US Open 2021

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


 Jó, hogy Emma Raducanu megérkezet a női tenisz világába; visszahozza azt a bájt, amit egy darabig Osakát jellemezte. A játéka pedig csak jobb és jobb lesz :ok:


Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 07., 10:00CET


Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 7., 12:00CET


Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 7., 11:00CET


Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 7., 11:00CET


Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 7., 11:00CET

Raducanu és Fernandez minden elismerésem!! Habár kicsi az esély rá számomra az lenne a szép ha ez a két lány összemérné erejét a döntőben! Én nagyon szurkolok nekik! Remélem legroszabb esetben legalább az egyikük bejut a fináléba!

Bravó fiatalok! Megcsinálták! :great: A döntőben szerintem Raducanu fog nyerni, eddig szettet sem vesztett, a játéka fenomenális!

Oriasi meglepetes. Hajra Raducanu.
De azert oriasi mazlija volt a sorsolassal. Egy Bencic es Sakkari volt komolyabb ellenfele. Mind a ketto nagyon jo jatekos, de nem az a GS gyoztes szint. Pedig imadom Bencicet.

Egyebkent pedig pont hianyolom azt a szintet aki a legjobbaknal is jobb egy picivel. Mint amilyen Henin volt, Serena, Osaka,Azarenka,Kvitova. Mert ilyen Sabalenka meg Pliskova.. viccnek is rossz, mint vilagelso eselyes..

És a mai Djoko - Zverev meccsről mi a véleményetek?

Idézetet írta: gerry Dátum szeptember 10, 2021, 13:06:05
És a mai Djoko - Zverev meccsről mi a véleményetek?

Zverevnek az olimpiai arany adott annyi lendületet, hogy most megcsinálja. Djokovics sokszor fordít ellene egyébként. Talán most nem így lesz.

Zverev nyerhet megint, Djokovic olimpiai álmait már összetörte...Djokovic ha megnyeri azt a tornát akkor tudjuk, hogy történelmet ir! Ha ezt az álmot is Zverev töri össze Djoko sosem fogja elfelejteni a németet, rémálmaiban ott lesz mindig és kisérteni fogja! Nagyon kiváncsi vagyok a meccsre, óriási csatának igérkezik!

A lányok közül már mindegy is, hogy ki nyeri . Nagyon nagy meglepetés mindegyik, de Raducanu különösen szépen játszott.

Emma Raducanu és Leylah Fernandez játéka engem a régebbi időkre emlékeztet, amikor olyanok játszottak, mint Chris Evert, Martina Navratilova, Steffi Graf, Martina Hingis vagy Justine Henin.
Ezzel leginkább azt akarom mondani, hogy a mostani döntősök elsősorban és leginkább nem "erőteniszeznek", hanem főleg taktikáznak és nagyon gyakran használják az eszüket. Többet ésszel, mint erővel.
Nem nyögdécselnek és nem sikonganak az erőlködéstől, hanem inkább teniszezés közben szinte állandóan mosolyognak!
Ez a mosoly nem erőltetett, hanem a lényükből fakad. Ilyenek ők. Mosolygó gyilkosok. "Vigyorognak, mint a vadalma" és közben úgy lecsapják az ellenfelet, mint a taxiórát.
Chris Evert, Martina Navratilova, Steffi Graf, Martina Hingis, Justine Henin: jönnek a fiatalok.

Raducanu szenzációs! 10 meccs játszma veszteség nélkül. Rég láttam ilyen meggyőző játékot. Remélem nagy pályafutása lesz, s nem tünik el egy Grand Slam győzelem után mint pl. Ivanovic, Ostapenko, Stephens...