Sport arbitrázs, SureBet - biztos nyereség

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: almafa Dátum június 25, 2011, 11:38:39
Oké, legyen titok, de akkor minek említed?

Ha a kérdés nekem szólt,akkor azért,hogy csak óvatosan úgy általában az irodákkal...

Idézetet írta: benson Dátum június 25, 2011, 01:15:46
Ez erősen iroda-függő. Nem állíthatjuk azt, hogy minden buki egyből kiszúrja a dupla számlát. Van, amelyik nem korlátoz egyből. Persze, amint írtam is korábban, az újbóli számlanyitás más néven nem hosszútávú megoldás.

Ki vele! Vagy titkos az infó? A fórum arra (is) való, hogy megosszuk a tapasztalatokat.

Jogos,ott a 2 pont mindkét esetben! Ne általánosítsunk az irodák korlátozásaival kapcsoltaban,valóban van ahol nagy ívben szarnak rá,ez így igaz.Sajnos ez csak néhány irodánál lehetséges,az irodák erősen túlnyomó részénél már viszont számít,és ez így már valóban helyesebb megállapítás! Akkor most lehet találgatni,hogy hol lehet meg hol nem:) Azért is írtam,hogy csak nagyon óvatosan ezzel a dupla-tripla reggel kapcsolatban,HA valaki arbos.
A második része végül is nem titok, ne szopjatok akikkel én szívtam:

Blacklist: Betway,Betgun


Idézetet írta: issey76 Dátum június 25, 2011, 11:45:43
1. jobb esetben korlátoznak,rosszabb esetben mondjuk a deposit kivételével minden pénzedet befagyasztják
2. a bet 3000 nem ázsiai,és egy kalap fos
3. az 12bet alacsonyan korlátoz (úgy 300$ környékén,ha jól emlékszem)
4. bár a mansion88 a testvére a 12bet-nek a téteket sokkal magasabb szinten engedi
5. a canbet-sbobet szintén "testvér" de a sbobet többet enged tenni ugyanazon meccsre
6. a 12bet,m88,sbobet,188bet kiírja a max tétet
7. a 188bet körülbelül 2 hónapja visszavett!! a megrakható tét max.-ból VILÁGSZINTEN (bassza meg)

remélem teljes körű volt ;)

El kell keserítselek de nem :)
Ezek a max tétek legalábbis a kezdésnél.A kérdés hogy kit korlátoztak lejjeb vagy egészen le és mennyi idő és mekkora tétek után .Jöhet bármelyik iroda amelyik nem európai tipusú,főleg ha van ilyen szempontból biztonságos.

Csatlakozom azon hozzászoláshoz ami a 188bet-el kapcsolatos és a tétek összegge tekintetében valóban lejjebb vitték a maximális felrakható összeget csak eddig azt hittem hogy ez a dolog személyemnek szól ,de akkor ezek szerint általános koncepció a 188bet-nél.

Betus,Betphoenix, Sports.com csomport, ezek is mintha az elmúlt félévben erősen probálnák a keleteuropai arbosokat távoltartani a saját irodájuktól.

Stanjames pl. Sok magyarnak egyszerűen nemrég lezárta az account-ját ugyanazzal az indoklással ami kb arról szólt, hogy kevest forgalmazunk. megjegyeznén köztük voltam én is  :) Persze nem értettem teljesen őket mivel korlátozgatta állandóan tétjeimet akkor mitől várta hogy majd sokat fogok ott fogadni. Nyilvánvaló az indoklásuk sablon volt és teljesen másért szúrtak ki.

Idézetet írta: issey76 Dátum június 25, 2011, 11:56:23
A második része végül is nem titok, ne szopjatok akikkel én szívtam:

Blacklist: Betway,Betgun

Nem erre gondoltam issey76. A korlátozásokra említettél egy megoldást, ami nem az újbóli számlanyitás más nevén. Én legalábbis ezt vettem ki a szavaidból, és erre a másik megoldásra lennék kíváncsi. Ha félreértettelek, bocsi. Sparow, te is válaszolhatsz, ha gondolod.

