III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Michel Platini egyre-másra szórja a meglepő ötleteket: az Európai Labdarúgó-szövetség elnöke ezúttal azzal állt elő, hogy duzzasszák 64 csapatosra a Bajnokok Ligája főtábláját. Ez lényegében az Európa-liga eltörléséhez vezetne.

Michel Platini nemrégiben azzal rukkolt elő, hogy a 2020-as Európa-bajnokságot tizenkét különböző országban rendezzék, és állítólag csak idő kérdése, hogy véglegesítsék a tervezetet.

Az UEFA elnöke ez alkalommal az Ouest-France francia napilapnak nyilatkozva vázolta fel, hogyan kellene megreformálni a Bajnokok Ligáját

,,Most is folyik arról a vita, hogy az európai kupasorozatokat hogyan kellene lebonyolítani 2015 és 2018 között. Beszélünk róla, és 2014-ben döntést hozunk. Még semmi sem dőlt el" – fogalmazott Platini, majd hozzátette: a 64-es BL-főtábla és Európa-liga eltörlése is a lehetőségek között szerepel.

Azt nem taglalta az európai labdarúgás első embere, hogy ennek a forgatókönyvnek mekkora az elfogadottsága, de a nemzetközi sajtó már most készpénznek veszi, hogy ezt támogatják majd a döntnökök.

A Barcelona elnöke, Sandro Rosell egyébként szintén a 64 csapatos BL mellett érvelt a közelmúltban, amit a spanyol bajnokság létszámcsökkentésével találna tarthatónak.

Platini a rasszizmus témáját sem kerülte meg, és nyugtalanítják a mind gyakoribbá váló atrocitások.

,,A probléma valós. Az elmúlt években tapasztaltam, hogy egyre erősödik a nacionalizmus, ami komolyan aggasztó. Ahogy a francia miniszterelnök, Francois Hollande is fogalmazott megválasztása előtt: mindent meg kell tenni a rasszizmus, a bundázás és a dopping megfékezéséért."

"Szűkítették az év góljára pályázó futballisták listáját is. A kolumbiai Radamel Falcao, a brazil Neymar és a szlovák Stoch találata került be a legjobb háromba, közülük kerül majd ki az a játékos, aki a 2012-es Puskás-díjat kapja."

forrás: sportgeza.hu

Meglehetősen botrányos felvételek kerültek a The Sun tulajdonába Gera Zoltán csapattársáról, Liam Ridgewellről, aki fürdőszobájában húszfontosokkal törölte ki a fenekét. A játékos szerint fogadásból csinálta.

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_2_mw52uv5qy6.jpg




Idézetet írta: rosco Dátum december 05, 2012, 12:14:29
Mondd azt, hogy neked nem tetszik... :)
Szó ami szó, szép formás .....  ;D ;D ;D


Mutatott produktum alapján a brazilnak kell mennie; amikor láttam a Zenitben, akkor mindig ótvar gyenge volt.


Idézetet írta: Latzka Dátum december 05, 2012, 14:55:47
Mutatott produktum alapján a brazilnak kell mennie; amikor láttam a Zenitben, akkor mindig ótvar gyenge volt.

Azert csak nem dognak ki egy 60 millios jatekost!

Idézetet írta: csaby18 Dátum december 05, 2012, 16:16:20
Azert csak nem dognak ki egy 60 millios jatekost!

Kizárt, a szibériai edzőtáborban formába hozzák. Annak idején a Man Citynél sem tették ki Tevezt, pedig ő még a városból is lelépett, több 10 milliót nem kótyavetyélnek csak úgy el. Ha nagyon nem találja majd a helyét lehet kölcsönadják valahova, de 55 milla körül egyik klub sem fogja megvenni. Szerintem jelentősen áron felül vették meg nyáron, még a portói formájában sem ér ennyit.

Henry: januártól újra Arsenal!

Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság holtidényére visszatér korábbi klubjához, az Arsenalhoz Thierry Henry, a New York Red Bulls francia világ- és Európa-bajnok csatára.

A goal.com című honlap beszámolója szerint a 35 éves támadó mindenben megállapodott a vezetőkkel, már hetek óta a londoniakkal készül, ám hivatalosan csak január 1. után "mutatkozhat be" az együttesben és körülbelül márciusig szerepelhet a szigetországban.

A 35 éves sztárjátékos - aki felkerült arra a háromfős listára, amelyről kikerül majd az idei MLS-szezon legértékesebb labdarúgója - 228 góljával az Arsenal történetének legeredményesebb futballistája. Az előző télen is kölcsönvette őt a New Yorktól az angol egyesület, akkor hét mérkőzésen két alkalommal volt eredményes.


Idézetet írta: rosco Dátum december 05, 2012, 12:14:29
Mondd azt, hogy neked nem tetszik... :)

Ilyent soha nem mondanék... ;)