III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában




Idézetet írta: TiB Dátum szeptember 20, 2010, 19:30:46
Sajnos nem Photoshop, csak viccelődni próbáltam, bár ugye ilyenen viccelődni...

Nagyon minimális ideig "ragad" lenn a lába, és jó pillanatban kapta el a fotós.




jaaah értem, tegnap pont odakapcsoltam a tv-t mikor a sérülés volt, háát nem látszott ilyen csúnya szabálytalanságnak...pedig hasonló volt Eduardoéval..

Húú akkor nem jól emlékszel... mert az a féreg aki Eduardó lábát eltörte nyújtott lábbal taposott oda...

http://www.youtube.com/watch?v=z-FmSSA19FM


Na itt Valencia eseténél nem látok semmit...ez egy full ártatlan szitu... nem is értem hogy tört el ebbe a lába, mindenesetre nagyon csúnyán állt és rossz nézni

http://www.youtube.com/watch?v=VdPiroy3QMY

mondjuk igen, rosszul emlékeztem :o

#410 szeptember 28, 2010, 17:32:35, rosco
Fehér Orsi és Quique Sánchez Flores a Flash portugál magazinban jelentették be, hogy immár hivatalosan is összetartoznak. Mint ismeretes, Orsi a tragikus körülmények között elhunyt Fehér Miki húga, és hosszú ideig dolgozott Portugáliában manökenként, jelenleg pedig a "Fama Show" műsorvezetője az ottani tévében.
- Soha nem hagyom ki Quique egyetlen meccsét sem - mesélte a lapnak a 28 éves Orsi -, vagy a stadionban, vagy a tévében, de megnézem. Szerintem jó közönség vagyok, mert egy kicsit értek is a futballhoz, így a meccsek után mindent megbeszélünk a párommal, a jó és a rossz dolgokat egyaránt.  (nb1.hu)

Gondolhattam volna, hogy az Atletico remek formája részben egy magyarnak köszönhető. :P :)

Idézetet írta: rosco Dátum szeptember 28, 2010, 17:27:26

Gondolhattam volna, hogy a Valencia remek formája részben egy magyarnak köszönhető. :P :)
Flores az Atletico edzője  :P

Idézetet írta: Lufu Dátum szeptember 28, 2010, 17:31:43
Flores az Atletico edzője  :P
Idézetet írta: TiB Dátum szeptember 28, 2010, 17:31:10
Vagy Espanyol, de mindkettő kiscsapat, szóval nem csoda, hogy kevered őket ;D

Igazatok van. :D Javítottam. :redchug:


Velünk rendezne foci-Eb-t Románia

Románia Magyarországgal közösen szeretne pályázni a 2020-as vagy 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság rendezésére - jelentette be Mircea Sandu, a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) elnöke.

A román futballszövetség már fel is vette a kapcsolatot a magyar kollégákkal, hogy megtegyék az első lépéseket a közös pályázás érdekében. A sportvezető elmondása szerint egy multinacionális cég vezérigazgatójával tárgyalt az esetleges pályázásról, aki azt javasolta, hogy közösen próbálják megnyerni az ügynek a román államelnököt, a román kormányt és a parlamentet, illetve egy olyan ,,szomszédos országnak" az illetékeseit, amellyel közösen lehetne Európa-bajnokságot rendezni.

A Romania libera, a Jurnalul National és néhány más román napilap tudósítása szerint Sandu már beszélt a tervről Berzi Sándorral, a magyar szövetség (MLSZ) elnökségi tagjával, aki az FRF vezetője szerint szoros kapcsolatokat ápol Orbán Viktorral. Sandu szerint a magyar kormányfő kész arra, hogy kormányszinten kezdeményezze annak felmérését, milyen lehetőség van a rangos sportesemény közös megrendezésére. Sandu hozzátette: Emil Boc román miniszterelnöknek is levelet küldött az ügyben, és várja visszajelzését. Politikai szándék nélkül ugyanis mindez csak hamvába holt ötlet lehet - tette hozzá.

A sportvezető jelezte: nyolc-kilenc olyan romániai városban lehetne új stadiont építeni (ezekből valószínűleg ötöt-hatot választanának majd ki), amelyekben megrendezhetnék az Eb mérkőzéseit. ,,Elegünk volt az olyan típusú stadionokból, mint amilyen a Dinamo vagy a Giulesti, amelyek semmiféle lehetőséget nem biztosítanak a civilizáltságra" - mondta. Az erdélyi Krónika szerdai számában emlékeztetett: két évvel ezelőtt éppen Emil Boc beszélt erről a témáról, amikor – még Kolozsvár polgármestereként – a kincses városban építendő új stadion látványtervét mutatta be.

Akkor a magyar szövetség jelezte: a román fél részéről semmilyen hivatalos megkeresés nem érkezett ez ügyben. Magyarország eddig háromszor pályázta meg az Eb-rendezést: a 2004-es torna lebonyolítását Ausztriával, a 2012-est Horvátországgal közösen képzelte el, a 2008-asnak pedig egyedül adott volna otthont, de egyszer sem járt sikerrel - írja a romániai magyar lap.

Forrás:( fn.hu )


Romario a brazil parlamentben

Az 1994-ben világbajnoki aranyat szerző brazil Romario bejutott a brazil parlament alsóházába. A PSV Eindhoven és a Barcelona egykori támadója először rugaszkodott neki a választásoknak, és rögtön sikerrel járt.

Szülőhelyén, Rio de Janeiróban indult a voksokért, s majdnem úgy tarolt mint a futballpályán, hisz 150 ezer szavazatot kapott, s ezzel Rio állam hatodik legtöbb voksot gyűjtő jelöltjeként lett a törvényhozás tagja.

A 44 esztendős Romario 2008-ban fejezte be aktív pályafutását, amely alatt – nem hivatalos források szerint – ezernél is több gólt szerzett. Azok után, hogy a Vasco da Gama alkalmazottjaként felhagyott a futballal, a gyermekszegénység és a nyomor ellen küzdő Romario tavaly belépett a Brazil Szocialista Pártba.

Világbajnoki éktársa, Bebeto, hasonló vizeken evezett, hisz a Demokratikus Munkapárt jelöltjeként lett a riói regionális parlament tagja.

(fn.hu)

Ez mekkora meccs lehetett már...kicsit megfogyatkoztak a csapatok  ;D

Elpusztult Paul, a polip

Kedd reggelre elhunyt Paul, a pontos futballjóslatairól híressé vált polip az oberhauseni óceanáriumban.

Az angliai Weymouth-ban, 2008 januárjában született puhatestű a nyári világbajnokságon szerzett magának hírnevet azzal, hogy a németek összes mérkőzését és a spanyol-holland döntőt is helyesen tippelte meg.

A polip már a 2008-as Eb-n is "jósolt", akkor egyszer tévedett: a döntő előtt a németeket választotta, a finálét azonban a spanyolok nyerték 1-0-ra.

A polipot úgy jósoltatták gondozói, hogy országzászlókkal ellátott dobozba tették ennivalóját, s Paul arra a csapatra "tippelt", amelyikből elfogyasztotta napi betevőjét.


forrás:(fn.hu)

Éppen az előbb olvastam. :'(