III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Benzema 216-tal száguldott, akár le is csukhatják


A Real Madrid csatára, Karim Benzema február 3-án éjjel 216 km/h-val száguldott Audijával az M-40-es autópályán. A francia játékost akár börtönbe is küldhetik.

Benzema a Granda elleni bajnoki után (ahol 1-0-ra kikaptak a királyiak) száguldott haza, a közlekedési kamerák La Finca-i otthona közelében fényképezték le. A sebességhatár 100 km/h volt, amit jócskán átlépett a 25 éves futballista. Az Audit egyébként novemberben kapta az autógyártól, amikor a blancók mindegyik játékosa választhatott egy modellt. Benzema korábban, 2009 novemberében Madridban nekihajtott egy fának, ugyanazon év karácsonyán Réunion szigetén törte össze kocsiját, 2011 júniusában Ibizán száguldozott, amit megúszott pénzbüntetéssel.

Benzemát kedden hallgatták ki a bíróságon, a közúti közlekedés biztonságának veszélyeztetésével vádolják. A támadó kérte a bírót, hogy a tárgyalást halasszák el, mivel csapatával a szombati, Barcelona elleni bajnoki mérkőzésre készül. Ennek a kérésnek helyt adtak.

A spanyol beszámolók szerint Benzema négy évre is búcsút mondhat jogosítványának, de a legsúlyosabb esetben börtönbüntetést is kiszabhatnak rá, ami háromtól hat hónapig terjedhet. Természetesen pénzbüntetéssel is számolnia kell, és akár közmunkára is ítélhetik.

Ugyanakkor nemcsak Benzemának van félni valója: az El País rendőrségi forrásra hivatkozva azt is megírta, hogy egy másik Real-játékost is lekapcsoltak gyorshajtás miatt, az illető 260 km/h-val száguldott. A Porschét vezető labdarúgót nem nevezték meg.


Forrás:hatharom.hu

Én úgy tudom, hogy Ronaldo nagy Porsche fan.  :)

Idézetet írta: BvB_09 Dátum február 28, 2013, 16:35:27
Én úgy tudom, hogy Ronaldo nagy Porsche fan.  :)

Hát őt aztán megnézném közmunka közben ;D

Olyat távolból sem látott még, én úgy érzem  :police:

A Green Monsters szurkolói csoport közleménye:

"Kedves Szurkolótársaink!

Bizonyára mindannyian tisztában vagytok vele, hogy a Ferencváros számára az év meccse lesz a vasárnapi! Természetesen ennek megfelelő hozzáállást várunk el a csapattól, ugyanakkor fontos, hogy mi szurkolók is ennek megfelelően álljunk a mérkőzéshez!

A legfontosabb, hogy mindenki próbáljon időben, minél hamarabb bejutni a stadionba. A kapukat már 14:00-tól megnyitják. Erre a mérkőzésre egy egész stadionos látvánnyal készülünk, amelyet kizárólag akkor tudunk sikeresen kivitelezni, ha kezdés előtt már mindenki a helyén van. Nagy tömeg lesz, tényleg csak az érkezzen az utolsó egy órában, akinek halaszthatatlan dolga van! A koreográfiával kapcsolatban a hosszanti oldalon helyet foglalókat kérjük, figyelmesen olvassák el majd a kiosztott szórólapokat, a kapu mögöttiek pedig kövessék az előénekes utasításait!

Aki a B-középbe váltott belépőt, az ne feledje, hogy hová jön! Senki ne azért jöjjön, hogy később elmondhassa, jelen volt ezen a derbyn, hanem azért, hogy aktív részese legyen a csapat sikerének, ami rajtunk is múlik – minden Fradistán! Kérünk hát titeket, hogy a meccs alatt a telefonok maradjanak a zsebetekben, ne azzal legyetek elfoglalva, hogy kameráztok, fotóztok! Tisztában vagyunk vele, hogy ilyenkor elmaradhatatlan az alkoholfogyasztás, de amennyiben megoldható, mindenkit kérünk, hogy annyit fogyasszon, amennyi hatására még tudatánál van. A rendőri provokációnak pedig senki ne üljön fel, felesleges szituációkat pedig mi magunk se hozzunk létre!

Ne feledjétek, rengetegen nem jutottak jegyhez, akik közül sokan szívesen jönnének és tennének a csapat sikeréért! Szurkoljunk úgy, hogy meccs végén büszkék lehessünk magunkra!

