Infós tippek by hillandkimi

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#360 december 09, 2019, 16:51:45, hillandkimi
Ezt nem hiszem el néha, info+forma rendben erre leszopat a Sturm mert ráül az 1:0 ra, de a dán sem volt kutya..
5 infós meccs még hátra...

BRAZÍLIA
Campeonato Brasileiro


Botafogo vs Ceará  Tipp: 1,5 gól felett Odds: 1,60 Office: bet365 1:1  :great: :great:

Ez az a meccs, ahol bizonyos tényezők befolyásolhatják a végeredményt. A házigazda szemszögéből nézve, ha a Fluminesne kikap idegenben a Corinthias otthonában, akkor egy döntetlen is elég a Copa Sudamerica selejtezős hely eléréséhez, viszont ha nem, akkor nem lesz elég az 1 pont. A Ceará a kiesés ellen menekül, a vendég együttesnek tökéletes az X, azzal levédi magát a Cruzeiro-val szemben.  A bukik is x ben gondolkodnak én overban, mert alapjául véve hazai oldalon a teljes kezdő hiányozhat.
A Botafogo sérültjei: Alex Santana (24/5 kp), Costanza (22/0 védő), Gilson (18/0), Bochecha (21/0 kp), Pimpao ( 19/0 csatár), Cassio( 12/2 csatár), eltiltott: Cívero (32/3), Fernando(32/1 csatár) és Souza(32/7 csatár)
A Ceará-ból csak három játékos Lima(15/0 kp), Fabinho (35/1 kp), Lucas (32/1 védő) hagyja ki a találkozót.
Tele lesz rutintalan, tejfölös szájú fiatallal a hazai csapat, akiknek nincs tapasztalatuk a "bundához", szóval tippem, 1:1 vagy 0:2, a lényeg, mind két eredményhez kell az over.   


BRAZÍLIA
Campeonato Brasileiro

Avai vs. Athletico-PR Tipp: Ázsiai gól 2.0 , 2.5 felett Odds: 1,80 Office: Bet365 0:0  :noway:

A vendéglátó szépen búcsúzhat az élvonaltól, mert az Athletico tartalék kerettel utazott a meccsre.
A vendégeknél idén korábban jött a mukilás és többen, már a jól megérdemelt szabadságukat töltik, pedig a 4. hely lehetne a reális cél, amiért több zsozsó járna, na de ez a brazil bajnokság, sokszor látni logikátlan döntéseket.
Az Athletico hiányzói: Santos (28/5 kapus), Madson (25/5 védő), Pereira (28/2 védő), Azevedo (25/0 védő.) na nem folytatom, mert rohadt hosszú a névsor.
Hazai oldalon szintén lesznek kimaradók: Vladimir (34/0 első számú kapus), Barbosa (18/d), Betao (28/0 védő), Lourencio (27/1 csatár).
Itt megint érdemes a gólos opciót választani, mert mind két oldal felforgatott lesz !

BRAZÍLIA
Campeonato Brasileiro

Internacional vs. Atletico-MG Tipp: -1.0 (AH) H Odds: 2,05 Office:bet365 2:1 Tét Vissza

Ugyanaz az infóm, mint az Athetico tippemnél. A vendég gárda valószínűleg passzolja ezt a találkozót, a vezetőség kiadta a szabikat a keretnek, pár peremember és az Atleti U20 ból felhozott fiatalok utaztak el Beira Rio-ba. Ebből adódóan, folyamatosan csökken a hazai csapatra adott szorzó.  Annak is utána jártam, hogy a házigazdánál esetleg szintén szabadságolások vannak-e, de megnyugodtam, mert csak  Patrick (24/2 védő), Lopez (25/1 csatár) és Uendel (20/0 védő) van sérült, illetve eltiltott listán. Utolsó meccs, a kilátogató  hazai publikumot  illene egy magabiztos győzelemmel megajándékozni.