Ezek a korlátozások összetett dolgok sok tájékozatlan sportfogadó meg kezdő arbos össze-vissza regisztrálgat mindeféle bookmakerhez azért mert lát egy kecsegtető bónuszt.
Hozzátenném a bónuszok után meg aztán megy a panaszkodás mikor a balek azt hiszi hogy majd fogad egy tutit 1.05 a Barecelonára és mikor nyert majd ki is veszi az összes pénzt.Aztán jön meglepetés mikor tájékoztatják hogy csak akkor veheti ki a pénzt ha a bónusz összegét 3x vagy 4x vagy 5x meg fogadta legalább 2-es odds felett. Persze mire eleget tesz a bónusz feltételeknek addigra meg ott van a nyakán már a limitálás.Pl a 10 bet-nél alapból a deposit összegét is meg kell forgatnod 3x és még ezen felül is ha törölt meccs van az nem számít bele meg a draw sem , hogy egyáltalán kifizetést csinálj.
Közben fogalma sincs hogy egy adott bookmakernek hány tükör irodája van. A pl kedvéért amit fentebb is említettek hogy 12bet-Mansion88 vagy az Sbobet-Canbet bár ezeknél pont ha mind a kettőnél bevagy regelve egy azon névvel akkor sem lesz gáz mert őket nem nagyon érdekli. Viszont vannak más érzékenyebb irodák akik ezt nem annyira preferálják ergo mivel fogalma sincs a kezdőknek hogy melyik iroda hány tükörirodát tart még fent beregel egyazon cég több irodájába az egyiken hagyják játszani a másikon meg mondjuk az első fogadása után kap egy brutál korlátozást. Persze a kezdő azt gondolja hogy két különböző bookmakernél van regisztrálva és nyilván azt aki az első fogadása után lekorlátozta azt az irodát majd lehorhadja a fórumokban ,hogy micsoda szar iroda. Közben meg egyszerűen egy íratlan szabályt szegett meg amitvel nincs tisztában.

Bet3000 valóban szar iroda régebben próbáltam ott játszani ha jól emlékszem 3x vesztettem ott a fogadásaimmal aztán lekorlátoztak. Bet3000-nek nem tudok tükör irodájáról.

Ebben a freeplay calculatorban valaki lát valami forradalmit , mert ahogy lefordítottam nem tudtam ki hámozni hogy mit akar a szerző. Ha bónusz vadász lennék akkor is sima
arbolással szedném ki a pénzt.


Egyszerű kis számoló azoknak akik a freebetüket arbolással akarják kivenni.A Freebetet minél nagyobb oddsra kell tenni annál többet tudsz realizálni belőle

Idézetet írta: benson Dátum június 26, 2011, 22:43:34
Nem erre gondoltam issey76. A korlátozásokra említettél egy megoldást, ami nem az újbóli számlanyitás más nevén. Én legalábbis ezt vettem ki a szavaidból, és erre a másik megoldásra lennék kíváncsi. Ha félreértettelek, bocsi. Sparow, te is válaszolhatsz, ha gondolod.

Rosszul értelmezted,pontosítsunk:
Korlátozásra NINCS megoldás,maximum "finomítani" lehet azon,hogy mennyi idő alatt figyelnek le a bukmékerek.Persze ez így megint csak általános,véleményem szerint érdemes kategorizálni az irodákat,arb-os szemszögből! 10 alatt van azoknak az irodáknák a száma a piacon akiket nem érdekel az ha valaki arbol náluk....Az összes többinél a tűréshatár más és más.Irodánként ebbe nem megyek bele természetesen,de általánosságban egy néhány gondolatot leírok (ezek a mindenki által hozzáférhető "szabályok":
- fontos a deposit-payout óvatos kezelése (lehetőleg minél kevesebb fizetési "inger" érje az irodákat)
- az elhelyezett tétek összege mindíg kerek legyen ( lehetóleg 10,vagy 100)
- egy mérkőzésre csak egyszer tegyünk
- "ottragadt" odds-ra soha ne tegyünk
- kirívó hibára sosem tegyünk (sőt semmilyen hibára)
- gondoljuk át hogy miként fogad egy sportfogadó és azt kövessük
- ha már van bőven zsetonunk akkor is mindig a maximum tét alatt játszunk
Hirtelen ennyi.Persze ettől még simán lefigyelnek,de egy kicsit segít:)

Az újbóli számlanyitás az egy teljesen más ügy,de hozzákapcsolandó az előző gondolataimhoz.Új reg-új ID, új IP.


Sziasztok!

Olvastam h vannak termek amelyek kapcsolatban vannak egymással.
És ha ennél a két teremnél teszed meg, akkor könnyebben felfeded magad és jön is a korlátozás mindkét terem részéről.
Írjátok meg pls h melyek ezek a termek.
Köszi
üdv