 50 (2 fogadás=-200, biztosan nyer minimum 2.50-s szorzón=250)
64 nyertes intervallum: 64x50=3200
8 vesztes intervallum: 8x100=800 (mivel nem lehetett megfogadni az ellenkezőt)

összegzés: 6 óra alatt 100 forintos alaptéttel 2.50-s átlagszorzóval a teljesen tiszta haszon: 2400 HUF.  :beerchug:

És tettél téteket is, vagy csak nézted?
Én kipróbáltam az egy órásat, ott jobban meg lehet figyelni az árfolyammozgásokat.
Azt vettem észre ha 1.92456 nél fogadtam hogy emekedik, 2.00 oddson akkor fél óra múlva ismét fogadni akartam (mert zuhant 1.92412)
Akkor nem 1.92412 ről fogatam az emelkedésre  >:(
Hanem az első fogadás szintjéhez tette a fogadásom. :bash: :bash:
Ide kellene egy másik számla  :) :)

Viszont nem muszáj megvárni míg lejár az egy óra, ki lehet kérni hamarabb is, csak akkor nem az eredeti oddsal számol..

Élesben nem próbáltam még, mivel oda idő kell, hogy a gép előtt üljek sajnos :( Az 1 órás dolog is jó lehet, én azért részesítem előnyben az 5 perceset, mivel több fogadást lehet elhelyezni, többet forgatsz, többet nyerhetsz. Csak ennyi az oka. Ha lesz idő, ráállok, de előreláthatólag fogalmam sincs, mikor tudom elkezdeni élesben kipróbálni sajnos  :-\

Idézetet írta: stephenking Dátum február 27, 2014, 18:15:54
Az 1 órás dolog is jó lehet, én azért részesítem előnyben az 5 perceset, mivel több fogadást lehet elhelyezni, többet forgatsz, többet nyerhetsz. Csak ennyi az oka.
Persze többet is bukhatsz, és a fogadóirodáknak ez a céljuk.
Mindenesetre sok sikert kívánok előre is!  ;)

Foglalkozott valaki azóta a témával?

Én is csináltam egy ideig az 5 perces tőzsdét. De szerintem érdemesebb megvárni az utolsó másodperceket és akkor rárakni az összeget(persze kevesebb oddsra,pl. 1,20).