Robbanjon az egész stadion! Mindenki kattanjon be!

Green Monsters
(B-közép)"

Idézetet írta: TiB Dátum március 10, 2013, 09:46:52
Metrók, és telefonfülék rettegjetek! Meccs van! ;D

Bocs TiB, nem tudom megállni:

Azért láttam én ám a Sóstói stadionnál Fehérvár - Fradi meccsen 13 év körüli "Fradisálas" gyereket futni 20 nagy marhával a nyomában, mert más nem akadt horogra...  :D
Úgyhogy Fehérváron csak azért nincsenek veszélyben a metrókocsik mert nincs metró!  ;)
(de a telefonfülkéknek végük van)


Idézetet írta: TiB Dátum március 10, 2013, 09:46:52
Metrók, és telefonfülék rettegjetek! Meccs van! ;D

Én be is hoztam a telefonfülkénket...

Idézetet írta: Várda64 Dátum november 18, 2012, 08:50:06
Várda SE: Megvan a 35. is!  :great:

Ott folytattuk ahol abbahagytuk,


Várda SE: Megvan a 36. is!  :great:



Nyírbátor–Várda SE 1–2 (0–2)  :great:

Nyírbátor, 400 néző, v.: Vitkai.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Hadházi, Tóth B. (Kristófi, 76.), Jeddi, Kóka R. (Sipos T., 22. perc), Ráti, Erdei Z., Puskás D., Pálvölgyi, Török I. (Lakatos L., 55.), Nagy D. Edző: Fogarasi Zoltán.

Várda SE: Petranics – Tóth Gy., Hegedűs T., Lakatos I., Fodor A., Oláh D., Iván A. (Bagin, 85.), Szkunzjak (Soós T., 74.), Kornutjak, Miskolczi, Farkas M. (Brankovics P., 70.). Edző: Révész Attila.

Igazi presztízsmérkőzést láthatott a szépszámú közönség. A vendégcsapat az első húsz percben hazai szempontból két elkerülhető gólt szerzett, ezután a bátoriak mindent megtettek az egyenlítés érdekében, de csak szépítésre futotta a rutinos látogatóik ellen. A hazaiak a parázs hangulatú mérkőzés második félidejében uralták a játékot, de az egyenlítést most sem sikerült a Várda ellen... Gól: Erdei Z. (11-esből, 56.), illetve Hegedűs T. (5.), Puskás D. (öngól, 16.). Jó: Puskás D., Jeddi, Sipos T., Ráti, illetve Petranics, Hegedűs T., Miskolczi. (Tudósító: Janovics János)

Fogarasi Zoltán: – Mentálisan sajnos nem voltunk a csúcson a mérkőzés elején, így megkaptuk a ,,szokásos" Várda elleni gólunkat, melyet követett egy újabb pontrúgás utáni találat, pedig ezekre a szituációkra készültünk. A második félidőben mutattuk meg az igazi arcunkat, de a hősiesen védekező várdaiak az idővel is nagyon jól taktikáztak, és az egyenlítés már nem sikerült. Úgy érzem, hogy az idei bajnok vert meg bennünket, amelyhez gratulálok neki.

Révész Attila: – Két jól felkészült csapat a helyezésének megfelelően vetette magát a küzdelembe, amelyből az érettebb csapat került ki győztesen.


Menyét szakította félbe a meccset, beleharapott az egyik játékosba

Azt gondolnánk, hogy ilyesmi nem történhet meg, pedig igen. A svájci bajnokság hétvégi mérkőzésén, a Thun - Zürich találkozón egy menyét rohant a pályára, majd egy játékost is megharapott.

Marder beisst FCZ-Benito in den Finger


Forrás: sport365.hu

Nem azt mondom, hogy bunda volt...  Indonéz csapat fogadta a Maldív-szigetek bajnokát, ha jól tudom. Ezt jól benézték a bukik, érdemes figyelni ezt az AFC kupa sorozatot  :)


Neked TETSZIK a "tikitaka játék" / eredményességtől függetlenül /?

Igen
    10 (22.7%)
Nem
    18 (40.9%)
Eleinte tetszett, de már unom
    11 (25%)

Nincs bajom vele
    5 (11.4%)

Összes szavazó: 44

Szavazás lezárva: Március 08, 2013, 06:34:23 am CET