III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Várda SE: megvan a 39. veretlenűl megvívott bajnoki mérkőzés is!  :great:

Bódi Gusztiék is behódoltak!  ;)

Nagyecsed–Várda SE 0–3 (0–1)

Nagyecsed, 200 néző, v.: Kiss L.

Nagyecsed: Makó – Éles R., Ascsillán, Doros, Szántó Z., Marian, Sarkadi G., Reszler Zs., Baráth G. (Nyíri Gy., 80. perc), Bulyáki A. (Petrohai G., 58.), Stier (Varga I., 69.). Edző: Mircea Bolba.

Várda SE: Petranics – Tóth Gy. (Farkas M., 86.), Hegedűs T., Lakatos I., Fodor A., Brankovics P., Iván A. (Spekker, 81.), Oláh D., Kornutjak, Miskolczi, Bagin (Soós T., 69.). Edző: Révész Attila.

A leendő bajnokcsapat igazolta jó hírét, a mérkőzés egészében jobban és taktikusabban játszott, és megérdemelten győzött.

Gól: Hegedűs T. (8. és 76. – a másodikat 11-esből), Miskolczi (84.).

Jó: Makó, Ascsillán, illetve Hegedűs T., Brankovics P., Kornutjak, Miskolczi, Lakatos I.

Mircea Bolba: – A jobbik csapat győzött, amelyik minden szempontból felülmúlt bennünket.

Révész Attila: – Az egész mérkőzést kontroll alatt tartottuk, és ugyan nagyon nehéz volt helyzetet kialakítani a göröngyös talajon, de a különbség egyértelműen kidomborodott a két csapat között. Megérdemelten nyertünk.

U.i.: 1., Mögöttünk történtek érdekes dolgok, tegnap tele volt vele a világháló, de Pintér Attila szavaival élve Mi csak magunkkal foglalkozunk.  ;D
2., Ha már felemlegettem a szerintem álszent Pinyőt, Mi igenis foglalkozunk a tabellával, Mi igenis bajnokok szeretnénk lenni és beszélünk is róla és Mi igenis foglalkozunk és büszkék is vagyunk arra a statisztikai adatra, hogy ilyen szép veretlenségi sorozatot sikerült felépítenünk! Jah, hogy Mi nem vagyunk profik? Bocs' ezt nem tudtam.  ;D


 
Új éra kezdődik a Premier League-ben augusztustól, az angol élvonal lesz az első bajnokság, ahol technikai eszköz segít majd a játékvezetésben, egészen pontosan annak megállapításában, hogy túljutott-e a labda a gólvonalon, vagy sem. A klubok csütörtökön elfogadták az optikai felismerésen alapuló Hawk-Eye (Sólyomszem) rendszer bevezetését.A kamerarendszerrel dolgozó brit Hawk-Eye-t - amelyet a teniszben és a krikettben is alkalmaznak - májusban tesztelték először, az angol-belga felkészülési meccsen (kísérleti jelleggel, a bíró még nem vehette igénybe a segítséget).

A "videós gólbíró" a 2013-2014-es szezontól, tehát augusztusban debütál, mind a 20 pályán kiépítik a szisztémát. Hat kamera figyeli majd a kaput, a szoftver 3D-s pillanatfelvételt készít, és fél másodpercen belül küldi a jelet a bíró órájára, vagy headsetjére, amennyiben túljutott a gólvonalon a labda.

A FIFA egy német cég hasonló elveken működő fejlesztésére adta áldását április elején, a GoalControl elnevezésűre, azt használják majd az idei, brazíliai Konföderációs Kupán, és, ha beválik, akkor a vb-n is.

Az UEFA nemet mondott a videóbíróra, a közeljövőben semmilyen technológia bevezetése nem várható a BL-ben, az El-ben, és az Európa-bajnoki selejtezőkön.


forrás: sporthirado.hu

Vegre. Tetszik az ut amin elindultak, par even belul talan mar a lesekre is bevezetnek valamit.

Idézetet írta: Milan Dátum április 11, 2013, 09:45:16
Jöjjön a 40.!!!  :beerchug:
Remélem Milan, remélem!  :beerchug:

Nem volt szándékomban menni a mérkőzésre (családi program miatt), de leleményesen megtaláltam a kibúvót, tehát ott leszek.  ;D Arról nem is beszélve, most tényleg ragyogó idő van. A múltkor a rossz idő sem vetett vissza a meneteltől, nehogy már most ne menjek.  ;)

Vár-kerti "San Siro", 15:30:

Várda SE (1.)Debreceni EAC (13.)

Várda SE: megvan a 40. veretlenűl megvívott bajnoki mérkőzés is!  :great:

Várda SE–Debreceni EAC 2–0 (1–0)


Kisvárda, 250 néző, v.: Belicza.

Várda SE: Petranics – Tóth Gy., Hegedűs T., Lakatos I., Fodor A., Brankovics P., Iván A. (Spekker, 62.), Oláh Dávid, Kornutjak, Farkas M., Bagin (Soós T., 75.). Edző: Révész Attila.

DEAC: Oláh Dávid – Tóth Z., Balogh Zs., Buka, Hegyesi, Lengyel I., Kereki M., Tőkés (Marján, 75., Takács P., 85.), Sütő A., Vas D. (Boros M., 79.), Brehószki. Edző: Sáfár László.

A vendégcsapat nagyon szervezetten, a tőle megszokott masszív játékkal megnehezítette a várdaiak dolgát, a hazaiak vezetése után sem omlott össze, hanem becsülettel végigküzdötte a mérkőzést. Ezzel együtt a Kisvárda győzelméhez nem férhetett kétség.

Gól: Bagin (14. és 64.)

Jó: Bagin, Brankovics P., Hegedűs T., Fodor A., illetve Oláh Dávid, Brehószki.

Révész Attila: – A sors is úgy akarta, hogy Bagin Sanyi játsszon ezen a mérkőzésen, és gólokkal köszöntötte a csapatot a harmincadik születésnapját megelőzően. Remélem, ez a sorozata kitart a hátralévő néhány futballévére is. A játékunk a várakozásnak megfelelően picit tompább volt, sok hiba csúszott be a támadóharmadban a végjátékunkba. Megint kiderült, nem elég, ha nyomasztó fölényben játszunk, az is szükséges, hogy a helyzeteinket gólra tudjuk váltani. Ebben ezúttal Bagin Sanyi nagy segítségünkre volt.

Sáfár László: – A bajnokság legjobb csapatától kaptunk ki. Nagyon jó ritmusú mérkőzést játszottunk, ebben az évben a legjobbat. Próbáltunk felnőni a feladathoz, ez csak többé-kevésbé sikerült.

Na erre azért kiváncsi leszek...

A román-magyar is zárt kapus lehet?

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fegyelmi vizsgálatot indított a románok ellen egy, a magyarságot sértő transzparens miatt.

A román Gazeta Sporturilor internetes kiadása azt írja, a FIFA az amszterdami holland-román vb-selejtezőn történtek miatt indított fegyelmi vizsgálatot. A hollandok által 4-0-ra megnyert meccsen a román drukkerek egy csoportja egy olyan transzparenst helyezett el a nézőtéren, amelyen ez áll: "Egy rongyégetésért letartóztatnátok, miközben éveken keresztül mosolyogva tűrtétek az RMDSZ állampolitikává előlépett etnikai terrorizmusát".

A szövegben található rongyégetés utalás arra, hogy a bukaresti Rapid egyik szurkolója magyar zászlót égetett a kolzsvári CFR elleni meccsen, amiért a Romániai Magyar Demokrata Szövetség büntetőjogi feljelentést tett.

A román szövetség most attól tart, az eset miatt a FIFA ugyanúgy zárt kapus büntetéssel sújtja a románokat, mint ahogy korábban a magyarok is bűnhödtek az izrael elleni barátságos meccsen hallható rasszista rigmusok miatt, és emiatt nézők nélkül rendezték a magyar-román vb-selejzetőt (2-2) a Puskás-stadionban.

Mircea Sandu, a román szövetség elnöke azt nyilatkozta, ő nem látta a feliratot, és a meccs jegyzőkönyvébe sem került bele. "Valaki panasz tett a transzparens miatt a FIFA-nál, ezért vizsgálják az ügyet, meglátjuk, mi lesz a végkifejlet" - mondta Sandu.

