Sport arbitrázs, SureBet - biztos nyereség

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Üdvözlet!
Már elég régen nem írt ide senki, de remélem azért még lesz, aki benéz ebbe a topicba.
Nos kb. egy hónapja elkezdtem én is surebetelni ennek a topicnak köszönhetően. Előtte még nem is hallottam ilyesmiről. 19 éves létemre nem rendelkezek többezer €-s pénzösszegekkel, de ennek ellenére belevágtam, mivel úgyis mindenki kis összeggel kezd. Miután többször is vegigolvastam ezeket a hozzaszolasokat eloszor nem nagyon erdekelt, ugyani azt irtak sokan hogy minden fogadoirodaban kell sok penzt tartanom, és hat mint irtam erre nem volt lehetosegem.
Talaltam egy nagyon jo oldalat oddsosszehasonlito oldalat http://www.oddsportal.com/ , mely ingyenes es nagyon pontos oddsokat mutat. Minden meccshez kulon arbitrazskalkulator van és csomo fogadoirodatol kapja az infokat (tobb mint 70). Namarmost nagyon megtetszett a dolog foleg hogy egy fillert sem kellett fizetnek és kaptam a jo oddsokat. 1-2 hetig figyelgettem oket es szep %-os meccseket is láttam. A fogadoirodakat nagyon sokfele keppen lehet szűrni pl be/kifizetes modja, nyelv, odds formatukok és ilyesmik. Észrevettem hogy a felkinalt 70 irodabol csak 10 nem tamogatja a Moneybookers szolgaltatast. Ez elenyeszo mennyiseg. Utananeztem ennek a Moneybookersnak is, mive meg nem igazan tudtam hogy micsoda is egyaltalan, es rajottem hogy egy nagyon jo dolog penz mozgatasara. ún. e-pénztárca.
Nos mikor eldontottem hogy kiprobalom felrakam MB-re 100€-t.
Lehethogy csak nekem tunik ilyen egyszerunek de en eddig semmifele gonddal nem talakoztam!! Egyszeruen kivalsztottam a merkozest megtettem a fogadast és vartam hogy vége legyen a merkozesnek. Mikor befejezodott visszakuldtem a pénz MB-re és johetett a kovetkezo mérkozes.
Moneybookers abban ver minden mas befizetsi modszert, hogy szinte egyik iroda sem szamit fel se ki se pedig befizetesi tranzakcios koltsegeket  (kivetel pl Interwetten 2%os koltseg) és a kifietes is max 1 nap, viszont valahonnan (pl Paddypower) rogton kifizetik a MB-re.

További előny az emlitett odds osszehasonlito oldalon, hogy azon fogadoirodak melyek rendelkeznek instant fogadassal (pl Bwin, Betfred) azoknál nem kell megkeresgelni a bokmérker oldalan az esemeny, hanem ott helyben ráklikkelunk, beirjuk az osszeget és voala  :). Ezzel sok idot lehet megsporolni, foleg ha olyan fogadoirodanal latjuk az oddsot amelyet nem nagyon ismerunk és nem szertnenk tobbpercet barangolni az oldalukon.


Erről mi a véleményetek erről a módszerről?? Tudom egy idő után  a MB limit kiürül és várhatok 90 napot, de az a limit 12000 € korul van nálam ugyhogy ott meg nem tartok.  :laugh:

Sikerült nyerned is ezzel a stratégiával?

Miért ne nyertem volna? Hiszen sure bet :) Tranzakciós költségeim nincsenek, előfizetést sem fizetek szóval nincsenek semmilyen más kiadásaim. Amit nyertem a 100€-hoz, az mindig be is fektettem. Első fogadásomon 10%ot nyertem, tehát 110€-t. A következő fogadásra pedig feltettem mind a 110€-t, és igy tovább és így tovább...

És akkor hogy állsz most ha lehet ilyet kérdezni?

A moneybookers és az oddsportal valóban ideális erre, én is ezeket használtam arra a néhány surebetre, amit megtettem. Nekem néha az átváltással, ill. számolgatással volt egy kis macerám, mivel volt olyan surebetem, ahol az egyik irodánál forintos, míg a másiknál eurós a számlám. Illetve, a nagyobb probléma (annak legalábbis, aki nagyban csinálná): hiába is szinte azonnal mutatja az oddsváltozásokat az oddsportal (és nem mellékesen: ingyen!), még így is előfordul az, hogy mire megteszem az egyik oldalt, a másik oldalon már leesik a szorzó annyira, hogy 100% alatti a kifizetés. Én kizárólag bónuszforgatáshoz használtam. Ennek persze az a hátránya, hogy csak a két adott iroda (ahol az aktuális bónuszaid vannak) oddsait veheted figyelembe, így elég nehéz surebetet találni, sokszor megelégedtem a 98-99% körüli kifizetéssel is, hiszen a bónuszokat figyelembe véve még így is jóval plusszban zártam.
Az oddsportal surebet-listája (http://www.oddsportal.com/sure-bets/) sajnos nem számol a betfairrel, pedig még az 5% levonása után is sokszor ott lenne a helye a top10-ben.

