III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Én is voltam nem egy meccsen, de nem tudom elhinni, hogy vannak olyanok akik ennyire hülyék? Ha valakik hát ők bomlasztanak, most mi értelme van ellene menni a szurkolói kártyának? Semmit se fognak elérni. De jobban belegondolva lehet tényleg vannak ilyenek, akiknek ez a meccs, hogy rongálnak, meg mittudomén, ezek miatt tart itt a politika is részben, hogy napirenden van a "fasisztaveszély" és hasonló nem létező dolgok.. Tényleg sajnálatos, főleg ha hozzátesszük, hogy a foci is szar..

Idézetet írta: TiB Dátum március 14, 2010, 21:51:51
Néhány klub hogy irigyelheti ezt a problémát :) Az MTK-nál például 5-6 forduló kell egy 3000-es nézőszámhoz, pedig mondhatni "top" csapatuk van. Szóval érdekes kérdés ez az egész, mert néhány ultrácska csoport akár még nézőszámot is generálhat, idegenbe például kábé csak ők mennek, a Blue Brothers még oda se, néha hazaira se :)

Hát igen.. Nekem is van egy MTK-s barátom, egyszer majd megkérdezem tőle, hogy mi a helyzet arrafelé, de az mindenképpen kicsit nem is vicces, nem is szánalmas, hanem olyan fura, vagy tényleg nincs is rá jó szó. De aza lényeg, hogy amikor nézem a TV-ben a meccsüket és hallom hogy 5 ember kiabálja, hogy TÉ-KÁ MTK,  akkor kicsit elmosolyodok, hogy van ilyen. Amúgy érdekelne Seckó véleménye is, mert az MTK tényleg elég érdekes ebből a szempontból.

Hát én végig néztem egy MTK meccset, amelyen valahol a kommentátor mellett ott lehetett egy nyugdíjas, s 90 percen keresztül mást nem hallottam, csak hogy: Béla....Béla...   ;D

Mintha Bélától kapná a nyugdíját.

#213 március 14, 2010, 23:54:03, Titti7
Én testközelből élhetem át a mindennapjaim során egy MTK szurkoló viselkedését ... az ikertesóm révén, hiszen nagy MTk szurkoló 1994 óta (a Stadion közelében laktunk, s ott ragadt rá a kékek szeretete) Érdekes dolog ez a szurkolóbázis kérdés, mert egy pár évvel ezelőtti online szavazás során megállapították, hogy az MTK nak van a harmadik legtöbb szurkolója az országban, kérdés a meccsekre miért nem mennek ki, talán túlzottan elkényelmesedtek? Igaz a lehangoló látványt nyújtó Stadion sem vonza a hazai szurkolókat a falakat nem csak az idő, de folymatos kutyavizelet is pusztítja, s míg nem mozdulnak az álláspontok az önkormányzat és az MTK tulajdonos között, addig fent áll a patthelyzet az előrelépésben. Várszegi tett egy kísérletet, hogy felújítsa saját költségen a Hungária Körúti arénát, de nem kapott zöld jelzést, lehet innentől már nem is szándékozik tovább próbálkozni e téren. Mindenesetre az MTK tesóm által is szimpatikus csapaok közé sorolandó, a lelátón sosincsen balhé, igaz 100 ember az főtribünön nagy haccacárét nem is nagyon tud rendezni. Sokan azt gondolták egy bajnoki cím majd előhívhatja a barlangjaikból a szurkolókat, ám itt a 2008 -as példa, akkor sem jöt ki 1500 embernél több. Tehát a rejtély még mindig rejtély marad, hol vannak a nagy kék-fehér vérű drukkerek...

u.i: Béla meg tényleg nagy király volt! nem egy élményszámba menő gólját, szólóját láttam személyesen is, jár a szurkolók szeretete és a királyi titulus is neki!

Kétség nem fér hozzá, hogy nem a legjobb időpontot választotta magának az egyik angol topmodell, Sophie Reade ahhoz, hogy "piacra dobja magát" Cristiano Ronaldo számára, a portugál futballista ugyanis gyászol: egyik közeli rokona a napokban autóbalesetben elhunyt.
Az egyik angliai Big Brother győztesét mindez nem zavarta, és elérkezettnek látta az időt, hogy "kipakoljon": CR9 állítólag régóta "szemez vele"...
- Amikor először találkoztunk, még csak 18 éves voltam - mondta a hölgyemény -, éppen az akkori barátommal voltunk egy étteremben. Ronaldo pofátlanul odajött, és elkérte a telefonszámomat, de a barátom egyből azt mondta, hogy menjünk onnan. A menedzsere aztán nemrégiben felhívta az én menedzseremet, és megkérdezte, hogy lenne-e kedvem meglátogatni a játékost Madridban.
Igaz-e, vagy hazugság: az időpont megválasztása mindenképpen kifogásolható.

