Küzdősportok 2024

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Marathonbet-en 1,42-ért adják Klicskót.


Eddig én is biztos voltam a Klitchko győzelembe, de ez már kezd gyanús lenni... Ukrán vs orosz, meg az utóbbi év box csalásai mondatják velem azt, hogy lehet, hogy nem nyer. (meg Oroszországban játszák) Nem vagyok egy box fan, de hogy ez a gyerek megveri Klitchkot tisztán, na azt nem tudom elképzelni.


Mi ez a szar? ütnek 2-t és összekapaszkodnak ;D  :icon_confused: :icon_confused:

De azért megnyeri nem? meg most tart ettől a tagtól nem? Egyszer láttam Klicskó meccset, akkor ronggyá verte a másikat, azt hittem most is ez lesz ;D


Ennyi! De azért kibírta a 12 menetet a hájas ;D

Köszi a tippet! :beerchug: :ok:

Hát mocsok sima lett ez a birkózó meccs. Túl sok boxot én se nézek, de ez nagyon unalmas volt. Az is várható volt, hogy végig fog menni és szerencsére tényleg végigment. Most már bebizonyosodott h. kb az 1,01-es oddsban is van érték az ukránok meccsein :D És növekedhet az odds bármennyit

12. MENET

Povetkin minden mindegy alapon ment előre, de csak ő volt veszélyben, Klicsko győzelme nem. Mintha már az ukrán sem szerette volna kiütni az oroszt. VÉGE! Ha Povetkint hoznák ki a győztesek, akkor az is biztosa, hogy valamikor a hét folyamán már bejelzett a monitoring rendszer...

http://www.nemzetisport.hu/okolvivas/vladimir-klicsko-alekszandr-povetkin-2285415

Szégyenletes teljesítmény volt ez Klitschkotól, nem címvédés.



Egy utolsó Marquez KOt én is szívesen megnéznék. :)

Profi ökölvívás: összejött Erdei Zsolt meccse

A mértékadó Fightnews portál kész tényként tálalja keddi hírében, hogy Erdei Zsolt, korábbi félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnokunk január 31-én megmérkőzik Elvir Muriqivel.

A mérkőzésre az ESPN Friday Night Fights keretében kerül sor a Richard J. Codey Arenában West Orange-ben, New Jerseyben. A gála másik húzómérkőzésén a 15 meccsén veretlen kispehelysúlyú Luis Rosa tíz menetben vív meg Jorge Díazzal.
Mint arról beszámoltunk, bár Erdei Zsolt nemrégiben kijelentette, nem bokszol a koszovói származású Muriqivel, később a Sport Klub Dodzsem című műsorában már arról beszélt: nem lefutott a dolog, mégis összejöhet a találkozó. Erdei akkor elmondta: a mérkőzést amerikai promotere, Lou DiBella ajánlotta.
Erdei legutóbb Monacóban bokszolt, ahol egy márciusi gálán 33 győztes meccs után elszenvedte első profi vereségét, az orosz Gyenyisz Gracsov erősen vitatható pontozással nyert ellene. Muriqi pályafutása során negyven profi meccset vívott, amelyből 35-t megnyert, öt vereséget szenvedett.