III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Idézetet írta: rosco Dátum december 22, 2010, 16:21:28
Úgy tűnik már csak magában bízhat az ember...  ;D

Ennél ízléstelenebb fogadóiroda reklámot én még nem láttam, ezért muszáj volt bemásolnom. ;D Nem tudom, hogyan jutott az eszébe ez az ötlet a Bet365 marketingeseinek, de volt az a pénz, amiért Havas Henrik elvállalta. :D

Én ezt a reklámot pont akkor láttam meg amikor volt a budapesti konferencia, s említettem is a Bet365-ös emberkének, hogy ha egy ilyesmit elhelyeznek a 9-dik kerületbe, akkor sokáig az nem marad ott... :D

Az a gond, hogy nem ők direkt módon foglalkoznak ezekkel, hanem cégeket bíznak meg.

Idézetet írta: Milan Dátum december 22, 2010, 16:42:13
Én ezt a reklámot pont akkor láttam meg amikor volt a budapesti konferencia, s említettem is a Bet365-ös emberkének, hogy ha egy ilyesmit elhelyeznek a 9-dik kerületbe, akkor sokáig az nem marad ott... :D

Az a gond, hogy nem ők direkt módon foglalkoznak ezekkel, hanem cégeket bíznak meg.

Értem, de ha nem tetszene az irodának ez a reklám nyilván nem használnák. :)

Egy kis szilveszteri előzetes:

http://www.youtube.com/watch?v=dV8ozxliySQ&feature=player_embedded

Mintha a mi kispályás focinkat láttam volna ;D

Idézetet írta: Szigo Dátum december 26, 2010, 09:19:25
Egy kis szilveszteri előzetes:

http://www.youtube.com/watch?v=dV8ozxliySQ&feature=player_embedded

Mintha a mi kispályás focinkat láttam volna ;D

Kemény!  ;D

Pillangóhatás egy kicsit másképp. Kiváló videó!

http://www.youtube.com/watch?v=rTjbFt-PRWA&feature=player_embedded#!

Idézetet írta: TiB Dátum február 25, 2011, 18:21:02
http://www.pepsifoci.hu/node/83943

Az Arsenal monnyon le :nu:

"A Barcelona már a városban van, készülve a ma esti BL-összecsapásra, és a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón – nem meglepő módon – Fabregas (és egy esetleges visszatérés Barcelonába) volt a középpontban.

A korábbi Barca-elnök Laporta kritizálta az üzletet, aminek keretein belül a világbajnok játékos Észak-Londonba került, és azt állította, hogy az angol csapatok ,,halászni" járnak a spanyol klubokhoz, és hogy az lenne az ,,igazságos", ha Fabregas visszatérne a Nou Campba.

Laporta szavait Wenger elé terjesztették a meccs előtti interjúja alkalmával, és ő kihangsúlyozta, ahogy az Arsenal megszerezte Fabregast, nem különbözött a Barcelona saját tehetséggyűjtő filozófiájától.

,,Ez a játék része." Mondta Wenger.

,,Ők honnan szerzik a játékosokat? Honnan jött Messi? Barcelonából? Hány évesen hozták el Argentínából? 12 éves volt."

,,Nincs okuk a siránkozásra, mert semmi illegálist nem csináltunk. Minden legális volt. Nem fogtunk senki fejéhez pisztolyt. Tiszteltük a szabályokat. Ők is elvihetnék a mi játékosainkat, és elfogadnánk. Ők is a világ minden részéről szerzik a játékosokat."

,,Nem várja el senki tőlük, hogy csak Katalóniából toborozzanak. És azt sem szabad elfelejteni, hogy minden fiatal katalán futballista a Barcelonáról álmodik. Viszont Londonban nem minden fiatal akar az Arsenalnál játszani. Vannak, akik a Tottenhamet favorizálják, vannak West Ham fanatikusok, van aki a Chelseaben akar játszani, van aki a QPR-ban. Barcelonában nincs meg ugyanez a választási lehetőség."

Forrás: Arsenal.com"

"Háborút hirdetett az Arsenal ellen a Barcelona elnöke, Sandro Rosell. A klubvezető a Fabregas-ügyhöz hasonló eset miatt haragszik az angolokra.

Mint ismert, Spanyolországban nem lehet szerződést kötni 18 év alatti fiatalokkal, míg Angliában mindez lehetséges."

Ne az angolokra legyen dühös hanem a fos spanyol ligára és sírja ki a nagy kutyáknál, hogy lehessen szerződést kötni 18 év alatti játékosokkal...

A megy-e marad-e történet már idények óta folytatódik, tavaly pedig az Arsenal két ajánlatot is visszautasított.

A Barcelona trénere, Pep Guardiola továbbra sem mondott le a középpályásról, de a katalán vezetőség sokallja az árat.

"A Barcelona nem hajlandó 50m eurót fizetni Cesc Fabregasért a nyáron." Mondta Sandro Rosell a THe Guardian szerint.

"Ez eldöntött tény, habár Guardiola "követeli" a játékost, mi nem fogunk ennyit fizetni érte."

"Egy egyszerű ok miatt lehetetlen: A futballban minden évben redukálódnak az árak, így ha tavaly 40m eurót adtunk volna, az idén nem adhatunk 50-et."

"Ha az edző nagyon szeretné a játékost, alkudozni fogunk az Ágyúsokkal, de egy korrekt határig, őrültség nélkül, és ha a művelet nem végrehajtható, akkor várni fogunk további lehetőségekre."

Rosell azt is hozzátette, hogy a két klub kapcsolata rosszabbra fordult a fiatal Jon Miguel Toral leigazolása miatt.

"Nem jó az Arsenallal való kapcsolatunk - a Toral-ügy nem volt ínyünkre." Mondta.

"Cesc jövője az ő kezeiben van, és csak tárgyalni tudunk az Arsenallal, ha Guardiola ezt kéri. Csak eladással lehetne megteremteni az átigazolásoknál rendelkezésre álló pénzalapot."
___________________________

Hogy ezek az idióta spanyolok mit össze nem cigánykodnak... kell Cesc? akkor fizessék ki. Sokallják? akkor vegyenek ibrákat meg ilyen szir-szarokat. Nem tudom miért kell cigánykodni???  :noway: fújj de feltudom baszni az ilyenen az agyam

Ha ez nem cigánykodás akkor mi az? :o Semmi nem lesz ha a matyiba megy...kifizetik az árát és cső. Ha annyira kell a barcának akkor fizessék ki, ha meg nem ér annyit akkor menjenek a büdös picsába és ne cigánykodjanak. Barcás mezt húznak rá meg ilyen faszságok... tiszta szánalmas :noway:

Egyszer majd kiöregedik a zselés fejű is, meg a kis fikát is agyonrúgják (bízok benne hogy gerincbe), kíváncsi leszek a nagy gárdóóla milyen fiatal kis barcás tehetséget fog a helyükre beépíteni....  ::) Ha ezek nem lesznek a barca zuhanórepülésbe kezd.... remélem nem basz el addig egy autó egy kereszteződésben és megérem azt amikor a barca küzd a sérülésekkel ;D

Fuentes doppingdoktor emberei jó hatással vannak a spanyol sportolókra, úgyhogy egyhamar nem lesz sérüléshullám a Barcánál.
Nem véletlen a kosár - kézi - tenisz - foci - bicikli sikerek. Eddig hol voltak... ? Jól mondta a csávó: ha elkezdene beszélni, vissza kellene adni a spanyoloknak az eb-vb címet....