ARGENTÍNA: Superliga - 16. forduló

Gimnasia LP vs. Central Cordoba Tipp: 2.0 gól felett  Odds: 1,70 Office: bet365 2:1 :great:

Élőszőr hazai győzelemben gondolkodtam, mert a Cordoba-ból nem lesz Vega (14/0 kp), Meli (11/1 kp), Herrera( 14/4 csatár), Rodríguez (15/0 első számú kapus), Bay (14/1 védő), Quilez(10/0 védő), Nunez (11/1), Vera és Correa. A vendég csapat a  december 13 án rendezendő kupára pihentet, de annyira negatív szériában van az "Isteni" Maradona vezette Gimnasia, hogy több értéket látok a gólokban. Nagyon bántja a szemem a porcukros, számomra a világ legrosszabb trénerei közé tartozik, ezért sem vagyok meggyőződve arról, hogy itt hazai győzelem fog születni, viszont jó nap arra, hogy a Gimnazia haza pályán tartó 360 perces gólínsége végre megszakadjon. Van ráció és fantázia egy sok gólos meccsbe.

PORTUGÁLIA
Primeira Liga


Belenenses vs. FC Porto  Tipp: -1.5 AH V Odds: 1,83  Office: Bet365 1:1  :noway:


A Porto továbbra is szeretné nyomás alatt tartani a Benfica-t, ehhez viszont ma kötelező győznie. A két gigász között szoros a csata az aranyért. A vendéglátó nem túl jó, de nem is tragikus otthon 2Gy-3V mérleggel rendelkezik, ámbár ma lehetséges, hogy a vereségek száma egyel nőni fog. Hazai oldalon ugyanis Cabral (9/0 védő), Kikas (9/1 csatár),  Robinho(8/0 csatár) játéka erősen kérdéses, míg Silva (10/0 védő), Calila(9/0 védő), Kau(3/0 védő), Varela (1/0 védő) biztos, hogy hiányozni fog. Lényegében hazai oldalon elfogytak a védők és a Porto olyan támadó potenciállal rendelkezik, amely az ilyen szituációkat kegyetlenül kiaknázza.  Tippem, több gólos vendég siker.   

#361 december 09, 2019, 22:50:11, hillandkimi
Stuttgart vs Nürnberg Tipp: H Odds 1.50 3:1

Elég szerény szorzó így hétfő estére, de nem igazán ültek a hendi tipjeim, persze lehet épp itt lesz több gólos hazai siker. A hírek szerint a vendég csapat első és második számú kapusa lesérült, de a két hálóőr mellett Erras, Sorg , Valentini, Margreitter is kihagyja a stuttgarti kirándulást . A keretek közt nagy a különbség, természetesen a házigazda javára .


#363 december 11, 2019, 17:35:17, hillandkimi
Napoli vs Genk: Tipp Napoli gólt kap: Igen Odds: 1,80 Office: bet365 4:0 :noway:

Olaszországi források szerint a mérkőzés után Ancelotti lemond... az utódja pedig Gattuso lesz.

Ajax vs Valencia Tipp: G/G igen és H Odds: 2,60 Office: bet365 0:1 :noway:

Őrült meccs kerekedhet ki a két csapat összecsapásából, nem írnám le a Valenciát a rengeteg sérült játékosa ellenére sem.

Dortmund vs Slavia  Tipp: -1.5 AH H Odds: 1,70 Office: bet365 2:1   :noway:

A Dortmund és az Inter fut nagy versenyt a 2. helyért, ezt csak a német csapat bhatja el..

Inter vs Barca Tipp: 3.5 gól alatt Odds: 1,550 Office: bet365 1:2   :great:

Futó tűzként terjedt a hír a sportfogadó oldalakon, fórumokon, hogy ma a Barca B-C kerettel utazott Milánóba. Nem lesz a mágus Messi, Suarez is csak a kispadon kezd(het)... Szóval minden adott az Inter-nek a győzelemhez, de az élet nem egyszer bizonyította, hogy pont az ilyen jellegű meccsek a legnehezebbek. Barella és Sensi tudtommal nem épültek fel, így a középpályáról, mint a Róma ellen, ritkán fog eljutni a labda a Lukaku-Martinez csatár duóhoz. Mellesleg megjegyezném, hogy a Barca fiatalok között, azért van egy két ígéretes tehetség, mint például Fatih, aki megkavarhatja a nerazzuri védelmét. A magas labdabirtoklás meglehet de, hogy ez mennyi helyzetet hoz a hazaiaknak az erősen kérdéses. Inkább underes, mint overes ez a meccs.




#364 december 12, 2019, 16:23:44, hillandkimi
BL:

Sahtar Donyeck vs. Atalanta Tipp: H Odds:2.60 Office: Unibet 0:3 :noway:


Tegnap nem Fatih babrált ki a tökéletesnek hitt tippemmel.. 82. percig nagyon érett az 1:1, nos az Inter vs Barca meccsről elmondtam a megérzéseimet és igazam lett, kiesett Conte, mint sz.r a vonatból. ma újból egy olasz csapat van terítéken, de nem a Juventus, saját csapatomat nem veretem :D. Na rátérve az Atalanta-ra. Az olasz csapatnak elég kalandos útja volt Ukrajnáig, a repülő út során egy nagy viharba futott bele a gárda és ez okozott egy kis ijedséget...Szerencsére sikeresen landoltak, így ez már talán nem is számít annyira, viszont a mai találkozót Zapata és Ilicic kénytelen kihagyni, ami az újonc és tapasztalatlan Atalanta-nak nagy veszteség. A másik csoport mérkőzésre a City eléggé rotált kerettel vágott neki a zágrábi túrának, ami azt jelenti, hogy a Dinamo vezetése/gólja benne van a pakliban, és akkor a Shaktar sem ülhet majd az X en. Az Atalanta-nak jönnie kell, mert csak győzelemmel juthat tovább (BL/EL), ezt használhatja ki majd házigazda, mert Gasperini legényei sokszor rontják el a kulcspasszokat, a középpályán szintén rengetegszer szórják el a bogyót. Kontrából simán verhet ez az ukrán csapat 2v3 gólt.

#365 december 12, 2019, 16:24:20, hillandkimi
Labdarúgás, Bajnokok Ligája, 2019.12.11. 21:00

Bayern Leverkusen vs. Juventus   Tipp: G/G IGEN és V csapat nyer Odds: 6.00 Office:bet365 0:2


Leverkusen győzelem, na még mit nem :).. A vendéglátó szépen formába lendült az utóbbi időben és a BL ben is van némi reménye, hogy továbbjusson a legjobb 16 közé, mondjuk ez nagyban függ az Atletico Madrid-tól. A fogadók többsége azt várja, hogy ma a németek fognak jobban pörögni és a Juve szépen lefekszik. Arról is sokat írtak, hogy Sarri sok játékosát kénytelen nélkülözni, ez lényegében igaz, de az esti kezdő is bitang erős lesz és ha Ronaldo kezdeni fog, ő tuti hajtani fogja a többieket. A Juve várható kezdője: Buffon-Demiral-Bonucci-Danilo-Di Sciglio-Pjanic-Rabiot-Cuadrado-Matuidi-Ronaldo-Dybala. Végre jön egy laza Sarriball? :)

Félig üres a pohár a Juvet jól belőttem, az Atalanta meccsel kapcsolatban az az érzésem, mintha direkt kibasztak volna az ukrán csapattal. Megszerzi az ukrán csapat a vezetést, erre vki 1mm re belóg ...

#367 december 13, 2019, 21:28:09, hillandkimi
EL:

Qarabag vs. Dudelange Tipp: Vendég csapat 0,5 gól felett Odds: 2,10 Office: bet365  1:1   :ok:

A házigazda már kiesett és várhatóan a B sor fog szerepet kapni, jobban megérzés tipp, de benne lehet a meccsben egy V gól, a luxemburgi csapat csak ki akarja élvezni az utolsó EL meccsét.

Rennes vs. Lazio Tipp: Lazio Odds: 1,70  Office: bet365 2:0   :noway:

A hazaiak mestere elmondta, hogy ma több fiatal és kispados játékos fog szerepet kapni, így a Rennes teljes A szekciója pihenni fog. A Lazio szintén picit rotált lesz, mivel Savic, Radu és Leiva nem utazott el, míg Marusic és Luis Alberto játéka kérdéses. Ez a meccs csak az olaszokon múlik...