(forrás: nb1.hu)


Dallys Ferreira egy paraguayi "celeb", igaz, karriert Argentínában sikerült csinálnia...
A senorita most bejelentette, hogy amennyiben hazája megnyeri világbajnokságot, bőkezűen méri majd bájait a csapat tagjainak.
- Ha az "Albiroja" a torna végén magasba emeli a trófeát, éjjel-nappal szexelni fogok, hogy minden csapattag igényeit kielégítsem - mondta a kéjhölgy. - Nálunk ebben egyébként semmi meglepő nincs, hazám hölgyei ugyanis meglehetősen forró vérűek. A férfiak ugyanakkor igencsak "macsók", de én imádom, ha egy kapcsolatban a férfi irányít, és ez vonatkozik az élet minden területére...
Kell-e ennél jobb motiváció a Chilavert-utódoknak?

(forrás: nb1.hu)


A Paraguay-i foci szövetség is kurvákkal motiválja a játékosokat...ez kezd egyre jobb lenni. S mi van ha akad a Paraguay-i csapatban egy meleg... ;D Az mit csinál? Öngólt rúg, mert neki nem találtak ki semmit?

Idézetet írta: Milan Dátum március 18, 2010, 09:04:35
A Paraguay-i foci szövetség is kurvákkal motiválja a játékosokat...ez kezd egyre jobb lenni. S mi van ha akad a Paraguay-i csapatban egy meleg... ;D Az mit csinál? Öngólt rúg, mert neki nem találtak ki semmit?

Milan!

Arra az esetre is van megoldás! Az a játékos 2 éves szerződést köthet a  CS Minerul Lupeni csapatával...  ;D  ;D

Tényleg...hát itt a megoldás. Amint láttuk ott nagyon szeretik az ilyesmiket.... ;D

Idézetet írta: csacsa44 Dátum március 14, 2010, 19:11:12
Az a helyzet, hogy akikről a levélíró beszél, azok nagyon is irányítanak. Sőt.. Mondjuk én nem vallom magam fradi drukkernek, de attól még kedvelem az FTC-t, és a 90-es évek elején, közepén elég sok meccsen ott voltam. Szóval szerintem valamikor a 90-es évek elejétől vannak ott azok a "drukkerek", akik mindent, csak nem jót tesznek ezért a klubért. De ez csak az én véleményem, lehet, hogy rosszul látom..

Visszatérve az eredeti témára:
Ha 150-200 ember meg tud félemlíteni és távol tud tartani 15-18 ezer embert (bár fradi szurkolóból nyilván ennél is több van), akkor az a 15-18 ezer "szurkoló" meg is érdemli a sorsát!

Egyébként arról mi a véleményetek, hogy a fogadási irodák levették a kínálatukból a magyar meccsekre a handicapes fogadási típust?
Szerintetek is a bundabotrány miatt van ez?

Én néztem el. Pedig megnyitottam azt is. Csak még nem érzem a felületét.
Nem az NbI-re kattintottam (vastag betűvel), hanem az alatta lévő sima betűs ajánlatra (szezonális ajánlat)

Oké most már látom. Meg ott van mellette, hogy 97 ajánlat van NBIre.

Talán az NBII meg az NBIII zavart meg (ezek közt az ajánlatok közt el is kalandoztam hosszan), ahol ugye vastagon ott van, hogy NBII alatta meg a bontásban IS ott van az ajánlat. No emiatt azt hittem, hogy a vastag betűs szöveg nem nyitható meg, hanem csak az alatta levő sima szöveg.

Na mindegy most már így alakult.

Idézetet írta: Milan Dátum november 18, 2008, 17:11:38
Cristiano Ronaldo: "Én vagyok az első, a második és a harmadik legjobb"

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, eddig őszintén nekem semmi gondom nem volt a portugállal, szuper játékos...de azért valljuk be...a beképzeltség is nála van otthon... :D

Imádom az nb1.hu-t...

"A 65 éves Rudi Assauer, volt német válogatott és edző szerint a melegeknek nincs helyük a labdarúgásban...
- Ha én egy meleg játékossal találkoztam volna annak idején, azonnal eltanácsoltam volna, mert a homoszexuális férfiaknak nincs helyük a futballban - mondta Assauer. - Amikor a Werder edzője voltam, az egyik brazil masszőrünk meleg volt, őt is azonnal megkértem arra, hogy próbáljon meg máshol elhelyezkedni..."

Akkor az egész román másodosztályt meg kellene szüntetni ;D

http://www.youtube.com/watch?v=EHhsbqLJdL4

Fogadjunk a bírókra! :)