Üdv!
Most kb 190€-nál járok. Egy hónap alatt, úgy hogy naponta csak max 1 fogadást tudok megjátszani mivel mint írtam a kifizetés átlagban 1 napig tartanak, na meg persze nem figyelgetem órákhosszat az oddsokat, hogy mikor vannak megfelelő %-ok. Mondhatni passzívan művelem. Fellátogatok, ha van valami jó kis 7-8% vagy esetleg nagyobb, (amin csodálkozok is, mert elég gyakran vannak) akkor azt megjátszom. Na meg persze kirándulni is voltam, tehát voltak kihagyott napok bőven.
Benson az én helyzetemben a valuták nem játszanak szerepet, ugyanis szlovákiai vagyok és nekünk már eurónk van :)

Grt ehhez, szépen haladsz akkor! Gondolom ahogy egyre nagyobb lesz a bankod, úgy fog nőni a nyeremény is.
Az a gond szerintem ezzel, hogy nézegettem ezt az oldalt és nagyon sok irodához be kell regisztrálni, és gondolom akkor mindegyikhez el kell küldeni az iratokat is, hogy ki tudd venni a pénzt, és az is idő mire azt jóváhagyják...

Szia!
Hát igen, ebben igazad van, de én csak akkor szoktam mindig regisztrálni, amikor már látom az arbitrázst. Előtte értelmetlen, mert kitudja hogy fogom-e egyáltalán használni az adott fogadóirodát, és ha nem, valahol 10 nap után (mert nem volt első depositom) kitöröltek. De ebbe a regisztrálgatásokba már belejöttem. Max másfél perc megy el rá :).
És ezzel az iratos küzldözgetéssel meglepődnél, hogy mennyien kérik ez a személyazonosságid másolatát. Nem túl sokan. Sokan, akik csak gamblingből fogadnak ugye a nagyobb irodákban fogadnak, mert az az ismert stb. (pl Bwin) és abból indulnak ki hogy akkor minden fogadoiroda kéri. De a kisebb (ismeretlenebb) irodák nem kérik. Ezen én is meglepődtem
Én ezekkel találkoztam:
szükséges: Bwin, Bet365, Interwetten (itt számlakivonat is kellett), Boylesports
nem kellett: Paddypower, Victorchandler, Titanbet, Betfred, Sportingbet

Köszi!
Tényleg jó ez a surebet, csak azt sajnálom, hogy nem € alapú a MB-em, mert akkor tudnám én is jobban kihasználni, de így meg lehet számolgatni.

Szia!

Nekem egy kérdésem lenne a bet365 csak a pénzkivétel után korlátozott le vagy előtte amikor már sokat nyertél?

Idézetet írta: zaporozsec Dátum augusztus 24, 2010, 12:07:00
... én csak akkor szoktam mindig regisztrálni, amikor már látom az arbitrázst...

Van annyi idő, hogy beregelsz, befizetsz és még mindig áll az arbitázs?

Idézetet írta: sleve Dátum augusztus 30, 2010, 19:16:33
Van annyi idő, hogy beregelsz, befizetsz és még mindig áll az arbitázs?

Van hogy van.
Én ma vagy fél órát lépegettem ide oda az oldalakon, míg végül megtaláltam az arbitrázst, amivel még bejöt valami 4% körül

Ezen az OddsPortálon mindig csak 10 surebetet mutat akkor is ha regelek rá? Vagy lehet valahogy álligatni, hogy azokból a termekből mutasson amiket én kiválasztok?

Én se láttam még többet, de nem próbáltam még állítani

Idézetet írta: sleve Dátum szeptember 06, 2010, 17:20:13
Ezen az OddsPortálon mindig csak 10 surebetet mutat akkor is ha regelek rá? Vagy lehet valahogy álligatni, hogy azokból a termekből mutasson amiket én kiválasztok?

Mindig a 10 legnagyobbat mutatja, akár beregelsz, akár nem, vagyis nem állítható be, hogy csak bizonyos irodákat vegyen figyelembe. Viszont közel valós idejű és ingyenes.