Wolfsburg vs. St. Etienne Tipp: Wolfsburg Odds: 1,50  Office: bet365 1:0   :great:

Imádom a francia csapatokat veretni az EL-ben, mert általában rosszul megy a soruk. A vendéglátó Wolfi tovább jutott, míg francia riválisa kiesett a csoportból. Hogy még is mi a francért éri meg erre a meccsre fogadni? Érzésem szerint a német csapat kerete mélyebb és a padon is minőségibb játékosai vannak, akik ma bizonyíthatják, hogy helyük lehet a kezdőben. A St. Etienne-nek amúgy is csak nyűg ez a meccs, ezért Puel mester főleg a csere sornak és egy két fiatalnak akar lehetőséget adni.


Basel vs. Trabzonspor Tipp: -1.5 AH Basel Odds: 1,57  Office: bet365 2:0   :great:

A török Trabzo szinte a teljes A keretét otthon hagyta, ezért itt is az az indokom, mint a Wolfsburg meccsel kapcsolatban.

FC Porto vs. Feyenoord Tipp:Hazai csapat 1,5 gól felett  Odds: 1,50  Office: bet365 3:2   :great:

Éles meccs, a G csoportban ugyanis szépen körbe verték egymást a csapatok. A mai találkozón a Porto lesz előnyben, mert a Feyenoord védelme felforgatott lesz. Kiesett Vermeer (első számú kapus), Haps (védő 13/2), Karsdorp (védő 10/0) és Edgar lé (védő 9/0).  Mondjuk hétvégén jól megégtem a portugál együttessel, most nem szeretnék, a 2 hazai gól otthon elvárható, főleg, hogy egy összeszokatlan holland védelem ellen kell menni :) 


Ludogorec vs. Ferencvárosi TC Tipp:Hazai csapat 1,5 gól felett  Odds: 1,80  Office: bet365 1:1   :noway:

Szigo kifejtette az álláspontját erről a találkozóról. Az tény, hogy a Fradi védelme kettesével kapja a gólokat, hogy ez a kettős terhelés miatti fáradtság vagy mentális probléma egy-két játékosnál nem tudni. Láttam pár cikket az "odavágó" előtt, hogy a Fradi nyáron oda-vissza verte a Ludo-t, aztán jött az őszi Pesti meccs, és egy pofon. Ez a bolgár csapat full mást játszik, mint a nyári. Mindenesetre a magyar csapatnak kell támadni (okos játékkal 0:1 re győzni),, ám ha a bolgár csapat szerezné az első gólt, vagy ahogy fogy a Fradi ideje úgy kell jobban kinyílnia az megint a hazai csapatnak feküdne. ÁÁ ez nálam minimum két hazai gól.. sajnos..

Frankfurt vs. Guimaraes Tipp: - 1,5 (AH) H  Odds: 1,65  Office: bet365 2:3 [/b

Indok: Frankfurt a továbbjutásért megy, a portugál együttes pedig otthon hagyta legjobbjait.

#368 december 15, 2019, 16:04:12, hillandkimi
Hoztam ma 12 db infós párharcot !

1. Frosinone vs Pescara Tipp: H odds 1.57 2:0 :great:

2. Hertha vs Freiburg Tipp: H Odds:2.0 1:0  :ok:

3. Birmingham vs West Brom Tipp: Vendég csapat 1.5 gól felett Odds 1.83 2:3  :great:

4. Wycombe vs Burton Tipp: +0.5 AH H odds : 1.65 2:0 :great:

5. Bilbao vs Eibar Tipp: H Odds: 1.66 0:0 :noway:

6. Servette vs Thun Tipp: H odds: 1.55 2:1  :great:

7. St. Pauli vs Wehen Tipp: +0.5, 1.0 AH V Odds:1.70 3:1 :noway:

8. Charleroi vs Bruge Tipp: -1.0 H Odds 1.70 3:0   :great:

9. Zulte vs St. Truide Tipp: G/G H Odds: 2.80 5:1 :great:

10. Twente vs Vitesse Tipp: +0.5 H Odds 1.65 0:3  :noway:

11. Hearts vs Johnston Tipp: +0.5,1.0 AH V Odds: 1.70 0:1  :great:

12. Brescia vs Lecce Tipp: 2.5 gól felett Odds : 1.65 3:0 :great:

#369 december 16, 2019, 16:52:03, hillandkimi
SPANYOLORSZÁG
LaLiga


Valencia vs. Real Madrid Tipp: G/G Igen és 2,5 gól felett Odds: 1,83 Office: bet365 1:1  :noway:

Zidane csapata 3 nap alatt játszik 2 rangadót, egyiket a Mestalla-ban, ahol általában a "Galaktikus Birodalom" játékosai mindig megszenvednek, a másikat szerdán Barcelonaba-n. Feszített a naptár, kevés a rotációs lehetőség, ha tippelnem kellene, hogy melyik élvez prioritást akkor a szerdai El Classico, viszont elvileg a sok sérülttel tele tűzdelt Valencia otthonában "könnyebb" lenne bezsebelni a három pontot. A házigazda tele van sérültekkel :  Cristiano Piccini, Goncalo Guedes, Denis Cheryshev, Geoffrey Kondogbia és Maxi Gomez  sem lesz bevethető, míg Jasper Cillessen és Kevin Gameiro szerepeltetése kérdéses. A Real sem lesz teljes, Ferland Mendy eltiltott, Marcelo pedig izomproblémákkal küzd,mellettük
Eden Hazard , Lucas Vazquez , James Rodriguez és Marco Asensio továbbra sem állnak Zidane rendelkezésére. Nagyon sebezhető lesz mind két csapat, over esőt várok, gólváltással.

#370 december 16, 2019, 16:52:20, hillandkimi
Holland bajnokság:

AZ vs Ajax Tipp: Hazai csapat 1,5 gól felett Odds: 1,83 1:0   :noway:


Mai kupa meccsek közül 3 at érdemes lesz figyelemmel követni.

Liverpool ma az U23 as keretével megy az Astonhoz.

A két spanyol kupa meccsen a házigazdákat támogatom , mert a Zaragoza és az Extramadura is B kerettel utazott aktuális ellenfelehez .

#372 december 19, 2019, 23:00:27, hillandkimi
További infós

SPANYOLORSZÁG: Copa del Rey - 1/64 döntő:

G. Segoviana vs. Elche  Tipp: G/G Igen Odds: 1,80 Office: bet365 0:2    :noway:

A házigazda a Spanyol Tercera Division 8. csoportjának harmadik helyezettje, otthon eléggé gólerősen játszik, ezért reális esélyt látok arra, hogy ma a tartalékosan felálló Elche gárdáját megszorítsa. José Rojo 'Pacheta' ma a tartalékoknak és pár U18-as játékosnak ad bizonyítási lehetőséget.

A vendég Elche hiányzói : Verdú (17/3 védő), Dani Calvo (18/0 védő), Juan Cruz(17/0 védő), Oscar Gil (18/0 védő), Ramón(13/1 középpályás), Fernández (17/1 középpályás), Nino(19/4 csatár), Medina (12/0 csatár)





#373 december 19, 2019, 23:00:51, hillandkimi
További infós

SPANYOLORSZÁG: Copa del Rey - 1/64 döntő:

Zamora vs. Sporting Gijon Tipp: Hazai csapat 1,5 gól felett Odds: 3,75  Office:bet365 2:1 :great:

Ez a párharc is rejteget értéket magában, mert Sporting, hasonlóan az Elche-hez a legjobbjait otthon hagyta. Megnéztem a Zamora-t, eddig eléggé  imponáló mutatóval rendelkezik, jelenleg még veretlen és simán vezeti a Tercera Division 8. csoportját. Nem tudom iramban és játék tudásban milyen különbségek vannak az osztályok között, de emlékeim szerint jó néhány "nagyobb" gárda dobni szokta a spanyol kupát.

A Sporting hiányzói: Valiente (10/0 védő), Babin(18/1 védő), Molinero(16/0 védő), Manu(18/2 középpályás), Javi Fuego(16/0 kp), Pedro(9/1 kp), Traver(8/1 csatár), Aitor Garcia(19/5 csatár), Durdevic(19/5 csatár)   

#374 december 17, 2019, 20:24:25, hillandkimi
Keresd a hibát ! :D Látva a kezdőt, ja és az U23 as csapat sem U23 as, mert tartalékos, érted, tartalékos, mivel ANGLIA
Premier League International Cup-át játszanak 3 nap múlva :D