III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Áááááááááá, ilyen nincs!  ;D

Bakker, aki ennyire balfasz, miért focizik egyáltalán?! És ezek focistának nevezik magukat...

Idézetet írta: Milan Dátum november 16, 2011, 13:19:34
Egyik szemem sír, másik szemem nevet. A mai nap egyik mérkőzése:

Etiópia - Szomália! :)

Nem elég soványak ezek az emberek, még szaladni is szeretnének?

Úgy tűnik az etiópok voltak éhesebbek (a sikerre), 5-0! :)


A Motherwell - Hibernian meccs tegnap félbeszakadt, van már időpont, hogy mikor játsszák újra vagy fejezik be? Előre is köszönöm!

#529 december 03, 2011, 23:21:25, Milan
...

Sziasztok!
Ismeritek ezt az oldalt?
Érdemes szerintetek innen informálódni?

:bash:

Idézetet írta: kisfiunagyfiu Dátum december 03, 2011, 19:08:17
...

Sziasztok!
Ismeritek ezt az oldalt?
Érdemes szerintetek innen informálódni?

:bash:

Óvoda rég lejárt. Ülj le, 1!

Most komolyan azt gondolod, hogy itt reklámozhatod a weboldalt?  ;D


Idézetet írta: csacsi1899 Dátum december 17, 2011, 11:45:51
Szegény Dzsudzsákot jól lehúzta Linduska:
Bár van miből...

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/50-millioval-verte-at-parja-a-sztarfocistat-2074856

A szerelem vak, tartja a mondás is. :) Ennyi pénzből már jó néhány család Karácsonyát széppé lehetne tenni, de szerintem Dr. Szöszinek más tervei vannak a "jutalékkal". :laugh:

Linduska ( aki egy ........... ) jol jart  ;D

Idézetet írta: gerry Dátum december 18, 2011, 14:40:05
Linduska ( aki egy ........... ) jol jart  ;D

Ilyen jól keres egy (rafinált) kurtizán. ;D Kezdő jogászként sokat és sokáig kellett volna melóznia ennyi pénzéért. :)


Idézetet írta: rosco Dátum december 19, 2011, 18:05:26
Ilyen jól keres egy (rafinált) kurtizán. ;D Kezdő jogászként sokat és sokáig kellett volna melóznia ennyi pénzéért. :)

De a gyakorlatot már szerzi megfelé, mert állítólag ingatlanjogász lesz...  ;D

Idézetet írta: csacsi1899 Dátum december 19, 2011, 18:25:15
De a gyakorlatot már szerzi megfelé, mert állítólag ingatlanjogász lesz...  ;D

Akkor ez az ügylet kiváló referencia. ;D

Rivaldo Magyarországon fejezné be pályafutását?

A Győri ETO FC nem tudna versenybe szállni érte, de a Diósgyőrnél tervezik, hogy kapcsolatba lépnek az aranylabdás brazil menedzserével.

Parlagon hever egy világklasszis, pályafutása végéhez közeledő brazil futballista, Rivaldo, akinek a megszerzése a magyar klubok számára is elérhetőnek tűnik. Az 1999-es aranylabdás támadó középpályás legutóbb hazájában, a Sao Paulóban futballozott, de ott 39 éves kora miatt a következő idényben már nem számítanak rá, így most szabadon igazolható. A világbajnok futballista egyetlen pillanatra sem esett kétségbe, amikor kiderült, hogy körön kívül került, azonnal kijelentette ugyanis, hogy még legalább egy évig játszani szeretne. Ügynöke ennek megfelelően néhány napja meg is kereste a szerb Partizan Beogradot, ahol azonban 19 ezer szurkoló írásos petíciója ellenére, szintén a kora miatt nem tartottak igényt Rivaldóra.

A Bors információi szerint viszont Miskolcon érdeklődőek e tekintetben: a vezetők azt tervezik, felveszik a kapcsolatot Rivaldo menedzserével.

– Rivaldo megkörnyékezését egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, hiszen az igazolásokért nem én felelek – mondta Körmöndi Zoltán, a Diósgyőr marketingigazgatója.

– Az biztos, hogy a marketinget tekintve főnyeremény lenne a leigazolása. A szurkolóink megőrülnének érte, a nevével ellátott mezeket vinnék, mint a cukrot, és a világ érdeklődését is magunkra irányíthatnánk.

– Ha Rivaldo hozzánk jönne, azonnal meg kellene duplázni a stadion méretét, mert már most is szűkösen vagyunk – reagált a még csak teoretikus kérdésre Benczés Miklós, a DVTK edzője. Klement Tibor, a Győr ügyvezetője úgy véli, klubja nem tudna versenybe szállni Rivaldóért, de elismeri, hogy az ő képességeivel még 39 évesen is segíthetne a csapatnak.

