csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában









Idézetet írta: csabax Dátum július 07, 2019, 00:18:38
Brazília - Peru, Brazília 1.5 gól felett  :great:

Elvileg neheztelnem kellene a peruiakra, hiszen a negyeddöntőben és az elődöntőben is vesztes lett a szelvényem miattuk, de az az igazság, hogy nem tudok mérges lenni rájuk. Leginkább azért nem lehetek mérges, mert ugyan Uruguay ellen még egyáltalán nem volt semmi közük sem a meccshez, szerintem, és kizárólag csak az óriási szerencséjüknek köszönhetően jutottak tovább a büntetőrúgások után, addig a Chile elleni elődöntőben már kifejezetten jól játszottak és teljesen megérdemelten búcsúztatták 3-0-ás győzelemmel a triplázni próbáló címvédőt.

Ám azért abban nálam nincs változás, hogy az előző két bukta ellenére ezúttal is "veretem" a peruiakat. Sőt, ezúttal még a korábbiaknál is merészebb leszek, s ha az előzőnél arra tippeltem, hogy simán vereséget fog szenvedni Peru, most arra tippelek, hogy legalább 2 gólt fog kapni Peru. Vagyis arra tippelek, hogy legalább 2 gól fognak szerezni a brazilok.

Ennél a tippnél (és fogadásnál) természetesen fontos érv számomra a házigazda Brazíliának tényleg a szó legszorosabb értelmében hazai pálya lesz majd az a bizonyos hazai pálya. És, persze, az sem elhanyagolható dolog, egyáltalán nem az, hogy a brazil fociválogatott eddig kivétel nélkül mindegyik Copa Americát megnyerte, amelyeket korábban Brazíliában rendeztek. Nem tartom valószínűnek, hogy éppen ez a jelenlegi brazil válogatott fogja megszakítani ezt a hagyományt.

Ám az a legnagyobb érvem Peru vereségére és arra, hogy legalább 2 gólt fognak szerezni a brazilok, hogy - úgy vélem - elfáradhattak a perui focisták. Idegileg már az is kimeríthette őket, hogy az Uruguay elleni negyeddöntőben az utolsó másodpercig nagyon figyelniük, összpontosítaniuk és vigyázniuk kellett, hogy ne tévedjenek. Sőt, még a mérkőzés utáni büntetőrúgások is idegileg megerőltetők lehettek számukra. Ezek után én már akkor azt gondoltam, hogy egyazon kontinenstornán és ráadásul zsinórban két kieséses mérkőzésen vélhetően nem lesz mázlista Peru, de - mint utóbb kiderült - tévedtem, hiszen Perunak nem csak mázlija volt, hanem még jól is játszott.

Bár előfordulhat, hogy majd ismét "pofára esek", de én ezúttal is azzal számolok, hogy fáradtak a perui focisták. És mivel 1-nél több brazil gólt remélek, nyilván abban reménykedek, hogy azért annál mindenképpen fáradtabbak a peruiak, mint ahogyan az előző meccsüknél gondoltam.

Tipp: Brazília 1.5 gól felett.


45. perc: 2-1

Idézetet írta: csabax Dátum július 07, 2019, 14:57:14
Madagaszkár - DR Kongó, 1.5 gól felett  :great:
21. perc: 1-1




#23757 július 09, 2019, 20:33:05, csabax
Babos T. / Mladenovic K. - Melichar N. / Peschke K. 1  :great:

#23758 július 09, 2019, 17:42:58, csabax
Chan H-C. / Chan L. - Mertens E. / Sabalenka A. 1  :noway:

#23759 július 09, 2019, 18:36:58, csabax
Strycova B. - Konta J. 2  :noway: