Magyar Labdarúgó Válogatott 2024

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Pozzato Dátum szeptember 03, 2021, 17:57:21
Érdekes, mert politikai szempontból óriási barátaink a törökök (Erdogan & Orbán), viszont imádjuk felhozni a 150 éves török uralmat, ráadásul pár napja Orbán beszélt a muszlim elnyomás által sújtott magyarokról (és balti államokról, akik helyett balkánt akart mondani, csak a kiemelkedő angoljával elfelejtette a megfelelő szót), de mikor meccs van, akkor a törökök is ellenség, pedig elvileg nekünk kéne fújnia, nem az angoloknak.

Én többet Cakir vezette meccsre ki nem megyek, már csak babonából sem!! Portugálok ellen 0:3, angolok 0:4...egyre rosszabb!

Albániában 2,6 -os a szorzó a mieinkre. Ott már más lesz a labdabirtoklás, és az ellenfél térfelén töltött idő. Jöhet a Szoboszlai gól szabadrúgásból.
Tudja mindenki a csapatban, hogyha ez nem győzelemmel végződik , akkor innentől gyakorlómeccs a vb selejtezősorozat.

Idézetet írta: TiB Dátum szeptember 03, 2021, 17:49:50
Kedvenc cikkem a meccs kapcsán: https://www.origo.hu/sport/20210902-torok-biro-terdeleses.html

Nehéz helyzetben van a bíró, mert ugye ha nem akart állást foglalni az ügyben, akkor állva marad, amivel szintén állást foglal. Kézen kellett volna állnia a semlegességhez! ;D

És 2021-ben ez egy cikk? Két soros cím, egy bevezető mondat, és egy mondat. Tyű....barátom, van itt gond, nem kevés.  ;D

" Gareth Bale szerint ki kéne zárni azokat az országokat, amelyek szurkolói rasszista megnyilvánulásokat tesznek. Azt is bejelentette, hogy ha a következő, Fehéroroszország elleni meccsükön ilyet hallanak a szurkolóktól, levonulnak a pályáról. "

https://hvg.hu/sport/20210904_Gareth_Bale_rasszizmus_szurkolok

A holland Danny Makkelie lesz a játékvezető az albán -magyaron.
Ő segítette a vitatott büntetővel az angolokat dánia ellen.
A németek elleni EB meccsünket szintén ő vezette . Akkor nem volt vele problémánk. 3 magyar, és 2 német sárgalap volt. Büntetőt nem ítélt.

Magyar-andorrai - Szoboszlai játszhat szerdán

Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig középpályása külön kérésére maradhat a magyar labdarúgó-válogatottnál, így pályára léphet szerdán, az Andorra elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésen.


A német klub a korábbi válogatott mérkőzések alkalmával többször már a második találkozót követően visszarendelte futballistáit, a Magyar Labdarúgó Szövetség Twitter-oldalának hétfői beszámolója szerint viszont a 20 éves Szoboszlai jelezte az egyesületnek, hogy szerdán is a válogatott rendelkezésére szeretne állni. Klubja támogatta kérését.

Két klubtársa, Gulácsi Péter és Willi Orbán már elhagyta az edzőtábort, mivel előbbi sérülés, utóbbi eltiltás miatt nem játszhat.

A magyar válogatott múlt csütörtökön 4-0-ra kikapott otthon az Eb-ezüstérmes Angliától, vasárnap pedig Albánia vendégeként szenvedett 1-0-s vereséget. Szerdán 20.45 órától Andorrát látja vendégül a Puskás Arénában.

A Bundesliga előző idényében második Leipzigre rangadó vár hétvégén, ugyanis szombaton a címvédő Bayern Münchent fogadja.

forrás: MTI


Vb-selejtezők - Szalai Ádám játszhat Andorra ellen

Szalai Ádám újabb negatív koronavírustesztet produkált, így a magyar labdarúgó-válogatott rendelkezésére állhat a szerdai világbajnoki selejtezőn.


A támadó múlt csütörtökön, az Anglia ellen 4-0-ra elveszített hazai találkozón kezdőként - karján a kapitányi karszalaggal - végig a pályán volt, ám azt követően pozitív tesztet szolgáltatott. Így vasárnap lemaradt az albániai összecsapásról, amelyen társai így nélküle szenvedtek 1-0-s vereséget a vendéglátóktól.
   
A magyar szövetség keddi közlése alapján a három friss negatív tesztet produkáló Szalaira Andorra ellen már számíthat Marco Rossi szövetségi kapitány. Hozzátették: a mérkőzés előtt a nemzetközi szövetség által kötelezően előírt tesztek a magyar keretben számításba vett összes játékos, valamint a stábtagok esetében is negatívnak bizonyultak.
   
Az Andorra elleni összecsapást a Puskás Arénában rendezik szerdán 20.45 órától.

forrás: MTI

Nem árt tudni:

Az andorrai gólszerző a 4. osztályban játszik. Ez Magyarországon az NB III. alatti szint, vagyis a megyei I. osztály.

Idézetet írta: csabax Dátum szeptember 08, 2021, 22:48:32
Nem árt tudni:

Az andorrai gólszerző a 4. osztályban játszik. Ez Magyarországon az NB III. alatti szint, vagyis a megyei I. osztály.

Melyik országban? Mert mondjuk a spanyol 4.vonalat ne hasonítsd a magyar megyeivel..A spanyol 4 valahol nb2vége nb3 eleje lehet tippre..   Persze ez sem mentség..

Idézetet írta: MessiÁs Dátum szeptember 08, 2021, 23:16:08
Melyik országban? Mert mondjuk a spanyol 4.vonalat ne hasonítsd a magyar megyeivel..A spanyol 4 valahol nb2vége nb3 eleje lehet tippre..   Persze ez sem mentség..
Igen, spanyol 4. osztály.
Magyarországon a 4. szint a megyei I. osztály.
Egyáltalán nem hasonlítok, hiszen az szubjektív és mindenki azt gondol, amit akar. Én csakis átszámoltam az ottani 4. szintet a magyarországi 4. szintnek.

Tegnap két egyenlő képességű csapat közül a szerencsésebb nyert.
Ha ez a mondat igaz, akkor csak az volt a pech, hogy nem a brazilokkal nyomtuk.

Én tegnap eléggé kettészakadtam magamban, mert annak is szurkoltam, hogy egyenlítsenek ki, meg annak is, hogy nyerjünk  :D


Még mindig lehesz számolni, matekozni? Lengyelek valahogy nem voltak hajlandóak kikapni az angoloktól.

Thomas Sowummi:
"Magyarország soknemzetiségű ország, csak nézzük meg a középpályánkat: Schön, Kleinheisler, Schäfer. Korábban soknemzetiségű volt a futball, a Kárpát-medence egy nagy olvasztótégely, van itt porosztól oroszig mindenki, ezért olyan tehetséges nemzet a miénk, ezért szépek a magyar nők. Nem tudom, hány olyan magyar van, akinek a felmenői között csak magyarok szerepelnek. Ezért érthetetlen ez az utálatvágy, mert ugyanolyanok vagyunk, csak külsőleg különbözünk."

Teljes interjú: https://telex.hu/sport/2021/09/10/thomas-sowunmi-angol-meccs-valogatott-rasszizmus