Forrás: origo.hu

Basszameg...

Mario Götze a Bayern Münchenben folytatja - hivatalos

Mario Götze, a Borussia Dortmund labdarúgója nyártól a Bayern Münchenben folytatja pályafutását – adta hírül kedd reggel a Bild. A délelőtt folyamán aztán a Dortmund hivatalos honlapján megerősítette a lap értesüléseit, és hivatalos közleményben tudatta, hogy a középpályás a bajoroknál folytatja.

A Bayern ügyeiben általában kiválóan tájékozott Bild szerint a bajor klub kifizeti a 37 milliós kivásárlási árat a 20 esztendős középpályásért, és a nyártól évi hétmillió eurós fizetést folyósít majd neki. Előbbit megerősítette a Borussia Dortmund hivatalos közleményében, utóbbiról nem számolt be. A Bayern München egyelőre nem számolt be az igazolásról. 

Götzét jelenleg a BL-elődöntőre készülő Dortmundhoz 2016-ig kötötte volna szerződés, ám a Bayern hajlandó kifizetni a Bundesliga-rekordot jelentő 37 millió eurós kivásárlási árat, így már a nyáron klubot vált a válogatott futballista.

Götze és ügynöke, Volker Struth már napokkal ezelőtt jelezte a Borussia Dortmund vezetőinek, hogy a középpályás távozni szeretne a klubtól és a Bayern Münchenben folytatná pályafutását, mely kifizetné kivásárlási árát – jelezte közleményében a BVB.

,,Mérhetetlenül csalódottak vagyunk, de hangsúlyozzuk, hogy Götze és ügynöke viselkedése is megfelelt a szerződésben foglaltaknak" – mondta Hans-Joachim Watzke, a Borussia Dortmund vezérigazgatója.

Jürgen Klopp vezetőedző és Michael Zorc sportigazgató is arra kéri a szurkolókat, hogy támogassák a Real Madrid elleni BL-elődöntőn Götzét és a csapatot is.



forrás: NS.hu

Várda SE: megvan a 41. veretlenűl megvívott bajnoki mérkőzés is! :great:

Nem nagyon volt időm írogatni, de hétvégén Ibrányban csináltunk egy 1:1-es döntetlent, tehát tovább tart a sorozat.
Most hétvégén viszont kellemetlen ellenfelet fogadunk. Hajdúszoboszló érkezik, veszélyes ellenfél lesz én úgy érzem.

Idézetet írta: Várda64 Dátum április 25, 2013, 08:32:17
Várda SE: megvan a 41. veretlenűl megvívott bajnoki mérkőzés is! :great:

Nem nagyon volt időm írogatni, de hétvégén Ibrányban csináltunk egy 1:1-es döntetlent, tehát tovább tart a sorozat.
Most hétvégén viszont kellemetlen ellenfelet fogadunk. Hajdúszoboszló érkezik, veszélyes ellenfél lesz én úgy érzem.

Úgy hallottam, hogy a Bayern nyári felkészülési meccset akar lezsírozni a Várda SE-vel  :) Úgy gondolkodnak, hogy talán egy jó szabolcsi csapat képes lehet valamilyen ellenállást kifejteni, mert sem a bundesliga, sem a BL nem kihívás már számukra.

Idézetet írta: oakland23 Dátum április 25, 2013, 10:05:17
Úgy hallottam, hogy a Bayern nyári felkészülési meccset akar lezsírozni a Várda SE-vel  :) Úgy gondolkodnak, hogy talán egy jó szabolcsi csapat képes lehet valamilyen ellenállást kifejteni, mert sem a bundesliga, sem a BL nem kihívás már számukra.
Oak! Milyen kapcsolatokkal rendelkezel Te, hogy tudsz erről?
Én megmondom őszintén a nyári uborkaszezon egyik szenzációjaként szerettem volna bedobni a hírt, de ha már tudsz róla, akkor nincs mit tovább titkolózni.  ;D ;D
A részletekről csak annyit, a németek egyenlőre kevés pénzt kínáltak a lehetőségért, de legfrissebb információim szerint közeledtek az álláspontok, tehát van rá esély, hogy megmérkőzzünk velük.  ;D ;D

