Infós tippek by hillandkimi

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#345 december 06, 2019, 22:44:07, hillandkimi
SPANYOLORSZÁG LaLiga2

Malaga vs Tenerife Tipp:H Odds: 1,80 Office: bet 365 2:0 :great: :great:

Két gödörben lévő együttes közül, talán a Malaga szénája áll jobban, az utolsó két fordulóban ugyanis játszott egy gól gazdag döntetlent az élmezőnybe tartozó Elche-vel, illetve pontot rabolt a Numancia otthonából. A Tenerife viszont 10 bajnokiból 1 et tudott megnyerni azt is kis szerencsével, mert a Sporting az 58. perctől ember hátrányba került. Ma megint a malagai kirándulásnak vereség lehet a vége, mert szinte a komplett középpálya hiányozni fog és a védelem tengelyéből is alapemberek dőltek ki. 
A vendég csapat hiányzói: Sipcic (védő (8/0), Luis Milla (13/0 kp), Nahuel Leiva (13/0), Mierez (12/1 csatár), Álex Bermejo (12/4 kp), Mulexoz Álex (15/1 védő) eltiltás miatt).
Az odds csábító és az egymás elleni is azt mutatja, hogy ma hazai siker fog születni. 



#346 december 06, 2019, 20:55:07, hillandkimi
FRANCIAORSZÁG: Ligue 1 - 17. forduló

Lille vs. Brest Tipp: G/G H Odds 3,20 Office : Bet365 1:0  :noway:

Mindig neccesek szoktak lenni az ilyen jellegű találkozók, főleg, hogy vékony szorzót kínálnak a bukik a Lille sima hazai sikerére. Ez a Brest nem olyan rossz kis csapat, bár idegenben kicsit gyengus és a pontjai többségét hazai környezetben szerezte, azért megizzasztotta nem rég a BL indulásra hajtó Marseilles-t. Szerintem a mai találkozóban is benne van, hogy kontrából zavart okozzon a hazai kapu előtt. Azt látom, hogy immáron 270 perce Maignan kapuja érintetlen a Stade Pierre-Mauroy-ban, ám mégis azt érzem, hogy ma hátra fog nyúlni. 
Lényeges hiányzó egyik oldalon sincs, így a tippem egy 2:1 hazai győzelem. 

#347 december 06, 2019, 22:19:31, hillandkimi
NÉMETORSZÁG
Bundesliga

Frankfurt vs. Hertha BSC Tipp: Frankfurt 1,5 gól felett Odds: 1,66 Office:bet365  2:2   :great: :great:

Az utóbbi fordulókban a Frankfurt háromszor is kikapott, tehát a csapatról nem lehet elmondani, hogy formában lenne, viszont a Hertha jelenleg olyan állapotban van, hogy még a "Mucsaröcsögi asszony kórus" is tudna gólt lőni a berlini csapatnak. Tavaly Dárdai fejébe került pár rossz meccs, holott a csapatot ott tartotta a középmezőnyben, előtte pedig az EL ig  jutott, ennek ellenére a tulaj leváltotta abban a reményben, hogy majd Čović-al és némi tőke injekcióval a Berlin újra szárnya kap és ott lesz a top 6 ban. Itt van december, Čović kirúgva a berlini együttes pedig kiesés ellen kapar. Számomra bomba meglepetés volt, hogy nem Dárdai ült le újból, nem is értettem az okát, amíg egy berlini drukker fel nem világosított pár napja. A dortmundi rangadót ugye Klinsmann-al vívta a Hertha telt ház előtt. Kérdeztem magamban, hogy a Hertha-nál, hogyan lett pénz rá? Aztán ez a drukker elmagyarázta, hogy új befektető érkezett a klubhoz, aki zsebből kiperkálta a Klinsmann bérét, én hülye pedig azt hittem, hogy a fia miatt vállalta be az edzőséget. A lényeg, hogy 1 hét alatt ő sem tudta rendbe szedni a védelmet és félek attól, hogy az otthon erős teljesítményt nyújtó Frankfurttal szemben is lesznek védekezésbeli hiányosságok. Pénz és edző van, csak eredmény nincs... A Frankfurt jelenleg jobb, Klinsmann-nak minimum egy hónap kell mire össze rak valami ütőképes együttest, tippem is az, hogy legalább két gólt kap a berlini együttes.

