III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Premier League: a Wolverhamptonnak 25 ezer fontos büntetést kell fizetnie

Huszonötezer font büntetést kapott az angol labdarúgó-élvonalban (Premier League) szereplő Wolverhampton Wanderers, mert egyik mérkőzésről a másikra szinte a teljes csapatát kicserélte.

Mick McCarthy vezetőedző decemberben tíz helyen változtatott a három nappal korábban még a Tottenham Hotspurt elintéző tizenegyén. Miután az átformált – valójában gyengébb – gárda 3–0-s vereséggel távozott a Manchester United otthonából, McCarthy kilenc ,,jegelt" játékosát hívta vissza, így az együtes újra győzelmet ünnepelhetett: a Burnleyt múlta felül 2–0-ra.

,,Csalódottak vagyunk, de tiszteletben tartjuk a szankciókat, mert ez figyelmeztetés a többi olyan klubnak is, amely hasonló változtatásokat hajt végre" – nyilatkozta csütörtökön Jez Moxey ügyvezető igazgató.

forrás: nso.hu

Ez milyen már. Ezek alapján a fél magyar bajnokságot bírságolhatnák. Mondjuk a mester úgy gondolja, hogy Rudolf ne játszon, de megbüntetjük, mert ő a legjobb játékos, neki játszani kell.

Mondjátok meg nekem, ez normális?

http://www.youtube.com/watch?v=gRLOlubVqPQ

Mi olyan nevetséges a bírón? Az, hogy jogosan adott egy sárgát Eto'o-nak?

Pont írni akartam erről az interes dologról. Vicc, amit ez a hisztis kurva / inter edző / művel. Az rendben, hogy nagyon érti a dolgát, minden elismerésem, de amit ezen a meccsen / is / művelt, az egy igazi gyökérhez méltó viselkedés. Itt azért jól látható, hogy ő sem tökéletes / mondjuk ezt senki nem mondta /. Azt gondolom, hogy ezen a téren én jobb vagyok nála!  ;D Eto meg úgy viselkedik, mint a gazdája: róla tökéletesen elmondható, hogy igazán jó tanítvány, egy igazi gyík..  ;D Egy letört farkú gyík..  ;D


Milyen furcsa, hogy az ő regnálása alatt került a csapatod sok év után újra a bajnoki cím közelébe!

A DAC szurkolókat megint elverték a szlovák rendőrök.

forrás: NB1.hu


"Tovább dagad a német bíró szexbotránya

Nemrég egy fiatal bíró megvádolta 62 éves kollégáját, Manfred Amerellt, hogy szexuálisan zaklatta őt. Ma viszont kiderült, hogy Kempter egy hónapja bizalmas sms-t küldött a férfinak, vagyis közeli viszonyban voltak egymással.

Érdekes botrány robbant ki a napokban Németországban. A 27 éves FIFA-bíró, Michael Kempter (képünkön) azt állította nemrég, hogy az egykori kollégája, a ma 62 éves Manfred Amerell, aki jelenleg a játékvezetők szóvivője, szexuálisan zaklatta őt. A férfi szerint ez még 2008 októberében történt egy Werder-Dortmund meccs után, ahol ő fújta a sípot, míg Amerell az ellenőri feladatokat látta el. A vád szerint a találkozó után az idősebb kolléga szexuálisan zaklatta őt, így feljelentést tett. A német szövetség meghallgatta Amerellt, aki tagadta a dolgot, ugyanakkor lemondott minden tisztségéről a DFB-nél és a dél-németországi szövetségnél.

Amikor már mindenki elkönyvelte, hogy a rutinos bíró valóban zaklatta kollégáját, a vádlott támadásba lendült, és mindent felforgatott. Amerell leleplezett ugyanis egy sms-t, amit idén januárban Kemptertől kapott, és amelyben magánjellegű szöveg szerepelt. "Miért teszünk tönkre mindent? Nem kellene utálnunk egymást, mindketten követtünk el hibákat. De minden helyrehozható, nem? Michi". A meglehetősen intim üzenet azt bizonyítja, hogy közeli viszonyban voltak a játékvezetők egymással, így érthetetlen, hogy egy hónappal később miért vádolta meg a fiatal bíró a kollégát."

(bulvarsport.hu)

Látjátok, ezért szeretem a német focit. Melyik másik bajnokságban vannak ilyen faszipájntos hírek? Komolyan, milyen perverz nép a német, hogy ez tartja őket lázban, nem a hétvégi Bremen-Stuttgart?