Idézetet írta: Várda64 Dátum április 25, 2013, 08:32:17
Várda SE: megvan a 41. veretlenűl megvívott bajnoki mérkőzés is! :great:

Nem nagyon volt időm írogatni, de hétvégén Ibrányban csináltunk egy 1:1-es döntetlent, tehát tovább tart a sorozat.
Most hétvégén viszont kellemetlen ellenfelet fogadunk. Hajdúszoboszló érkezik, veszélyes ellenfél lesz én úgy érzem.

Továbbra is kevés az időm, de megvan a 42. is!  :great:
Hétvégén egy gyenge ötössel küldtük haza Hajdúszoboszló csapatát.  ;) Most nem voltam a mérkőzésen, mert a Veszprém kézilabdameccsét választottam helyette, de az eredmény önmagáért beszél.

Ma az elmaradt fordulót pótoljuk, Hajdúböszörmény csapatát fogadjuk. Veszélyes ellenfél lehet, attól függően, hogy mik a céljaik.
Ma nincs hátráltató tényező, így ha a jó Isten is megsegít a helyszínen fogok szurkolni a sorozat folytatásáért.
Hétvégén egyébként a Szekszárd csapata elszenvedte első vereségét, így a teljes NB.III. mezőnyét tekintve is már csak a Várda SE őrzi veretlenségét az idei szezonban.  :beerchug:

Várda SE: megvan a 43. veretlenűl megvívott bajnoki mérkőzés is! :great:


Várda SE–Hajdúböszörmény 5–1 (1–0)

Kisvárda, 400 néző, v.: Szabó I.

Várda SE: Dobó – Tóth Gy., Hegedűs T., Lakatos I., Fodor A., Brankovics P. (Bagin, 19.), Iván A. (Spekker, 58.), Oláh D., Miskolczi, Farkas M. (Soós T., 68.), Kornutjak. Edző: Révész Attila.

Hajdúböszörmény: Tömöri – Tóth T., Kiss A., Angyalos, Kerek B. (Fodor J., a szünetben), Andorkó (Lénárt, 83.), Éles B. (Nagy K., 72.), Ungi, Lovas M., Bogdanovics, Milovac. Edző: Papp Ferenc.

Az első félidőben mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, és végül a hazaiak vonulhattak előnnyel a szünetre. Szünet után a várdaiak taktikát váltottak, és kontráik révén egymás után jöttek a gólok. A találkozó vége felé a Böszörmény előtt is adódtak újra helyzetek, sikerült is szépítenie, de ez már nem befolyásolta a meccs kimenetelét, sőt a hajrában a Kisvárda fölényessé tette a sikerét.

Gól: Miskolczi (42. és 52.), Bagin (53. és 91.), Hegedűs T. (63.), illetve Milovac (80.).

Jó: Fodor A., Miskolczi, Tóth Gy., Lakatos I., Hegedűs T., illetve Kiss A., Andorkó.

Révész Attila: – Ezzel a győzelemmel és a többi eredmény ismeretében azt gondolom, nagy lépést tettünk a bajnoki címünk megvédése felé, ugyanakkor még aggódom, mert egyre inkább elfogy a keretünk, és a hátralévő, könnyebbnek ígérkező mérkőzések és az osztályozó egyre inkább nehéznek tűnnek.

Papp Ferenc: – Az első félidőben nagyon jól játszottunk, és gólnélküli állásnál ziccereink voltak, szünet után tízperces rövidzárlat és néhány játékvezetői tévedés miatt vereséget szenvedtünk.

U.i.: Sokkal simább lett mint vártam, pedig az ellen jó erőkből állt. Elég csak az ex-Lokis Bogdanovicsot említenem. Az ellenfél edzője minden bizonnyal másik rendezvényre volt hivatalos, vagy részeg lehetett (május elsején bocsánatos bűn  ;D), hogy erről a meccsről ezt tudta nyilatkozni. Vagy úgy gondolta távolról jött ember azt mond amit akar.