#348 december 06, 2019, 22:43:42, hillandkimi
OLASZORSZÁG
Serie A

Inter vs. AS Roma Tipp: Mind két csapat szerez gólt  Odds: 1,66 Office: bet365 0:0  :noway:

Sokan azt várják, hogy mikor pukkad ki végre az Inter, de van egy rossz hírem azoknak, akik erre játszanak, sajnos Conte híres arról, hogy a csapatait mindig tökéletes fizikai és mentális állapotba hozza. Most is ez látható, az Inter erőnlétileg kifogástalan, más kérdés, hogy a Juventus-hoz képest gyenge minőségű a kispadja, ezért Conte variációs lehetőségei elég szűkek. Rátérve a mai párharcra. Az olasz tréner sérülés miatt elvesztette a középpályája magját. Sensi, Barella és Gagliardini kihagyják az esti derbit, a trió mellet Asamoah sem 100% os. Maradnak a kispadról beszállók, akik minőségben gyengébbek.  Ebből arra következtetek, hogy a támadás építés akadozni fog és kevésszer jut el majd a laszti a Lukaku -Martinez pároshoz. A két csatárnak valószínűleg rögtönöznie kell és egyedül kell megoldaniuk a gólszerzést. Az AS nél is sok a maródi (mint, mindig), mégis erősebbnek érzem a középpályás sorát Zaniolo visszatértével.
Conte fanatizmusa miatt nem merem leírni az Intert otthon, ezért a gólváltásban láttam értéket. 

#349 december 06, 2019, 21:58:12, hillandkimi
HOLLANDIA
Eerste Divisie


Dordrecht 90 - Cambuur Tipp: -1.5 AH V Odds: 1,75 Office: bet365 2:4  :great: :great:


Sokat nem kell pötyögnöm erről a meccsről. A hazai csapatnál elfogyott a pénz, a klubot lehet csőd eljárás alá veszik. Talán még a szezont sem tudják végig vinni. Suttognak valami befektetőről, aki megveheti a csapatot, de lehet, hogy ez csak pletyka. A vendégségbe érkező Cambuur a feljutásért hajt és 17 forduló után 39 ponttal vezeti a bajnokságot. Ilyen anyagi nehézségek láttán a hazai játékosokat jobban foglalkoztatja a fizetésük, mint sem a mai meccs. Kár nyújtani ezt az írást, sima több gólos vendég győzelmet várok .

#350 december 07, 2019, 15:22:41, hillandkimi
ANGLIA
Premier League

Everton vs. Chelsea Tipp: V  Odds: 1,95  Office: bet365 3:1 :noway:

Marco Silva állásába került a hétközi nagy arányú (5:2) Pooli vereség, a portugál menedzser helyett átmenetileg Duncan Ferguson vezeti a csapatot. Sajnos tipikus angol klub az Everton, Farhad Moshiri érkezése révén a pénz nem kérdés és nyakra-főre igazolt a klub játékosokat, akik közül idén nagyon kevesen váltak be. A tulajdonosi háttér Bill Kenwright és Moshiri közti belharc sem kedvez a klubnak. Azt hiszem Kenwright ragaszkodott Silva-hoz, most pedig úgy áll a szitu, hogy Moshiri Moyes-t hozná újból a klubhoz. Totál káosz van, amit Lampard csapata kiaknázhat.
A másik probléma hazai oldalon a sérültek. Yerry Mina (14/0 védő) játéka kérdéses, mellette biztos, hogy kihagyja a mérkőzést Coleman (9/0 védő, csapatkapitány), Delph (7/0 kp), Gomes (8/0 kp).   
Számomra totál szétesett ez az Everton, ezért a Chelsea győzelmét várom. 

3 gólt rúgott a Frankfurt, eredmény 1:2 a Hertha-nak, köszi VAR... :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

#352 december 07, 2019, 15:08:15, hillandkimi
JAPÁN
J1 League

Yokohama F Marinos vs. Tokyo Tipp: 3.5 gól alatt Odds: 1,50 Office bet365 3:0 :great:

Aki korán kel, az japán undert lel. A bukik nem tudom miért várnak overt erre a meccsre, mikor mind két fél nélkülözni fogja a legjobb támadóit. Hazai oldalon bizonytalan Edigar Junio( 16/11 csatár) és Marcos Junior( 32/15 csatár) játéka, azaz ha ők nem lesznek, az nagy tökön lövés lesz a Marinos-nak.  Mellettük Hirose (20/1 védő), Otsu (23/0 csatár) sem 100%-os és a teljesség kedvéért van egy eltiltott Ohgihara (25/1 kp) személyében. A Tokyo-nál sem fenékig tejfel az élet,  Diego Oliveira (33/14 csatár) játéka kérdéses, Nagai (32/9 csatár) sérült, míg Muroya (30/0 védő) eltiltását tölti. Igaz, hogy rangadó, első fogadja a másodikat, de a két csapat szinte mindig 1 gólos meccseket játszott egymással, utoljára 2013 ban fordult elő egy hazai 3:2 es győzelem, azóta sok víz lefolyt a Szumid-án. Maradok az Under mellett.

Update: Aki véletlenül korán kel és ezt a meccset választja, az várja meg a hivatalos kezdőket, az a biztos :) !!



#353 december 07, 2019, 17:31:49, hillandkimi
BULGÁRIA: Parva Liga - 19. forduló


Ludogorec vs. Cserno More Tipp: (-1.0 AH) H Odds: 1,54 Office: bet365 1:1 :noway:

A bolgárok Juventusa a Ludo. Könnyedén, veretlenül, minden nehézség nélkül vezeti a saját hazája bajnokságát. Ezen a hétvégén a Fradi elleni fontos EL meccs előtt, egy laza felhozó mérkőzés várhat a bolgár csapatra, ugyanis aktuális ellenfele a Cserno elég foghíjas lesz. A vendég gárdából sérülés miatt  Ilian Iliev (12/1 kp), Dani Kiki (10/1 kp), Miroslav Enchev (11/1 védő) beteg szobára került, Panajanov (18/0 kp) és Tsvetomir Panov (18/0 védő) eltiltását tölti.   Az a helyzet, ha a Cserno teljes kezdővel állna fel, akkor sem lenne sok esélye, átlagban mindig 3-4 góllal ment haza. Szerintem ezen a meccsen a házigazda már a Fradi elleni taktikát fogja gyakorolni, élesíteni, ilyen tartalékos ellenféllel szemben pedig biztos, hogy nem fog megállni 1 gólnál. 

A reggeli japo under karcos lett, de azért a 7 perc hosszabbítás nem szopatott le,  de a Ludo 17 kapura lövés 18 szöglettel és az 1:1 - el kiakasztott, mondjuk a Chelsea 3 dugója is kicsit meglepett... ilyen szombat volt... 

#355 december 08, 2019, 13:57:34, hillandkimi
DÁNIA
Superliga

Silkeborg vs. Randers Tipp: (-1.5 AH) V Office: bet365   Odss: 3,40 2:1 :bash: :bash: :bash:

A házigazda a liga egyik leggyengébb csapata és ha ez még nem lenne elég, akkor ma még tartalékos is lesz. A klubon belül nagy a baj. Úgy tudom, hogy Andreas Heimer, a hazaiak középpályása nem hajlandó meghosszabbítani a szerződését, de mellette a fiatal kapus tehetség Magnus Dalsgaard szintén távozik a klubtól, itt még nem ér véget a kálvária, mert ez az utolsó hazai meccse a csapat menedzser Karl Aage Hansen-nek és Mikkel Cramer fizikai terapeutának. A belső gondok után a sérültek száma is magas. A mai hazai találkozót biztosan kihagyja: Maholli (14/2 csatár), Nambishi ((8/0 középpályás), Jakobsen (5/0 védő) és Sörensen( 8/0 középpályás). A Randers-nél mindenki bevethető, így ha a vendégek továbbra is a felső házban szeretnének tanyázni, ezt a meccset hozniuk kell. 