Bundaügy: egyre többen jelentkeznek, hogy vallomást tegyenek

A közelmúlt eseményei hatására egyre többen jelentkeznek be az ügyészségen, hogy vallomást kívánnak tenni.

A fogadási csalások nyomozása során eddig gyanúba került 13 manipulált mérkőzés és 16 gyanúsított személy még csak részeredménynek tekinthető, hiszen a közelmúlt eseményei hatására egyre többen jelentkeznek be az ügyészségen, hogy vallomást kívánnak tenni - mondta Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

A szóvivő a Digi Sport hétfői Reggeli Start című adásában kijelentette: nem csak üres frázis, hogy a nyomozás továbbra is nagy erőkkel, széles körben és nemzetközi szinten folyik. Labdarúgó hasonlattal élve úgy fogalmazott, hogy a jelenlegi állás olyan részeredmény, amelynél maga a mérkőzés vezetője sem tudja, hogy meddig tart a meccs. Fazekas Géza hozzátette, hogy az ügy nagy médianyilvánossága, illetve az eddigi események hatására egyre többen jelentkeznek az ügyészségen, hogy vallomást kívánnak tenni, s meg akarják osztani azokat az információkat, amelyek a rendelkezésükre állnak, akár az eddigiekkel, akár pedig olyan eseményekkel kapcsolatban eddig még senkit sem gyanúsított meg az ügyészség.

"Több személy és mérkőzés van jelenleg is képben. Ezek akkor válnak majd publikussá, ha a megalapozott gyanút valakivel már közöltük" – fogalmazott szóvivő, aki hangsúlyozta, hogy jövőre vonatkozó kérdéseket továbbra is kénytelen elhárítani.

Fazekas Géza cáfolta azt az értesülést, hogy a magyarországi nyomozás egy olyan lista alapján indult el, amelyen 200 labdarúgó neve szerepelt.

"Ezt Aczél Zoltán ügyvédje dobta be a sajtóba, s ezt mind az MLSZ, mind a főügyészség határozottan cáfolta" – jelentette ki, majd hozzátette, hogy a hazai szálak felgöngyölítése azután indult el, hogy az MLSZ-nek voltak információi a gyanús meccsekről, s ezek döntően a bochumi ügyészség vizsgálatából táplálkoztak.

A szóvivő felhívta a figyelmet arra, hogy a magyarországi fogadási csalások egy nemzetközi bűnszövetkezet szervezésében történtek.

"Egyre jobban körvonalazódik egy olyan nemzetközi bűnszervezet, amely egy távol-keleti központtal működik, és gyakorlatilag olyan jól strukturált, hogy Európában is több országban voltak úgymond helyi rezidensei. Az egyik ilyen személy volt az a K. Zoltán, akit még az első letartóztatatási hullámban fogtunk el, s jelenleg is előzetes letartóztatásban van."

A bűnszervezet működését is ismertette Fazekas Géza: "A magyarországi szervezet felkínált a nemzetközi szervezetnek mérkőzéseket, hiszen nyilván mindenkinek megvolt a maga kapcsolati hálója. Ezen keresztül felmérték úgymond a piacot, hogy mely mérkőzéseket, játékosokat, vagy éppen bírókat lehet sikeresen manipulálni, és miután felkínálták a központnak az adott mérkőzést, s ott gyakorlatilag, mint egy jól működő vállalatnál, cél-haszon elemzés alapján eldöntötték, hogy megteszik-e a fogadást az adott mérkőzésre vagy sem, manipulálják vagy sem. Amennyiben a döntés pozitív volt, ekkor indult be a folyamat, s ekkor jutott el a labdarúgókig, vagy adott esetben a bírókig ez a történet. A vesztegetés összege attól függött, hogy milyen tétekről és milyen szintű mérkőzésről volt szó."

A szóvivő kiemelte, hogy büntetőjogi szempontból nem az a fontos, hogy mekkora a vesztegetés összege, hanem az, hogy valaki milyen pozícióban fogadja el a pénzt:

"Ha focistaként, az még csak gazdasági vesztegetésnek számít alapesetben, ha viszont edzőként, akkor már önálló intézkedésre jogosult személynek számít a büntetőjog szerint, és ezért sokkal súlyosabban bűnös" – jelentette ki Fazekas Géza, majd hozzátette, hogy minden esetben a megvesztegetett személyt bünteti súlyosabban a törvény, s a tételkeret három év szabadságvesztéstől indul és gazdasági vesztegetés esetén elmehet 10 évig.

Fazekas Géza azt is hangsúlyozta, nem mind a 16 gyanúsítottat gyanúsítják azzal, hogy tagjai lettek volna az említett nemzetközi bűnszövetkezetnek:

"Aczél Zoltánnal sem közöltünk ilyen gyanút, az ő esetében kétrendbeli, 5-10 éves szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekményről van szó" – fogalmazott a szóvivő.