Aranylabda 2021

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Aranylabda 2021: Szerinted ki lesz a nyertes?

Lionel Messi
7 (24.1%)
Robert Lewandowski
20 (69%)
más
2 (6.9%)

Összes szavazó: 27

Szavazás lezárva: november 25, 2021, 19:33:04

Bánkódik vagy sem, azért rosszul nem esne az ember lelkének még ezen a szinten sem, ha megkapta volna. Mégiscsak az első lett volna neki... Meg azért az értékéhez is hozzátett volna talán egy "keveset".

Idézetet írta: Latzka Dátum november 30, 2021, 13:09:42
Engem az analitikával meg tudtok győzni, hogy persze Messi; de ne legyen már mindig csak a matek és számok halmaza egy ilyen döntés. Ha csak egy kicsi szív-et is beleteszünk ebbe a döntésbe, akkor ez Lewa; legalábbis nálam. Sokáig mondjuk nem fog bánkódni a lengyel, van már rengeteg címe és ott egy újabb VB szereplés esélye.


Laci szerint ezért kapta Messi ;D ;D ;D

#93 december 01, 2021, 17:08:47, sportbettorpro
Messi megérdemelte, egész évben csak ő (és Lewa) emelkedett ki. Az első félévben nagyon, a Barcában, és a Copán. Ekkor még nem is volt kérdés, hogy ő kapja. Ősszel azonban visszaesett, de Lewa már nem érte utol. Lewa jobb volt tavaly, mint most, és mint Messi! A tavalyi év volt az egyetlen, amikor ténylegesen nem Messi, és nem is CR volt a legjobb - pont akkor nem adták át a díjat. Messi és CR annyira kiemelkedik, hogy törvényszerűen szinte mindig ők nyernek. Pl. az nem igaz, hogy Iniesta vagy Xavi jobb volt 2010-ben. Először is Sneijder jobb volt náluk... Messi pedig Messi volt már akkor is. A legközelebb Lewa (ő tényleg jobb volt), majd Ribery (majd Sneijder) állt ahhoz, hogy kiérdemelje. Már nem sokáig lesz Messiék díja ez, egyre idősebbek, talán ez volt az utolsó évük. CR idén már messze volt a győzelemtől, Messi PSG-s karrierje pedig eddig nem biztató a díjra nézve.
Egyébként kicsit szerencsés Messi, múltkor talán 1-2 ponttal előzte meg Van Dijkot (joggal), most meg ez az év, amikor Lewa kicsit halványabb volt, mint tavaly, és nem nyert meg mindent, és senki más nem emelkedett ki. Lehetne 7-5 CR javára is akár. Főleg, hogy Modric évében ő érdemelte volna, de neki akkor nem jött össze, túl sok mindent nyert a horvát (egyénileg a dobogóra sem állhatott volna fel).   :beerchug:

https://www.youtube.com/watch?v=Yy0aqZ2M2x0

A többiek szempontjából az a baj Messivel és Ronaldóval, hogy messze átlag felettiek, és nem egyszer-egyszer, hanem szinte minden meccsen. A rosszabb idényük, bárki másnak a legjobb idénye lehetne, és ezzel nem lehet felvenni a versenyt. A régi időkben könnyebb volt egy sztárnak, hogy korszakos zseninek tartsák, de manapság ez sokkal nehezebb feladat, és Messi CR simán megugorják. Tudom egyelőre nem tökéletes Messi a PSG-ben, meg sétálgat, de a két ufó talán két olyan karaktere a labdarúgásnak, amilyen nem volt és nem is lesz soha.

Ezen két fickó elhomályosít olyan nagyságokat, mint Xavi, Sneijder, Robben vagy épp Lewandowski, pedig ők is átlagon felüliek. Komplex és érdekes téma :)

"A katalánok úgy tudják, Lionel Messi Spanyolországba küldi majd Aranylabdáját, és úgy döntött, a díjnak a Barcelona múzeumában lesz majd a végleges helye, nem pedig a PSG-jében."

Azért ez kicsit visszatetsző  :crazy:


Idézetet írta: sunik29 Dátum december 02, 2021, 09:11:26
https://m.youtube.com/watch?v=AX_Yz3xfGgo

Ennek a manusznak tuti elmentek otthonról!  ;D Mindig szembejönnek ezek a self made videói , nagyon unatkozhat...  ;D

De az a durva, hogy mennyire gyűlöli Messit... mondjuk nála érthető, csóri 3 BL-döntőt bukott Messi ellen...  :)

Idézetet írta: NFCKR Dátum december 01, 2021, 22:41:11
"A katalánok úgy tudják, Lionel Messi Spanyolországba küldi majd Aranylabdáját, és úgy döntött, a díjnak a Barcelona múzeumában lesz majd a végleges helye, nem pedig a PSG-jében."

Azért ez kicsit visszatetsző  :crazy:

Messi 2021-ben:

PSG - 596 perc - 8 bajnoki
Barcelona - 1718 perc - 20 bajnoki

Szerintem tökéletes döntés Barcelonába küldeni az Aranylabdát, de lassan már abba is belekötnek csórinál, hogy két füle van oszt mégse szatyor ;D

#99 december 04, 2021, 13:56:24, RedMunchen
Igy szavaztak:







Bemutatom nektek Lionel Messi Nyamsit :laugh: