III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Jól elkalandoztatok, pedig az lenne a lényeg, hogy minél többen szidjuk a barcát... ;D :P

Idézetet írta: Cesc18 Dátum március 31, 2011, 11:11:41
Jól elkalandoztatok, pedig az lenne a lényeg, hogy minél többen szidjuk a barcát... ;D :P

;D Valamivel fel kell dobni a topikot! Most szólok, hogy az előbbi hozzászólásom fizetett politikai hirdetés volt!  ;D

#467 március 31, 2011, 11:54:06, csacsi1899
csacsa Brader!

A Milan biztos benne volt, azért nem nyert adott időszakban semmit olaszhonban...
(Ilyen BL-eket kellett nyerni, ha már otthon nem lehetett  ;D  )

Ha elvolvasom a könyvet, akkor se lesz semmi, nem biztos, hogy úgy volt ahogy ott leírták...
(Ha van linked a letöltéshez jöhet...)

Amúgy a Milant is kizárták 82-ben, úgyhogy nem kell annyira zokon venni ezt a büntetést...
Illetve olyan szinten vagyok elfogult, hogy meggyőződésem: mi nem voltunk benne...  :D   :D

Szidjuk inkább együtt az intert, meg Leonardot:

Uomo di merda
Leonardo uomo di merda
Uomo di merda
Leonardo uomo di merda

#468 április 04, 2011, 18:53:29, csacsi1899
Fantasztikus koreográfiával "kedveskedett" az AC MILAN első számú szurkolótábora a Curva Sud, a klubot korábban 13 évig szolgáló, most a legnagyobb rivális kispadján ülő Leonardonak.

"Leonardo da Vinci híres festményét, Az utolsó vacsorát rajzolták fel, mindenki piros-feketébe volt öltöztetve, kivéve a Jézust 30 ezüstért eláruló Júdást, akit kék-feketének színeztek ki, természetesen ő volt Leonardo."

http://www.youtube.com/watch?v=JnD-pd3pBoI


Aztán természetesen az egész meccsen zúgott a
Uomo di merda
Leonardo uomo di merda

http://www.youtube.com/watch?v=H4ht-CrbAEE&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=8nVB3ktL8-s&feature=related

Az viszont szerencse, hogy a vezércimbijüket még időben elkapták a csendőrök: http://ujszo.com/rss/2011/04/02/orizetben-az-ac-milan-vezerszurkoloja-bomba-volt-a-kocsijaban.

#470 április 04, 2011, 22:07:58, csacsi1899
Idézetet írta: rosco Dátum április 04, 2011, 21:35:55
Az viszont szerencse, hogy a vezércimbijüket még időben elkapták a csendőrök: http://ujszo.com/rss/2011/04/02/orizetben-az-ac-milan-vezerszurkoloja-bomba-volt-a-kocsijaban.

Eléggé "gagyi" ez a cikk, ráadásul nem is tényszerű. Az emberkénél egyáltalán nem házi készitésű bombát, hanem néhány petárdát találtak, persze az említett baseballütő, kés, gázsparay kombó mellett.  A Commandos Tigre egyébként egy kisebb szekció, a Curva Sud alatt helyezkedik el.
Szerencsére tőlük nem sikerült elvenni a pirotechnikai eszközöket, ezért tudtak produkálni a félidőben egy ilyen bemutatót:
http://www.youtube.com/user/Papomilano#p/u/0/B_Hi5CNo9mw
Különben meg szerintem a petárda - füstbomba egy jó hangulatú derbynek velejárója, aki csendben akar ülni, és néha tapsikolni, az járjon Real meccsre...
  ::) :P

#471 április 05, 2011, 00:27:11, rosco
Azt mondja el nekem valaki, hogy mi a fenének kell mindenképp meghívni a Copa Amerikára egy Dél-Amerikán kívüli ország válogatottját? A Hispán válogatott játékosok biztos örülnének ennek a nyári programnak (egy VB és egy EB között kitűnő pihenés), bár gyanítom, hogy ha elfogadják a meghívást nem legerősebb kerettel fognak elutazni Argentínába és a barcás, valamint a reálos sztárok kimaradnak a buliból.

Japán? Spanyolország? Copa Americán? Ez a hír inkább ide való!

Idézetet írta: TiB Dátum április 05, 2011, 12:06:16
Japán már szerepelt egyszer, 1999-ben játszott egy döntetlent Bolívia ellen, és kétszer kikapott. Az Usa pedig már többször ott volt, mint meghívott.

Ha a torna nevéből indulok ki, az USA szereplése még rendben is van. Na de Japán? Igaz, az auszik is "átigazoltak" az ázsiai zónába, de azért nekem ez így akkor sem kóser.
Mi jöhet még? Platiniék meghívják Messiéket az EB-re?


Európa-liga: norvég, angol és svéd pluszinduló a fair play miatt

Norvégia, Anglia és Svédország indíthat plusz 1-1 csapatot a labdarúgó Európa-liga 2011–2012-es idényében, köszönhetően a sportszerűségi ranglistán elfoglalt dobogós helyezésének. A norvégokat az Aalesund, a svédeket a Häcken, az angolokat pedig várhatóan a Fulham képviseli majd a selejtező első körében.

Az európai kupamérkőzéseken az UEFA megfigyelője több kritérium alapján – sportszerű játék, sárga és piros lapok száma, az ellenfél és a játékvezető tisztelete, a közönség és a klub tisztségviselőinek viselkedése – osztályozza a klubokat. Az értékelések alapján jön létre az UEFA fair play rangsora, amelynek első három helyezettje delegálhat pluszcsapatot az Európa-ligába (csak azok az országok vesznek részt az összevetésben, amelyek klubjai legalább 34 meccset játszottak 2010. május 1. és 2011. április 30. között – Magyarország a 25. a listán).

A norvégok házi fair play rangsorát az Aalesund zárta az élen, a svédeknél a Häcken a 3., de az első kettő már egyébként is kiharcolta az európai kupaszereplést. Ez a helyzet az angoloknál is, náluk a Fulham a Chelsea-t követi a rangsorban, de a ,,kékek" már BL-indulónak mondhatják magukat – ám a norvégokkal és a svédekkel szemben az angoloknál még nem hivatalos a sorrend.

Az angoloknak így a 2011–2012-es évadban egyedüliként nyolc klubcsapatuk indulhat az európai kupákban.

"Dzsudzsák Balázst, a PSV Eindhoven magyar labdarúgóját Mahacskalába (Dagesztán fővárosába) várják - írta szerdai számában az orosz Szport Ekszpressz című sportlap. Amennyiben valóban létrejön az elsőre elég hihetetlennek tűnő tranzakció, a légiós Roberto Carlos-szal alkothatna félelmetes balszárnyat.

- pepsifoci.hu - Az újság internetes oldalának vezető hajnali híre szerint az Anzsinak sikerült megállapodnia a holland PSV 24 éves támadójának átigazolásáról. A mahacskalai klubhoz a beszámoló szerint a nyáron érkezik majd a magyar játékos, amikor megnyílik az átigazolási időszak.

A Szport Ekszpressz emlékeztetett arra, hogy Dzsudzsák 2007 óta a PSV játékosa, s ez idő alatt 57 gólt lőtt 155 mérkőzésen. Többször is a hónap játékosának választották Hollandiában, s az élen végzett a "kanadai listán", azaz a gólok és a gólpasszok összesítése alapján. Emellett rendszeresen meghívják a magyar válogatottba.

A Mahacskala legnagyobb sztárja jelenleg a brazil Roberto Carlos. MTI"

Forrás: pepsifoci.hu


;D  ;D  ;D


Idézetet írta: csacsa44 Dátum május 18, 2011, 12:46:28
"Dzsudzsák Balázst, a PSV Eindhoven magyar labdarúgóját Mahacskalába (Dagesztán fővárosába) várják - írta szerdai számában az orosz Szport Ekszpressz című sportlap. Amennyiben valóban létrejön az elsőre elég hihetetlennek tűnő tranzakció, a légiós Roberto Carlos-szal alkothatna félelmetes balszárnyat.

A Mahacskala legnagyobb sztárja jelenleg a brazil Roberto Carlos. MTI"


A Mahacskala kapja be a lankadt lábamközöttit. Hétvégén leamortizálták a szép 125-ös oddsos szelóm, pedig éppen R.Carlos miatt választottam Őket.  :redchug:

De jó lenne, ha odamenne. Akkor minden hétvégén nézhetnénk a sport1-2-m-en az Anzsi összes meccsét! Bár reménykedem, hogy Üzbegisztánba fog menni, mert engem az a liga jobban érdekel!  ;D

Nem elviccelve nagyon komoly döntés előtt áll a Bazsi fiú. Annyi esze csak van, hogy a karrierjét fontosabbnak tartja, mint a pénzt. Nem mintha bármelyik potenciális jelöltnél nem csillagászati lenne a gázsija...
Szerintem ezt ő is tudja + Linduska úgy sem engedi oda ;D