III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: rosco Dátum május 21, 2010, 20:06:42
Az NSO kicsit magyarosította Marouane Chamakh nevét. Mikor először olvastam kicsit el kellett gondolkodnom, hogy ki is az a  "Samah".  :)

Nekem is furcsa volt.... ;D



ACHTUNG, ACHTUNG

Prukner László irányítja a jövőben a Ferencváros labdarúgócsapatát. A fővárosi zöld-fehér klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Kaposvártól távozó szakember lesz Craig Short utódja, és három évre ír alá.

Ezen nagyon meglepődtem, nem számítottam rá. Sok sikert kívánok Pruknernek a Fradinál! :ok:

Ezek nagyon hasznos írások,megtudtam,hogy kér egy Beck sört.

Ma a Dunaszerdehellyel játszik a Győri ETO edzőmeccset Győrben.
Már két új játékostis igazoltak Tarsolyék.
Djordjije Cetkovic 27 éves, 179 cm magas háromszoros montenegrói válogatott csatár. Játszott a FC Hansa Rostock csapatával a Bundesliga I és IIben, de az izraeli Bnei Sakhnih együtteséből érkezett Győrbe.
Nikola Trajkovic kétszeres szerb válogatott középpályás. Ő 29 éves, jobblábas, 2006-ban hazájában az év játékosának választották meg.
De további igazolások is várhatóak.

Idézetet írta: zgergo Dátum június 17, 2010, 15:25:15
Ma a Dunaszerdehellyel játszik a Győri ETO edzőmeccset Győrben.
Már két új játékostis igazoltak Tarsolyék.
Djordjije Cetkovic 27 éves, 179 cm magas háromszoros montenegrói válogatott csatár. Játszott a FC Hansa Rostock csapatával a Bundesliga I és IIben, de az izraeli Bnei Sakhnih együtteséből érkezett Győrbe.
Nikola Trajkovic kétszeres szerb válogatott középpályás. Ő 29 éves, jobblábas, 2006-ban hazájában az év játékosának választották meg.
De további igazolások is várhatóak.

Az a cél AZ ETO-nál, hogy minél több szláv legyen a keretben?

John Carew-t és Henrik Larssont szeretné leigazolni a Videoton csapata..

hülyék lennének oda menni

Tetszik nekem a Fradi új játékospolitikája. "Magyarosítják" a keretet és a szakmai stábot, eddig négy új hazai játékos érkezett az Üllői útra: Rodenbücher István, Nagy Patrik, Józsi György, Maróti Béla és az új vezetőedzőnek is egy szimpatikus magyar szakembert neveztek ki Prukner László személyében. Megtartják az értékes légiósokat pl. Tuturic-csal hosszabbítottak (az elmúlt idényben Megyeri mellett a legjobb teljesítményt nyújtotta hátul), az alibi külföldi játékosokat pedig nem marasztalják pl. Rafa Wolfe-ra és Jason Morrison már biztos, hogy távozik Anthony Elding, Liban Abdi és Sam Stockley sorsa pedig még kérdéses (egyikük sem lenne pótolhatatlan). Megyeri Balázs sajnos eligazolt a görög Olimpiakos Pireushoz, de azért remélem, hogy megtalálja a számításait légiósként is és előrelépést fog neki jelenteni az új klubjával kötött szerződés.

"Ostoba tévés baki: "Enke nem védhet, mert sérült"


Alighanem minden idők egyik legkevésbé felkészült műsorvezetőjét sikerült alkalmaznia a szerbiai RTS televíziónak, amely az egyik fociportál híre szerint rendkívül durva hibával vezette fel a pénteki Németország-Szerbia találkozót. A már elhunyt Robert Enkét a sérültek között emlegette a riporter.

Szerbiában a média természetesen kiemelten foglalkozik a válogatott közelgő Németország elleni találkozójával.

A RTS televíziós csatorna egyik műsorában is téma volt a meccs, de ezt már nyilván alaposan megbánták a szerkesztők...

Az egyik nemzetközi fociblog beszámolója szerint a bemondó, Vladimir Mijaljevic ezt a mondatot is elejtette többek között a műsorban:

Manuel Neuer kezd majd a kapuban, mert Robert Enke sérülés miatt nem bevethető.

Mint ismeretes, Enke 2009 novemberében öngyilkos lett."

Tényleg sérült, elég súlyosan... idióta...

Ezt a bemondót én úgy küldeném a pi...ba, mint annak a rendje...

Hibázik az ember, de már ennyire?

>:(

Idézetet írta: TiB Dátum június 17, 2010, 21:58:06
Emelett a jól kitalált NSO kacsa mellett volt már jó néhány fontos átigazolás.

Videoton: Van pénz dögivel. Dusan Vasziljevics, Gosztonyi András leigazolva. Korcsmárral és Pintérrel tárgyalnak.

Újpest: Elég szegénynek tűnnek. Kabátot és Vasziljevicset eladták, Tisza visszajött, de zsoldos a srác, szóval megy is. Vasasból igazolgatnak, de semmi extra.

Fradi: Megyeri megy görögbe, de viszont nagyban csökken a külfödiek száma. Megvették Rodenbüchnert és Józsit, és tárgyalnak jó néhány fiatal magyarral(!).

DVSC: egy sor külföldi számomra noname-mel tárgyalnak, egészségükre. Megvették Kabátot, megérdemlik. Pintért ők is akarják, Vidivel presztisharc.

MTK: Kiáríusítanak, mint mindig. Venni nem vesznek senkit, hanem lenéznek az Akadémiára néhány suhancért.

Diósgyőr: Szétesnek...

Valamikor arról vitatkoztunk, hogy a pénz mennyire befolyásolja a csapat teljesítményét, emlékszel még?

Sajnálom ezt a Betist, hogy nem sikerült egyből visszakerülniük az első osztályba, de az volt a probléma, hogy későn kezdtek el hajrázni. Követtem a meccseiket az idény során és sokszor a fegyelmezetlenségük miatt (elég sok kiállítás volt náluk náluk főképp az idény középső szakaszában) vesztettek pontot, pontokat, amikre itt a végelszámolásnál, mint láthatjuk igen nagy szükségük lett volna.
Remélem a vezetőknek sikerül egybetartani ezt a csapatot, bár ez nem lesz egyszerű, hisz nem egy igen jó képességű kerettagjuk van, akiknek valószínűleg nem az a hosszútávú elképzelésük, hogy a másodosztályban futballozzanak (Emana, S. Garcia, Odonkor, Mehmet Aurelio, Nélson, Pavone...). Hátha jövőre új és nagyobb lendülettel sikerül a feljutás és újra láthatunk sevillai városi rangadókat a Primera Divisionból.

Örülök viszont a Real Soceidad feljutásának és remélem, hogy tartós élvonalbeli klubbá tudnak válni. Eszembe jutott a Kovačević, Karpin, Westerveld, Xabi Alonso féle 2002/03-as csapat, hmm de jó kis társaság volt az. :)


BL selejtező

Loki az észt Levadia Talinnt kapta ellenfeléül BL-selejtező 2. körében.  Debrecen már tavaly is szembekerült az észt csapattal és akkor kettős győzelemmel (1-0, 1-0) jutott tovább.