III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Cesc18 Dátum szeptember 28, 2012, 11:59:36
http://oneunited.hu/2012/09/27/10-ev-utan-nyert-milliokat-fia-meccsevel/

Aztán, hogy mennyi igaz ebből... ;D
Már miért ne lehetne igaz? A fogadások őshazájában nem úgy mennek a dolgok mint nálunk (hitetlenkedés, "hiszem ha látom", stb.).

Idézetet írta: benson Dátum szeptember 28, 2012, 12:13:27
Már miért ne lehetne igaz? A fogadások őshazájában nem úgy mennek a dolgok mint nálunk (hitetlenkedés, "hiszem ha látom", stb.).

Nem mondtam, hogy nem igaz...

Mivel szelvény nincs csatolva, így pont ugyanannyira lehet igaz, mint sem :)

Kíváncsi vagyok, hogy az Nb1-ben is hozza-e majd ezt a fazont, nagy arc ;D

a magyar foci nyilatkozatkirálya a kte új edzője

Az életéért küzd a Hoffenheim középpályása


Karambolozott, és olyan súlyosan megsérült Boris Vukcevic, a Hoffenheim labdarúgója, hogy az orvosok az életéért küzdenek - adta hírül honlapján a német klub.

A középpályás autója péntek délután tehergépkocsival ütközött. A 22 esztendős játékost, aki fejsérüléseket szenvedett, helikopterrel vitték a heidelbergi kórházba.

Vukcevicet megműtötték, jelenleg mesterséges kómában tartják, állapota kritikus - írták a Hoffenheim honlapján. A teherautó sofőrje kisebb sérülésekkel megúszta az esetet.

Az autóbaleset Bammental közelében az autópályán történt. A Bildnek nyilatkozó szemtanú szerint a középpályást a tűzoltók vágták ki a roncsból. A lap információ szerint az autópályaszakaszon megengedett 70 km/órás sebességet kevéssel átlépte Vukcevic, 76 km/órával haladt.

"A hír mindannyiunkat, játékosok, edzőket megdöbbentett. Gondolatban Borisszal és családjával vagyunk" - nyilatkozta Andreas Müller, a Hoffenheim menedzsere.

Vukcevic 2008 nyarán a Stuttgart utánpótlásából igazolt a sinsheimi együtteshez. 2009 májusában debütált az élvonalban, eddig 78 Bundesliga-mérkőzésen szerepelt, ezeken hatszor volt eredményes. Hatszor szerepelt a német U21-es válogatottban.


Forrás: hathárom.hu

Pászkány Árpád tízezer dolláros prémiummal tüzeli a kolozsváriakat

A romániai CFR Cluj csapata BL-mérkőzésen fogadja a Manchester United együttesét a keddi nap folyamán. A kolozsvári csapatnál fogadkoznak, hogy jó eredményt fognak elérni.

Az erdélyi klub tulajdonosa, Pászkány Árpád állítólag fejenként 10000 dollárt ajánlott játékosainak amennyiben nem szenvednek vereséget az angolok ellen és hétvégén legyőzik a Steaua Bukerestet.

A Cluj csapatának nem lesz könnyű dolga, a Manchester várhatóan Robin van Persiet és Wayne Rooneyt is beveti, így a kolozsváriaknak sokat kell majd a védekezéssel törődni. Román sajtóértesülések szerint kivárásra játszanak a hazaiak, ami a Basel és a Braga ellen már bevált.


Forrás: hathárom.hu

Egy éve verhetetlenek vagyunk a bajnokságban!

Hajdúszoboszló–Várda SE 0–2 (0–1)


Ez még akkor is megsüvegelendő, ha csak az NB.III. Tisza-csoportjáról beszélünk.  :great:

 :beerchug:

Idén vállalnátok a feljutást? Bár most az átszervezések miatt azt sem tudom hogy lesz; osztályozót játszanak majd az NB3-as bajnokok?

Idézetet írta: Latzka Dátum október 07, 2012, 09:38:44
:beerchug:

Idén vállalnátok a feljutást? Bár most az átszervezések miatt azt sem tudom hogy lesz; osztályozót játszanak majd az NB3-as bajnokok?
Mi az idén is vállaltuk volna, sőt az engedélyünk és megvolt rá! Azért nem indultunk az NB.II.-ben, mert a pályát nem fogadták el a szövetségben és így Baktalórántházán kellett volna a hazai mérkőzéseket játszani. Én nem tudom, hogy milyen előírások vannak erre vonatkozólag, de a mi pályánk egy csodálatos környezetben lévő ékszerdoboz. Az évek során nálunk járt NB.I.-es csapatok vezetői, játékosai is csak áradoztak róla. Nos a vezetés (józanul és jogosan) a visszalépés mellett döntött. Ez a mi csapatunk! Tele született kisvárdai vagy nagyon régen Kisvárdán élő játékossal és nagyon szeretjük Őket! ..... és akkor is nagyon szeretni fogjuk, ha ne adj Isten a jövő héten megszakad ez a páratlanul (30(!) mérkőzés veretlenül) szép sorozat.  :)

Érdemes lesz figyelni rá:

Alen Halilović - najmlađi strijelac u povijesti HNL-a

Figyeljétek hogy megy a jobb szélén...

