Pokersavvy

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Én már nem tudom, hogy Latzka vagy Tib írt a pokersavvyról de aki már próbálta kiváncsi lennék a tapasztalatokra, tanácsra, irodák sorrendjére, bankméretre hasonlók.
Lehet-e ebből kihozni valamit, illetve nagyon sokat kell játszani 1-1 bónuszért vagy reálisabbak az elvárások?
Illetve egyszerre lehet-e játszani a pokersavvys bónuszt illetve az iroda eredeti bónuszát?

Köszi szépen

Köszi a választ. Neked akkor sikerült valamit kijátszani belőle?
Úgy gondoltuk haverommal ketten megpróbáljuk 50+50 dollárral. Szerintem is cashel jobban ki lehet játszani ezeket mint sng-vel, sokkal kisebb az esélye, h nagyot bukj szerintem sng-n párat nem nyersz és már megérzi a bankod rendesen.
Olvastam egy oldalról ahol felsorolta, hogy milyen pókerbónuszok vannak és pár tanácsot hogyan érdemes ezeket kijátszani de olyanokat írt, hogy pl. 50 dolláros játékhoz kb 50 óra kell kijátszani nagy limiten. Meg, h az a tanácsa, h nagy limiten játsz mert hiába játszol 0,5/1 dolláros limiten azzal nem mész sokra (én meg amikor játszottam mindig 0,05/0,1et játszottam) hanem minimum 1/2 vagy 2/4 dolláros szinten kell játszani. persze kinek van arra pénze...

#2 január 25, 2010, 10:07:09, ab_aevo
Még 2 kérdésem lenne, Tib.
1. Mivel 2-en csináljuk haverommal, felmerül az a kérdés, hogy meglehet-e csinálni azt, h egyik irodához ő regizik savvyról másikhoz én, az ő savvy-s regisztrációjáról? Mivel neki egyik irodánál van már számlája, nekem másiknál. Vagy ezt nem engedi a savvy?
2. Regiztünk absolute-ra, 300 raked hand-et kell játszani ugye. Milyen összefüggés van pontosan az absolute pontok és a raked handek között? Mert az oldalon azt írja, h nl10-en 10 raked hand 1 pont, nekünk már van 14 pont ami 140 raked handet kéne jelentsen, de megkérdeztem a chaten és azt mondták, hogy 85 raked handünk van eddig...és hiába kérdeztem, h ez, h jön ki valami zagyvaságot beszélt (vagy csak nekem volt az  ;D )

Köszi a választ,

ui.: meg 1 furcsa dolog ma.
jatszottam vagy 20 percet es egyetlen pontot sem kaptam. megkerdeztem a chatet es azt mondtak meg mindig 85 raked handem van. mondom, ez h lehet ne mondjak meg nem jatszottam ma egyet sem, erre irja, h de igen de nem mind szamit bele. mondom miert mi szamit bele, erre, h kerdezzem oket. tegnap ugyanannyi ido alatt csinaltam vagy 40-et most meg 0-t meselnek itt nekem....

De nem néztünk be alsóbb szintekre. És azért nem értem, h hogyan lehet 14 pontból 85 rake. Illetve azt sem értem, h ma reggel játszottam vagy fél órát és szerintük egyetlen raked handet sem játszottam.

Én a részvételi feltételekben úgy olvastam, hogy UB-n és Absolute-on csak olyan handek számítanak raked-nek, amiben legalább 50 cent a rake, ráadásul contributed rake van... Szóval szerintem azóta, hogy TiB kijátszotta ezeket a bónuszokat, változtak a feltételek. Egyébként NL10-en nem lesz olyan egyszerű megtermelni azokat a raked handeket, ha tényleg 50cent a min. rake, aminél raked handnek minősül egy leosztás.

A 10 dolláros potok azért ritkának számitanak de akkro meg a tegnapi 85 irreális. akárhogy van, nem tudom elképzelni, hogy ugyanannyi idő alatt egyszer 40-45 jön össze egyszer 0.
nekünk most kb 25 pont van, kiváncsi vagyok, hogy ebből hány raked hand van ami számit is, már jópár órát toltuk azért :)

Szerintem szedd le a Pokertracker3-at, aztán akkor jobban képben leszel arról, hogy hány raked handed van. Asszem egyébként 1 hónapig ingyenes.

33 pontunk van összesen eddig.
Remélem az a 85 raked hand amit mondtak tegnap az reális, és nem, h annyi van összesen hanem annyi beleszámit az affiliate programba bár félek, hogy nem erre gondoltak. előfordulhat, hogy összesen van 5 olyan raked hendünk a 300ból. bár ha tib-nek könnyen ment remélem nekem is könnyen fog menni. mindenesetre tényleg úgy írja, hogy csak az számit bele ahol 50 cent rake van, olyanból meg tuti nagyon kevesünk van...
amúgy a játék is szarul megy 100 dollárról van 88-unk jelenleg...

Hát én ezt nagyon nem értem...
első nap után azt mondták 85 rakedhandünk van most kérdem megint még mindig 85 van +2 nap játék után. kérdem tőlük ez, h lehet azt válaszolják nem minden raked handet vesz figyelembe az affiliate beszéljek velül mik számitanak bele. ok, de én nem ezt kérdeztem... mi lehet a gond?

Én csak azt tudom elképzelni, hogy az absolute-on neked az eddig lejátszott raked-handek számát mondták meg, vagyis minden olyan handet, ahol pénzt tettetek a kasszába/ahol flopot néztetek. Ezzel szemben a savvy lehet, hogy csak azokat a handeket számolja raked-nek, amelyeknél a rake eléri az 50 centet. Gondolom ebből adódik az eltérés, bár ez csak tipp. Szerintem írj egyet a savvy-nak, aztán biztos felhomályosítanak, mert ez így tényleg érdekes.

Végre nem hagytam, h lerázzon a chates Samantha.
az volt az érdekes, h 2 napja is 85 raked handet mondtak nekem és most éjszaka is pedig azóta sok volt játszva. kérdi a hölgy, h megmondtam, h azokat mondják csak ahol a rake 50 cent fölött van? mondom előfordulhat h ők az összeset mondták, de mondja meg nekem, h lehet 2 nap alatt az összes sem változott. aztán kinyögte, h összesen 208 raked handem van de abból 3-ban nagyobb a rake mint 50 cent és hogy kérdezzem őket pontosan mi számit bele a promócióba. hát remélem nem csak az a 3 mert akkor tényleg nem lehet megcsinálni, tib nem tudom hoygan csinálta de szerintem ő sem gyűjtött össze nl10en 300 ilyet

Full ring nl10-et nyomsz? Próbálj meg egy kis shorthanded fix limitet eggyel magasabb téten.
Mb-vel fizettél be? (és azzal lehet majd ki is?) Lehet megpróbálnám én is.

Idézetet írta: Latzka Dátum január 26, 2010, 12:30:10
Full ring nl10-et nyomsz? Próbálj meg egy kis shorthanded fix limitet eggyel magasabb téten.
Mb-vel fizettél be? (és azzal lehet majd ki is?) Lehet megpróbálnám én is.

igen es igen :)

hát érdekes, h neked ilyen simán ment...most mi is felmegyünk 300 raked handre (ami kb 45 pont lesz nem mint nálad 32) aztán meglátjuk mit mondanak, h adnak-e bónuszt vagy sem...csak addig ne nullázzuk le magunkat :D

Megváltoztak a feltételek. Mostmár 500 rakend hand kell 600 savvypontért.