Szerintetek van bármi esélye a Kölnnek a Bayern Münich ellen? Mert elrontottam a szelvényt.  :great:

Az ujpestfc.hu tájékoztatása szerint Rajczi Péterrel szemben megszünetette az eljárást az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, az ftc.hu beszámolója szerint a ferencvárosi Dragóner Attilát két, Jason Morrisont pedig egy bajnoki találkozótól tiltotta el a testület. Mint ismert, a lila-fehérek csatára a Győri ETO elleni meccsen taposta meg Eugene Fomumbodot, míg a két FTC-s futballistát a hétvégi, ZTE elleni találkozón állították ki.

/pepsifoci.hu/

Gratulálok a MLSZ fegyelmi bizottságának! Remélem olvassák a fórumot a döntéshozók.
Elővenném azt az embert/embereket, aki(k) a döntést hozták. Megkérdeztem volna tőle, melyik szabálytalanságot szenvedné el a kettő közül. Biztos, hogy a könyököst választaná. Dragi épphogy hozzáért az 'egerszegi sráchoz. De Rajczica rendesen megtaposta a győri játékost.

Nem vagyok se lila, se zöld, se fehér, de ezzel a döntéssel nem értek egyet.
Nem mérlegelték, hogy Dragóner csakis a labdát nézte, nem volt szándékos könyökös. Lendületet vett a felugráshoz. 10-20 ilyen van egy meccsen. Angliában le sem fújják, Skóciában meg egyenesen kinevetik a bírót, ha ilyet lefúj.
De Rajczi meggyőződésem szerint szándékosan lépett rá ellenfelére. És amikor megérezte, hogy sérülést okozhat, még jobban ránehezedett a Győri srácra. Aki focizott, az tudja, hogy ha akar, akkor átesik a győri gyereken, és ennyi.

Nagyon nem jól van ez így, Tisztelt Fegyelmi Bizottság. Rohadjanak meg uraim ott "fenn". Ezt üzeni a majom!!!


Sziasztok!

Pár kérdésem lenne.
1. Általában mekkora a maximum tét a sportfogadó oldalaknál? Teszem azt 600ezer ft-ban több mint 3szoros oddsra könnyen, feltünés nélkül tudnék fogadni, vagy ezt szabályozzák és adnak meg max tétet v. max lehetséges nyereményt? Ha a legtöbb oldalon igen, de van olyan ahol a 600rugó még belefér akkor érdekelne sportfogadó oldal neve ;) .

2. A sportfogadási rendszerek legálisak?! Gondolom ha valaki rendszeresen bukja be a pénzét az igen  ;D , DE ha teszem azt vki nyer és mindig ugyan abban a rendszerben teszi meg a tétjeit és ezt havi milliós összegben teszi, lehetséges, h annak lefagyasztják a pénzét v vh másképpen szankcionálják?

Előre is köszönöm szépen a válaszokat.

FTC-Nyíregyháza, Üllői út, telt ház...

"Miután a klub rendre azt kommunikálta, hogy 10 ezer körül regisztráltak a szurkolói kártyára, felmerült a kérdés: vajon miért csak alig 3000 néző látogatott ki az Albert-stadionba ma este, főleg úgy, hogy hónapok óta most láthatták először csapatukat tétmeccsen a drukkerek.
Nos, az alábbi emailt az első félidőben kaptuk, és nem tisztünk ugyan annak (valóság)tartalmával foglalkozni, sok mindenre választ adhat, többek között a fentebb feltett kérdésre is...

"Tisztelt szerkesztőség!
Aggódó szurkolóként írom soraimat...
40 éve nem volt őszi vagy tavaszi szezonkezdet, hogy családommal hiányoztunk volna az FTC mérkőzéséről. Ma nem leszünk ott.
És több ezren nem leszünk ott, pedig - állítólag - közel 10 ezren regisztráltunk.
Talán Önök is tisztában vannak az FTC szurkolóit megosztó problémákkal, de ha mégsem, akkor leírnám nagyon röviden a lényeget, mert az elmúlt hetekben volt időm foglalkozni a témával.