Amúgy Fabregasért én sem adnék 50 millliót. Egyrészt nem hiányposzt, másrészt fél szezonban sérült.
Bár az utóbbi ugye a hazaigazolásával megoldódna...  :D

Idézetet írta: csacsi1899 Dátum március 30, 2011, 20:54:08
Amúgy Fabregasért én sem adnék 50 millliót. Egyrészt nem hiányposzt, másrészt fél szezonban sérült.
Bár az utóbbi ugye a hazaigazolásával megoldódna...  :D

Én sem azt mondtam, hogy adnék érte annyit...Az én csőrömet ez a mocskos cigánykodás bassza... Folyamatosan pofáznak arról, hogy Cesc a barcába akar menni, de az ára sok.... ha sok akkor mondjanak le róla, keressenek mást. Több csapat is érdeklődik iránta, de érdekes csak a barca cigánykodik. :noway:

#462 március 30, 2011, 21:19:04, csacsi1899
Akkor mondanám, hogy a Calciopolihoz a Milannak kb semmi köze nem volt, egy telefonbeszélgetés volt bizonyítékként az egyik alkalmazott ellen, amikor annyit mondott, hogy nem tetszett neki a bíróküldés. Ez más csapatnál biztos soha elő sem fordul, ugye...?
Ugynolyan politikai döntés volt, mint Berlusconi lejáratása Rubyval, vagy Ibra eltiltása a derbyről.

A mocskos moratti ennél sokkal tetvesebb dolgokat csinált, mégse baszogatja senki...

A spanyolok, ill a Barca doppingolását, meg nem azért említem, mert valami madridistától hallottam,
csak nyitott szemmel nézem a sportot, és aki ugyanígy teszi, annak rögtön feltűnik az, hogy ezek soha nem sérültek,
és olyan fizikai adottságokkal rendelkeznek, mint senki más...

Amúgy:  :beerchug:

Idézetet írta: TiB Dátum március 30, 2011, 21:56:09
Tehát akkor csak egy ártatlan telefonhívás miatt vontak le tőletek pontot,...

Pontosan jól látod.  :D
Annyit hozzátennék, hogy nálunk ez az ártatlan telefonhívás volt, a gobbiknak meg vagy 26 meccs bizonyított manipulálása.
Az azért nem mindegy...

#464 március 31, 2011, 11:06:08, csacsa44
El kellene olvasni azt a kibaszott "Az olasz futballbotrány krónikája" című könyvet, és akkor nem lenne ennyire savazva szeretett csapatom a Juve! Ha kell kölcsönadom, csak hogy egy kicsit tisztább legyen a kép mindenkiben. Nem osztani akarom az észt, ne értsetek félre, csak kurvára idegesít már, hogy állandóan a Juve van baszogatva, miközben büntetésül elvettek tőlünk két bajnoki címet meg kizártak másodosztályba. Azóta végünk, R-GO tönkre lett téve a csapat hosszú évekre. Nem volt véletlen a büntetés, bűnhődni kell a vétkeseknek, de azért ne essünk már túlzásokba! A Juve méltánytalan büntetést kapott, az egész Serie A egy nagy rakás fertő, a csapatok min. 40 százalékát ki kellett volna zárni a picsába. És ne gondolja senki / csacsi1899 /, hogy a Milan egy ártatlan telefonhívással van a buliban, az interről meg nem is beszélve, ott van a dög kutya elásva, onnan jön a fertő! És még valami, már írtam valahun: a calciopoli folytatódik, ne felejtse el senki, jön még kutyára dér vagy mi a tököm! Még egyszer mondom: "Az olasz futballbotrány krónikája", és ez nem reklám, csak egy kicsit világosabbá teszi az elméket, főleg azokét, akik még tisztán és reálisan próbálják látni a helyzetet! Nyilván egy olyan Milan v. Inter drukker, aki a bezárt kis világában él és nem lát több színt csak a piros-fekete, kék-fekete, az hiába olvassa el, az attól még ugyanúgy egy helyben toporog a zöld lámpánál, mint kezdő buzi a gőzfürdőben..

csacsi "drusza", facér kell felbosszantanod!  ;D Leírom, mielőtt jönne egy újabb földönkívüli osztani azt észt, hogy nyilvánosan lebuziztam itt mindenkit, és később megmagyarázkodnom, meg elnézést kell kérnem, nem, nem! Az egy hasonlat " földönkívüli okoska szépöcsém", és nyilván vagy legalábbis feltételezem, hogy itt nem olyan drukkerek vannak akik nem ismerik a zöld színt. Érthető?  ;D

Hallgassátok! ;D

http://www.youtube.com/watch?v=i5bOFQpaBU0