Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában


A tegnapi naphoz: Whitlock nagyon beleszaladt a késbe. 19 leg alatt mindössze 5 alkalommal tudott kiszállóra dobni. Suljovic nagyon elkapta ezt a meccset.
Bunting hatalmas mákkal ment tovább, szerintem Chisnall elkapja őt vasárnap. Wesbter 38 nyilat dobott kiszálló és abból mindössze 9 talált. Saját magát verte meg. Van Gerwen meccséhez nincs mit hozzáfűzni, Chisnall Gurney-n most épp a sárga mezes ment tovább. Mondjuk jobban rászolgált az angol.

Kíváncsi vagyok a mai napra is. Figyelem, hogy a heti PL poszthoz mit lehetne kiokoskodni, hátha... ;D

Idézetet írta: robmiller Dátum február 02, 2019, 20:02:45
Kíváncsi vagyok a mai napra is. Figyelem, hogy a heti PL poszthoz mit lehetne kiokoskodni, hátha... ;D

Én a VB után már tényleg semmi értelmét nem látom az esélylatolgatásnak, de nyilván van akinek ez "kötelezettség", szóval hajrá  :D

Ma delutan es este is nyomjak, tegnap Lewis csalodas volt (megint), Wright az 57. fele szar-toll kombojaval dob az elmult fel evben, az elejen latszott hogy egyaltalan nem erzi a nyilait, 3-0 utan Lewis megis visszaengedte a semmibol... utana 7-4 utan is azt se tudta Lewis mivan, igy azert nem lehet. Viszont ma Smith megfogja a skotot ebben majdnem biztos vagyok.

14.00korul

MvG - Suljovic (10-7)
Chizzy - Bunting (10-6)
Cullen - Wade (10-6)
Smith - Wright (10-5)

Jaja egyetértek! Sajnos Smith szorzójában nincs sok érték...így számomra ma az underdogok közül Cullen az, akire érdemes lehet pakolni. Tegnap nem játszott rosszul Cross ellen, bár a meccs középső harmadában voltak azért üresjáratai (45, 59-es körök), de a végén nagyon odatette magát ismét, s simán verte az ex-világbajnokot. Wade ezzel szemben oké, hogy megverte Price-ot, de ez a 86.8-as átlag nem biztos, hogy elég lesz Cullen ellen is. Főleg, ha az angol úgy játszik ma is, mint tegnap este Cross ellen. 2.20-ért nem rossz ez a Cullen siker, de még a +1.5 hendi sem 1.80-ért.

Idézetet írta: robmiller Dátum február 03, 2019, 10:45:08
2.20-ért nem rossz ez a Cullen siker, de még a +1.5 hendi sem 1.80-ért.

Igen, ahogy én is tippeltem ezt a meccset, a tegnapi játékok alapján simán nyerhet Cullen, bár nála tényleg benne vannak az 50-es körök bőven, de hát Wade sem szaggatta szét a táblát tegnap sem, én is bízok benne, hogy Cullen behúzza. :ok:

Nyilván köze nem volt a meccshez Cullennek :D

Chizzy viszont elég jó formában van, nem mondom hogy túl sok esélye lenne még így is Ogre ellen, de azért megszorongathatja, ha elkapja a fonalat este is.... A másik elődöntő meg full 50-50, még nem néztem oddsokat, de valamiért úgy gondolom, hogy Gerwennek az elődöntő lesz inkább a döntő, mert alulról bárkit kap, bedarálja nagy különbséggel.

UP: Na, Chizzy hendire elég jó oddsot kapunk, 5-6 legre lövik be a különbséget, azért szerintem a pluszos hendit hozhatja Chizzy, nyernie kéne 6 leget a lehetséges 11 ellenében, 1,72-ért az annyira nem reménytelen.

Hihetetlen a pali, elődöntőben is, döntőben is 170, beindította a darálót ahogy azt vártam :D

Anderson visszalépett a PL-től.

#1298 február 04, 2019, 13:57:17, peshark
Idézetet írta: Greipel Dátum február 04, 2019, 13:12:10
Anderson visszalépett a PL-től.

És minden este más fogja helyettesíteni :D Így egy ember fog kiesni a fomezonybol, a beugrok nyilvan nem kapnak pontokat, csak penzdijazast az esetleges D/W eseten, mig a tobbiek megkapjak az ezeken a meccseken szerzett pontokat. Erdekes dontes, de tetszik :)



Dimitri es Jeffrey Rotterdamban jatszanak csak nem latszik a kepen..

Whitlock lehet így a haját tépi... ;D Bár a Mensur ellen elszenvedett 10:1-es blama után nem csodálom, hogy nem hívták meg Gary helyett...

#1300 február 04, 2019, 16:41:25, petercrouch
Whitlock tépje csak a haját. Állítólag Ő a legtöbbet gyakorló versenyző a mezőnyben, aztán totál szétesik a színpadon. Csak a garázs való neki.
Durrant-ot azért elnéztem volna főállásban is a PL-ben, de legalább kivívta a PDC-s versenyekre az indulási jogot, vele felpezsdülhet a mezőny (persze csak akkor, ha nem GS-es formában fogja tolni). Az utóbbi idők legjobb játékosa lehet, aki elindul a PDC és BDO VB-n is (nálam Winstanley is ez a szint, bár sokan inkább Waites mellett tennék le a voksukat), nagyon bírom a tagot, remélem oda tud majd ütni néha MvG-nek is.

Na basszus, úgy látom 11-7 volt Gerwen legszorosabb meccse... Elég simán húzta ezt is, ahogy a VB-t.  :redchug:

Ezert mondtam, hogy nem akarlak lebeszelni rola ha jonak gondolod :D Tenyleg eleg sima volt, Chizzyn kivul senki nem volt kozeleben sem, egyszeruen o a legjobb most.

Idézetet írta: peshark Dátum február 06, 2019, 10:43:46
Ezert mondtam, hogy nem akarlak lebeszelni rola ha jonak gondolod :D Tenyleg eleg sima volt, Chizzyn kivul senki nem volt kozeleben sem, egyszeruen o a legjobb most.

Igazából nem lényeg "szerencsére", mert több, mint valószínű, hogy mellé kötöttem volna a Győr-t (női kézi BL), akik X-eltek a Fradinál...  :redchug: :wall:

Premier League: Anderson nélküli idény veszi kezdetét

Csütörtök este Newcastleben rajtol a darts Premier League 2019-es szezonja! Olvasd tovább