Hetek óta tart az igazi szurkolók fenyegetése, megfélemlítése. Az internetes fórumokon mást sem lehet olvasni, csak a magukat fradistáknak, a fradizmus őrzőinek nevező bűnöző csoportok üzeneteit, melyben tudtára adják mindenkinek, hogy aki regisztrált az a Fradi ellensége. Aki pénteken meccsre indul, számoljon azzal, hogy "levadásszák". A főváros egész területén bűnöző hordák fognak vadászni zöld sálas fiatalokra. "az utcákon, parkolókban, metróállomásokon és mindenhol". A meccsre senkit nem akarnak beengedni: "ha szükséges ütjük a gyereket, a nőt és a 77 évest".
Itt tartunk.
Ha ma negatív csúcsot "dönt" a nézőszám az Albert stadionban, az nem az angol tulajdonosnak és nem a csapatnak szól. A mai nap a bűnözőkről, a félelemről és rettegésről szól.
A rendőrségre számtalan bejelentést intéztek a megfenyegetett szurkolók. Sok jóval nem biztatták őket, viszont tisztában vannak azzal, hogy mi várható, így különösen érdekes lesz, ha a magyar rendőrség csupán szemlélője lesz a történéseknek (mint a Diósgyőr elleni meccsen tette), és nem akadályoz meg minden rendbontást, szabálysértést és bűncselekményt, esetleg hagyja az ártatlan emberek bántalmazását, bűnöző csoportok garázdálkodását.

Röviden az előzményekről: AZ FTC vezetése szerződést kötött a megalakuló (más néven újjáalakuló) Fradi Securityvel. Nem sorolom a neveket, mert szinte mindenki tudja, kikről van szó. A vezetők a botrányaikról elhíresült 16-os és 2-es szektor hangadói. Az "alkalmazottak" szinte kivétel nélkül mind börtönviselt bűnözők.
Nekik köszönhetjük a nyári "Hertha-balhé" címen elhíresült botrány okozását. Akkoriban a szurkolói csoportok nyomására az FTC vezetése komolyan elgondolkozott azon, hogy más biztonsági céggel köt esetleg szerződést. A németek megverésével adott nyomatékot a "Secu" annak, hogy szükség van rájuk és csak is rájuk.
A Diósgyőr elleni meccsen kirobbant botrányt egy szintén közismert bűnöző szervezte és irányította a börtönből. Jelezve, hogy érkezik, és komoly szeletet követel a Fradinál újra fellelhető tortából.
A börtönből szabadulva első dolga volt az FSZSZ (szurkolói szövetség) szétkergetése. Berkinek egyezséget ajánlott: természetesen komoly pénzt kért, cserébe nyugalmat ígért a lelátón.

Berki hajlandó lett volna az angol pénzét adni a nyugalomért, de a Secu közbelépett. A Secu nem engedte, hogy a csoportok regisztráció nélkül járhassanak meccsre, pedig Berki már ezt tényként közölte. Csak hogy jelenleg már Berki a Ssecu engedélye és beleegyezése nélkül fingani sem mer (elnézést). Így maradt a totális regelési kötelezettség, amit megfejeltek azzal, hogy már az idegenbeli meccsekre is csak így mehetünk.
A Secu ezzel kordában tartja a teljes lelátót, főleg a K-L szektorokat, ahol a csoportok (hoolok és ultrák azaz a tábor) szurkoltak. A tábort a Secu komolyan megfenyegette, vérfürdőt és ok nélküli kitiltásokat ígér, de még a zsarolástól sem riadt vissza (másfél milliót akartak az egyik csoporttól a belépésért). Innentől érthető a tábor tagjainak ellenállása regisztráció és kártya ügyben. Persze vannak ott is bűnözők, akik hallani se akarnak a beazonosíthatóságról.

Próbáltam érthetően fogalmazni. Egyszerű szurkolóként ennyit sikerült megértenem az elmúlt hetek történéseiből. Persze megérne a téma egy komoly oknyomozást és akár egy könyvet is.
Remegő gyomorral várom a mai estét, és csak reménykedem, hogy végül a józan ész felülkerekedik, vagy a rendőrség határozottan közbelép, és talán néhány hét múlva minden fradista bátran mehet szurkolni a csapatnak."

Név és email-cím a szerkesztőségben"

Ezt olvastam én is, de nem tudtam mire vélni, illetve értelmezni se nagyon, se igen sajnálatos hír. Ilyenkor mindig felmerül a kérdés: Ki állhat emögött?
Valóban a egy ultracsoport? Avagy a rivális lilák? Esetleg maga Berki és a vezetőség, akik tönkre akarják tenni a csapatot? Vagy maga Gyurcsány Ferenc?
Én személy szerint a 3.-ra tippelek, de nekem nagyon büdös ez az egész. Sajnos ez ma Magyarország :-\

Az a helyzet, hogy akikről a levélíró beszél, azok nagyon is irányítanak. Sőt.. Mondjuk én nem vallom magam fradi drukkernek, de attól még kedvelem az FTC-t, és a 90-es évek elején, közepén elég sok meccsen ott voltam. Szóval szerintem valamikor a 90-es évek elejétől vannak ott azok a "drukkerek", akik mindent, csak nem jót tesznek ezért a klubért. De ez csak az én véleményem, lehet, hogy rosszul látom..