Let's get ready to rumble

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#435 március 07, 2010, 19:49:28, Latzka
Ferrer v Wawrinka  3-0

Sportingbet
36,5 gém fölött   1,833   Tét: 10 000 Ft

2-1-re vezetnek a hazai pályán játszó spanyolok. Wawrinka az első egyes hozta 3-2-re Almagro ellen, úgy hogy 1-0-ra és 2-1-re is még a spanyol volt szettelőnyben. Ferrer hozta a kötelezőt Chiudinelli ellen 6-2 7-6 6-1-re, de nagyon közel volt a második szett behúzásához a svájci, hiszen break előnye is volt. A sima eredmény ellenére nekem nem tetszett annyira Ferrer játéka. Wawrinka tegnap is tolta a párosban ami rontja a tippet, de az eddigi meccsek alapján nekem ő tetszett a legjobban. A továbbjutás lehetőségének megőrzéséért küzd Waw, nem gondolom, hogy Ferrer letudná őt mosni, sőt még az újabb győzelmén sem lepődnék meg. Nekem ez a 36 felett ajándéknak tűnik 1,833-ért. Expekten az over 38-at adják 1,70-ért. Tétből is látszik, hogy erős tippnek gondolom; az eredmény meg majd vagy igazol vagy nem.

Ha már végre észrevettem (vagy 3 nap után :)) a főoldalon a professzor írásait, akkor finomítva meg is tesszük.

Sportingbet: 1,18     Gamebookers: 1,20     Betfair: 1,26

Mivel itt csak all-in-t tolok nagyon sokat számít, hogy itt vannak a legjobb oddsok. Hosszabb íráshoz most nincs kedvem, pedig a tegnapi nap elég izgi volt.

*Ja és ezzel a Jet Screenshot-tal végre tudok én is ilyen jó képeket csinálni :)*

Kis összefoglalás: Betfair ugye elszállt, unibetes 15$-t pedig átjátszottam a bet-at-home-ra. Befizettem a minimumot és most már az Arsenal-nak köszönhetően várom az első leutalásomat tőlük. Még egy reményteli nyitott szeló maradt náluk, de most, hogy felraktam róla a képet tuti kiesik a Real, MU vagy a Barca :)
Sportingbetet és magamat is pihentetem inkább; fogadás helyett megnézem a 6 Oscart bezsebelő Bombák földjén-t.

A 4 egyszerűnek tűnő tenisz fogadásból is sikerült egy egész izgalmas kis drámát kreálnom, szerencsére pozitív végkifejlettel :) Leutolam és várom az e-mailt, hogy jogosult vagyok a 20 000 Ft-os befizetési bónuszra. Erre a hónapra, ha nem jön közbe semmi, akkor nincs más terv.

#439 március 25, 2010, 06:45:01, Latzka
Tegnapelőtt befizettem 110$-t az Unibethez, amihez hozzádobtak valami 102-t. Waltner Robi skypon leadta a fülest, éppen fel tudtam adni.




Tegnapi nap termése:


A "nagy" szelvényt leszámítva csak singléket tettem a forgatás miatt. Azon meg a Barca, Inter, Gummersbach és Tarbes volt (pont a Chelsea-től paráztam, ami 5-0 lett :))

Mégis az utolsó fogadásom a kedvencem:


1-0-ás Barca vezetésnél biztosítani kellett (nem hiába mondja a majom!), nyomtam is rá 20 dodót 8-as oddson, de amint feldolgozta leesett 3,9-re az odds és a tétem már rögtön 35-öt ért. Vártam egy kicsit, de ezt ki kellett venni; jött is Bojan a végén.

Mára ennyit tervezek; max ha már a tenisz elbukik, akkor jön egy esetleges javítás. Ezzel a téttel 260$/600$-ral állok forgatási szempontból, azaz kb. féltávnál.

Grat, nagyon szépen haladsz. Összeszedetten játszol ahogy látom, és ennek a bookie-k nem nagyon örülnek. További jó kizsákmányolást kivánok! :beerchug:


Köszi jaaas! Szerencsére a tegnapi szelvény nagyon sima lett, nem kellett a korrekció.
Kicsit előrehaladván megteszem már most a Fradit, mert szvsz már csak kisebb lesz majd az oddsuk. Újra kockázatmentes fogadás van rájuk (szokásos 3000 Ft-ig) szóval ez már csak a forgatás miatt is kihagyhatatlan.


Filmeztem asszonykával, így csak most csatolok képeket. Elemzésmentes, megérzésekre alapuló tippek.

Érdekes végjáték volt, nagyon kellett, hogy Szalma fogja a tizit.



Van még pár függő szelvény:






#444 március 26, 2010, 19:38:55, Latzka
És egy eladásra szánt fogadás végezetül. Remélem tartja magát addig a Hali, amíg átmegy profitba a fogadás; akkor pedig cash-in.

* Már 15$-t ért, de bíztam benne, hogy 0-0-val mennek félidőre a csapatok. Mohó voltam, bukó :)*

Sikerült eladnod? Remélem igen. Miért nem betfairen tradelsz?

Idézetet írta: jaaas Dátum március 26, 2010, 19:37:02
Sikerült eladnod? Remélem igen. Miért nem betfairen tradelsz?

Á, sokáig vártam vele. A "profi" tradelgetéshez kicsi vagyok :D  Azóta jól megnyomta a Vidi, 3-0!

#447 március 27, 2010, 12:43:45, Latzka
Túl a reggeli eufórián, a tegnapi nap összegzése. Úgy feküdtem le este, hogy ha a függőben lévő tenisz meccsek elmennek, akkor is kb. nullszaldós a nap. Wozniacki döntőszettben 4-1-es vesztésre állt, már nem nagyon bíztam benne. Mikor reggel megláttam az egyenlegem tudtam, hogy mindegyik bejött :)

Tegnapi nap a csatolmány. Logikusan az általam szerkesztett, szigorúan vízszintes piros vonal feletti részről van szó.

Most nagy téma a képes dolog, meg az utólagosság, de mivel mind live fogadás, nem igazán érdekel. Nem árulok semmit és nem vagyok olyan fogadó, akitől lenne bármilyen elvárása a többieknek vagy az átlag olvasóknak. Meg a naplójában, amúgy is tényleg azt csinál az ember amit akar.

Hogy haszna is legyen, kicsit kielemzem magam, a hibáimat. Mikor nem fogadok aktívan, akkor is rendre olvasom másokét és próbálok ötleteket venni, hibákat találni, annak érdekében, hogy azokat ne kövessem el. Ez nem feltétlenül sikerül...

Tegnapi hibák:


Vidi-Hali félidő ugye 3-0. Azt alapötlet az volt, hogy ilyenkor azért a vezető csapat visszább vesz; kevesebb gól születik a második félidőben. Mivel a két fogadás üti egymást, természetesen arra törekedtem, hogy az egyik jöjjön a másik pedig cash-in kis bukással. (Az egész a forgatás miatt) A Vidi 4. gól nagyon betett sajnos az egésznek. Természetesen a Hali büntető előtt kellett az over 0,5-emet kivennem, szóval ebből nagyon rosszul jöttem ki.



Másik szokásos hibám, hogy hirtelen gondolok egyet és képes vagyok all-in kerülni valami fika oddsra. Itt most Jankovic 2. szett under 7,5 games volt a szelvényen 1,05-ért 5-0-nál Janka adogatásnál. És ekkor megint leszakadt a zuhé, szóval 1 órán át szidtam magam, hogy ezt most miért kellett csinálnom. Szerencsére hozta a folytatásban, de ezt nem lehet csinálni.

Ami jó volt:

Maritimo - Sporting 90. percben 2-1-es állás. Következő gól DNB Maritimo 2,70-ért annak gondolatában, hogy már nem lesz több gól, de csak beszámít a forgatásba. Sportingra 1,45 volt ez, ami ugye nem érte el az 1,50-es határt. Ha eléri, akkor lehet rájuk fogadok... 20 mp-vel később Pitbull 25-ről beveri, 3-1 :)



Djoko-Rochus meccs, végig követtem livescore-on. Az első szett Rochus sikert 2,55-ért megfogtam 20$-ral, majd a 2. szett tie-breakje előtt 20$ ment a szerbre. Nehezen, de behúzta. Ekkor már 30$-t ért a fogadásom, de gondoltam innen már meg lesz. A nagy frászt. 2-0-ra elment a belga, de Djoko visszabrékelt. Viszont nagyon instabil volt az adogatása, így ekkor inkább kiszálltam, utólag kiderült helyesen.



Nem tudom más szokott-e így agyalgatni, de szerintem egy jó írói vénákkal rendelkező még valami cikket is tudna ilyesmiről írni. Sokszor látjuk ki mit tesz indokok nélkül, pedig jó lenne egymás fejébe látni, mert sokat tanulhatnánk belőle.



A felvetésed egyáltalán nem rossz ötlet.  ;)

A hibákból meg tanulni lehet, s kell.  :ok:

Nagyon jó iromány volt, érdemes végigolvasni :ok:

Az egyik mondatodhoz viszont hozzászólnék - szerintem Te vagy az utolsó ember ezen a fórumon, akit megvádolnának PhotoShop-os ismerettel (bocs, ez szemét volt ;) ), vagy annak használatával szelvények szerkesztése miatt. Nem hiszem h bárki felvetette volna már magában, h esetleg csalsz ezekkel a képekkel, legalábbis rajtam kivül ;) Nem tudom elhinni, h legyen vesztes tipped is :D

Minden jót.