Premier League 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 18, 2019, 20:39:33
Lampardnak lesz ideje a családra karácsonykor.

Ideje megkövetnem magam, leírtam Lampardot, és nem semmi munkát végzett az idényben. :beerchug:

#346 július 27, 2020, 12:43:01, csabax
Egyetértek. Lampard tényleg jó munkát végzett. Nemsokára majd sok ellenfélnek fog problémákat okozni ez a fiatal csapat.


Kiegészítés: 13 akadémista lépett pályára az idei szezonban a Chelsea színeiben: Armando Broja, Tino Anjorin, Marc Guehi, Callum Hudson-Odoi, Reece James, Tariq Lamptey, Ian Maatsen, Billy Gilmour, Mason Mount, Fikayo Tomori, Tammy Abraham, Andreas Christensen, Ruben Loftus-Cheek.

A britek nem csak a sörözéshez, hanem a fogadáshoz is értenek



A Ladbrokes nyilvánosságra hozott egy táblázatot, amelyben a fogadók által "megjósolt" angol Premier League végső állása szerepel. Ezek a fogadások még a szezon kezdete előtt lettek megtéve, mielőtt bárki labdába rúgott volna. Olvasd tovább

Hír: "Augusztus 29-én rendezik meg a Wembley-ben a Community Shieldet, amely meccsen az Arsenal vagy a Chelsea lesz az FC Liverpool ellenfele. Március után ezen a meccsen fognak először szurkolókat engedni angol stadionba."

Ez tényleg jó hír lenne. Már csak az a kérdés, hogy mekkora a valóságtartalma annak a nézők focimeccsre engedéses dolognak? 


Mégsem nyílik ki a pénzcsap.

Visszatáncoltak a szaúdiak, nem lesz Európa szupercsapata a Newcastle Unitedből

Nem kerül a szaúdi trónörökös, Mohamed bin Szalmán és a mögötte álló Public Investment Fund (PIF), valamint az általuk irányított konzorcium kezébe az angol élvonalban szereplő Newcastle United, írja a BBC. Erről a PIF egy közleményben számolt be, azt írták, nagyon sajnálják, hogy így alakult, de a koronavírus-járvány miatt sok a bizonytalanság világszerte, nem lenne időszerű most megvásárolniuk a klubot.

A befektetői csoport még áprilisban egyezett meg a Newcastle United jelenlegi tulajdonosával, Mike Ashley-vel, hogy 300 millió fontért megveszik a klubot, ám az adásvétel döcögősen ment és nem csak a világjárvány miatt, többen is ellenezték az üzletet, és a Premier League ügyvédei is alaposan körbejárták a konzorciumot.

Letaglózó, az egész város abban bízott, hogy végbemegy az üzlet

– mondta a Newcastle korábbi védője, Steve Howey a Sky Sportsnak. Arra utalt, hogy a drukkerek gyűlölik Mike Ashley-t, aki alatt csak szenved a csapat, a legutóbbi szezonban is a 13. helyen végzett. Itt írtunk róla bővebben, mivel sikerült megutáltatnia magát az üzletembernek.

24.hu

A kaki tovább kavarodik. Lesz olyan ország, ahol nem ilyen finnyásak, mint az angolok. Talán írhatna nekik az MLSZ.

Newcastle-ből elüldözték őket, olasz topcsapatba fektetnének a szaúdiak

https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2020/08/01/szaud-arabia-newcastle-united-ac-milan/