#356 december 08, 2019, 14:32:09, hillandkimi
OLASZORSZÁG
Serie A


Lecce vs. Genoa Tipp: G/G igen és 2,5 gól felett Odds: 1,90 Office:bet365 2:2  :great: :great: :great:

Több meccsét is láttam az újonc Lecce-nek és azt kell mondjam, hogy ez a bátor támadó foci, amit Liverani tol az egész korrekt. Mindenkivel bátran felveszik a harcot, viszont ez a fajta játék inkább idegenben hasznosabb, mint otthon. A Lecce talán az egyedüli csapat, amely még nem tudott a saját közönsége előtt győzni. Ezért inkább a Genoa elleni bajnokijukon az overra próbálok rámenni, mert a vendég gárda védekezése szintén elég szertelen. Elvileg ma a Genoa-nak kellene diktálni, irányítani a játékot, ami nem igazán megy, látva a Torino és az Ascoli elleni meccseket. A Lecce nagyon jól kontrázik, de valahogy hazai környezetben valamiért mindig elbénázzák a győzelmet. Remélem hozzák a védelmek a szokásosat és akkor egy sok gólos adok-kapok mérkőzés kerekedhet ki ebből a párharcból. 

FRANCIAORSZÁG
Ligue 1


Nantes vs. Dijon Tipp: H Odds: 1,72 Office: bet365

A Nante győzelemre adott oddsot, szinte ajándéknak érzem. A házigazda otthon kiegyensúlyozott teljesítményre képes és ma egy győzelemmel nagyot léphetne előre a tabellán, míg a Dijon a gyatra idegenbeli teljesítményén próbálna javítani, ami ma lehet megint nem jön össze, révén a vendég csapatból jó páran kiestek. 

#358 december 08, 2019, 16:55:30, hillandkimi
OLASZORSZÁG
Serie A


Spal vs. Brescia Tipp: vendég csapat büntető lapjai száma 2,5 felett Odds: 1,72  Office: bet365 :great: :great:

Alsóházi derbi, ahol mind két csapatnak létszűkség lenne mind három pont, ezért nagyon ideges hangulatú találkozóra számítok, ahol érzésem szerint a játékosok aprítani fogják egymást. A bukik is magas lap határt lőttek be, így megnéztem mind két fél eddigi lap statisztikáját és a Brescia lapjaira adott oddsot érzem ajándéknak. Simán benne van a a vendégek játékában a három sárgácska, főleg Balotelli miatt, akiben bízom, mert ha őt picit felpiszkálják, akkor hamar eldurranhat az agya. Mellesleg Orsato lesz a játék vezető, aki szintén szereti osztani az észt, vagyis a lapokat, az olasz bíró legutóbbi BL meccsén 7 lapig meg sem állt.   

#359 december 08, 2019, 16:20:48, hillandkimi
AUSZTRIA: Bundesliga - 17. forduló

Sturm Graz vs. Altach Tipp: H  Odds: 1,66 Office: bet365 1:2 :noway: :noway:

Nagyon jó formában várja a Sturm ezt a találkozót, Nestor El Maestro együttese az utolsó 3 bajnokiján 7 pontot zsebelt be és mellette a góltermeléssel sem akadtak gondok (10 lőtt gól). Az Altach viszont rendkívül szerényen teljesít idegenben, ráadásul ma többen is kidőltek az alapcsatból, Netzar (védő), Meilinger (kp), Diakite (kp), Jamnig (kp), Fischer (kp) sem utazott el a csapattal. Nehéz mérkőzés lesz ez a vendégek számára és a statisztika sem mellettük szól, utoljára 5 éve nyertek a Sturm otthonában. Nálam ez sima hazai