A Manchester, s a Real nem mától figyeli, s hát látszik a videón is, hogy nem hiába.

Aki viszi fel a labdát azért ő se kutya, labdával majdnem olyan gyors, mint a szélső, és kiváló passzt ad neki.


Ez beadásnak volt szánva, nem is nézett a kapu felé mielőtt belerúgott a labdába. :) Ennek ellenére nagyon szép gól sikeredett belőle. :great:

Várda SE: 31 mérkőzés veretlenül a bajnokságban!  :great:

Utólagos engedelmetekkel maradok ebben a topicban a magam témájával, de ez már tényleg egy olyan sorozat, melyet szerintem érdemes végig követni és esetleg rajtam kívül mást is érdekelhet.

Tegnap már nagyon "rezgett a léc", de nincs ebben semmi meglepő hiszen a "kis Loki-t" fogadtuk, tehát borítékolható volt a nehéz mérkőzés. Viszont a mi fiaink valamit nagyon tudnak: KÜZDENI! Nos e mellé még a szerencsével sem álltunk hadilábon, így újabb sikert ünnepelhettünk!  :)

Várda SE–Létavértes 2–1 (0–0)


Kisvárda, 400 néző, v.: Nagy F. Várda SE: Dobó V. – Lakatos I., Hegedűs T., Mező Á., Tóth Gy., Lakatos T. (Spekker, 66.), Oláh D., Iván A., Fodor A., Farkas M. (Soós T., 77.), Bagin. Edző: Révész Attila. Létavértes: Póser – Kinyik, Hajdu I., Holecz, Kovács G., Burics, Mokánszki, Berdó, Király V., Boros J., Kertész T. Edző: Gyarmati András.

Végig uralta a mérkőzést a Kisvárda, de az első félidőben csak Iván Attila lécet megrengető lövéséig jutott. A hajrában egyértelműen felülkerekedtek a hazaiak, mégis a Léta jutott előnyhöz, ám valami hihetetlen hajrával, két jól eltalált lövéssel nemcsak a veretlenségét mentette meg a listavezető, hanem a három pontot is begyűjtötte. Gól: Fodor A. (89.), Spekker (93.), illetve Kertész T. (83.). Jó: Hegedűs T., Iván A., Fodor A., Spekker, illetve Holecz, Király V., Kertész T. (Tudósító: Bodnár Tibor)

Révész Attila: – A várakozásunk beigazolódott, és remek mérkőzést vívtunk a Létával. A kezünkben tartottuk a mérkőzést, különösen a második félidőben, ám ekkor váratlanul veszélybe került a több mint egy éves veretlenségünk, ám ezután már a tavalyi csapatomat láttam a pályán. Ettől szebb születésnapi ajándékot nem is kaphattam volna, köszönöm fiúk! 


#749 november 03, 2012, 19:12:20, Várda64
Várda SE: Megvan a 32. is!   :great:

Tiszakanyár–Várda SE 0–3 (0–1)  :great:

Tiszakanyár, 500 néző, v.: Kátai. Tiszakanyár: Lippa J. – Pócsi, ifj. Koskovits Gy., Morauszki, Dolhai, Ruska, Deák T. (Illés A., 88.), Makai I. (Csombók Z., 58.), Die, Gombkötő S. (Phrakonkham, 50.), Balázsi P. Edző: Koskovits György. Várda SE: Petranics – Tóth Gy., Hegedűs T., Mező Á., Fodor A., Farkas M. (Brankovics P., 62.), Oláh D. (Spekker, 19.), Miskolczi, Iván A., Lakatos I., Bagin (Soós T., 77.). Edző: Révész Attila.

A kiállításig méltó ellenfele volt a Tiszakanyár a listavezetőnek, de a második félidőben már nem tudta az egyértelműen felülkerekedő Kisvárda támadásait megfékezni, így a vendégcsapat biztos győzelmet aratott. Gól: Iván A. (27.), Miskolczi (50. és 69.). Kiállítva: Die (második sárga lap után, 30.). Jó: Deák T., Morauszki, ifj. Koskovits Gy., illetve Miskolczi, Fodor A., Iván A. (Tudósító: Háda Tivadar)

Koskovits György: – Ahhoz, hogy ilyen feladatokat megoldjunk, nagyon sokat kell még dolgozni a csapatnak. Sajnos több gyenge teljesítmény is hozzájárult ehhez a vereséghez, mindamellett úgy gondolom, a külső körülmények is befolyásolták a meccs kimenetelét.

Révész Attila: – Végig meggyőzően, gyorsan és pontosan játszottunk, teljesen egyértelmű volt a fölényünk, és a hazaiak létszámbeli megfogyatkozása után már nem volt kérdéses a győzelmünk.

Amint ígértem hétről-hétre jelentkezem erről a páratlan sorozatról. Szomszéd várak rangadója volt ez, amit végül tükörsimán lehoztak a Srácok.  :)